Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Na gyerekek, most úgy néz ki újracsinálom, lemegyek rookie-ba, de most még amateur vagyok, szóval tudok csinálni csapatot. Nagyon gyorsan el kéne dönteni hogy legyen e PH! Team. el kéne dönteni a nevét, hogy egyáltalán kell e, és ki kíván benne részt venni. mindenkinek írok egy levelet, aki írt a topikba. ugyanazt kapja mindenki, aztán lehet válaszoglatni. jó lenne hétfő estig lezavarni, mert most van 5,4 milkám, de ha megyek vissza amatőrbe, akkor pilótát kell vennem amíg magas az overallom, és le kell vinnem -15millióra(hogy lemenjen az overallja 85 alá-motiváció vesztéssel), ami nem lesz egyszerű.
Ja igen, és kérnék mindenkit, hogy ide, vagy nekem privátba linkelje be a gpro profiloldalát, így:
http://gpro.se/ManagerProfile.asp?IDM=48554Más. a suportnál nézzétek meg van e ingyen 6 versenyre supportlehetőségetek, nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest