- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkel
csendes tag
sziasztok
ha van akit erdekel a motorsport es meg nem regisztralt a GPRO jatekra es kedvet erez hogy kiprobalja taktikai kepeseget tegye meg : [link]www.gpro.net
ha mar regisztraltatok akar regi akar uj tagokken es szeretnetek a PH csapathoz tartozni szivesen latunk jelentkezni egy uzenetben lehet akar itt akar a GPRO jatekban az aktualis csapatfonoknel.
megkernem ha itt jelentkeztek kuldjetek el a sajat adatlapotok linkjet is hogy konnyebben beazonositsunk titeket.
koszonom
udv . a PH csapat[ Szerkesztve ]
-
pinkel
csendes tag
adatot lehet tesztelesel is gyujteni , de a legtobb adat a versenyekbol van a versenyanalizisben megtalod mikor mennyi tankolasbol mennyi maradt kialaskor meg a tankban es ki tudod szamolni mennyi uzemanyag kell 1km .
auto kopas kezdetben eleg annyi min70% elmehetsz az alkatresz kopassal (eleinte en is igy csinaltam tehat ne vasarolj minden verseny utan uj autotkulonleges esetekben tobbet is kophatnak eggyes alkatreszek de ez ritkabb ( pl.tul nagy riziko hasznalatanal rokiban a 40 mar extremnek szamithato)
[ Szerkesztve ]
-
pinkel
csendes tag
nos a kialast ahogy elotem is irtak a benzin menyisegevel tudod bealitani egy versenyen max 280l benzin kell , itt erdemes megnezni a palya informaciojat ahol meg van adva milyen a fogyasztas (pl.nagyon alacsony , alacsony , kozepes, magas,nagyon magas) termeszetesen ebbol kifolyolag a nagyon alacsony fogyasztasu palyan nem fog kelleni 280l de ez mennyivel jelent kevesebbet ezt csak par verseny utan tudod meg mert ahogy az eletben itt is minden pilota mas van aki agreszivebben vezet van aki nem igy a fogyasztas se egyforma.
bealitas: 5 hely van az uzemanyag bealitasra ha pl. ugy tervezel 240l benzint akarsz ( a kocsiba max 180l benzin fer) es 4szakaszra akarod osztani akkor bealitod 60-60-60-60 es az 5ik helyre pedig tehetsz rezerva menyiseget ha megse lenne eleg akkor tegyen bele pl.20l ha 0 hagyod akkor az utolso mennyiseget teszi bele ujra . ha tobszor alsz ki mint 5 akkor az utolso mezobbe beirt adatot tankolja mindig a kocsiba .
persze figyelni kell a gumit is mert ha hamarabb elfogy a gumi mint az uzemanyag akkor is beleteszik a kov. menyiseget igy megtortenhet hogy pl. tankolsz 60 litert de gumi elkopik hamarab es marad a tankban 20l igy minden kialasnal elveszik ennyi tehat 3 kialasnal az mar 60l ami meg + kialasokat eredmenyez .
gumivalasztas - ezt ki kell ujra tapasztalni fugg a homerseklettol , palyainformacioknal a gumikopastol es meg 1-2 aprobb dologtol de kezdetben az elso kettot figyeld . nincs olyan hogy pl.xy palyan ezt a gumit kell mindig hasznalni es ez a nyero . adatgyujtes minden ezen mulik en mar jopar szezonja vagyok itt es meg mindig tanulok , igy aki azt hiszi hogy regisztral es egybol megnyer mindent , elkeserittem nem igy van , de ha van egy kis kitartas akkor egy erdekes es elmenyteli jatekot talal benne.[ Szerkesztve ]
-
pinkel
csendes tag
udv joe igen meg mindig vagyunk.
volt nehany kissebb nagyobb valtozas de a lenyeg a PH csapat él es virul . te mikor tersz vissza kozenk ? meg mindig nem hianyzik ?
elnezest de egy ideje itt nem jartam atolvasok mindent es ha tudok valaszolok a kerdesekre , egy kis turelmet kerek a hetvegeig . koszi
[ Szerkesztve ]
-
pinkel
csendes tag
sziasztok
az OA t mibol szamoljak ki ? koszi
es meg egy kerdes hogy al a PH 2. csapata
-
pinkel
csendes tag
sziasztok szeretnem a velemenyeteket kikerni erdemes szerintetetek hoszu tavra gondolni ezzel a pilotaval? vagy kesobb keressek ujjat
Átlag: 83
Koncentráció: 111
Tehetség: 118
Agresszivitás: 68
Tapasztalat: 22
Technikai betekintés: 137
Erőnlét: 8
Karizma: 119
Motiváció: 25
Hírnév: 0
Súly (kg): 85
Kor: 22koszi
-
pinkel
csendes tag
ez jol hangzik
lehetne meg egy keresem segitenel gondolom angolul kell megirni de hat angolul nemmondhatom hogy nagyon tudok ha segitenel meg nekem ebben megkoszonem
es koszonom az eddigi segitsegedet is
-
pinkel
csendes tag
a gep nem problema kulon gepunk van de routeren keresztul igy az interneten egy IP nek jelzi sajnos
ezzel mar volt gond mas jatekoknal is de altalaban megoldhato volt jatekon belul de neha nemment igy az egyikunk kiszalt .
koszi a valaszt de akkor nemsok remenyt adok ehez es termeszetesen nemakarom hogy ezert mindkettonket kizarjanak.koszi
-
pinkel
csendes tag
sziasztok
szeretnek jatszani ezen a jatekon csak olvastam a szabalyokat hogy 1 IP cimrol csak 1 jatszhat es a testverem mar jatszik
a kerdesem Van kivetel vagy valami hasonlo ? mas jatekoknal ha bejelented a jatekmoderatornal akkor lehet itt is van valami ilyesmi?koszi a valaszt