- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
blaselinux #541 üzenetére
JJJa.
Bővebben: hát persze! csak hosszabbításnál számít. szóval ha fölé mész az nem gáz. csak rookieban(és csak és kizárólag rookieban) számít évad elején a pilóta overallja, meg amikor hosszabítani akarsz. évadközben mindegy.
BAKKER amúgy. season reset pilótára nézve: +5kg
-8stamina
, 2 agr meg 7 stamina pluszba. de a staminaveszés meg súlyplusz az mellbevágott.
Meg kéne beszélni milyen csatornán szeretnétek megbeszélni a dolgokat. elég sok a lehetőség...valaki amúgy még hiányzik. nemtudom ki, de 1 ember biztosan. eg Dopebob válaszára várok...
JA igen. nagyon villámgyorsan van 7 napunk eldönteni, mi legyen a csapat neve... nekem a fórum team nem tetszik,mert az gagyi, szerintem. bár nincs jobb ötletem, szóval jogomban sem áll leszólni. de valami frapánsabb, vagy jobban hangzó kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest