Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hamilton30
üzenetére
Főképernyő bal oldalán: "Driver Contract".
-
joergie
őstag
válasz
hamilton30
üzenetére
normális kérdésekre szívesen válaszolok. Ha nincs minimális angoltudásod(ami manapság mindenkinek van), akkor szedd össze, vagy ne játsz. Gondolom a többiek is így vannak vele. Minimális szabadságfokod neked is legyen.
amúgy meg javaslom a google translate-et -
joergie
őstag
válasz
hamilton30
üzenetére
race setupban valamelyik beállítás. nemtudom melyik beállításra gondolsz.
ammúgy elnézést, jobban jártál volna ha esőgumin indulsz, de nem akartalak lebeszélni a taktikáról, ami utólag látva működött volna, elnézést.
-
kvoaksz
csendes tag
válasz
hamilton30
üzenetére
Nem vagyok egy nagy spieler, de természetesen mehetsz vizes gumival a Q2-ben, de most felesleges mert nem esik, csak a startnál várható eső, 2-4 szakaszban biztos nem lesz eső, így felesleges tudni mit bír a vizes gumi, de szerintem az végig birja.
A startnál választhatod a rain gumit, de ha nem esik addig mész vele amíg el nem fogy a benzin.
Van egy csóka a csoportomban aki úgy gondolkozik mint Én csak az a baj mindig előttem van, folyamatosan feltart most is elém került ha a startnál nem előzöm meg akkor megint lőttek a versenyemnek.
Az idén még egy pontot nem szereztem, 2 9. hely, a többiről ne is beszéljünk, most 5. helyről startolok, de az eső miatt 3 kiállással számolok!
Mindenkinek jó versenyzést!
-
válasz
hamilton30
üzenetére
Ne állítsd magasra a risk-et.
-
kvoaksz
csendes tag
válasz
hamilton30
üzenetére
Még dolgozok rajta:
egyenlőre: 1:38.294s 0.753s 1:37.541s 200 200 450 750 620 300 Extra SoftMost Én is kérdeznék, Srácok, hogy ilyen hideg a pálya így kíbirna vajon a soft két kiállást???

-
kvoaksz
csendes tag
válasz
hamilton30
üzenetére
Hali!
Nekem sem kezdődött túl jól 13. és 9. hely, de fejlődök!

Nem értem mit nem értesz, a gumi márkája ugyanaz, ha erre lennél kiváncsi, azért tud tovább kintmaradni, mert keményebb keveréket használ, te milyen keverékkel mész és mennyi üzemanyaggal?
a lényeg a jó taktika(a sofőr se legyen szar), szerintem próbáld meg két kiállással, ha nem megy túl jól az autó, 80/88/88 liter ez biztos elég a gumi meg medium!üdv,
Hajrá,
-
ixtom
tag
válasz
hamilton30
üzenetére
Nem kell újraregelni, az csak poénos reagálás volt.
Ki kell várni 27-ét, és megy minden úgyanúgy mint eddig. -
joergie
őstag
válasz
hamilton30
üzenetére
Október 27, de ne várd meg, mert a regisztráció megerősítéséhez idő kell, és nem lehet tudni mennyi. 21-én lesz season reset(szerdán).
Ja és fontos, hogy a hivatalos neveddel regisztrál, ne kamu akármivel. Pl Végh Béla(Béla Végh
) -
Deathjay^
tag
válasz
hamilton30
üzenetére
nem, használhatsz más beállításokat is, de akkor nem ad vissza jelzést a pilóta.

-
IreN!CuS
őstag
válasz
hamilton30
üzenetére
grat,de azért próbálgasd te is ne csak tőlem húzd be a dolgokat(nem mintha zavarna,csak érted
) -
IreN!CuS
őstag
válasz
hamilton30
üzenetére
na meglett a jó kis pilótám eddig nagyon elégedett vagyok vele,majdnem 1mp-vel mentem jobban a 2. helyezettől

610-620-645-760-700-565 ezekkel mentem és erre írta a pilótám h teljesen elégedett a beállításokkal
Eddig első hely megvan,remélem meglesz a dobogó
Esoft mennyit(hány kört)bír ezek a pályán valakinek van info-ja róla?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
hamilton30
üzenetére
sajnos még nem mivel lejárt a pilótámmal a szerződés,és várom azt estét hátha tudok igazolni valami gut pilótát.Utána tudom elkezdni a tesztelést majd közé teszem ha megtaláltam a tuti-t

azért a 8. hely meglett előző futamon,de nagyon elnéztem a benya mennyiséget+mindig beszorultam valaki mögé...úgyh most kipróbálok valami új taktikát
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Hobby elektronika
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)