- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
synthattik #30495 üzenetére
Gyári oc kari msi lightning s nem bírja a gyári 1228mhz es boost ot de nem mindenhol, Várok még kicsit , hogy legyen egy erősebb proci alatta mert a jelnelegivel igazán nem tudom megtekerni.
-
4264adam
veterán
válasz
synthattik #30482 üzenetére
Ennek a négy magja nem egyenlő a Phenoméval. Amíg a tied teljesen kihajtja addig az övé nem biztos.
-
LLKobe
veterán
válasz
synthattik #30476 üzenetére
Köszi
A Te eredményed is faja
Mondjuk az biztos sokat számít hogy neked 1Ghz-el magasabb órajelen megy a VRAM, valamint a procid is nagyságrendekkel erősebb mint az én X6-os thubanom
-
LLKobe
veterán
válasz
synthattik #30447 üzenetére
-
LLKobe
veterán
válasz
synthattik #30450 üzenetére
VRAM-hoz nem nyúltam, igazából most se nagyon érzem szükségét. Ezen az órajelen 74 fok volt a legtöbb amit produkált, a gyári ventiprofillal.
(#30449) Bál@ :
(#30453) kovy29 : Köszi, ezt sem tudtam
-
LLKobe
veterán
válasz
synthattik #30447 üzenetére
Csak BF3-mal és BF4-gyel néztem, kb. ez a két olyan játék jelenleg amivel játszom és ki is használja. Diablo 3 közben fel se boostol, ott vsync van, laza 60fps.
Este lecsekkolom Neked a heaven-t is.
Én is csak arra lettem figyelmes hogy a dobozon 1158Mhz-et ír, játék közbe az OSD meg 1270-et
Így 1305 Mhz-en már bőven megvan az alap 680 szint nem? Mennyire van a 770?
-
szucsinka
őstag
válasz
synthattik #30219 üzenetére
én 56-ért vettem innen gtx770-et proba garival az ég világon kutyabaja.megbizok a ph-ás eladókban.csak ne ujonc legyen 1napos reggel.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
synthattik #30217 üzenetére
jó én új árra gondoltam, én is most vettem nem rég. 58 volt ...
-
flymi
addikt
válasz
synthattik #30132 üzenetére
Telepítve...
-
nonoka74
tag
válasz
synthattik #29927 üzenetére
köszönöm a választ!
neked is te "félisten"! -
flymi
addikt
válasz
synthattik #29668 üzenetére
Alapos teszt... -
vati182
aktív tag
válasz
synthattik #29319 üzenetére
jajj köszi a választ
Hát most hoznak egy 760nvidia kártyát vagy lehet 660 nem tudta az illető pontosan melyik van neki -. -
Na mindegy nem tudom hogy mivel az kisebb teljesítményű eléggé kihajt e mindent ahhoz hogy ugyan úgy elő jöhessen a probléma, és lehet azt hiszem utána hogy akkor a kártya a hibás pedig nem feltétlenül csak nem dobja a gép a szintet épp... -
nomad138
tag
válasz
synthattik #26431 üzenetére
Nincs új rendszer! Egy itt ajánlott DDU programmal takarítottam le az AMD Drivert illetve már Nvidia DRiver volt a gépen a 8500GT kártya miatt(valamit kellett használnom addig). A Driver hibát már ki is lőttem, mert eddig sem oldotta meg a gondom ez után sem fogja. Ugyan azokat a laggokat produkálja mint az R9 270X. Annál is kis milliószor tettem újra a drivert és a winfost nem segített. A kártya az hibátlan. KÖszönöm a segítséget
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
synthattik #26366 üzenetére
Alul van egy 23-as, fent két 12-es, és hátulra alulra (a procihoz) fog érkezni még egy 14-es.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
synthattik #26360 üzenetére
Na, igen, tehát csak annyit akarnék, hogy a sötétbarnába a VGA-t, a világosba meg a hangkártyát (most fordítva van).
Akkor ez működhet?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
synthattik #26357 üzenetére
Ahogy fölöttem írják,az a jó megoldás,x4 hangkari,x16 vidkártya.
Most akkor nem értem.
Tehát most a világos színűben (x16?) van a VGA, de azt akarom a lapon lejjebb tenni, ami azt jelenti, hogy a házban feljebb lesz.
-
Unteroff
aktív tag
válasz
synthattik #24707 üzenetére
Csak azért néztem a legrövidebb verziót, mert felesleges még egy hosszú kábel a gép hátulján lévő rengetegbe. Annyira nem is zavarna, ha le lenne takarva, de ki van fordítva az szg-asztal, és ott van egy nagy kesze-kusza. No meg, ha szét kell szedni a gépet, akkor is elég rossz kibányászni a gépet a kábelek közül. Nincs valami jó kis kábel menedzsment, de asztal hátuljára?
Ami még jól is mutat.
-
Unteroff
aktív tag
válasz
synthattik #24705 üzenetére
Akkor egy ilyesmi jó is lenne? Csak azért ezt néztem, mert ez van a helyi boltban, és vidékre meg drágább lenne beszerezni.
-
viktor82
őstag
válasz
synthattik #21711 üzenetére
Igen MSI-m van a kártya hangtalan mint alapon mint terhelve!
Csinálok kis OC-s tesztet -
Casanova*
veterán
válasz
synthattik #21192 üzenetére
max beállításon fix 91 fpsed vagy 50-80 fpsed van. nem mindegy! ha 60 alá esik az fps,lassabban lő,szarabbul adja. multiba sokat számít a több, stabil fps. sokan codosok érzékenyek erre.
(#21184) torma1981: És nem mindegy hogy 500Fpsssel vagy 100Fpssel megy egy játék? Nem látod a külömbséget. multiba van különbség. sok!!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
synthattik #20909 üzenetére
Furmark alatt is 1.1et mutat...
(#20908) Elroy1980: most töltöm a régebbi ab-t, remélem lehet feszelni vele.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
synthattik #20902 üzenetére
Nekem is 1.1et ír, előtte a 660ti meg 3at írt.
-
Faterkam
addikt
válasz
synthattik #20902 üzenetére
Teljesítménybe szinte semmi különbséget nem vesz észre a mezei user a 2.0 és a 3.0 között
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
synthattik #20715 üzenetére
Persze hogy több a graphics score-ja. Neki 4G-s a kártyája, csak számít tán az is
-
Zorel
senior tag
válasz
-
bombibmw
veterán
válasz
Na itt a válasz 760 VS. 670-re és ez nagyjából tükrözi is a két kártya közti különbséget %-ban.
Ha jól számolom ez ~5%. -
Casanova*
veterán
válasz
synthattik #20614 üzenetére
már döntöttem milyet veszek. GTX760 2 GB EVGA Superclocked vagy Zotac AMP! vagy MSI Hawk.
-
kasa85
őstag
válasz
synthattik #19825 üzenetére
Nem,de hála a fórumtársnak kaptam egy másik bioszt ki próbálom vele hátha.
Köszi a részvétet sajnos elkél vicc,hogy a feszültség emelésre nem reagált a kártya.
Viszont hosszú távon azért a +40MHz ért nem fogok magasabb feszt adni.
Majd jelzem sikerült e a teszt lefutott e a teszt program egyenlőre fesz emeléssel hozta kb ha felfele kerekítek a 1280MHz et. -
MaxxDamage
félisten
válasz
synthattik #19704 üzenetére
-
kasa85
őstag
válasz
synthattik #19719 üzenetére
Igen mehet küldöm is az emailt.
Privárban akkor folytassuk ha tudjuk -
kasa85
őstag
válasz
Eddig sikerült majd hol állítsam be a feszt ami nem GPU Z szerint VDDC 1.1750V.
Előre is köszönöm.
Ha elküldöm a beállítást a lementett biosz tudod majd módolni egy kicsivel több feszre ami biztonságos -
kasa85
őstag
válasz
Köszi a részletes információt hálás vagyok jól fog jönni.
Lehet hagyom a búsba mivel hozom a GTX770 alap órajelét ami egészen szép teljesítmény.
Azért az 1270 vagy 1300MHz ér meg felesleges szerintem bajlódni a biosszal.
Akkor ahogy elnézem nagyon egyformák a kifulladások GPU szerint nekem is nem sokkal a tied felett teljesít viszont a ramok hasítanak ahogyan azt illik.
Féllek bioszt módolni mi van ha módosított biosszal tönkre megy a kártya,és vihetem garanciáztatni biztos ki penderítenének,ha meglátják,hogy bele piszkáltam pont ettől féllek.Viszont ez mindenkinek szól aki tud segíteni.
Most vagyunk építkezés alatt nagy a por a vakolást amit felhúzunk le kell csiszolni ilyenkor finom homokszerű anyag képzőik,és szél formájában száll is ezért kérdezném biztonságos a profilomban lévő gépet ilyen helyen egy szobában ami bevan zárva használni.
Gondolom heti rendszerességgel majd porszívózni kell majd,illetve ki fújni én hajszárítóval szoktam van hideg funkciója is,és nagyon nagy teljesítményű.
Félek nehogy nekem a por a szobámba menjen,és a gép be szívja zárlatot csináljon vagy valami hasonlót.
Aki volt ebben a helyzetben,vagy tud segíteni nagyon megköszönném.
Elnézést a kiemelt betűért azért emeltem ki,hogy minél többen lássátok,és ezáltal több infót kaphassak.
Köszönöm előre is skacok,meg ha vannak lányok -
JONAS77
aktív tag
válasz
synthattik #18859 üzenetére
Oké, megnyugodtam, azt hittem, hogy valami nincsen rendben.
Köszi a választ. -
KisApám
addikt
válasz
synthattik #18283 üzenetére
Akor az x16-ból átrakom az x8-ba nincs sebességvesztés?
Amúgy is x8-asként megy az x16 slotban?
Vagy hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Metal topik
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest