Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Idővándor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Beírom én mit gondolok, aztán maximum nem lesz, jó. Mi így gondolkodunk a csapatban.
ROOKIE-ban a conc a fontos, meg a testsúly(ez utóbbit a többiek mondták, sztem mind1 a súly). Némi stamina azért nem árt, futam végére lelassul a pilóta nélküle. És legyen olcsó
AMATEURben jön a stamina, legalábbis nálam az volt vízválasztó, agr nullán lehetőleg.
Megemlíteném, ha hoszútávon gondolkodsz, és már itt érdemes, akkor magas talent, magas experience, és lehetőleg minél alacsonyabb súly szükséges. Én az ilyen pilótámat 219es talenttel, 100-as exp(ez lehetett volna több), és 93 kilósan igazoltam(ez lehetett vna kevesebb)
PRO-ban conc 220 fölött, talentet ki mennyire tartja fontosnak. Ha fel akarsz jutni kell agresszivitás, tapasztalat...hát szerintem pénzügyi okokból lehet fontos, hogy kevesebbet kopjon a gép, illetve több risket lehessen neki adni, tech insight...hát ahogy látom az autóbeállítás függ a talent-től is..., stamina feljutáshoz min 40 kell, de inkább 100 közelében, ez alatt masterban nem lehet megélni, charismára még nem jöttem rá, motiváció nélkül meg az egész nem ér semmit kb
Feljebb nemtudom, ott már nem annyira a pilótán, mint inkább a taktikán múlik a dolog. persze a jó pilóta elengedhetetlen, de ez nem előny, hanem követelmény.
Aztán lehet piszkálni ha nem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő