Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolynet
veterán
40+os stamina-val tudna stabilabb köröket futni, nem lenne akkora kilengés az egyes köridők között. Köv pilóta vásárlásnál figyelj erre hogy legyen egy kezdő stamina amire lehet edzeni a pilótát, ugyanis csak 2esével nő.
Nem tolnék ebbe a pilótába pénzt, írtad h nem akarod hosszú távra.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Jól mondod, a talent kevés, rúkiba elmegy, de amatőrbe meg már nagyon kevés. Nekem amatőrben 221-es a talentem, és egy picit nagyobb rizikónál esőben azonnal 2-t hibázik ami megengedhetetlen.
Megmutatod a pilótád együtthatóit? Illetve melyik csoportban vagy?
Pilótám az osztrák Roland:
Overall: 108
Concentration: 157
Talent: 211
Aggressiveness: 49
Experience: 97
Technical insight: 54
Stamina: 0
Charisma: 73
Motivation: 100
Weight(kg): 79
#648 kvoaksz: van mikor a hátsót lejjebb hagyom (-20) és úgy hozza jobban a köröket, de zömében azonos értékeken jó a pilótám ... ott keveseb a net time és lap time közötti difi
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Anno én egy 67oa pilótával kezdtem a rookie-ban, lehet ott is találni kiváló pilótákat, gyorsan fejlődőeket. Sztem rookieban 3-500e$/race pilótánál többet nem érdemes venni. Sztem a stamina fontos, de rookie-ban nem annyira, inkább amatör ligában.
Ez nem tűnik rossznak: [link]Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
ha a motiv 0 akkor ott szinte lehetetlen lefaragni, miután minden futam után auto +1-el nő az exp
... keress másikat, én is beleestem ebbe a hibába 2x is,
felfejlesztettem a pilótámat és későn vettem észre, már nem tudtam leszerződtetni, bukta ... igazi méregLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Negatívban volt az egyenleged, azért nem jutottál fel, ejej.
Én nem használok speciális beállítást, megpróbálom minél jobban finomítani a beállítást.
Azt figyelem egy ideje, h mit megy a q1-ben a gyakorláshoz képest, ha különböző módra állítom: nyomja mint a barom, tartsa a pályán, csak kis dunid ... most pl a practice időhöz képest 0,5mp-el rosszabbat ment a 'push the car to the limit' rizikóval, pedig a pilóta conc/talent/exp-je majd szét durran, 166/181/233. Szóval sztem ez egy kicsit random az alkalmazásban. De ha van ötlet rá osszátok meg izibe.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
kemény 3ponttal bennmaradtam az amatör ligában, remélem a köv szezon jobb lesz ... ez a kevés pénzzel jó autóval kombináció jelenleg a történet, na majd folyt köv
-
zolynet
veterán
Tényleg teljesen kiszámíthatatlan lesz a következő futam, amúgy is kicsit random ez az esős funkciója a gpro-nak, mert van h 10-15%-nál nem esik az eső van h igen 2körig. Ez a lehet h megéri esős beállítással menni, lehet h nem. Lehet hogy első 5ben leszel, lehet h utolsó 5ben, elég sok múlik a szerencsén a pénteki futamon, sajnos.
-
zolynet
veterán
Az OA (overal) összetettségében nő, nem csak ha a motiváció pontjai nőnek. OA-t feles nézni ha jó a pilótád, nézzük csak az enyémet példának:
Overall: 112
Concentration: 173
Talent: 181
Aggressiveness: 1
Experience: 215
Technical insight: 136
Stamina: 4
Charisma: 113
Motivation: 8
Weight(kg): 88
Ugyan hol érdekel hogy 112-es az OA-ja és nem 130-140es körül mozog?Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Nem is tudtam h van ilyen topik, pedig kerestem (eszek szerint rosszul).
Lényeg a lényeg 7szezont nyomtam le vele, meglehetősen vegyesen. Jelenleg csapatban vagyok, amatör ligában, és ez a mostani nagyon sz@rul alakult eddig.
A pénteki Spa-ra nekem ez a setup jött be:
580 580 990 320 430 700
Még agyalok hogy 2kiáll ES-el emegy-e, lev6-7es autóval.
risk-em általában 30-30-25-10 /támad-véd-normál-füstöl/
GL![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az ASUS mobilis OLED kijelzője rendesen megnöveli az effektív képátlónkat
- Melyik tápegységet vegyem?