- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- leslieke farmerzsebe
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
persze. priviben elküldöm. Szívesen segítek, kellenek az emberek a kettes számú csapatba
Kezdd el a regisztrációt, majd én írok Shadownak, amint megírtad a saját linkedet, meg a testvéredét Mármint előbb add meg milyen néven regisztrálsz, meg a testvéred profiljána a linkjét, és közvetlen utána regisztrálj. várni kell megerősítésre...[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
nincs probléma akkor. Írsz egy levelet mr shadownak, hogy a testvéreddel egy háztartásból, de külön gépről akartok játszani, belinkeled az ő profilját, engedni fogják, hogy játszatok 1 IP-ről ketten. Ezt úgy képzelem, hogy elkezdesz regisztrálni, a várólistán vagy, és akkor küldöd ezt az üzenetet Mr Shadownak.
-
joergie
őstag
Multiple Accounts
Multiple Accounts / One Account Per PC Rule
Multiple accounts are not allowed!
There may be only one player per computer.
Using the same internet connection is not a problem.Szóval ha van a háztartásban másik gép, akkor megoldható. Szerintem nem az IP-re van a korlátozás, hanem mac címre. Szóval elvileg ha beraksz egy hálókártyát és átdugod abba a netet(vagy átírod a mac ímét az alaplapinak) akkor meg lehet oldani. De ebben nem vagyok biztos. Megkérdezek egy illetékest