Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Köszi szépen!
A magyar fórumra benézek, a csapathoz majd csak a következő szezonban csatlakoznék, mert addig sem akarom lehúzni.
Most az a tervem, hogy a hátralévő versenyeken tesztelgetek meg próbálgatok mindenfélét, az utolsó versenyen meg majd leigazolok egy tuti pilótát és a következő szezont nagy fölénnyel megnyerem a PH-s csapat dicsőségére.Majd még lesz egy rakás kérdésem egyébként, de akkor lehet, hogy azokkal majd a magyar fórumban zaklatlak titeket.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Benőke
őstag
Hát Rúúúkiban nem annyira éri meg tesztelni, fentebbb már hasznosabb. A Pilótád Staminája nőtt? Én egyszer teszteltem ugyan de a Stamina csak stagnált aztán csókolom. 0 maradt a teszt után is. Illetve sok épület kell hogy mondjuk a teszt pontok ne veszenek el a semmibe mire az autódig eljut.
-
joergie
őstag
Ne izéljetek már, senki se jutott fel amatőrbe? szept elején nyitottam a topikot, okt végén indult a szezon. Simán fel lehetett rá készülni.
Nekem nincs annyim hogy nélkülözni tudjak 5milkát. 2-3szezonnal ezelőtt még volt.
Amúgy nyilván ha te nem jutsz fel, akkor nem Rád vonatkozott, hanem arra, aki feljutott...nyilván.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
Deathjay^
tag
Grat. Nekem is sikerült a 6. helyre befutnom. Kérdés. A pilóta "butítását", hogy lehet előidézni?
"Amit ne feledj, ha a pilóta OA-ja több, mint 85 akkor elveszted őt a szezon végén. Van néhány trükk az OA csökkentésére, tapasztald ki ezeket és megmentheted a pilótád."[ Szerkesztve ]
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
ixtom
tag
-
IreN!CuS
őstag
Köszke
nekem is 3% benya maradt a kocsiban a végén,nagyon kicentiztem,de 49mpvel vezettem úgyh talán belefért volna még 1 tank,de így jobb volt
Vegyél pilótát sokat számít mint láthatodhamilton30:hát egyszerű beállítok kezdésnek egy-egy értéket(persze ez függ a pályáktól is)utána meg követem a pilótám "utasításait" majd amikor már teljesen elégedett,elkezdtem próbálgatni pl.:650-es engine ez megfelelt neki de következőnek kipróbálom 670el hátha így is jó neki és hoz 1-2 tizedet
joey16:képen a pilótám értékei,ezek jó támpontok lehetnek[link]
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Nem tudom mennyit számít ha a pályánál medium van....szóval nem tudom pontosan mennyi üzemanyag kell
joergie:esetleg tudod h mennyit bír az Esoft?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
joergie
őstag
én tartalékkal megyek 220al szóval tegyél még hozzá. conc és stamina is hozzátesz a jó kvali körhöz, bár én nullás kitartású pilótával is nagyon jó kvalikat futottam, futamon viszont gyalázat volt stamina nélkül. kvalihoz motiv kell meg conc
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
IreN!CuS
őstag
Nem tudom pontosan,de szerintem a stamina.A mostani pilótámnak 39es a réginek pedig 0-s volt.Másra nem tudok tippelni.
-
IreN!CuS
őstag
Igen Esoftal mentem,nekem is majdnem minden lvl2es,Tényleg sok múlik a pilótán lásd az én esetem
kvoaksz:: Nézd meg az én beállításaimat is hátha az jobban fekszik neki
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
az autóhoz 2 verseny között bármikor hozzányúlhatsz, de csak egyszer.
Akár practice és kvali között is, vagy teszt közben. Igazából ennek van értelme. mivel teszttől guye kopik azért az autó.
tesztet azért érdemes még nyomni, mert apilóta, bár nem fogy, de 5-7 staminát felszed tőle, és a staff motivációja is magasabb lesz.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
IreN!CuS
őstag
kösz.akkor hagyom nullán.remélem bejön
Remélem nem fog 2 körél tovább esni mert addigra nagy lesz a hátrány főleg ha hibázik is a pilótám Szóval kell a szerencsekvoaksz:befog az jönni érzem
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Pontosan, ott a pont.
Csak jelezném, írta itt valaki, hogy elindul száraz gumin, de a végén bejönne esős gumiért, ha esik az két külön dolog. Kétféle beállítás van. Egyik, hogy menniyt várjon ha ELÁLL az eső, és mennyit várjon ha ELERED az eső.Amit akartam mondani nektek, hogy a riskekkel csínján bánjatok, mert kopik tőla az autó. ÉN amatőrből úgy jutottam fel hogy 20 fölé sose állítottam risket. Úgy gondolom, ha max ennyivel nem tudok feljutni, akkor pro-ban se nagyon boldogulok. Mostanában olyan 35-50 között állítottam próbaképp, de ugyanúgy nem tudtam előzni, szóval visszaveszem hogy spóroljak.
80as risket akkor mernék berakni, ha min 200as tapasztalata lenne a pilótámnak.
De erről is írnak a Newbie Guide-ról(asszem).Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
IreN!CuS
őstag
akkor te nyertél igazad volt,rég olvastam(1 hete)
még azt kell megálmodnom meddig fog esni az eső az elején.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
lehet,h így van de ezt sajnos nem figyeltem meg,jobb lenne valami tuti info.
Mert szerintem lehet úgy is értelmezni h az első pit-nél mennyit tankoljanak,tehát akkor rámegy a 80 még 80
de majd megmondják remélem[ Szerkesztve ]