- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey16
csendes tag
-
joey16
csendes tag
Egy kicsi ebből is, és abból is.
Mindenkinek sok szerencsét és jó futamot!

-
joey16
csendes tag
-
joey16
csendes tag
mit mond nektek, Monte Carlo eső jóslata?
-
joey16
csendes tag
ennyit a jó kis esős futamról.
,de a pont az pont. -
joey16
csendes tag
Kérdés.
Ha mondjuk 60 körös versenyen két autó közt 1mp a különbség körönként, ugyanezek közt egy 40 körösön arányosan nő 1,5mp-re? Magyarul. Egy kevesebb körszámú versenyen is ki lehet-e autózni egy plusz kiállást?
Joergie, mrsza, Benőke, bárki ??????????

-
joey16
csendes tag
-
joey16
csendes tag
én is 70 literrel megyek, az nekem 22 kör.
-
joey16
csendes tag
-
joey16
csendes tag
-
joey16
csendes tag
-
joey16
csendes tag
Imádom a lengyel futamot!!!
Minden úgy alakult, ahogy számoltam vele. Működött a taktikám. A dobogó volt a cél, de még a szerencse is velem volt. Meg van az idei szezon első futamgyőzelme!!!
Remélem tartós marad a fórmám!
Gratula minden pontszerzőnek!Következő verseny: 3kiállás soft-tal?
Vélemények……… -
joey16
csendes tag
-
joey16
csendes tag
srácok,
mi a helyzet a mai gumikopással? nekem úgy rémlik, hogy az a high kicsit túlzás volt az utolsó singapore-i versenyen is. a médium gumi 136km-t bírt.
vélemények 2 kiálláshoz? soft vagy medium?
-
joey16
csendes tag
nagy gratula a győztesnek! nekem egy 3. hely, én ennek is nagyon örülök.

-
joey16
csendes tag
holnap kezdődik a szezon, itt meg olyan halotti csend van. mindenki bíbelődik az egyes autójával?

...akkor hát, pontokban gazdag boldog új évet mindenkinek!
hajrá, hajrá!

-
joey16
csendes tag
Köszi Srácok az lelkes infókat a pilótáról! Nekem is az volt a véleményem, hogy elég, ha néhány tulajdonsága kimagasló, (sztem: conc, talent, tech in, és a súly) de mostmár hajlok arra, hogy inkább mindenből tudjon egy kicsit. Egyébként a legjobb eredményekre az a pilóta volt képes, akit a reg után gyárilag kaptam. Vissza is sírom!

A titkok kulcsát valoszínüleg tényleg az őrzi, aki ismeri a képletet. Na, ez a következő project. Hogyan szerezzük meg a képletet?

-
joey16
csendes tag
-
joey16
csendes tag
-
joey16
csendes tag
hali srácok!
ki tudja minek a függvénye, hogy egyes managerek szezononként más-más csoportban versenyeznek? ...és természetesen nem egyel magasabb, vagy alacsonyabban, hanem pl: rookie 123, következő szezonban meg 234.
-
joey16
csendes tag
bár mögöttem sincs túl sok futam, azért megosztom amit eddig tapasztaltam.
gumik:
esoft/ 3 kiállás
soft/ 2 kiállás
med/ 2 kiállás
hard/ 1 kiállás
rain/ ???benzin: 210 - 320 literig
de minden függ a pályátol, illetve a risk beállításaidtól.
és 1-2 jótanács: hosszútávon gondolkozz, vigyázz a pénzedre, és csinnyán a verseny risk-ekkel
Jó szezont Mindenkinek!
hajrá, hajrá! -
joey16
csendes tag
hali srácok!
ki a legjobb meteorológus? indianapolisban szerintetek esni fog? látom, hogy 5-10%ot jósolnak, viszont nagyon magas a páratartalom 97-99%.
jól taktikázom, ha kevés benzinnel, rövid etapokat tervezek? hátha becsúszik egy kis zivatar.
-
joey16
csendes tag
good driver!
én sajna folyamatosan minuszban vagyok, így egy nagyon gáz pilótával kell végig vinnem a szezont. a driver mistake állandóan magas a futott köröknél, pl:1.380, 1.856 mp

-
joey16
csendes tag
szisztok!
IreN!CuS: milyen pilótával mented ezt az időt? én másodikra eltaláltam a beállitást, de nem tudtam 1.45.790-alá menni.

-
joey16
csendes tag
hali srácok!
vmőtök nem tudna abban segíteni, hogyan csökkenthetném a fogyasztásomat? az én autóm + a nyominger pilótám, kb egy harckocsinyi benzint kajál, és emiatt mindíg csomót kell tankolnom. pl előző futamon 380litert nyelt be :1km = 1,23L
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Star Wars rajongók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,de a pont az pont.