Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12049) Lauda válasza fsb1000 (#12031) üzenetére


Lauda
félisten

Nézd, én sem vagyok a warez ellen, sőt elkötelezettje vagyok. :Y De ha ezen a fórumon az a szabály, hogy nem szabad nyilvánosan erről beszélni, akkor ezt tiszteletben tartom és elvárom, hogy más is így tegyen. Ahogy rup1u5 kolléga is fogalmazott, ez is kell ahhoz, hogy a fórumnak ez a jó színvonala megmaradjon. Ennek fenntartása pedig mindannyiunk érdeke.

Én nem veszem meg a játékokat, mert van amelyik fél órát sem él meg a gépen, most azért ha kiadtam volna 10 ezret, khmmm elég durci lennék, hiába van core i7, attól még nincs sajnos elszórni való lóvé, valamiből be kell fizetni a gázt/villanyt/többi szart is. :)

Írtam is neki, hogy pü-ben kéne érdeklődni, de ő ezen is túlsiklott, inkább hajtotta tovább a warezt. Én ilyen esetben, ha gondom van, írok inkább valaki olyannak, akinek tuti werzsön játéka van, ki lehet ezt csemegézni a hsz-ek közül :DDD és nem borzolom a fórumozók/módok idegeit az egyéni szoc problémámmal. ;) :P

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.