- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
predator00 #713 üzenetére
Nos, ez érzésre megy nálam.
Minél melegebb van, annál melegebb az aszfalt, így annál keményebb keveréket rakok fel.
De lehet rosszul csinálom. -
válasz
predator00 #711 üzenetére
Én hőmérséklet szerint szoktam választani.
-
Nos, rámész autó javítása opcióra, és ott van, hogy az autón mi hányadik szintű.
Teszt futását hanyagold a rookieban, csak pénz kidobás. Úgyis minden pályán más a fogyasztás, és minden szezonban csak egy tesztpálya van.
Inkább azzal a pénzel vegyél jó pilótát, de azt inkább csak a kövi szezontól.
Ebben a szezonban inkább csak az adatokat gyűjtögesd.(fogyasztás, gumikopás szb .) -
Nos a gumii folyamatosan kopik.
Na jó, poén nélkül..
Te kell kimatekozd, hogy a motor mennyi benzint fogyaszt.
Ha ez megvan, úgy kell beállítanod a tankolásokat, hogy ugyanannyi idő alatt kopjon el a gumi, mint a benzin elfogy.
Pl: a motor 1l eszik 1km-en (ez sosincs így), és a gumi 85km-ig bírja.
Ekkor 85+-al indulsz.. a következőben megint 85l+l tanklsz, és így tovább
Persze itt lehet taktikázni, hogy kevesebbet tanolsz több kiállással,. vagy többet kevesebb kiállással.
Ez rajtad múlik.De küld l PM-ben autód adatait, és mondok egy stratégiát a mostani versenyre.
-
Akkor el tudná nekem valaki magyarázni a GPRO GO --> Pit strategy tool működését?
Honnan tudom meg a fogyasztást, a gumi kopást stb. -
Sziasztok.
Játszik ezzel még valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest