- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
joergie, kaptál privátot.
-
sh4d0w
félisten
Ha még egy körig tart a verseny, enyém a 2. hely... így csak a 3. Ez sem rossz.

-
sh4d0w
félisten
Boxkiállások nálam is problémásak voltak, amíg foglalkoztam velük. Aztán letojtam, onnantól fogva mindig megcsinálták rendesen.
Autófejlesztés: lehetőleg addig maradj az alacsonyabb szinten, ameddig versenyképes vagy még a kitűzött céljaidhoz képest. Ezenkívül tényleg csak a leamortizált cuccokat cseréld, nem érdemes szezon elején rögtön lvl3-ra dobni az autót, mert nagyon sokba kerül - a fenntartása is.
-
sh4d0w
félisten
Nyugi, következő szezonban már cél lesz a feljutás, de a pénzügyeket muszáj volt megtanulni kezelni. A végére direkt rántottam mélybe a stexet, hogy ne jussak fel és a pilótám is megmaradjon. Nem különösebben tehetséges, de elég jó a koncentrációja, a motivációval meg sosem volt gond. Persze ha fel akarok jutni, akkor azért kissé másképp kell kezelni a pénzt, de gondolom egy level 3/4 autóval feljutni azért nem olyan rossz, meg olyan 15-20 milliónyi pénzzel.
-
sh4d0w
félisten
válasz
hamilton30
üzenetére
Főképernyő bal oldalán: "Driver Contract".
-
sh4d0w
félisten
Nah, monacói győzelem után, tegnap 4. hely... nem is rossz

-
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
Nyugi, én is
Ennek ellenére azért tényleg jó lenne megnyerni végre egy futamot, aztán belazítok, az első 2-3 szezont Rookie-ként akarom eltölteni, hogy sikerüljön kitapasztalni a játék minden aspektusát.joergie: az miért van, hogy valaki level1-es autóval rommá veri a teljes mezőnyt 96-os pilótával?
-
sh4d0w
félisten
válasz
hamilton30
üzenetére
Ne állítsd magasra a risk-et.
-
sh4d0w
félisten
110/110/70 és maradt 18 liter, ergo 272 elég volt a versenytáv teljesítéséhez. Pilóta nem volt túl agresszív, lévén, nem akarom az összes lóvét letudni 3 futam alatt

Előző két futamon 2 ill. 3 körrel a vége előtt kellett kimennem benyáért, de mindkétszer meglett még a pontszerzés.
-
sh4d0w
félisten
Noh, tegnapi stratégia majdnem bejött, 2. helyen végeztem

-
sh4d0w
félisten
Nah, 5. helyre sikerült behozni a tragacsot...
-
sh4d0w
félisten
Mennyi benya kellhet kb. a brazil verseny teljesítéséhez?
-
sh4d0w
félisten
Nah, első versenyem, Brazília, 7. helyes indulás. Persze kíváncsi leszek, hogy a nafta elég lesz-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest