- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
pilótára sem kell elverni, simán lehet bajnokalkatot találni 500k fizuért.
-
Pá
addikt
Köszi szépen!
A magyar fórumra benézek, a csapathoz majd csak a következő szezonban csatlakoznék, mert addig sem akarom lehúzni.
Most az a tervem, hogy a hátralévő versenyeken tesztelgetek meg próbálgatok mindenfélét, az utolsó versenyen meg majd leigazolok egy tuti pilótát és a következő szezont nagy fölénnyel megnyerem a PH-s csapat dicsőségére.
Majd még lesz egy rakás kérdésem egyébként, de akkor lehet, hogy azokkal majd a magyar fórumban zaklatlak titeket.

-
Pá
addikt
Igen, most már elolvastam milyen pilótám kéne legyen, de az a gond, hogy már csak azután miután leszerződtettem a mostani pilótámat a teljes szezonra.
Persze most már nem tenném, de így nem tudok mit csinálni.Igazából azt szerettem volna megtudni, hogy a gyenge pilóta ennyit számíthat (körönként 4-5mp-et), vagy máshol is kell keresni az okokat és ha igen hol? Hátha a többin még tudok segíteni, ha már a pilótával beragadtam.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Két napja regeltem én is a játékban, elég sok minden van, ami még nem tiszta, de ami most a legégetőbb: piszok lassú vagyok. Az időmérőkön bő 5mp-cel maradok le a többiektől, szóval a második időmérő után kb 10mp a hátrányom.
A harmadik futamon kapcsolódtam be, de nem gondolom, hogy ennyi fejlesztettek a kocsijukon a többiek az első két futam alatt, szóval nem tudom miért vagyok ilyen lassú. A pilótámnak a tehetsége szinte maxon van, viszont a kitartás és koncentrációja kb 10. (ezeket sem tudtam mikre jók korábban)
A beállíátsokkal meg hiába játszom, próbálgattam asszimetrikus szárnyállást meg ilyeneket, de bármit csinálok csak kb 1-2 tizedes különbségek vannak, nekem viszont másodperceket kéne nyerni.Szóval mit csináljak, hogy ne legyek ennyire lassú?
Majd még lesz sok kérdésem ezután is, de egyelőre ez a legzavaróbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Renault, Dacia topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ford topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze most már nem tenném, de így nem tudok mit csinálni.