- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey16
csendes tag
Egy kicsi ebből is, és abból is.
Mindenkinek sok szerencsét és jó futamot!
"behind the wheel" dm
-
-
joey16
csendes tag
mit mond nektek, Monte Carlo eső jóslata?
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
ennyit a jó kis esős futamról. ,de a pont az pont.
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
Kérdés.
Ha mondjuk 60 körös versenyen két autó közt 1mp a különbség körönként, ugyanezek közt egy 40 körösön arányosan nő 1,5mp-re? Magyarul. Egy kevesebb körszámú versenyen is ki lehet-e autózni egy plusz kiállást?
Joergie, mrsza, Benőke, bárki ??????????
[ Szerkesztve ]
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
én is 70 literrel megyek, az nekem 22 kör.
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
Imádom a lengyel futamot!!! Minden úgy alakult, ahogy számoltam vele. Működött a taktikám. A dobogó volt a cél, de még a szerencse is velem volt. Meg van az idei szezon első futamgyőzelme!!! Remélem tartós marad a fórmám!
Gratula minden pontszerzőnek!Következő verseny: 3kiállás soft-tal? Vélemények………
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
srácok,
mi a helyzet a mai gumikopással? nekem úgy rémlik, hogy az a high kicsit túlzás volt az utolsó singapore-i versenyen is. a médium gumi 136km-t bírt.
vélemények 2 kiálláshoz? soft vagy medium?"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
nagy gratula a győztesnek! nekem egy 3. hely, én ennek is nagyon örülök.
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
holnap kezdődik a szezon, itt meg olyan halotti csend van. mindenki bíbelődik az egyes autójával?
...akkor hát, pontokban gazdag boldog új évet mindenkinek!
hajrá, hajrá!
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
Köszi Srácok az lelkes infókat a pilótáról! Nekem is az volt a véleményem, hogy elég, ha néhány tulajdonsága kimagasló, (sztem: conc, talent, tech in, és a súly) de mostmár hajlok arra, hogy inkább mindenből tudjon egy kicsit. Egyébként a legjobb eredményekre az a pilóta volt képes, akit a reg után gyárilag kaptam. Vissza is sírom!
A titkok kulcsát valoszínüleg tényleg az őrzi, aki ismeri a képletet. Na, ez a következő project. Hogyan szerezzük meg a képletet?
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
nekem ez a másfeledik szezonom és én maradtam a helyemen, de egy egész csórda francia véletlenűl ugyanabból a csoportból, ugyanabba (a mienkbe) az új csoportba kerültek. persze itt most toronymagasan aratnak, tehát az s18-ra megszabadulun tőlük.
köszi a választ"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
hali srácok!
ki tudja minek a függvénye, hogy egyes managerek szezononként más-más csoportban versenyeznek? ...és természetesen nem egyel magasabb, vagy alacsonyabban, hanem pl: rookie 123, következő szezonban meg 234.
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
bár mögöttem sincs túl sok futam, azért megosztom amit eddig tapasztaltam.
gumik:
esoft/ 3 kiállás
soft/ 2 kiállás
med/ 2 kiállás
hard/ 1 kiállás
rain/ ???benzin: 210 - 320 literig
de minden függ a pályátol, illetve a risk beállításaidtól.
és 1-2 jótanács: hosszútávon gondolkozz, vigyázz a pénzedre, és csinnyán a verseny risk-ekkel
Jó szezont Mindenkinek! hajrá, hajrá!"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
hali srácok!
ki a legjobb meteorológus? indianapolisban szerintetek esni fog? látom, hogy 5-10%ot jósolnak, viszont nagyon magas a páratartalom 97-99%.
jól taktikázom, ha kevés benzinnel, rövid etapokat tervezek? hátha becsúszik egy kis zivatar."behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
good driver!
én sajna folyamatosan minuszban vagyok, így egy nagyon gáz pilótával kell végig vinnem a szezont. a driver mistake állandóan magas a futott köröknél, pl:1.380, 1.856 mp
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
szisztok!
IreN!CuS: milyen pilótával mented ezt az időt? én másodikra eltaláltam a beállitást, de nem tudtam 1.45.790-alá menni.
"behind the wheel" dm
-
joey16
csendes tag
hali srácok!
vmőtök nem tudna abban segíteni, hogyan csökkenthetném a fogyasztásomat? az én autóm + a nyominger pilótám, kb egy harckocsinyi benzint kajál, és emiatt mindíg csomót kell tankolnom. pl előző futamon 380litert nyelt be :1km = 1,23L"behind the wheel" dm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...