Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Üdv!
Szeretném eredetiben megvenni a játékot, de 11e Ft-ot sokallok érte. Találtam egy olcsóbb megoldást [link].
Valaki vásárolt már itt?
-
cNpowa
tag
Megint meg újult a IV:MP honlapja
Puttputt: ott csak egy cD kulcsot veszel? és átvágnak(másszóval) akkor ki.....?
[ Szerkesztve ]
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
cNpowa
tag
válasz Mariann294 #17007 üzenetére
jah :d
kacsa az kacsa"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
Źşë'
addikt
válasz Daffni2 #17002 üzenetére
szerintem elég jó választás maga az xbox360as, legfontosabb tényező: Microsoft cucc, ezáltal mivel elég sok a Games for Windows emblémás játék, ezért rengeteg játékot támogat! és nem kell állítgatni a kontrollert, mert van mindegyik játékban default beállítás (csak mert nekem a régi teszk*s padomnál kellett xD.
nem akarok senkit rábeszélni a cuccra csak sztem a támogatottság egy nagyon fontos tényező... amúgy nem vok oda mikrofosért mert ott húzzák le az embert ahol tudják, ráadásul GoW2 sem lett PC-re :@ ,de ez a gamepad elég jó szerintem, kényelmes is és semmi problémám nem volt eddig vele (kopp kopp)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bognar110
őstag
HEllo néztem eggyet 11000 ft ért városba Kép de ez elemes vagy nem tudom az meg nem jó mert nem győzöm majd venni az elemeket meg sose szerettem az elemes megoldást Kép 2 ez 12000ft de a városab csak vezeték nélküli x box conti van de az meg elemes az nem valami jo szerintem rendelni meg nem akarok mit tegyek ?????
-
Blaise
veterán
válasz Mariann294 #17004 üzenetére
játékból nem szeretem a használtat
-
Źşë'
addikt
válasz koma106 #17015 üzenetére
a telefonbol felhivjatok 1mast csak akkor megy ha xbox headseted van ami pcre sztem nem nagyon letezik (az az opcio csak boxra van) de ha megnyomod a home gombot es elojon a live akkor ott tudsz privat csevego szobat inditani
vagy eleve ugy inditasz szervert h a mikrofont engedelyezed, es akkor ha mind2onel be van kapcsolva akkor tudtok 1massal beszelgetni
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bognar110
őstag
válasz Scorpio06 #17019 üzenetére
Nagyon fasza ez a SAITEK P3600 szerintem ijet veszek 1 olcso 2 MÉG ÁLLÍTANI LEHET HOL LEGYEN AZ ANALOG 3 ki a kutya vesz drágábbat ha itt ez a jo csak ha xboxom lenne akkor lenne muszály x boxost venni, de nincs meg az x boxos 4000ft al drágább kb de nem lehet jobb ennél egy szinten vannak annyiba jobb az x boxos hogy mégis csak x boxos meg hogy jol néz ki de nekem az tetszik de ez is jo szóval ilyet veszek ! kösszi az infót !
-
Źşë'
addikt
-
Kommy
veterán
válasz bognar110 #17020 üzenetére
Szerintem azzal a saitek-el egyetlen baj van , hogy nem támogatja a játék . Támogatott gamepadok
-
szepsy
senior tag
Hali.
Na feltettem a win7-et meg persze az új 64bites-es nvidia drivert,és mit mondjak semmi akadás (nem mindha eddig lett volna)Csak nem tom 1600X1024-nél fentebb tenni,miért,?Eddig 1900X1080ba nyomtam.
-
bognar110
őstag
Hali megcsináltam a playstationos contit hogy gta4 en menjen töök zsiirul megy ps2 es controlerrel végülis progival csináltam
-
NewMacUser
csendes tag
válasz Mariann294 #17029 üzenetére
Mi van ezen a 3 képen áttekinthetetlen?
|,,| I need someone to show me the things in life that I cant find, I cant see the things that make true happiness, I must be blind |,,|
-
Scorpio06
aktív tag
válasz NewMacUser #17037 üzenetére
Nem a 3 kép áttekinthetetlen, hanem a fórum, mert túl magasak a képek.
[ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
Porsche.
Van olyan mód valahol, amivel lehet pörgetni az időt? Mint a timelapses videókban.mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
-
Crytek
nagyúr
Ezt az élsimitás modot hogyan kell használni mit hova kell irn i és másolni mert nem igen értem ???
http://www.gtaivmods.com/index.php/component/content/article/5-enbseries-anti-aliasing-beta-for-gtaiv
Next PC Upgrade: 2022
-
bognar110
őstag
EZ de lool::KÉP Van egy felyük
-
MS74hu
tag
Reggelt. Azon filozok hogy szerzünk achivement pontokat a játékban.Ezeket fel lehet használni vásárlásra a marketplace-en vagy ez csak a konzolosoknak van?
Lenovo Y700
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, jelenleg XP-m van és nem tudom hol keressem a GTAIV mentésemet az Xlive profillal együtt(az első kommentben nem találtam meg a leírást, ott csak Vista van).
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Ez végre egy csodás hír! Realiszitkus törések moddolt kocsikra. Az eddig megjelent autók közül a Mitsubishi tört a legjobban.mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Źşë'
addikt
válasz MS74hu #17047 üzenetére
az achivementek csak úgymond rangjelzésre vannak, h mennyire tapasztalt a játékos a rendszerben - mennyit játszott... ha boxon vagy akkor oda lehet bizonyos gold pontokat vásárolni (nemocso) amikből pl le tudod tölteni a gta4 dlckel v bizonyos játék karaktereket, szóval ezek a pontok csak amolyan "díszek"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest