Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Nah. Manuálisan végignéztem, ennyi embert találtam. Az aktívabbakat természetesen szívesebben látom, meg a több tapasztalattal bírókat, de persze csak a PH! tagság lenne a feltétele a csapattagságnak. Itt vannak azok akiket találtam, és küldtem nekik privit:
Dopebob
Benőke
Steel32
sh4d0w
fradigeri
joey16
kvoaksz
ixtom
Akos2110
dandemate
mrsza
hamilton30
!MárkóÓó!
mutu18
apacs78
IreN!CuS
Deathjay^
zskrisz
lesliemagpieJa igen, és ugyebár csak 10 ember fér be a csapatba, tehát 9+én
, úgyhogy ha sokan lennénk, akkor kell csinálni egy akadémiát, vagy kettes számú csapatot.(most nézem, ez pont 10+9 ember, tehát 2 csapat kijönne, ha mindenki csatlakozna, de nem feltételezem hogy mindenki játszik még vele
)Aki már nem tolja a játékot, kérem vegye tárgytalannak a dolgot. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Raspberry Pi
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, úgyhogy ha sokan lennénk, akkor kell csinálni egy akadémiát, vagy kettes számú csapatot.(most nézem, ez pont 10+9 ember, tehát 2 csapat kijönne, ha mindenki csatlakozna, de nem feltételezem hogy mindenki játszik még vele
)