- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvoaksz
csendes tag
Jó ez a gyerek 2. lett!
Igaz a benzint majdnem benéztem, nem is tudta befejezni a levezető kört, igaz így legalább volt miért izgulni a végén, de ha több benyával indulok akkor csak 3. vagyok!
A szárnybeállításnál én arra gondolnék mint laikus, hogy ha a fékerő előre van állítva akkor az első szárnyaknál kell kisebb leszorító erő ha pedig hátra akkor előre nagyobb!
Persze lehet, hogy pont fordítva igaz, de valamilyen összefüggésnek lennie kell.hajrá!
-
-
kvoaksz
csendes tag
Na?!
Átlag: 80Koncentráció: 175
Tehetség: 106
Agresszivitás: 71
Tapasztalat: 51
Technikai betekintés: 78
Erőnlét: 20
Karizma: 35
Motiváció: 9
Hírnév: 0
Súly (kg): 82
Kor: 19Tárgyalni nem tud, de szerintem jó vétel volt!
Igaz sokat kér, de hátha megéri! -
kvoaksz
csendes tag
Beletörődtem!
Overall: 87
Concentration: 239
Talent: 42
Aggressiveness: 0
Experience: 50
Technical insight: 121
Stamina: 30
Charisma: 238
Motivation: 5
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Weight(kg): 89
Age: 20Jó nem egy nagy sztár, de szerintem a 6 futamból 4-et meg fog nyerni!
Keresek egy jobbat majd!ja, és már edzettem, a futam után meg majd nő a motiváció! e van!
[ Szerkesztve ]
-
kvoaksz
csendes tag
Nem hiszem el, hogy megint megszívom!
Csak 6 versenyre van szerződése a pilótámnak, mert tavaly évközben hosszabbítottam vele, kiszámoltam, hogy még erre a szezonra maradjon, levittem 85-re, most meg nem tudok vele hosszabbítani!
Mit csináljak, megint megszívtam!!!
Valamivel nem lehet lefaragni 87-ről 85-re? A motíváció 0!
Segítség!!!!!!!
-
kvoaksz
csendes tag
Hali,
Lemaradtam a csapatról, most viszont jól állok (mert most kezdődik a szezon) rookie-ban, tavalyról hozott pilótával valószínűleg megnyerem a bajnokságot az idén! (87 overall, 0 motiváció)
Mi a helyzet veletek? Látom jó kis csapatot hoztatok össze!
Az időmérőre Ti valami speciális beállítást használtok, mert ott nem tudok jól menni, illetve a versenybeállítással megyek az időfutamon is, így hátrányból indulok!
Ja tavaly 4. lettem mégsem kerültem fel szerencsére, bár nem értem hogyan!?
Na jó szezonkezdést! Hajrá![ Szerkesztve ]
-
kvoaksz
csendes tag
Ezt nem értem, szándékosan lemaradtam az első 4 helyről, mert nem volt elegendő pénzem, ráadásul a pilótám is elvesztettem, erre feljutottam!
Hogy jutottam fel az 5. helyen???
Na mindegy, ezt is kipróbálom! -
kvoaksz
csendes tag
Rajta vagyok a listán!
Jó verseny volt, nagyon jó volt a taktika, 5 mp-s hátrányból a boxkiállásnáll megautóztam az 0,5 mp-s előnyt amivel 3. lehettem volna(12 körrel a vége előtt) de a következő körben már megint kint voltam, technikai problémával, ja és a boxban míg várakoztam leszívtak!!! egy kis benyát a fiúk a következő kiállásnak megfelelően ez nem semmi!!!
(ja, megírtam a srácnak a nevem k-val erre most kijavította c-re! , vagy nem tetszett neki, vagy nem ismeri a ctrl c, ctrl v-t, bár elütni is elég nehéz lehetet)
-
kvoaksz
csendes tag
162-es hozzászólás!
joergie
(fanatikus tag)Kaptok egy ilyet dicsak.
Tehát ha száraz gumival van az egyik, akkor ennyit kell változtatni, hogy esős beálítottságú legyen az autó: +100 +100 -100 +50 -100 -100
Jelen esetünkben fordítva kell eljárni Q1 és Q2 viszonylatban. Remélem nem késői az információ
Ezt pl érdemes betenni a personal notebookba(gpro oldal jobb alján keressétek). -
kvoaksz
csendes tag
Időjósnak nem megyek!
Arról nem is beszélve, hogy esőre számítottam ennek ellenére elfelejtettem esős gumira állítani a startnál a verdát, csak lestem amikor az első kör végén az 5. induló pozicíóból a 13.-ra estem vissza! Szerencsére a taktikám nem vált be így elállt az eső, szar egy verseny volt, de a 3. helyre valahogy sikerült feljönni hála rossz taktikámnak!
Most meg pole-ban vagyok egyenlőre, remélem így marad mert ez lenne az első!
A végén még feljutok!ja, most nézem, hogy az eddig rookie-ban kvalifikált 2700-ból a 63. legjobb összetett időt mentem!
[ Szerkesztve ]
-
-
kvoaksz
csendes tag
Végre két 8. hely egymás után!
Azt mondjátok meg nekem mennyi benyát bír a soft gumi, jó lenne ha elvinne 76 litert, mert akkor elég lenne két kiállás(vagy nem), de nem akarom ezen elbukni.
köszi
[ Szerkesztve ]
-
kvoaksz
csendes tag
Szia,
A profik nem tom hova lettek, már rég nem írtak, valószínűleg megunták a sok kérdést!
Mindenesetre Én esős gumival indulok, de 3 kiállással, így talán nem vesztek sok időt ha esetleg nem esne, pedig most lehetne nagyot nyerni, mert szerintem mindenki megijed a 60-70%-os előrejelzéstől és vízes gumival indul, nem hiszem, hogy sokan rizikóznak. Aztán ha nem esik akkor el lehet húzni! (lehet mégse esős gumival indulok )
Te döntesz! -
kvoaksz
csendes tag
válasz hamilton30 #215 üzenetére
Nem vagyok egy nagy spieler, de természetesen mehetsz vizes gumival a Q2-ben, de most felesleges mert nem esik, csak a startnál várható eső, 2-4 szakaszban biztos nem lesz eső, így felesleges tudni mit bír a vizes gumi, de szerintem az végig birja.
A startnál választhatod a rain gumit, de ha nem esik addig mész vele amíg el nem fogy a benzin.
Van egy csóka a csoportomban aki úgy gondolkozik mint Én csak az a baj mindig előttem van, folyamatosan feltart most is elém került ha a startnál nem előzöm meg akkor megint lőttek a versenyemnek.
Az idén még egy pontot nem szereztem, 2 9. hely, a többiről ne is beszéljünk, most 5. helyről startolok, de az eső miatt 3 kiállással számolok!
Mindenkinek jó versenyzést! -
kvoaksz
csendes tag
válasz hamilton30 #205 üzenetére
Még dolgozok rajta:
egyenlőre: 1:38.294s 0.753s 1:37.541s 200 200 450 750 620 300 Extra SoftMost Én is kérdeznék, Srácok, hogy ilyen hideg a pálya így kíbirna vajon a soft két kiállást???
-
kvoaksz
csendes tag
válasz hamilton30 #202 üzenetére
Hali!
Nekem sem kezdődött túl jól 13. és 9. hely, de fejlődök!
Nem értem mit nem értesz, a gumi márkája ugyanaz, ha erre lennél kiváncsi, azért tud tovább kintmaradni, mert keményebb keveréket használ, te milyen keverékkel mész és mennyi üzemanyaggal?
a lényeg a jó taktika(a sofőr se legyen szar), szerintem próbáld meg két kiállással, ha nem megy túl jól az autó, 80/88/88 liter ez biztos elég a gumi meg medium!üdv,
Hajrá, -
kvoaksz
csendes tag
Hali!
Én sem találom a beállításokat valaki segítsen!
Jelenleg 600/600/600/700/700/300, de a felfüggesztés nem stimmel!
-
kvoaksz
csendes tag
Lúzer Bubu utolsó helyre hozta az autót!
Kell egy jobb pilóta! -
kvoaksz
csendes tag
A taktika csődje volt nálam is, azért begurúltam a 6. helyen!
A pilótáma elment, újat nem sikerült igazolni, így valami Lúzer Bubu fogja vezetni az autót a következő versenyen! -
kvoaksz
csendes tag
Nem, nem erőltettem a pilótám(76-os a lelekem), ha akarnak menjenek, majd a boxban vissza megyek eléjük (remélem). Megfogadtam Joergie tanácsát így 10/10/15/10. (eddig bejött) a pilótám még sosem hibázott! Viszont egyszer aki megakart előzni annak igen, bár nem tudom mit nyomot.
80 lityóval indulok aztán 100 és végül 93, ha esik még egy 30-ast tankolok a végén!
Remélem 2 kiállás, a gumik elvileg bírni fogják(medium).[ Szerkesztve ]
-
kvoaksz
csendes tag
Én is bevállaltam a száraz gumit, de az a kérdés, hogy ilyenkor ha nem állítom be, hogy mennyit várjon az eső után, tehát mikor jöjjön be ha elkezd esni, akkor kijön a következő körben vagy nem. Én ugyan beraktam hogy 2 kört várjon, de így is szívni fogok az utolsó negyedbe ha elkezd esni, mert akkor lemaradok a többiekkel szemben, meg akkor is ha 3 körig esik, vagy ha már elindulok szárazzal akkor nem jön ki ha 0-n hagyom?
Jaj most mi lesz!?
-
kvoaksz
csendes tag
Ezt Én sem tudom!
Valaki mondja meg, hogyha az első időmérőn kiválasztott gumi helyett, eső gumival megyek a q2-n, akkor a versenyt is azzal kell kezdeni?
Remélem nem, mert a versenyre nem mond esőt! -
kvoaksz
csendes tag
Megvan!!
5. hely, ha van még egy kör 4. vagyok 2mp-et hoztam körönként az elöttem füstölgőn!
Jó volt a stratégia, csak 2 körre elegendő üzemanyag maradt a végére, 2 kiállás, 7. helyről indulás, gumi medium, ebből lett a siker!Nyomjátok!!!
-
kvoaksz
csendes tag
Király voltam Nepálban!
9. helyen végeztem, úgy hogy még 4 körrel a vége előtt is tankoltam!
A boxtaktikával buktam el a pontszerző helyett, de elözgettem mindenkit!
Az autó fogyasztott mind a szél, 3 lityó körönként, erre nem voltam felkészülve.
Ha esett volna az eső akkor biztosan pontszerző vagyok!
Na majd holnap!
-
kvoaksz
csendes tag
Király!
Megyek majd mind a rakéta!
(remélem nem fogy ki az üzemanyag), 3.-nak 76-ot adtam meg! Különben ha 4. kiállásnál is írnék be üzemanyagot akkor is csak akkor jönne ki ha fogytán van ugye?
(Az organizert csak otthon tudom majd használni)köszi
-
kvoaksz
csendes tag
Annyit hozzátennék, hogy extra puha gumikkal, 50 literrel indulok, tehát csak arra lennék kiváncsi mennyit bírnak a gumik és kb mennyit fogyaszt körönként.
-
kvoaksz
csendes tag
Hali!
Tegnap beléptem, de nem értem a boxtaktikát, nem tudom hol kell megnézni mennyi üzemanyagot fogyaszt az autó, azaz mennyi kiállásra lesz szükség.
Különben elsőre, eddig a 3. helyről indulok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Asztali PC i5 7500 GTX 1660 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD
- PlayStation 5 lemezes (ps5)