- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Hát szerencse ide vagy oda,de feljutottam egyből az amatőr ligába.
Viszont a pénzt még mindig nem tudom pluszba kihozni túl sok megy el a kocsi javítására.
Fogok kapni plusz pénzt mert feljutottam?
BTW jól bevált a 2 kiállás erre a pályára -
IreN!CuS
őstag
Hát nem hittem volna,h ennyire jól fogok menni a verseny alatt.Azok után,h elcsesztem az időmérőt és a 8. helyről indultam,bár rajt után első voltam(nem tudom h hogyan
)
Végűlis meglett a 3ik hely,csak elfogyott a pénz,úgyh a mostani versenyre nagyon kis riskel fogok menni,h ne szálljon el az autó..."Új" pilótának köszönhetőn feljöttem a 3. helyre a tabellán.Jó lenne felkerülni.
Ha esetleg valakinek kell beállítás itt van:7 1:33.499s 0.030s 1:33.469s 920 925 500 370 650 730 Extra Soft -
IreN!CuS
őstag
Első helyről második lettem utolsó körben álltam ki boxba azzal ment el az első helyem
Q1 esős viszont Q2-rajt száraz,és belezavarodtam,ha a q1et esős gumival csinálom akkor a q2-rajt-ot is esősel kell kezdenem,vagy megtudom változtatni? -
IreN!CuS
őstag
hát pekh nem tudok mit mondani rá,nekem is nagy szerencsém volt mivel 3% benyával értem be.
ixtom:asszem csak hétfőn és csütörtökön van pilóta vásárlás,mármint akkor dönti el a pilóta,h hova igazol.Ja és érdemes az autót javítgatni,h ne szálljon el semmi sem.
Mostani futamon meglett a 2. hely,elfogadható
következő futamra beállítások ha esetleg valakinek kell: 1:39.991s 0.508s 1:39.483s 600 600 650 750 660 320 Extra Soft
-
IreN!CuS
őstag
Köszke
nekem is 3% benya maradt a kocsiban a végén,nagyon kicentiztem,de 49mpvel vezettem úgyh talán belefért volna még 1 tank,de így jobb volt
Vegyél pilótát sokat számít mint láthatodhamilton30:hát egyszerű beállítok kezdésnek egy-egy értéket(persze ez függ a pályáktól is)utána meg követem a pilótám "utasításait" majd amikor már teljesen elégedett,elkezdtem próbálgatni pl.:650-es engine ez megfelelt neki de következőnek kipróbálom 670el hátha így is jó neki és hoz 1-2 tizedet
joey16:képen a pilótám értékei,ezek jó támpontok lehetnek[link]
-
IreN!CuS
őstag
válasz
hamilton30 #140 üzenetére
grat,de azért próbálgasd te is ne csak tőlem húzd be a dolgokat(nem mintha zavarna,csak érted
)
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Deathjay^ #136 üzenetére
köszi
hamilton30: Beállítások amik nálam tökéletesek voltak:6 1:44.470s 0.039s 1:44.431s 650 650 665 750 440 505 Extra Soft
Bár a pilótám belehibázott a q1-es körébe így csak 45ös időm lett,de szerintem az első 3-4be még jó leszek65literel indulok és 46ös időt mentem vele a q2-ben
-
IreN!CuS
őstag
Magyar győzelem a csoportomban
Nagyon elégedett vagyok a pilótámmal,leggyorsabb kör,semmi hiba és meg is nyerte
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Deathjay^ #119 üzenetére
most 86,85 volt amikor megvettem,de elküldtem yogázni
Pole Gábor Szabó 1:46.571s + 0.000s
2 Robson Silva 1:47.148s + 0.577s
3 Stef Wrenc 1:47.998s + 1.427s
4 Lee Bridgewater 1:48.376s + 1.805s
5 Kyle Quaye 1:48.613s + 2.042s
6 Olga Vasilyeva 1:48.805s + 2.234s
7 Robert Nash 1:48.910s + 2.339s
8 Richard Gray 1:48.952s + 2.381s
9 Teemu Valtonen 1:49.484s + 2.913s
10 Ashleigh Phillips 1:50.105s + 3.534s
11 Jonas Taubert 1:50.195s + 3.624s
12 Hed Rio 1:51.019s + 4.448sgyakorló körökben viszont:8 1:46.916s 0.702s 1:46.214s
Ami most nekem fontos,h mennyire tud constans gyors köröket menni a pilótám,megint megpróbálom bejátszani a több rövid etapot
-
IreN!CuS
őstag
válasz
hamilton30 #117 üzenetére
na meglett a jó kis pilótám eddig nagyon elégedett vagyok vele,majdnem 1mp-vel mentem jobban a 2. helyezettől
610-620-645-760-700-565 ezekkel mentem és erre írta a pilótám h teljesen elégedett a beállításokkal
Eddig első hely megvan,remélem meglesz a dobogóEsoft mennyit(hány kört)bír ezek a pályán valakinek van info-ja róla?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
hamilton30 #115 üzenetére
sajnos még nem mivel lejárt a pilótámmal a szerződés,és várom azt estét hátha tudok igazolni valami gut pilótát.Utána tudom elkezdni a tesztelést majd közé teszem ha megtaláltam a tuti-t
azért a 8. hely meglett előző futamon,de nagyon elnéztem a benya mennyiséget+mindig beszorultam valaki mögé...úgyh most kipróbálok valami új taktikát -
IreN!CuS
őstag
válasz
Deathjay^ #100 üzenetére
Első hely a rajtrácson(remélem bejön,eddig 8an mentek velem együtt)És rövid etapok h az esoft bírja magas üres pályás risk-el.Benya mennyiség:65/70/65/70/45(ez már csak a biztonság miatt),40-es risk szabad pályára.
Aztán meglátjuk remélem bírni fogja.
Btw most meglett az autó beállítás,minden príma.Ha esetleg valakinek kell: 1:38.525s 0.167s 1:38.358s 930 950 430 800 450 775 Extra Soft -
IreN!CuS
őstag
egy körrel a vége előtt kiállt tankolni ennyit tévedtem
(igaz csak 1 helyet vesztetem)
9röl meglett azért a 6ik,bár ez a kiállás nem kellett volna -
IreN!CuS
őstag
válasz
Deathjay^ #94 üzenetére
Kösz,bár ahhoz képest h nem találtam meg a beállításokat jó ez a 7ik hely(eddig)
Te is jó lehetsz azzal a közepes 110 LiterelCsak támad az előtted lévőket rendesen
Btw 30mins-1h-tól 5-15% esély van az esőre a többinél eddig mindig 0-X%-ig volt ergo tuti h lesz eső a verseny második részében? -
IreN!CuS
őstag
válasz
Deathjay^ #89 üzenetére
köszke,hát nekem teljesen más irányba ment a beállítást de szerintem a tiédet fogom használni,mivel nekem legjobb időm esoft-n is 1:47:215,te meg medium gumival mentél 46ost
H lehet downgradelni a versenyzőm OA-ját?
szerk.reak-hez megy a 765?
Benya stratégiám:85/82/82/65 (85el indulok)
-
IreN!CuS
őstag
Hát nem sikerült megtalálnom a beállításokat,esetleg ha valaki tudna mutatni 1-2-t amivel össze tudnám vetni az én beállításaimat,megköszönném
Már csak 2 versenyig van szerződtetve a pilótám,megtudom hosszabbítani vele a szerződést,vagy mindenképp elfog menni?Ha meglett hosszabbítani,azt h kell?
Valaki tudja,h mennyi a max ezen a pályán ami kibír a esoft?
Deathjay^:grat -
IreN!CuS
őstag
Nevetséges ez az eső....elment a verseny
5 kör 54 másodperc....
joergieazoknak lett jó a verseny akik esővel rajtoltak kevés benyával
de mjad legközelebb
-
IreN!CuS
őstag
2 kiállásra jó lehet ez a taktika,igazából én eddig a 20 körüli értéket tudtam tartani szinte mindenben(riskre értve)és sosem volt hiba.szerintem te is kipróbálhatod a 20/20/20/0-t
Én inkább a gyors etapokra utazok és a 3 kiállásra+esoft.Úgyhogy én most is nyomni fogom neki,csak ennek is megvannak a veszélyei(magasabbra kell rakni a overtake risket,neh beszoruljak).De eddig mindig bejött
Számolgatás alapján(ha csak 1-2 körig esik az eső )első vagy második helyre vagyok jó,persze hiba nélkül.Első kettő srác tuti ráment az esőre+kevés benya(4 másodpercet kaptam úgyh a 4ik helyen vok)a 3. meg szerintem nálam is rövidebb etappal nyit.Nagyon kíváncsi leszek a versenyre,bár a péntek esti lightolás miatt úgysem fogom látni -
IreN!CuS
őstag
Ezt értem,DE mivel én szárazzal indulok,és mondjuk 2 körig esik akkor ide 2-es kell írnom mert különben kijön az első kör után(- wait to pit if it starts raining:2)vagy ez sem így van?
Vagy ha esővel indul a verseny akkor azt nem úgy értelmezni mint ha elkezdene esni az eső? -
IreN!CuS
őstag
válasz
Deathjay^ #53 üzenetére
80-80-50-30 nem sok risk-hez?vagy csak elírtad és az a benyára vonatkozott?
Én is 85 literrel indulok,utána 60-75-60.
A risk(sorrendben)25/22/28 remélhetőleg szabad lesz az út 2-3 kör után,amikor az esősök kijönnek
Rajthoz meg: overtake where possible bár ez kicsit rizikós esős pályán száraz gumikkal,de hát vagy vagy
Arra figyelj,h asszem úgy van ha bemész cserélni az esős gumidat,tankolni is fognak,na most ha 85el indulsz könnyen lehet h 2 kör után száraz lesz a pálya,és mondjuk be van neked írva 80L az első tankolásra akkor kb 150-160 literrel fogsz menni azt meg 1ik gumi sem bírja ki,meg lassú is
Nagyon remélem,h max 2 körig fog esni...ha tovább akkor megszívtam
A 49es csoportban az egyik srác Olga Vasilyeva jól csinálta úgy néz ki kb 30-35L lehet a kocsijában esős gumikkal,úgyhogy vele nagy meccs lesz,mert az elején elfog menni szinte biztos. -
IreN!CuS
őstag
85L-el indulok eddig pole:2 ígéretesnek tűnik a dolog
kéne már a dobogó a 4. és 5. hely után
-
IreN!CuS
őstag
én ez a kettő közül fogok választani,de remélem kapunk segítséget
".....q2re feltenni az esős gumit és nagyon kevés benyával feltölteni majd a verseny első 1-2 körében kiállni és nagyon rátankolni így lesz egy elnyújtott 2 kiállásos stratégiám,vagy inkább végig szenvedni azt az első 1-2 kört száraz gumival és ezek mellett jól megtankolni az autót és utána 2 rövid etap a végére lágy gumival,magas előzési riskel...."
-
IreN!CuS
őstag
Ahogy néztem a q2 esős lesz,viszont utána a start-tól 30 percig 0-1% esély van az esőre,ilyenkor mi a jó eljárás?Elmenni száraz beállításokkal lemenni azt a pár kört amíg eső van száraz gumikkal és sok benyával?vagy inkább használjak esős beállítást,kevés benyával és gyors kiállással az elején?És milyen gumit érdemes használni erre a hűvös időre?
-
IreN!CuS
őstag
akkor nem tesztelek
Megpróbálok minél többet megspórolni hátha feljutok.
Köv futamra mivel nem találtam meg a renden beállitásokat főleg a felfügesztés terén,megprobálok ilyen taktikával menni:50 L startnál;1pit:55L;2pit:75L;3pit:55L;
22 overtake;18 def;20 clean
Mennyire működhet ez a taktika? -
IreN!CuS
őstag
Sikerült igazolnom egy OA 85ös pilótát,Salary: $1.500.000
Maradt ~20millám érdemes ebből az összegből a kocsira/pilótára/tesztre költeni vagy inkább vegetáljam ki a dolgot? -
IreN!CuS
őstag
Hát csak nyugi
Ha én rálicitáltam egy pilótára akkor pontosan meddig kell várnom még mondjuk megnyerem a licitemmel?Meg nem probléma az,h van 1 másik versenyző(amit alapból adtak az elején)a csapatnál?Automatikusan kicserélődnek,vagy majd választanom kell a 2 versenyző között?És érdemes több versenyzőre is licitálnom vagy minden szigorúan csak egyre?
Van valami tuti taktikád monzára? -
IreN!CuS
őstag
Hidd el elolvastam,de volt 1-2 dolog amit nem értetem és ezekre kérdeztem rá h biztos legyen a dolog...
De ha ez probléma minek a topic?ha nem lehet felteni kérdést mondván h minden le van írva?Meg inkább alapozok mások általi tapasztalatra mint egy leírásra....
Mindenesetre kösz a segítséget,meg h leírtad h mi mire jó(pilótáknál-másik hsz.)
Üdv. -
IreN!CuS
őstag
Üdv.
Azt szeretném megkérdezni,h az elején mi alapján érdemes pilótát választani?Mert láttam nagyon fullos versenyzőket,olcsón(bár lehet benéztem valamit)és senki sem licitált rá.Van valami megkötés,h milyen versenyzőket lehet venni adott szériához?
Pl.:03. Mauro Francia 182 34 $206.153 $1.064.136 0 Add to Shortlist legrosszabb értéke is "sárgában van".Ezzel tudok valamit is kezdeni?
Elején érdemes autót fejleszteni vagy csak ha esetleg feljutottam akkor?
Köszönöm.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Mini PC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest