- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Mi lett az oldallal?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
Én feljutottam amatőrbe, de kicsit kezdek aggódni. $26M-om van jelenleg a kocsim a többiekéhez képest elég rossz (lvl3-4). Egy két jó tanácsot szívesen fogadok Mire érdemes költeni? Próbáljam meg lvl6 körüli értékre felhozni a kocsit, szerezni 1-2 pontot és az elég lesz a bent maradáshoz? Mire érdemes költeni? Teszt? Épületek? Nagyon kevés pénzem van és csak egy szponzorom ($200.000\futam nem sok )
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Nekem is összejött a feljutás egy zsák pénz helyett $20M-al és egy roncsal lvl3-5 közötti alkatrészek de mind 99%os :I Első szezonban cél a bennmaradás Amatőrben mire érdemes a pénzt költeni? Érdemes valami épületet fejleszteni? Az előző szezonban 200 fölé sikerült húznom a pilóta koncentrációját, most rágyúrok staminára, még amatőrbe szerintem megfelelő lesz a fickó.
Pontszerzéshez milyen szintű kocsi szükséges? 6-8-10? Szponzort kapok újat? A rookies lelépett egyet szereztem a szezon alatt, meg egyel 50%on állok, jó lenne minél több lóvé :]
MZ/X
-
DopeBob
addikt
92%-os első szárnyal van esélyem befejezni egy versenyt? Risk az 0 biztos ami biztos Ha a maradék 3 versenyen 1 pontot szerzek már megvan a feljutás, úgyhogy nem nagyon akarok a kocsira költeni :/
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Nekem még 10 pont kell és megvan a feljutás amatőrbe, ha a következő versenyen sikerül villantanom, akkor utána valahogy elvegetálok gyűjtöm a pénzt majd ezerrel
MZ/X
-
DopeBob
addikt
65%-os váltóval még el lehet indulni? Nagyon nincs pénzem fejleszteni a kocsit
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Én elég "aljas" taktikával mentem. Eltolt két kiállás 18-42 körökre időzítve, így sikerült az első helyről rajtolnom, risk-nek meg beállítottam 40-et a védekezésre, 1 gyerek megelőzött a célnál a többiek vonatoztak Be is jött meglett a 2. győzelem
MZ/X
-
DopeBob
addikt
GPRO fórumról nem tudom, hogy vonatkozik e valakire:
Athos Nemes Amateur - 30
Joey Barabas Rookie - 155
Földi Jácint Rookie - 48
Krisz Kusz Rookie - 14
Krisz Pallagi Rookie - 182
Dani Orban Rookie - 111
Broaf Péter Rookie - 11
Richard Kolompar Rookie - 119
Andrew Rusznyak Rookie - 76
Szebasztián Gordán Rookie - 31
Adam Shepard Rookie - 125
Dereck Sasshen Rookie - 87
Subi Levi Amateur - 1
Björn Thorkasberg Rookie - 223
Jorge Sedelli Amateur - 14
Tim Jones Amateur - 15
Adam Blazevic Rookie - 26
Anderson Christoph Rookie - 87
Peter Fox Rookie - 159
Kereeczi Marci Rookie - 192
Zoli Durko Rookie - 201
Alamizsna Jakab Rookie - 203
Joseph Gál Rookie - 219
Johnny LeeKérem a fenti nick-ek tulajait, hogy NAGYON gyorsan olvassák át a szabályzatot és javítsák ki megfelelőre a nevüket VAGY felém illetve Árnyékos barátunk felé tegyenek meg valami "indoklás"félét...
Ugyanis napfényt nem szerető barátunk állati hisztisnek tűnt:-(
Mondjuk pár névvel nem értem mi baja...
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Volt olyan, hogy a vadi új motorm 9x%os lett egy verseny alatt. Ugyan ez váltóval, ezek nem olcsó cuccok Tesztelni akkor szoktam ha 80% körül van az alkatrészek nagy része, akkor versenyen már félek elindulni velük, pár teszt kört lenyomok inkább.
Pit stop training centert huztam fel, meg a kocsit javítgatom, valamiért nagyon nagyon romlik lvl2 és lvl4 közötti cuccok vannak rajta, illetve talán egy lvl5-ös, de csak valami nagyon olcsó fajta
Érdemes 3 kiállással menni a köv versenyen? Úgy vettem észre, könnyű autóval nagyon gyors a pilótám, itt meg elvileg könnyű lesz előzni
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Nekem valamiért nagyon kopnak az alkatrészek, most megúsztam, de az előző három versenyen füstölés volt... most még pont volt annyi pénzem, hogy meg tudom javítani a kocsit, de a következő után nem tudom mi lesz... most olyan $200.000-van pedig igazán nem költök semmire, eddig 1x teszteltem oszt annyi
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Kezd unalmas lenni... 5-ös riskekkel megyek, a kocsin az alkatrészek 0% és 10% között voltak, és már FÜSTÖL!!! 3. versenyem megy el ezen, lassan a feljutás is
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Eső vagy nem eső, ez itt a kérdés
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Nem tudom kirúgni az összes szerelőt?!?!?! 43mp box... többieknek 21-25. Ja és most még nem is volt gond a kocsival... kb nesze itt egy púp...
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Következő versenyen 3 fok?
Esőre ki mit tippel? :S
MZ/X
-
DopeBob
addikt
hát, a esoft talán pont jó lett volna 3kiállásra (kb 20 kört bír nálam) de mivel mindenképpen pole-ból akartam indulni, így 50L volt a kezdeti benzin mennyiség és utána 3x70. 16. körben volt az első kiállás, és most ugy néz ki, 3 körrel a vége előtt lesz egy 4. Talán ha 1-2 fokot hül az idő az megment
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Egy valami van ami hihetetlen módon idegesít, ez pedig a boxkiállás... ez a pilótától függ? 20as pit stop centerrel a mezőny leglassabbja, +10mp/kiállás... nagyon nem lesz ez így jó
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Izgulós lesz Rookie 113-ban vagyok, előző szezon közepén kapcsolódtam be kb. Vannak ismerős arcok elég jól tolják tapasztalatuk is nagyobb. Most a 2. versenyen szerencsém volt úgyhogy jelenleg így néz ki hogy 1st 22pt 2s 21pt 3th 18 pt
Elég szoros sok hiba nem fér bele szerintem
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Mennyire vagytok benne biztosak, hogy végig eső lesz? Én 60L-el kvalifikáltam magam, de végig esni fog akkor az első kiállásnál tankolok 180L-t és helo.
Én inkább azzal számoltam hogy az első pár körben majd eláll, utána pedig újra elkezd esni .) Vagy ez nagyon vad?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
A következő versenyt nézegette már valaki? Q2 és a Start esős és rögtön az elején el fog állni? Érdemes száraz gumival menni, vagy 1 kört mindenképpen esni fog? A nagyon változó időjárás miatt jobb lesz a 2 vagy 3 kiállásos taktika?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Hát még azért van mit tanulni, most medium gumit választottam és 2 kiállást de nagyon benéztem. Soft is jó lett volna
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Érdemes valamire elkölteni a pénzemet? 40M körül járok most Rookie-ban. Pilótát minden verseny után tréningezem másra nem költök. Van amire megéri? Tesztre esetleg? Szerintem a feljutással nem lesz gond ebben a szezonban, érdemes már most a következőre tartalékolni?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Ő most a "szerencsés" kicsit talán kövér
Mire érdemes tréningeznem? Most az utolsó kettő az a koncentrációt fejlesztette
Overall: 89
Concentration: 142
Talent: 135
Aggressiveness: 21
Experience: 54
Technical insight: 56
Stamina: 20
Charisma: 98
Motivation: 166
Weight(kg): 90
-
DopeBob
addikt
A motor kopás minek a függvénye? Alacsony riskeket állítottam be (5-10 max) és a lvl1es motor most 38%-on van
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Vettem egy pilótát még az előző szezonban, de a szerződése átnyúlt erre a szezonra is. Az első szezonom nem volt teljes, szóval a feljutás esélytelen, az utolsó verseny előtt le is mentem -15M$ alá így a pilóta átlaga visszaesett 84-es szintre. Most még 7 versenye van hátra nálam. Ha meghosszabbítom a szerződését újabb 17 futamra, akkor mehet az overal-ja 85 fölé, vagy akkor mindenképpen lelép?
Remélem érthető a kérdés kicsit hosszú lett
Ez lesz az első teljes szezonom Rookie-ban vagyok a 30M-ből eddig csak a pilóta képzésére (conc) és a Pit Stop Training Centerre költöttem (lvl20) a kocsira érdemes? Vagy egyenlőre jó a lvl1-es amíg el nem használódik és utána lvl3?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
A BOX kiállás idejét hogyan tudnám javítani? 20asra van fejlesztve, mégis a mezőny leglassabb kerékcseréit sikerül produkálnom. Kb Ezen megy el most már a 3. versenyem )
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Most először vezetek a futamon! Ám mivel a soft gumi sokkal jobban kopik mint kéne, kizárt, hogy ez így marad (két kiállást terveztem de kivitelezhetetlennek tűnik)
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Ha esik az eső, a pálya adatlapján megadott fogyasztás abszolút nem játszik?
Be kellett volna állítani, hogy a ha eláll az eső várjon pár kört, valamiért lett egy olyan érzésem, hogy nem fog végig esni
MZ/X
-
DopeBob
addikt
a másik amit nem értek, hogy 20-as training centerel is sikerül a leglassabb kerékcserét produkálnom
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Hát, úgy fest megint elszámoltam a benzint 230L úgy néz ki nem lesz elég. (eng lvl1) Számít, hogyha beragadok egy autó mögé? Gyorsabb lenne a pilótám de gondolom az alacsony risk miatt nem tudja megelőzni
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Elég alacsony riskel megyek, remélem elég lesz
Koncentrációt mivel tudom fejleszteni? Sports psychologist?
Sajnos elég későn kapcsolódtam be, ebben a szezonban már nem lesz feljutás, de legalább ki tudok próbálni mindent következmények nélkül :]
Szponzort elég nehéz szerezni. 30-60% között már a 2. lép le
MZ/X
-
DopeBob
addikt
90+80+80 ra módosítottam, a médium gumi rossz választás volt, lassu vagyok, viszont a benzin úgy néz ki kevés lesz
Mind1, végül is ez a pár futam a tapasztalatról szól, majd az első teljes szezonra leszek kíváncsi
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Még 1 kérdésem lenne, sajnos még nincs sok tapasztalatom. A következő versenypályára azt írja magas a várható fogyasztás, eddig egy ilyen pálya volt ott 1,52km/l lett a végén a fogyasztásom. Elvileg akkor ide elég 210L benzin? Kevésnek tűnik (a 4. versenyem lesz, eddig még csak próbálgattam mi hogy van de pl az 2. on 3x100L+a kezdő volt a 3 kiállásra sajnos nem tudom mennyi maradt :S )
Mivel itt elég hosszúnak tűnik a boxkiállás, 1 látogatást tervezek, a medium gumi kibir 160km-t?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
6-8%-al romlik a medium gumi körönként, ez mi a faxtol lehet? :S
MZ/X
-
DopeBob
addikt
A mai versennyel kapcsolatban kérdeznék egyet, ha nem túl nagy titok. A gumi kopásra a pálya leírásánál azt mondja, hogy magas. A medium gumi elég lesz két kiállásra?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Jó kis verseny lett volna tegnap Sikerült vennem egy egész jó pilótát (80), de a verseny napjára már 84-esre fejlődött.Az eslő kvalifikációs köröm egész jól sikerült, a második legjobb időt sikerült megszereznem. Aztán a Q2-re gondoltam egy merészet, és egy kiállásos versenystratégiát kezdtem el tervezni. 140L naftával a tankban hajtott ki szegény kis újoncom a Q2-re, de összetettben még így is a 12. helyről várhattam a rajtot. A nehéz autó hátrányai az első pár körben sajnos nagyon kiütköztek 3 helyet estem vissza 3 kör alatt, utána viszont sikerült egész jó tempót autózni. Az első boxkiállásra a 45. körben került sor, a boxkiállás után pedig a 9. helyen voltam. Bíztam benne, hogy előttem még valaki kimegy tankolni, az én gumijaim pedig kitartanak a végéig. A 75. körben már a 7. helyen haladtam, útban az első pontok felé...
...amikor is a pilótám sajnos rontott. Két helyet esett vissza és végül 9.-ként zárt. Kicsit szomorú voltam, de mivel most ismerkedek csak a játékkal ( ez volt a 3. verseny) végül is szép eredmény!
Remélem legközelebb összejön a pontszerzés
MZ/X
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Asztali PC i5 7500 GTX 1660 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD
- PlayStation 5 lemezes (ps5)