- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz Deathjay^ #559 üzenetére
Nekem már mindegy. igazából úgyis én döntök úgyhogy az lesz amit én akarok
jó ez a phantazi is, csak külön logó kell hozzá, amit vagy szerzel, vagy csináltok. Mármint a csapat többi tagja, mert én sehogy se tudok rajzolni. se gépen, se kézzel. És érzékem sincs hozzá...
Én a PH! Fan Club-ra szavazok. ha valaki tud olyat amiben van racing, akkor az is tetszhet.
mindenkit megkérek alkosson véleményt lassan, hétfőre szeretném eldönteni.
szóvalfanclub +
phantazi semleges
egyéb passz. részemrőlörülnék ha kialakulna, mert részemről csinálni szeretném az érdemi munkát. pilótákat átnézni, stratégiát az évre, az első versenyre stb. minél többünknek fel kéne kerülni amatőrbe.szombaton forma1 időmérő előtt ráértek egy cset jellegű megbeszélésre mibbiten pl? vagy utána is jó....
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz Deathjay^ #528 üzenetére
Szóval azt írtam mindenkinek priviben hogy négyen vagyunk, de a csatlakozók vannak négyen, és nem is négyen, hanem öten, mert DeathJay kollegát kihagytam. viszont mindenki csak kövi szezontól csatlakozna, nem probléma. tehát egyelőre 5+1 a felállás, az már egész jó
Névvel kapcsolatban Prohardver! Team vagy PROHARDVER! Team lesz a vége. de lehet nem engedik a nagybetűt, úgyhogy tiszta sor. aztán ha sokan leszünk lehet mobilarena meg gamepod meg ilyesmiEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
ixtom
tag
válasz Deathjay^ #171 üzenetére
Mivel ma volt a driver decision, (és a hsz-ed időpontjából kiindulva nem tettél ajánlatot ) szerintem próbáld meg a 15 milliós negatív egyenleget, és verseny után kiderül hogy marad-e. 250-ről 0-ra eső motivációnál talán esik 11-et az OA.
Ha ez nem jön be, akkor úgyis csak a következő szezon előtt tudsz venni pilótát. Az most mindegy hogy negatívban leszel, mert jön a reset és visszaáll minden alapra (kocsi, staff, pénz)
-
ixtom
tag
válasz Deathjay^ #169 üzenetére
Köszi
Ha most nagyon nagy motivációja van, akkor szerintem még lemehet 85-re az OA, de inkább keress valami olcsó és jó pilótát, az a biztosabb.
Interlagosban az eSoft kibírhatja a két kiállást ilyen alacsony hőmérsékleten (6-8 fok, min. ~104 km/szakasz)
[ Szerkesztve ]
-
ixtom
tag
válasz Deathjay^ #166 üzenetére
Legalább -15 millió $-al negatívban kell lenned. Ekkor 0 lesz a motiváció.
Azt viszont nem tudom, hogy ezt futam előtt vagy futam után kell/érdemes megtenni. Illetve ha a futam előtt kell, akkor mennyire befolyásolja majd a futam a pilóta OA-ját
mod2: ja és a 85-ös az még jó a 86 már nem?
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #136 üzenetére
köszi
hamilton30: Beállítások amik nálam tökéletesek voltak:6 1:44.470s 0.039s 1:44.431s 650 650 665 750 440 505 Extra Soft
Bár a pilótám belehibázott a q1-es körébe így csak 45ös időm lett,de szerintem az első 3-4be még jó leszek 65literel indulok és 46ös időt mentem vele a q2-ben[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #119 üzenetére
most 86,85 volt amikor megvettem,de elküldtem yogázni
Pole Gábor Szabó 1:46.571s + 0.000s
2 Robson Silva 1:47.148s + 0.577s
3 Stef Wrenc 1:47.998s + 1.427s
4 Lee Bridgewater 1:48.376s + 1.805s
5 Kyle Quaye 1:48.613s + 2.042s
6 Olga Vasilyeva 1:48.805s + 2.234s
7 Robert Nash 1:48.910s + 2.339s
8 Richard Gray 1:48.952s + 2.381s
9 Teemu Valtonen 1:49.484s + 2.913s
10 Ashleigh Phillips 1:50.105s + 3.534s
11 Jonas Taubert 1:50.195s + 3.624s
12 Hed Rio 1:51.019s + 4.448sgyakorló körökben viszont:8 1:46.916s 0.702s 1:46.214s
Ami most nekem fontos,h mennyire tud constans gyors köröket menni a pilótám,megint megpróbálom bejátszani a több rövid etapot
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #104 üzenetére
mi 12%?mindig 18%-nál kezd el "rázkódni" a kocsi!
Nálunk is az egyik magyar srác bedurvult kb 30literel lehet vagy valamit nagyon eltalált.Szóval még mindig keresem,h mennyit bír az esoft ezen a pályánSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ixtom
tag
válasz Deathjay^ #100 üzenetére
A taktika: két kiállás nagyjából egyenlően elosztva. Medium gumin, mivel szerintem a Soft nem bírja ki a két kiállásos távot ezen a pályán.
Nyomtam tesztet is a kocsival, mert már nagyon elhasználódott pár alkatrész, amit úgyis cserélni kellett volna, gondoltam az upgrade előtt kipróbálom ezt is. Most a motor, a váltó, a szárnyak, fékek és a rugózás 2-es szintű (-14 millió $ ). Egy picit gyorsabb lettem, de még mindig 3 másodpercre vagyok az élbolytól.
Na remélem megelőzök néhány embert és talán megint kiesnek páran . A pontszerzést egy kicsit távolinak érzem még mindig, de most már a Qual1-en megelőztem olyanokat, akik a múltkor még előttem voltak.
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #102 üzenetére
65el utána 70/65/70/ kb így,de majd még alszok rá,esetleg tudod h mennyi a max amit az esoft kibír és még nem kezd el "rázkódni"(18% alatt van az)?
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #100 üzenetére
Első hely a rajtrácson(remélem bejön,eddig 8an mentek velem együtt)És rövid etapok h az esoft bírja magas üres pályás risk-el.Benya mennyiség:65/70/65/70/45(ez már csak a biztonság miatt),40-es risk szabad pályára.
Aztán meglátjuk remélem bírni fogja.
Btw most meglett az autó beállítás,minden príma.Ha esetleg valakinek kell: 1:38.525s 0.167s 1:38.358s 930 950 430 800 450 775 Extra Soft[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #94 üzenetére
Kösz,bár ahhoz képest h nem találtam meg a beállításokat jó ez a 7ik hely(eddig)
Te is jó lehetsz azzal a közepes 110 Literel Csak támad az előtted lévőket rendesen
Btw 30mins-1h-tól 5-15% esély van az esőre a többinél eddig mindig 0-X%-ig volt ergo tuti h lesz eső a verseny második részében?Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #91 üzenetére
hát szerintem az egy kiállás nem lehet nyerő mert ha megnézed 1-1.5mp-t kapsz körönként.ami sok lehet én maradok a gyors etapoknál
versenyen eldől milyen beállításokat adtál nekem
Most akkor mi a break beállításod? 765?[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #89 üzenetére
köszke,hát nekem teljesen más irányba ment a beállítást de szerintem a tiédet fogom használni,mivel nekem legjobb időm esoft-n is 1:47:215,te meg medium gumival mentél 46ost
H lehet downgradelni a versenyzőm OA-ját?
szerk.reak-hez megy a 765?Benya stratégiám:85/82/82/65 (85el indulok)
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #84 üzenetére
Az autó beállításokra gondoltam,mert azt nekem vmiért nem sikerült megtalálni,
Btw csak akkor tudod meghosszabbítani a szerződést,Oa OA85 vagy az alatt van,nekem meg már 93.Szóval kell egy másik versenyzőSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ixtom
tag
válasz Deathjay^ #61 üzenetére
Jól mondod, én mindig is szarul magyaráztam
Az angol verzióban így írják le:
"The amount of fuel is the amount for your tank to be topped up TO, rather than topped up BY."
Az üzemanyag mennyiség inkább az a mennyiség amennyiRE a tankodat feltöltik, mintsem amennyiVEL feltöltik.
Ha jól fordítom (de gyakran ezt is szarul csinálom )A versenyen mért köridőket valahol meg lehet nézni vagy azt csak a supportereknek lehet?
mod: az Organizer az utsó negyedre csak a 0%-ot írja, de az oldalon ez van:
"Rain Probability: 0% - 20%"Ez valami program hiba?
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #53 üzenetére
80-80-50-30 nem sok risk-hez?vagy csak elírtad és az a benyára vonatkozott?
Én is 85 literrel indulok,utána 60-75-60.
A risk(sorrendben)25/22/28 remélhetőleg szabad lesz az út 2-3 kör után,amikor az esősök kijönnek
Rajthoz meg: overtake where possible bár ez kicsit rizikós esős pályán száraz gumikkal,de hát vagy vagy
Arra figyelj,h asszem úgy van ha bemész cserélni az esős gumidat,tankolni is fognak,na most ha 85el indulsz könnyen lehet h 2 kör után száraz lesz a pálya,és mondjuk be van neked írva 80L az első tankolásra akkor kb 150-160 literrel fogsz menni azt meg 1ik gumi sem bírja ki,meg lassú is
Nagyon remélem,h max 2 körig fog esni...ha tovább akkor megszívtam
A 49es csoportban az egyik srác Olga Vasilyeva jól csinálta úgy néz ki kb 30-35L lehet a kocsijában esős gumikkal,úgyhogy vele nagy meccs lesz,mert az elején elfog menni szinte biztos.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #51 üzenetére
milyen benya stratégiával mész?meg mekkora risk-t állítottál be?btw eddig úgy tűnik,h a 3ik helyről megyek nem is rossz
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #49 üzenetére
nekem az megy,csak nem tudom miből kapom meg a ~pontos érteket h mennyit fogyaszt az autó meg miből tudom kiszámolni,h mennyit bírnak az egyes gumikeverékek.
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #29 üzenetére
kösz,én is vissza küldtem ami nekem volt beállítva.
Én most pont rövid etapokat próbálok menni,meglátjuk 50L-el indulok aztán meg 55L.HáthaSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
joergie
őstag
Szia. küldök neked privátban tavalyi beállítást. stratégiát egyelőre nem tudom mert nagyon gáz, hogy nem lehet tudni, fog e esni és mennyit.
Viszont ami nagyon fontos, majd betetetem #1 hsz-be:
Van egy program, GPRO GO a neve, amivel könnyen át lehet látni a versenyen szerzett tapasztalatokat, beállításokat, adatokat. Ez teljesen legális, sőt szinte kötelező, aki jól szerepel, az használja is.Azt hogy mire figyeljetek majd összeírom, most késő van minden ami fontos reményeim szerint bekerül #1 hsz-be.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile 2
- Lézervágás, gravírozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...