- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Köszi szépen!
A magyar fórumra benézek, a csapathoz majd csak a következő szezonban csatlakoznék, mert addig sem akarom lehúzni.
Most az a tervem, hogy a hátralévő versenyeken tesztelgetek meg próbálgatok mindenfélét, az utolsó versenyen meg majd leigazolok egy tuti pilótát és a következő szezont nagy fölénnyel megnyerem a PH-s csapat dicsőségére.Majd még lesz egy rakás kérdésem egyébként, de akkor lehet, hogy azokkal majd a magyar fórumban zaklatlak titeket.
-
Benőke
őstag
Hát Rúúúkiban nem annyira éri meg tesztelni, fentebbb már hasznosabb. A Pilótád Staminája nőtt? Én egyszer teszteltem ugyan de a Stamina csak stagnált aztán csókolom. 0 maradt a teszt után is. Illetve sok épület kell hogy mondjuk a teszt pontok ne veszenek el a semmibe mire az autódig eljut.
-
joergie
őstag
Ne izéljetek már, senki se jutott fel amatőrbe? szept elején nyitottam a topikot, okt végén indult a szezon. Simán fel lehetett rá készülni.
Nekem nincs annyim hogy nélkülözni tudjak 5milkát. 2-3szezonnal ezelőtt még volt.
Amúgy nyilván ha te nem jutsz fel, akkor nem Rád vonatkozott, hanem arra, aki feljutott...nyilván. -
Deathjay^
tag
-
-
IreN!CuS
addikt
Köszke
nekem is 3% benya maradt a kocsiban a végén,nagyon kicentiztem,de 49mpvel vezettem úgyh talán belefért volna még 1 tank,de így jobb volt
Vegyél pilótát sokat számít mint láthatodhamilton30:hát egyszerű beállítok kezdésnek egy-egy értéket(persze ez függ a pályáktól is)utána meg követem a pilótám "utasításait" majd amikor már teljesen elégedett,elkezdtem próbálgatni pl.:650-es engine ez megfelelt neki de következőnek kipróbálom 670el hátha így is jó neki és hoz 1-2 tizedet
joey16:képen a pilótám értékei,ezek jó támpontok lehetnek[link]
-
joergie
őstag
az autóhoz 2 verseny között bármikor hozzányúlhatsz, de csak egyszer.
Akár practice és kvali között is, vagy teszt közben. Igazából ennek van értelme. mivel teszttől guye kopik azért az autó.
tesztet azért érdemes még nyomni, mert apilóta, bár nem fogy, de 5-7 staminát felszed tőle, és a staff motivációja is magasabb lesz. -
joergie
őstag
Pontosan, ott a pont.
Csak jelezném, írta itt valaki, hogy elindul száraz gumin, de a végén bejönne esős gumiért, ha esik az két külön dolog. Kétféle beállítás van. Egyik, hogy menniyt várjon ha ELÁLL az eső, és mennyit várjon ha ELERED az eső.Amit akartam mondani nektek, hogy a riskekkel csínján bánjatok, mert kopik tőla az autó. ÉN amatőrből úgy jutottam fel hogy 20 fölé sose állítottam risket. Úgy gondolom, ha max ennyivel nem tudok feljutni, akkor pro-ban se nagyon boldogulok. Mostanában olyan 35-50 között állítottam próbaképp, de ugyanúgy nem tudtam előzni, szóval visszaveszem hogy spóroljak.
80as risket akkor mernék berakni, ha min 200as tapasztalata lenne a pilótámnak.
De erről is írnak a Newbie Guide-ról(asszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest