Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz Mr.Csizmás #29998 üzenetére
na ja de én már megcsináltam a brooker6bohan részt és hiába mentem be rendőr autóba nem adott újakat pedig már uyge 2 házam is van algoquinba..
-
Murder3
addikt
Na most olyankor mivan, ha kiírja, hogy Out of Range?
Mért írta ki?
nyilván vmi gebasz lett a felbontással, bár nem értem, hogy mi elhet, de hogy tudom levenni vagy valami? -
Murder3
addikt
válasz Mr.Csizmás #30003 üzenetére
hol van a cfg-fájlja?
mert olyat ahol beálítás féleség lenne olyat nem találtam. -
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #30005 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Malibutomi #30006 üzenetére
mintha valaki influenzásan végigtüsszentette volna a felezővonalat
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Murder3
addikt
Valaki megmondaná, hol található az a fájl amivel tudom álítani a felbontást?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #30007 üzenetére
Képen szarul néz ki, de játékban nagyon állat. Mintha másik játék lenne.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Malibutomi #30009 üzenetére
akkor feltolom én is alap, vagy EFLC?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #30010 üzenetére
Alapra raktam fel. 1.3 most a legfrissebb, nemsokára lesz 1.35.
Kb igy néz ki :
[link][ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Szép
-
Malibutomi
nagyúr
Remélem így nem rontja le a minőséget mint ha ph-ra teszem:
-
HartgeH3-2.8
addikt
Engem még az fps tartomány érdekelt volna, mert az egész buli nekem nem ér annyit ha felezi az fps-t egy amúgy is rosszul optimalizált játékban , pláne multinál amikor vagyunk vagy 30 an egy szerveren.
Egyébként jól tudom te is steam-en vetted meg? Arra simán tudtad ezt telepíteni?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
ittakary
nagyúr
Nekem egyszerűen nem sikerül felraknom. Bemásolom a mappa tartalmát és erre kifagy az első logo után. Bekavarhat pl az XFire vagy a Steam in-game cucca?
-
Kassadin
addikt
válasz Murder3 #30008 üzenetére
Anno én is kerestem, találtam is egy weboldalt, de már nem emlékszem(és nem is találom), ahol le volt írva részletesen, ugyanis elvileg többféleképpen is meg lehet változtatni.
GTA ikon->jobb egér gomb->tulajdonságok->a cél mező végére írd be hogy -width * és -height *
például:
-width 800 -height 600Próbáld ki ezt, hátha működik.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #30014 üzenetére
Megpróbálok este nézni egy fps-t. Igen nekem is steam-es van, az arra simán rakható az 1.3 ebből. De nemsoká kész az 1.35 elvileg.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Malibutomi #30018 üzenetére
Köszönöm bár én szerintem hagyom, egyébként fentebb egy fórumtárs kérdezte hol van ehhez a grafikai tuninghoz leírás a steam-en belül a GTA4 fórumán egy komplett van erről ha jól tévedek.
Egyébként azt tudja valaki, hogy igaz az, ha elállítjuk a gyári (automatikus) grafikai beállításokat akkor az rossz hatással van az FPS-re akárhova is állítod? Ha minden igaz itt olvastam ezt.Én az ottani steam-es fórumon olvastam szintén egy tippet a beállítást illetően eddig bevált, de mintha a gyári jobb lett volna.
Ti milyen részletességen játszotok?
A játék verzióját hol lehetne megnézni? Steam-en sehol sem találom..Ugye akinek dobozos van az szépen teszi fel a patcheket, én nem láttam hogy bármit frissített volna , nyilván a legújabbat szedte le,de azért megnézném tényleg 1.0.7.0 e..
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Kassadin
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #30024 üzenetére
"A játék verzióját hol lehetne megnézni? Steam-en sehol sem találom.."
Neten azt írják, hogy állítólag a credits-nél lehet megnézni a játékon belül. De steam automatikusan letölti a frissítéseket a játékokhoz, szóval biztos vagyok benne, hogy a legutolsó van fent nálad is. Esetleg még jobb egér gomb a parancsikonon, tulajdonságok->részletek.
-
Murder3
addikt
A Lost and Damned mért fagy be azután mikor a legelső küldetésbe visszaszereztem billy motorját?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Kassadin #30025 üzenetére
Köszönöm a tippet megnézem.A jobb kikk tulajdonságok/részletek azt én is próbáltam de sajnos nem találtam csak annyit, hogy a steam mindig aktualizálja a frissítéseket.
-
ittakary
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #30024 üzenetére
gtaiv.exe -> Tulajdonságok / Részletek fül - Fájlverzió
Na megmutatom én hogy játszok, ha játszok:
Beállításaim:
Egy külső kamerával készített videó (i4):
Ezután pedig egy Fraps-szal felvett videó:
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
A Lost and Damned mért fagy le állandóan?
és hogy a picsába tudom a felbontást megváltoztatni játékon kívül? -
Murder3
addikt
Felbontás probléma megoldva de a Lost and Damned miért fagy le állandóan?
Mi rá a megoldás? -
BMWFan
senior tag
Ha nem revokelom a dobozost akkor szinte biztos hogy nem lehet vele multizni,vagy egy gépen állandóan megy?
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Fél óra múlva Grand Theft Auto V trailer
-
Murder3
addikt
Lost and Damned fagyásra vmi megoldás?
-
220volt
tag
Jó lesz ez szerintem!
Szépen fog ki nézni![ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
GTA V várós!
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz Malibutomi #30037 üzenetére
GTA 5 Trailer most láttam!Hát nem győzött meg!
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
Murder3
addikt
Los Santos lesz és Vinewood lesz vélhetően a címe
Ahogy elnéztem ez a napos Vinewood hangulatot ragadja meg nem a gettót, de engem inkább a featurek érdeklenek már
-
bognar110
őstag
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz Malibutomi #30041 üzenetére
Várom nagyon én is!!! De grafikailag nem látok sok különbséget!
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
BMWFan
senior tag
Arra kívácsni leszek mikor jön ki hivatalosan PC-re és mi lesz a gépigénye az ötnek.
-
Tubi2
senior tag
Szép, de nekem nem jön át a GTA feeling a trailerből. Ha SA teljességében benne lesz, a vidéki részekkel, az azért nem lesz rossz.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Kassadin
addikt
válasz Malibutomi #30041 üzenetére
Nekem is tetszett, várom és reménykedem, hogy jól fog sikerülni.
-
törölt tag
a 7es patch után visszaraktam a 4-et az ENB mod hoz, és a menüdől eltüntek a betűk. van erre megoldás vagy reinstall?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest