Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steel32
csendes tag
Sziasztok!
Ha valamelyik PH! csapatban lesz majd hely és felvétel, szívesen jelentkezem!
Előre is köszi!
-
Steel32
csendes tag
Engem az miatt érdekel, hogy meddig edzem, hogy év végév meg tudjam tartani. Most 86-os és van neki 51 motivácioja. Év végén csinálok neki egy kis motivácio rombolást, csak nem akarom tuledzeni, nehogy nulla motivácioval is túllépje a 85-t. Ezért érdekel kb. hogy számoljak vele!
-
Steel32
csendes tag
Azt tudja valaki kb. hány motivácio pontol nő egy pontot az overal?
-
Steel32
csendes tag
Micsoda udvarias emberek forumoznak itt...
-
Steel32
csendes tag
Azt hiszem már tudom a választ!
Más. Irtátok, h van szabad hely a csapatba, vagy lesz egy második csapat is. Engem érdekelne. Vagy ha nincs hely, de valaki tudna ajánlani egy csapatott azt megköszönném. Már játszottam a játékkal, csak zavaros volt az életem, és ki kellet hagynom egy kis szünetett. A gond h közbe elvesztek az adatok, igy most totál nullárol kezdem ujra.
-
Steel32
csendes tag
Sziasztok!
Pilótának mennyire fontos az életkora edzés szempontjából? Sokkal lassabban fejlődik egy 28 éves mint egy 22 éves? Megéri egy fiatal pilótát venni, aki sokáig maradhat nálam, vagy jobb egy idősebb pár szezonra?
-
Steel32
csendes tag
Végre megvettem a pilotát! 162 talent és 139 konc. 17 éves és csak 63 kg. Ha esetleg jövöre se jutok fel, nem baj, mert az overall 73, igy meg tudom tartani. Az elözö versenyen Q1-ben a 18.helyet autoztam, Q2-ben könyü köcsival lettem 15. Na ez az uj sráccal Q1-ben 5. hely, Q2-ben 70 liter benyával 6.hely (1-2 még az élbolybol nem futott idöméröt)!!!
-
Steel32
csendes tag
Sziasztok!
Az esoft 85km-t birt ki 18-20 fokon. De most kinába nagyon meleg lesz, szerintetek igy 40 fok környékén mennyit bir?
-
Steel32
csendes tag
-
Steel32
csendes tag
És az ugy nem müködi, hogy mégis öt szerzem meg és eleinte nem edzek neki semmit, hogy meg tudjam tartani? Amikor meg a feljutos szezonba leszek akkor nyomom neki az edzést? 800 000/versenyt eszik, ez drágának számit? A másik: ha van egy pilotám, akivel hosszabitani akarok mikort tudok könyebben, ha magas a motivácio vagy ha alacsony?
-
Steel32
csendes tag
Most találtam egyet akinek a konc. tal. 100 fölött van, a mot. most 142. Overal 85, szerintetek motivácoi rombolással év végén meg tudom öt tartani?
-
Steel32
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot, eddig egy futamon vagyok tul, sajnos utolso elötti hely. Ugy tervezem, hogy jövöre se akkarok feljutni, kicsit szokjam a tempot. Viszont a pilotánál nem teljesen tiszta minden. Azt olvastam már, hogy nem kell jo pilota, hanem olcso és akit tudok edzeni. Ami edzést én kiválasztok az egy szezonon keresztül fog menni? És az árát csak egyszer kell kifizetni vagy minden versenyen? Szerintetek ha jövöre se tervezem a feljutást, akkor milyen pilotát vegyek hogy ha edzem akkor se legyen köv év végén 85feletti?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi