Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkel
csendes tag
adatot lehet tesztelesel is gyujteni , de a legtobb adat a versenyekbol van a versenyanalizisben megtalod mikor mennyi tankolasbol mennyi maradt kialaskor meg a tankban es ki tudod szamolni mennyi uzemanyag kell 1km .
auto kopas kezdetben eleg annyi min70% elmehetsz az alkatresz kopassal (eleinte en is igy csinaltam tehat ne vasarolj minden verseny utan uj autot kulonleges esetekben tobbet is kophatnak eggyes alkatreszek de ez ritkabb ( pl.tul nagy riziko hasznalatanal rokiban a 40 mar extremnek szamithato)[ Szerkesztve ]
-
pinkel
csendes tag
nos a kialast ahogy elotem is irtak a benzin menyisegevel tudod bealitani egy versenyen max 280l benzin kell , itt erdemes megnezni a palya informaciojat ahol meg van adva milyen a fogyasztas (pl.nagyon alacsony , alacsony , kozepes, magas,nagyon magas) termeszetesen ebbol kifolyolag a nagyon alacsony fogyasztasu palyan nem fog kelleni 280l de ez mennyivel jelent kevesebbet ezt csak par verseny utan tudod meg mert ahogy az eletben itt is minden pilota mas van aki agreszivebben vezet van aki nem igy a fogyasztas se egyforma.
bealitas: 5 hely van az uzemanyag bealitasra ha pl. ugy tervezel 240l benzint akarsz ( a kocsiba max 180l benzin fer) es 4szakaszra akarod osztani akkor bealitod 60-60-60-60 es az 5ik helyre pedig tehetsz rezerva menyiseget ha megse lenne eleg akkor tegyen bele pl.20l ha 0 hagyod akkor az utolso mennyiseget teszi bele ujra . ha tobszor alsz ki mint 5 akkor az utolso mezobbe beirt adatot tankolja mindig a kocsiba .
persze figyelni kell a gumit is mert ha hamarabb elfogy a gumi mint az uzemanyag akkor is beleteszik a kov. menyiseget igy megtortenhet hogy pl. tankolsz 60 litert de gumi elkopik hamarab es marad a tankban 20l igy minden kialasnal elveszik ennyi tehat 3 kialasnal az mar 60l ami meg + kialasokat eredmenyez .
gumivalasztas - ezt ki kell ujra tapasztalni fugg a homerseklettol , palyainformacioknal a gumikopastol es meg 1-2 aprobb dologtol de kezdetben az elso kettot figyeld . nincs olyan hogy pl.xy palyan ezt a gumit kell mindig hasznalni es ez a nyero . adatgyujtes minden ezen mulik en mar jopar szezonja vagyok itt es meg mindig tanulok , igy aki azt hiszi hogy regisztral es egybol megnyer mindent , elkeserittem nem igy van , de ha van egy kis kitartas akkor egy erdekes es elmenyteli jatekot talal benne.[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Arra még nem gondoltál, hogy vannak a játékban magyar csapatok, akik kenik vágják az egészet oda vissza? Magyarok benne vannak az első tízben a legtöbb emberkét tekintve, és akkor a külföldi magyarok nincsenek benne. Van prohardveres csapat, én csináltam anno, 2csapttal nymják bár nemtudom aktívak e még.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
alratar
addikt
Nos, rámész autó javítása opcióra, és ott van, hogy az autón mi hányadik szintű.
Teszt futását hanyagold a rookieban, csak pénz kidobás. Úgyis minden pályán más a fogyasztás, és minden szezonban csak egy tesztpálya van.
Inkább azzal a pénzel vegyél jó pilótát, de azt inkább csak a kövi szezontól.
Ebben a szezonban inkább csak az adatokat gyűjtögesd.(fogyasztás, gumikopás szb .)[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Nos a gumii folyamatosan kopik.
Na jó, poén nélkül..
Te kell kimatekozd, hogy a motor mennyi benzint fogyaszt.
Ha ez megvan, úgy kell beállítanod a tankolásokat, hogy ugyanannyi idő alatt kopjon el a gumi, mint a benzin elfogy.
Pl: a motor 1l eszik 1km-en (ez sosincs így), és a gumi 85km-ig bírja.
Ekkor 85+-al indulsz.. a következőben megint 85l+l tanklsz, és így tovább
Persze itt lehet taktikázni, hogy kevesebbet tanolsz több kiállással,. vagy többet kevesebb kiállással.
Ez rajtad múlik.De küld l PM-ben autód adatait, és mondok egy stratégiát a mostani versenyre.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest