Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
Új hozzászólás Aktív témák
-
xbaggio
csendes tag
Ezt eddig én is tudtam,de pontosabban nem lehetne fogalmazni?
Pl.: ha a motorom 3-as akkor ahhoz a szinthez milyen szorzót használtok?
Most nem dl-re pontosan akarom kérdezni, csakhogy nagyjából ki tudjam számolni a szükséges mennyiséget
Létezhet az, hogy 4.4l menjen el egy körnél?
-
ixtom
tag
Még simán válthatsz pilótát, "csak" a hátralévő fizetése felét bukod a kompenzációval. Ha nem drága, akkor még bőven belefér. (értsd: ha nem leszel emiatt egyből minuszban)
Pilóta, beállítás, autószint (és karakterisztika) is sokat számít. Szerintem a teljesítmény legjobban a pilótától függ Rookieban.
Ha gondolod, akkor csatlakozz a PH-s csapatunkhoz, küldj PM-et itt vagy a játékban. (szerintem megtalálsz
)
A fórumunkon elég sok adat elérhető, és szívesen segítünk eligazodni. (amúgy a korábban linkelt külső magyar fórum is nagy segítség.) -
joergie
őstag
Egyelőre annyit mondok, hogy a koncentráció nagyon alacsony, talán fentebb egyszer kétszer le lett írva milyen tulajdonságokkal bír egy győzni képes pilóta rookieban, illetve amatőrben.
koncentráció itt még azért fontosabb mint a talent, de 10-ről nem tudod elfogadható szintre felvinni egy évad alatt, szóval mindneképp pilótacserében kell gondolkodni.
Abból, hogy 3adik versenyen kezdtél, még jól is kijöhetsz, mert a többiek ugyanannyi zsével kezdtek, csak aki már sokat költött, hiába van erősebb verdája(ellensúlyozható pilótával és stratégiával), később spórolnia kell, neked annyira nem, de azért sosem árt odafigyelni a pénzügyekre, eléggé sarkalatos kérdése a játéknak.
Majd beírok többieknek, hogy nézegessék a ph topikot is, ne én segítsek inaktívként
Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Nyaralás topik
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell All in one pc i7/16gb-ram/2gb-vga/ssd/1tb-hdd.
- 2X4GB ( 8GB ) Micron DDR3 1600Mhz memória,hibátlan állapotban! Csomagküldés 1490ft-tól!
- 2X4gb ( 8GB ) Samsung DDR3 1600Mhz memória,hibátlan állapotban! Csomagküldés 1490ft-tól!
- AOC Monitor 34" 144hz
- TP-Link TX201 2.5 Gigabit PCIe Hálózati Kártya,hibátlan állapotban! Csomagküldés 1490ft-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest