Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Sokkal egyszerűbb, ha kukázod és veszel egy 200 fölötti koncosat.
Ennek még az aggrija is túl magas. Gondolom még rookieban vagy, oda teljesen felesleges, csak szétgyilkolja a kocsit és növeli az OA-t. Még amatőrben sem kell.[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
pilótára sem kell elverni, simán lehet bajnokalkatot találni 500k fizuért.
-
Pá
addikt
Köszi szépen!
A magyar fórumra benézek, a csapathoz majd csak a következő szezonban csatlakoznék, mert addig sem akarom lehúzni.
Most az a tervem, hogy a hátralévő versenyeken tesztelgetek meg próbálgatok mindenfélét, az utolsó versenyen meg majd leigazolok egy tuti pilótát és a következő szezont nagy fölénnyel megnyerem a PH-s csapat dicsőségére.Majd még lesz egy rakás kérdésem egyébként, de akkor lehet, hogy azokkal majd a magyar fórumban zaklatlak titeket.
-
Pá
addikt
Igen, most már elolvastam milyen pilótám kéne legyen, de az a gond, hogy már csak azután miután leszerződtettem a mostani pilótámat a teljes szezonra. Persze most már nem tenném, de így nem tudok mit csinálni.
Igazából azt szerettem volna megtudni, hogy a gyenge pilóta ennyit számíthat (körönként 4-5mp-et), vagy máshol is kell keresni az okokat és ha igen hol? Hátha a többin még tudok segíteni, ha már a pilótával beragadtam.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Két napja regeltem én is a játékban, elég sok minden van, ami még nem tiszta, de ami most a legégetőbb: piszok lassú vagyok. Az időmérőkön bő 5mp-cel maradok le a többiektől, szóval a második időmérő után kb 10mp a hátrányom.
A harmadik futamon kapcsolódtam be, de nem gondolom, hogy ennyi fejlesztettek a kocsijukon a többiek az első két futam alatt, szóval nem tudom miért vagyok ilyen lassú. A pilótámnak a tehetsége szinte maxon van, viszont a kitartás és koncentrációja kb 10. (ezeket sem tudtam mikre jók korábban)
A beállíátsokkal meg hiába játszom, próbálgattam asszimetrikus szárnyállást meg ilyeneket, de bármit csinálok csak kb 1-2 tizedes különbségek vannak, nekem viszont másodperceket kéne nyerni.Szóval mit csináljak, hogy ne legyek ennyire lassú?
Majd még lesz sok kérdésem ezután is, de egyelőre ez a legzavaróbb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest