Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Na gyerekek, most úgy néz ki újracsinálom, lemegyek rookie-ba, de most még amateur vagyok, szóval tudok csinálni csapatot. Nagyon gyorsan el kéne dönteni hogy legyen e PH! Team. el kéne dönteni a nevét, hogy egyáltalán kell e, és ki kíván benne részt venni. mindenkinek írok egy levelet, aki írt a topikba. ugyanazt kapja mindenki, aztán lehet válaszoglatni. jó lenne hétfő estig lezavarni, mert most van 5,4 milkám, de ha megyek vissza amatőrbe, akkor pilótát kell vennem amíg magas az overallom, és le kell vinnem -15millióra(hogy lemenjen az overallja 85 alá-motiváció vesztéssel), ami nem lesz egyszerű.
Ja igen, és kérnék mindenkit, hogy ide, vagy nekem privátba linkelje be a gpro profiloldalát, így:
http://gpro.se/ManagerProfile.asp?IDM=48554Más. a suportnál nézzétek meg van e ingyen 6 versenyre supportlehetőségetek, nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest