Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steel32
csendes tag
Sziasztok!
Ha valamelyik PH! csapatban lesz majd hely és felvétel, szívesen jelentkezem!
Előre is köszi!
-
Steel32
csendes tag
Engem az miatt érdekel, hogy meddig edzem, hogy év végév meg tudjam tartani. Most 86-os és van neki 51 motivácioja. Év végén csinálok neki egy kis motivácio rombolást, csak nem akarom tuledzeni, nehogy nulla motivácioval is túllépje a 85-t. Ezért érdekel kb. hogy számoljak vele!
-
Steel32
csendes tag
Azt tudja valaki kb. hány motivácio pontol nő egy pontot az overal?
-
Steel32
csendes tag
Micsoda udvarias emberek forumoznak itt...
-
Steel32
csendes tag
Azt hiszem már tudom a választ!
Más. Irtátok, h van szabad hely a csapatba, vagy lesz egy második csapat is. Engem érdekelne. Vagy ha nincs hely, de valaki tudna ajánlani egy csapatott azt megköszönném. Már játszottam a játékkal, csak zavaros volt az életem, és ki kellet hagynom egy kis szünetett. A gond h közbe elvesztek az adatok, igy most totál nullárol kezdem ujra.
-
Steel32
csendes tag
Sziasztok!
Pilótának mennyire fontos az életkora edzés szempontjából? Sokkal lassabban fejlődik egy 28 éves mint egy 22 éves? Megéri egy fiatal pilótát venni, aki sokáig maradhat nálam, vagy jobb egy idősebb pár szezonra?
-
Steel32
csendes tag
Végre megvettem a pilotát! 162 talent és 139 konc. 17 éves és csak 63 kg. Ha esetleg jövöre se jutok fel, nem baj, mert az overall 73, igy meg tudom tartani. Az elözö versenyen Q1-ben a 18.helyet autoztam, Q2-ben könyü köcsival lettem 15. Na ez az uj sráccal Q1-ben 5. hely, Q2-ben 70 liter benyával 6.hely (1-2 még az élbolybol nem futott idöméröt)!!!
-
Steel32
csendes tag
Sziasztok!
Az esoft 85km-t birt ki 18-20 fokon. De most kinába nagyon meleg lesz, szerintetek igy 40 fok környékén mennyit bir?
-
Steel32
csendes tag
-
Steel32
csendes tag
És az ugy nem müködi, hogy mégis öt szerzem meg és eleinte nem edzek neki semmit, hogy meg tudjam tartani? Amikor meg a feljutos szezonba leszek akkor nyomom neki az edzést? 800 000/versenyt eszik, ez drágának számit? A másik: ha van egy pilotám, akivel hosszabitani akarok mikort tudok könyebben, ha magas a motivácio vagy ha alacsony?
-
Steel32
csendes tag
Most találtam egyet akinek a konc. tal. 100 fölött van, a mot. most 142. Overal 85, szerintetek motivácoi rombolással év végén meg tudom öt tartani?
-
Steel32
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot, eddig egy futamon vagyok tul, sajnos utolso elötti hely. Ugy tervezem, hogy jövöre se akkarok feljutni, kicsit szokjam a tempot. Viszont a pilotánál nem teljesen tiszta minden. Azt olvastam már, hogy nem kell jo pilota, hanem olcso és akit tudok edzeni. Ami edzést én kiválasztok az egy szezonon keresztül fog menni? És az árát csak egyszer kell kifizetni vagy minden versenyen? Szerintetek ha jövöre se tervezem a feljutást, akkor milyen pilotát vegyek hogy ha edzem akkor se legyen köv év végén 85feletti?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest