- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Sokkal egyszerűbb, ha kukázod és veszel egy 200 fölötti koncosat.
Ennek még az aggrija is túl magas. Gondolom még rookieban vagy, oda teljesen felesleges, csak szétgyilkolja a kocsit és növeli az OA-t. Még amatőrben sem kell.[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
pilótára sem kell elverni, simán lehet bajnokalkatot találni 500k fizuért.
-
Pá
addikt
Köszi szépen!
A magyar fórumra benézek, a csapathoz majd csak a következő szezonban csatlakoznék, mert addig sem akarom lehúzni.
Most az a tervem, hogy a hátralévő versenyeken tesztelgetek meg próbálgatok mindenfélét, az utolsó versenyen meg majd leigazolok egy tuti pilótát és a következő szezont nagy fölénnyel megnyerem a PH-s csapat dicsőségére.Majd még lesz egy rakás kérdésem egyébként, de akkor lehet, hogy azokkal majd a magyar fórumban zaklatlak titeket.
-
Pá
addikt
Igen, most már elolvastam milyen pilótám kéne legyen, de az a gond, hogy már csak azután miután leszerződtettem a mostani pilótámat a teljes szezonra. Persze most már nem tenném, de így nem tudok mit csinálni.
Igazából azt szerettem volna megtudni, hogy a gyenge pilóta ennyit számíthat (körönként 4-5mp-et), vagy máshol is kell keresni az okokat és ha igen hol? Hátha a többin még tudok segíteni, ha már a pilótával beragadtam.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Két napja regeltem én is a játékban, elég sok minden van, ami még nem tiszta, de ami most a legégetőbb: piszok lassú vagyok. Az időmérőkön bő 5mp-cel maradok le a többiektől, szóval a második időmérő után kb 10mp a hátrányom.
A harmadik futamon kapcsolódtam be, de nem gondolom, hogy ennyi fejlesztettek a kocsijukon a többiek az első két futam alatt, szóval nem tudom miért vagyok ilyen lassú. A pilótámnak a tehetsége szinte maxon van, viszont a kitartás és koncentrációja kb 10. (ezeket sem tudtam mikre jók korábban)
A beállíátsokkal meg hiába játszom, próbálgattam asszimetrikus szárnyállást meg ilyeneket, de bármit csinálok csak kb 1-2 tizedes különbségek vannak, nekem viszont másodperceket kéne nyerni.Szóval mit csináljak, hogy ne legyek ennyire lassú?
Majd még lesz sok kérdésem ezután is, de egyelőre ez a legzavaróbb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Inakustik Exzellenz HDMI kábel