Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkel
csendes tag
udv joe igen meg mindig vagyunk. volt nehany kissebb nagyobb valtozas de a lenyeg a PH csapat él es virul . te mikor tersz vissza kozenk ? meg mindig nem hianyzik ?
elnezest de egy ideje itt nem jartam atolvasok mindent es ha tudok valaszolok a kerdesekre , egy kis turelmet kerek a hetvegeig . koszi
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
-
Pá
addikt
Igen, most már elolvastam milyen pilótám kéne legyen, de az a gond, hogy már csak azután miután leszerződtettem a mostani pilótámat a teljes szezonra. Persze most már nem tenném, de így nem tudok mit csinálni.
Igazából azt szerettem volna megtudni, hogy a gyenge pilóta ennyit számíthat (körönként 4-5mp-et), vagy máshol is kell keresni az okokat és ha igen hol? Hátha a többin még tudok segíteni, ha már a pilótával beragadtam.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ixtom
tag
Egyelőre elég szarul megy az 1-es számúnak . 5 emberrel nem könnyű sok pontot hozni.
Főleg hogy két újonccal egyelőre nincs kapcsolattartás. Ha nem kérdeznek, nem tudok segíteni.Készítgetek egy új fórumot, kicsit átrendezve, csak még az adatokat kéne feltölteni. Most nincs túl sok időm, talán a héten már lesz valami előrelépés.
(#670) Plokijuma és (#672) sas96:
Szívesen látunk új embereket, de mindenképpen írjatok nekem privit itt, vagy a játékban.
Üzenet nélkül nem veszek fel senkit. Ez másokra is vonatkozik!
mod: már megint szarakodik a netünk, pénteken alig tudtam bekvalizni, de megérte a 4. helyért
[ Szerkesztve ]
-
Plokijuma
aktív tag
Sziasztok! Nem rég kezdtem a játékot, szóval lehetséges, hogy lesznek majd hülye kérdéseim , de sebaj majd belejövök.
Viszont amiért ide írók, csapatot keresek magamnak. Jó PH-szokás szerint gondolom van PH-team, melyhez szívesen csatlakoznék, ha szívesen láttok egy zöldfülűt
-
zolynet
veterán
Anno én egy 67oa pilótával kezdtem a rookie-ban, lehet ott is találni kiváló pilótákat, gyorsan fejlődőeket. Sztem rookieban 3-500e$/race pilótánál többet nem érdemes venni. Sztem a stamina fontos, de rookie-ban nem annyira, inkább amatör ligában.
Ez nem tűnik rossznak: [link]Life is too short to stay stock!
-
pinkel
csendes tag
a gep nem problema kulon gepunk van de routeren keresztul igy az interneten egy IP nek jelzi sajnos
ezzel mar volt gond mas jatekoknal is de altalaban megoldhato volt jatekon belul de neha nemment igy az egyikunk kiszalt .
koszi a valaszt de akkor nemsok remenyt adok ehez es termeszetesen nemakarom hogy ezert mindkettonket kizarjanak.koszi
-
PRODIGY95
csendes tag
Én szívesen jelentkeznék, ha az nem probléma, h vajdasági magyar vagyok, és a szerb zászló alatt versenyzem...Mellesleg van csapatom, de ott szinte csk en gyujtom a nagyobb pontokat. a bajnoksagban is csk 428.ak wagyunk... Egyébként Bíró Dominik vagyok, az r179böl...Az utóbbi 2 versenyt megnyertem, 2. wok a bajnokságban 33 ponttal...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Benőke
őstag
A csapat név nem érdekel legyen amilyet akartok legyen PH fánklub azt kész.
A Csapat fórum már megy csak 2 regisztráció hiányzik a tiéd és még egy kollégáé. Ott már vannak beáállítások és egyebek.
A cset ahogy mondtam IRL miatt nem fog mindig menni. Szombaton délelőtt egy percem sem lesz. Gyerekekkel megyünk barlangozni, utánna negyed 12 -re gumishoz megyek, talán 2 körül haza érünk.
Tőllem lehet mibiten vagy ahol akarod csak írd le pontsan hol hogyan de a másik fórumba majd az zárt Ill lehet egy levlistát is csinálni... Azon be tudod harangozni ha megbeszélést szeretnél...
-
-
Benőke
őstag
A Gtalk, yahoo pont olyan mint az ICQ, meg az MSN van kismillió kliens hozzájuk Tőllem lehet valami csetes is de legyen fórum is minden képpen. Ott gyakori vendég leszek Csinálok is egyet hamarosan... Aztán a GPRO -ban írok a csapatnak velete hogy hol merre hogyan érhető el...
-
Benőke
őstag
A csetel az a baj a fórummal ellentétben hogy nem lesz ott mindig mindenki és ha megbeszéltél valamit aki kimaradt az lemaradt. Márpedig sokunknak vannak egyéb programai is, szóval kinek hogy mikor sikerüll fórumhoz kapaszkodnia. Jómagam napközben vagyok MSN/ICQ/GTalk meg egyéb közelben. Esténként nem jellemző, illetve verseny közben ha a gép előtt tudok ülni akkor bejelentkezem, de akkor sem biztos hogy végig tudom ülni. Verseny közben mi is megbeszéljük a helyzetet de fórum minden képp legyen valamilyen szvsz... A Taktikát is napközben rágjuk át, Kávé cigi szünet ben vagy ha éppen nincs munkánk, ill ekkor is áligatjuk be az autót, meg kvalifikálunk...
Egy cégtől vagyunk de nem vagyunk fanok.
-
ixtom
tag
Akkor én a Prohardver! Fan Club-ra (vagy valami ilyesmire) szavazok. Jobb nekem se jut az eszembe. Esetleg "PH!an Club", de ezt csak hülyeségből írom.
Az a "Team chat" funkció az oldalon mennyire jó? (Dátummal egyvonalban, baloldalt)
Szerintem jobb, ha visszakereshető a szöveg. Persze a pörgős chat a legjobb , de akkor ott kell lennie mindenkinek.
Tehát valami fórumszerű, de mégis zárt cucc kéne, hogy lehessen visszakeresni bizonyos dolgokat (pl. beállítás, taktika, stb.) -
-
-
Benőke
őstag
A csapat név nekem mindegy. Az a legkisebb de pölö lehetne "First PH Team" vagy akármi... "Non official PH team"
A csatorna is lehet bármi de valami fórum kéne. Akár a Free fórumon is csinálhatunk egy saját fórumot vagy bárhol máshol ahova szükséges a regisztráció és le lehet korlátozni a vendégek látogatását, vagy regelünk egy free oldalon és feltolunk egy ingyenes PHPBB fórum motrot... Azt úgy álítgatjuk ahogy akarjuk... E-mail -es meg MSN -es kapcsolat tartás nem frankó mert visszakeresni gyakorlatilag lehetetlen és bonyolult lenne ha vissza akarunk valamit nézni. Ill ha valaki épp nem elérhető akkor MSN nem is működik...
Ja igen pilóta nállam is változott -7 stamina + 5 konc + 4 kg -5 agr -20 motiv oa -3 (101 ről 98)
Erre edzettem egy kis fitnesst - 10 motiv -1 kg + 2 stamina
Majd meghoszabítottam a szerződését és most maxra ugrott a motiv ujra 101 -es[ Szerkesztve ]
-
blaselinux
csendes tag
Szóval, amikor életbe lép a hosszabbítás, akkor már nem érdekes, hogy mekkora az Overall?
Szóval a hosszabbítást megkötöttem vele, csak még nem lépett életbe (csak 2 verseny múlva fog), ha a hosszabbítás érvénybelépésénél már 85 feletti, akkor még nálam marad a pilóta?Számomra az jött le a válaszodból, hogy nem lesz probléma vele, de Benőke elbizonytalanított.
[ Szerkesztve ]
http://linuxegyszeruen.hu | http://blaselinux.hogyan.org
-
ixtom
tag
Írtam privit!
Névvel kapcsolatban: nekem inkább a Prohardver Team tetszik, de ha a másik csapat lehet PH! Team, akkor meg is van oldva a dolog.
PH-ra mostanában nem sokat járok, de GPRO-t tolom rendesen, csak ez a szezon marha szar lett...
Azért a Hungaroringen szerzett 3. helynek örülök. -
joergie
őstag
Nah. Manuálisan végignéztem, ennyi embert találtam. Az aktívabbakat természetesen szívesebben látom, meg a több tapasztalattal bírókat, de persze csak a PH! tagság lenne a feltétele a csapattagságnak. Itt vannak azok akiket találtam, és küldtem nekik privit:
Dopebob
Benőke
Steel32
sh4d0w
fradigeri
joey16
kvoaksz
ixtom
Akos2110
dandemate
mrsza
hamilton30
!MárkóÓó!
mutu18
apacs78
IreN!CuS
Deathjay^
zskrisz
lesliemagpieJa igen, és ugyebár csak 10 ember fér be a csapatba, tehát 9+én , úgyhogy ha sokan lennénk, akkor kell csinálni egy akadémiát, vagy kettes számú csapatot.(most nézem, ez pont 10+9 ember, tehát 2 csapat kijönne, ha mindenki csatlakozna, de nem feltételezem hogy mindenki játszik még vele )
Aki már nem tolja a játékot, kérem vegye tárgytalannak a dolgot. Köszi
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
DopeBob
addikt
Én feljutottam amatőrbe, de kicsit kezdek aggódni. $26M-om van jelenleg a kocsim a többiekéhez képest elég rossz (lvl3-4). Egy két jó tanácsot szívesen fogadok Mire érdemes költeni? Próbáljam meg lvl6 körüli értékre felhozni a kocsit, szerezni 1-2 pontot és az elég lesz a bent maradáshoz? Mire érdemes költeni? Teszt? Épületek? Nagyon kevés pénzem van és csak egy szponzorom ($200.000\futam nem sok )
MZ/X
-
-
kvoaksz
csendes tag
Időjósnak nem megyek!
Arról nem is beszélve, hogy esőre számítottam ennek ellenére elfelejtettem esős gumira állítani a startnál a verdát, csak lestem amikor az első kör végén az 5. induló pozicíóból a 13.-ra estem vissza! Szerencsére a taktikám nem vált be így elállt az eső, szar egy verseny volt, de a 3. helyre valahogy sikerült feljönni hála rossz taktikámnak!
Most meg pole-ban vagyok egyenlőre, remélem így marad mert ez lenne az első!
A végén még feljutok!ja, most nézem, hogy az eddig rookie-ban kvalifikált 2700-ból a 63. legjobb összetett időt mentem!
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Vettem egy pilótát még az előző szezonban, de a szerződése átnyúlt erre a szezonra is. Az első szezonom nem volt teljes, szóval a feljutás esélytelen, az utolsó verseny előtt le is mentem -15M$ alá így a pilóta átlaga visszaesett 84-es szintre. Most még 7 versenye van hátra nálam. Ha meghosszabbítom a szerződését újabb 17 futamra, akkor mehet az overal-ja 85 fölé, vagy akkor mindenképpen lelép?
Remélem érthető a kérdés kicsit hosszú lett
Ez lesz az első teljes szezonom Rookie-ban vagyok a 30M-ből eddig csak a pilóta képzésére (conc) és a Pit Stop Training Centerre költöttem (lvl20) a kocsira érdemes? Vagy egyenlőre jó a lvl1-es amíg el nem használódik és utána lvl3?
MZ/X
-
-
Nyugi, következő szezonban már cél lesz a feljutás, de a pénzügyeket muszáj volt megtanulni kezelni. A végére direkt rántottam mélybe a stexet, hogy ne jussak fel és a pilótám is megmaradjon. Nem különösebben tehetséges, de elég jó a koncentrációja, a motivációval meg sosem volt gond. Persze ha fel akarok jutni, akkor azért kissé másképp kell kezelni a pénzt, de gondolom egy level 3/4 autóval feljutni azért nem olyan rossz, meg olyan 15-20 milliónyi pénzzel.
https://www.coreinfinity.tech
-
-
joey16
csendes tag
Köszi Srácok az lelkes infókat a pilótáról! Nekem is az volt a véleményem, hogy elég, ha néhány tulajdonsága kimagasló, (sztem: conc, talent, tech in, és a súly) de mostmár hajlok arra, hogy inkább mindenből tudjon egy kicsit. Egyébként a legjobb eredményekre az a pilóta volt képes, akit a reg után gyárilag kaptam. Vissza is sírom!
A titkok kulcsát valoszínüleg tényleg az őrzi, aki ismeri a képletet. Na, ez a következő project. Hogyan szerezzük meg a képletet?
"behind the wheel" dm
-
-
mrsza
csendes tag
Tudom, csak gondoltam újoncoknak kéne egy kis pontosítás ezért is örülök, hogy engem is kijavítottatok, kiegészítettetek. Az utóbbi pár szezonban én ritkán fejlesztettem, ezért csak azt tudtam leírni amire emlékeztem.
Egyéb:
Mindenképpen fontos, hogy pilóta tudásával tisztában legyetek, mert a pilóta a kulcsfigura.
Persze számít a kocsi szintje is, pro-tól már a gumigyártó is, de most ebben a szezonban sikeresen megtapasztaltam hiába volt olyan mikor a kocsim 5. legerősebb autó volt a csoportomban yokomama gumival és még technikai igazgatóm is van, mindezek ellenére sem tudtam normális eredményeket elérni. Szóval pilótaválasztásnál figyelni rendesen. -
mrsza
csendes tag
Egy kis kiegészítés.
Amiket használtam trainingek(lehet párnak már megváltozott a következménye):
yoga : növel: koncentrációt; csökkent: stamina és agresszió
Fitness: növel: stamina; csökkent: weight
Tech: növel: technikai tudást; csökkent: motiváció
Ninja: növel: aggreszivitás , concentráció; csökkent: már nem emlékszem, de anno volt vmi -
Benőke
őstag
Nem a PH fóruma hatására néztem meg az oldalt, de mindegy. Volt 10 percem regelés után a szezon első versenyére hát gondoltam nekimegyek. Különben is kell a gyakorlás... Ez a gyakorló tanuló szezon...
A tegnap verseny frankó volt. Szépen alakult 4-5 hely ki is nézett, erre a 3 ik etapban megadta magát a fék, és a végéig már nem húzta ki kiestem Pedig már csak 5 kör kelett volna és még 8 ik voltam, a mögöttem lévők fényévnyi távolságban voltak... 1 kiállásal jobb lett volna de a pilóta miatt az nem vált volna be, balfék, nem tud jó időket menni... Ezt a szezont már vele csinálom végig mert hülye fejjel meghoszabítottam a szerződését, de se baj következő szezonra újat kapok. Ha az is gyengusz lesz akkor kirúgom és nézek majd másikat... valami talentesebbet... Óccsóért... -
Benőke
őstag
Most kaptam még dezinformációt is, a fórumban írták hogy az előző szezonban bőven belenyúlt még a második szakaszba is az eső. Na erre állítsa be az ember az autóját
Pláne hogy az egyik szakasz 0% os esélye melett végig elég magas a páratartalom... Ennyi erővel akár végig eshet az eső is egy rövid száraz szakasz kivételével... -
Benőke
őstag
oké oké
Tudakozom csak. Nem voltam még ilyen versenyen nem tudom hogy szokott menni.
Ez az első szezonom aztán nem megy valami jól, de nem szeretnék ucsó lenni.
Ha pölö az első kör után eláll akkor esős gumival indulni öngyilkosság, de 3-4 esős kör után kevés benyával esős gumival simán jó lehet Jó lenne egy kis pontot is szerezni ha már a pilótám cefet...[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
IreN!CuS
őstag
hát pekh nem tudok mit mondani rá,nekem is nagy szerencsém volt mivel 3% benyával értem be.
ixtom:asszem csak hétfőn és csütörtökön van pilóta vásárlás,mármint akkor dönti el a pilóta,h hova igazol.Ja és érdemes az autót javítgatni,h ne szálljon el semmi sem.
Mostani futamon meglett a 2. hely,elfogadható
következő futamra beállítások ha esetleg valakinek kell: 1:39.991s 0.508s 1:39.483s 600 600 650 750 660 320 Extra Soft
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
legyen inkább 55-60?és akkor tuti nem fog rezegni?BTW lvl 2es az engine
Látom már nem tudom megváltoztatni,hát akkor lehet cumiztam a dolgot[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
jól van megpróbálom a 3 kiállást de félek h 4 lesz belőle
Benya mennyiség:65/70/70/70(65tel indulok)remélem meglesz
Ha valami rossz írd már meg,köszSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Ezt értem,DE mivel én szárazzal indulok,és mondjuk 2 körig esik akkor ide 2-es kell írnom mert különben kijön az első kör után(- wait to pit if it starts raining:2)vagy ez sem így van?
Vagy ha esővel indul a verseny akkor azt nem úgy értelmezni mint ha elkezdene esni az eső?Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Kösz.
Használom a GPRO-t bár igazából nem tudom h kell használni a pit strategy tool részt,mivel nem tudom a pontos(megközelítőleg)a fogyasztást meg h mennyit bír a gumi.Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Értem és szerinted milyen nagy riskel menjek előzés terén?22-re állítottam be de félek,h kevés lesz,és esetleg beszorulok valaki mögé és elmegy a verseny teljesen.
-
IreN!CuS
őstag
Elárulód milyen benzin stratégiával mész a versenyen?Meg mennyire lenne érdemes magasra állítani a risk-et előzésnél,mivel én 2szer fogok 50L benzinnel menni,h ne szorujak be senki mögé?
szerk.:úgy tűnik 7. helyről fogok indulni.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
akkor nem tesztelek
Megpróbálok minél többet megspórolni hátha feljutok.
Köv futamra mivel nem találtam meg a renden beállitásokat főleg a felfügesztés terén,megprobálok ilyen taktikával menni:50 L startnál;1pit:55L;2pit:75L;3pit:55L;
22 overtake;18 def;20 clean
Mennyire működhet ez a taktika?Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Hát csak nyugi
Ha én rálicitáltam egy pilótára akkor pontosan meddig kell várnom még mondjuk megnyerem a licitemmel?Meg nem probléma az,h van 1 másik versenyző(amit alapból adtak az elején)a csapatnál?Automatikusan kicserélődnek,vagy majd választanom kell a 2 versenyző között?És érdemes több versenyzőre is licitálnom vagy minden szigorúan csak egyre?
Van valami tuti taktikád monzára?[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Hidd el elolvastam,de volt 1-2 dolog amit nem értetem és ezekre kérdeztem rá h biztos legyen a dolog...
De ha ez probléma minek a topic?ha nem lehet felteni kérdést mondván h minden le van írva?Meg inkább alapozok mások általi tapasztalatra mint egy leírásra....
Mindenesetre kösz a segítséget,meg h leírtad h mi mire jó(pilótáknál-másik hsz.)
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Üdv.
Azt szeretném megkérdezni,h az elején mi alapján érdemes pilótát választani?Mert láttam nagyon fullos versenyzőket,olcsón(bár lehet benéztem valamit)és senki sem licitált rá.Van valami megkötés,h milyen versenyzőket lehet venni adott szériához?
Pl.:03. Mauro Francia 182 34 $206.153 $1.064.136 0 Add to Shortlist legrosszabb értéke is "sárgában van".Ezzel tudok valamit is kezdeni?
Elején érdemes autót fejleszteni vagy csak ha esetleg feljutottam akkor?
Köszönöm.
üdv.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest