Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Nem tudom mi a bánat van itt mostanában. Biztos a hold állása de kriminális mélységbe sülyedt a topik színvonala. Sok régi arc már nem is ír ide. Megjelenik nemsokára a Mass Effect 2 ugyhogy én is lelépek innen a csába. Addig is jó lenne ha nem provokálnánk egymást.
(#20994) Zozzy:
Köszi az észrevételeket. Ha lesz hozzá kedvem (Mai nap után nem sok van. Pláne hogy fél napig írtam az új első hsz-t) és pár óra szabadidőm akkor összeszedem a többi infót is és kiegészítem az első hsz-t.
Úgy tapasztaltam és mások is azt írták, hogy első indítás után érdemes az első küldetést megcsinálni, menteni és csak utánna visszarakni a régi mentett állást. Nálam is ez vált be.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Gampa
aktív tag
Sziasztok egy kis segitség kellene.Mikor a sexshopba elmész,ott ugye rá kell célozni az egyik emberre.De mindig elcseszek valamit mert visszadob hogy kezdejem elöröl a küldetést.Mit kell csinálni????
-
Gampa
aktív tag
válasz Mariann294 #21005 üzenetére
Aha lábon.Oké án mindig fejbe löttem.Köszike.
-
szabod
senior tag
Üdvözletem mindenkinek!
Nem tudom emlékeztek-e még rám, még anno multiztam én is. Most éppen egy költözködési mizériában vagyok, emiatt nincsen már több mint fél éve internetem. ( régi helyről le lett mondva, újra meg még nem kötötték be) Szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, és remélem hamarosan újra multizhatunk (már ha van még itt olyan)
-
Zolás
addikt
válasz gabor85 #21006 üzenetére
Simán benne vagyok. Szedd össze a népet és az első öt embernek fizetem ez első sörét
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Mariann294
őstag
Kis érdekesség.Az előző videómhoz újra kellett kezdenem a játékot.Épp tartottam valahova, Dwayne hivott, utánna félreálltam valamiért.Aztán elsétált a kocsim mellett egy csaj majd eldobott valamit..Megnéztem mi az,hát ez volt: Kép
Aztán az utcát néztem,végül megint rázzomoltam a telóra de akkor már más név volt rajta: Kép.A bökkenő az,hogy ezután Michelle felhivott hogy nem akarok-e randizni vele...
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz Mariann294 #21014 üzenetére
Khm ez valami gurus cucc lesz. Megmondja előre mikor ki fog hivni
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
$p@rr0w
őstag
Talán easter egg?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
rup1u5
nagyúr
Nahát! Ez nagyon érdekes!
-
gabor85
őstag
A naaagy jövő szombati PH! multi okés mindenkinek?
-
fsb1000
nagyúr
válasz Mariann294 #21021 üzenetére
Lehetne új csoportképet készíteni a mostani társasággal is.
Frapsval, mert akkor látszanak a nevek. -
bognar110
őstag
Valaki feljöhetne ma multizni de nekem tök8 !
-
gabor85
őstag
Én ma leszek multizni, kb éjfélig, vagy amíg bírommm. Pezsgőztem, szóval fura leszek, előre szólok
A szombatot majd akkor részletezem, ha 5 másodpercnél tovább tudok koncentrálni egy dologra -
zH.
senior tag
Én is megyek ha lehet - bár igen f@szlow vagyok.
nick : pumucleee[ Szerkesztve ]
just be
-
bognar110
őstag
Az nem baj majd felveszlek !!
ALL:195.81 beta driver ha valakit érdekel !![ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
Sziasztok.Egy kis help kéne.Mikor a bárba mész,és ki kell nyirni (elvileg) a fönököt,de elszalad,na azt hogy lehet megcsinálni?Mert már vagy 50x probáltam,de állandóan lelönek.
-
JetiRulez
őstag
válasz gabor85 #21020 üzenetére
"A naaagy jövő szombati PH! multin" én is megpróbálok ott lenni, csak attól függ mikor van, mert én maximum 23-ig vagyok gép előtt. Jó is, hogy nem ma volt, mert egy perc időm nem volt GTA-zni a héten és holnap se lesz.
És persze a csoportképre se lenne rossz felkerülni.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
$p@rr0w
őstag
Az a műsor...
-
Mariann294
őstag
Ma este jópáran összegyültünk.
Ginkrp te hova tüntél?
Sparrow: lol[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz Mariann294 #21036 üzenetére
A jobb sarokban az a plakát.
-
Crytek
nagyúr
Van itt ez a graf mod Ami nem gyengén über.
Valaki leirná hogy mit kell állítani hogy a felbontásom a játékban 1280*1024 legyen??
Mert mindent megcsinálva amit ir ilyen 2xxx.-es felbontást tesz be és akad mint a barom de szépNext PC Upgrade: 2022
-
Kommy
veterán
válasz Crytek #21039 üzenetére
Megkereset a játék könyvtárán bellül az enbseries vagy hasonló nevű fájlt és abban átírod a felbontást. DisplayWidth: 426 ; DisplayHeight: 341
Ha jól értelmeztem akkor amit oda beírsz azt meg 3 szorozza. Németül nem nagyon tudok de nekem ez jött le a képek meg a leírás alapján. -
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #21036 üzenetére
Megint a videókártyám szivatott.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, eredeti GTA-ba szeretnék egy car packet belerakni, ezt.
Az lenne a kérdésem hogy ez működne? Mert halottam olyat hogy az updatek elrontanak mindent, és nem lehet vagy újra kell berakni a kocsikat.
Plz valaki világosítson fel -
bognar110
őstag
válasz Unbaised-Ben #21043 üzenetére
Először patcheld ! És utána rakd be a kocsikat ! DE multira sajnos nem jó !!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Crytek #21045 üzenetére
Ahogy a képeket elnézem nem csodálom hogy akad!
Olyan mintha raytrace lenne. Kétlem hogy létezik olyan videókártya ma amivel ez stabilan 30 fps fölött futna. Ne vedd tolakodásnak de 8800 GT-vel miért erőlteted ezt? Szerintem még egy GTX 285-öt is megakaszthat ez a mod. Jó lenne róla olvasni egy angol tesztet.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
2gigás 4890-el biztos jól fog menni azon a felbontáson nálad!
Ha sikerül beüzemelni kérünk szkrínsot-okat meg fps értékeket.
Érdekelne egy alapos angol leírás erről a modról. Kiváncsi lennék, hogyan oldották meg, hogy van benne SSAO és Ambient Occlusion ha egyszer DX9-es a játék.
Minden erőforrászabáló fícsört beletettek az egyszer biztos![ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
válasz rup1u5 #21049 üzenetére
Bemásolom a mappába ahol a exe. jájl is található ,de amikor elindítanám a játékot ezt írja ki : "A program nem indult el ,mert a d3dx9_40.dll hiányzik a számítógépről. A programléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot."
Ha letörlöm a bemásolt fájlokat akkor pedig szó nélkül elindul.
just be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest