- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hamilton30 #267 üzenetére
Főképernyő bal oldalán: "Driver Contract".
https://www.coreinfinity.tech
-
joergie
őstag
válasz hamilton30 #227 üzenetére
normális kérdésekre szívesen válaszolok. Ha nincs minimális angoltudásod(ami manapság mindenkinek van), akkor szedd össze, vagy ne játsz. Gondolom a többiek is így vannak vele. Minimális szabadságfokod neked is legyen.
amúgy meg javaslom a google translate-etEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz hamilton30 #221 üzenetére
race setupban valamelyik beállítás. nemtudom melyik beállításra gondolsz.
ammúgy elnézést, jobban jártál volna ha esőgumin indulsz, de nem akartalak lebeszélni a taktikáról, ami utólag látva működött volna, elnézést.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
kvoaksz
csendes tag
válasz hamilton30 #215 üzenetére
Nem vagyok egy nagy spieler, de természetesen mehetsz vizes gumival a Q2-ben, de most felesleges mert nem esik, csak a startnál várható eső, 2-4 szakaszban biztos nem lesz eső, így felesleges tudni mit bír a vizes gumi, de szerintem az végig birja.
A startnál választhatod a rain gumit, de ha nem esik addig mész vele amíg el nem fogy a benzin.
Van egy csóka a csoportomban aki úgy gondolkozik mint Én csak az a baj mindig előttem van, folyamatosan feltart most is elém került ha a startnál nem előzöm meg akkor megint lőttek a versenyemnek.
Az idén még egy pontot nem szereztem, 2 9. hely, a többiről ne is beszéljünk, most 5. helyről startolok, de az eső miatt 3 kiállással számolok!
Mindenkinek jó versenyzést! -
-
kvoaksz
csendes tag
válasz hamilton30 #205 üzenetére
Még dolgozok rajta:
egyenlőre: 1:38.294s 0.753s 1:37.541s 200 200 450 750 620 300 Extra SoftMost Én is kérdeznék, Srácok, hogy ilyen hideg a pálya így kíbirna vajon a soft két kiállást???
-
kvoaksz
csendes tag
válasz hamilton30 #202 üzenetére
Hali!
Nekem sem kezdődött túl jól 13. és 9. hely, de fejlődök!
Nem értem mit nem értesz, a gumi márkája ugyanaz, ha erre lennél kiváncsi, azért tud tovább kintmaradni, mert keményebb keveréket használ, te milyen keverékkel mész és mennyi üzemanyaggal?
a lényeg a jó taktika(a sofőr se legyen szar), szerintem próbáld meg két kiállással, ha nem megy túl jól az autó, 80/88/88 liter ez biztos elég a gumi meg medium!üdv,
Hajrá, -
ixtom
tag
válasz hamilton30 #188 üzenetére
Nem kell újraregelni, az csak poénos reagálás volt.
Ki kell várni 27-ét, és megy minden úgyanúgy mint eddig.[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz hamilton30 #185 üzenetére
Október 27, de ne várd meg, mert a regisztráció megerősítéséhez idő kell, és nem lehet tudni mennyi. 21-én lesz season reset(szerdán).
Ja és fontos, hogy a hivatalos neveddel regisztrál, ne kamu akármivel. Pl Végh Béla(Béla Végh )Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Deathjay^
tag
válasz hamilton30 #154 üzenetére
nem, használhatsz más beállításokat is, de akkor nem ad vissza jelzést a pilóta.
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
IreN!CuS
őstag
válasz hamilton30 #140 üzenetére
grat,de azért próbálgasd te is ne csak tőlem húzd be a dolgokat(nem mintha zavarna,csak érted )
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz hamilton30 #117 üzenetére
na meglett a jó kis pilótám eddig nagyon elégedett vagyok vele,majdnem 1mp-vel mentem jobban a 2. helyezettől
610-620-645-760-700-565 ezekkel mentem és erre írta a pilótám h teljesen elégedett a beállításokkal
Eddig első hely megvan,remélem meglesz a dobogóEsoft mennyit(hány kört)bír ezek a pályán valakinek van info-ja róla?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz hamilton30 #115 üzenetére
sajnos még nem mivel lejárt a pilótámmal a szerződés,és várom azt estét hátha tudok igazolni valami gut pilótát.Utána tudom elkezdni a tesztelést majd közé teszem ha megtaláltam a tuti-t
azért a 8. hely meglett előző futamon,de nagyon elnéztem a benya mennyiséget+mindig beszorultam valaki mögé...úgyh most kipróbálok valami új taktikát[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 PS5 Move Kontroller Fagyi Töltőkábellel Hibátlan!
- 500GB 500 GB-os SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST SATA HDD és SSHD új és használt
- PS3 Silm! 320 GB! 30 Játékkal! Progik: Goldhen Multiman Pkgi
- CORSAIR ICUE AF140 RGB ELITE WHITE 4db ,Vezérlővel ,GARANCIA!!!
- HP ProDesk SFF 600 G1, G2 és G3 HP EliteDesk 705 G1 SFF Lenovo M82 SFF Lenovo M93p SFF