Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
ArsenalF
üzenetére
+ #3026Bazsi84, #3025Hieronymus
Ma voltam bent én is a parndorfi Mediamarktban, rákérdeztem a dologra.
Csak olyan készülékre jár a bónusz a Trade-in akció (#3022 ArsenalF) keretében, ami bekapcsolható, ellenben az nem probléma, ha a kijelző össze van törve, arra is megadják a bónuszt a telefon számított értékén felül.További feltétel, hogy az adott készülék szerepeljen a Foxway listájában.
Elmondásuk alapján jelenleg teljesen elfogyott a raktárkészletük, és csak rendelésre hoznak a 8-as szériából. Két módszer van a trade-in-re:
Helyben egyből levonják a trade-inben szereplő telefon értékét + a bónuszt abban az esetben, ha új Pixelt vásárolsz. Mivel jelenleg nincs raktáron, ezért ez csak úgy lehetséges, ha bemész a boltba megrendelni, ők kb. 1 hét alatt beszerzik, majd újra bemész lebonyolítani a trade-int és a vásárlást.Az online módszer Pixelekre nem érvényes, de leírom, hátha valakinek érdekes lehet. Ebben az esetben rendelkezned kell egy osztrák címmel, ahova a leadandó készülék regisztrációja után kipostázzák azt a címkét, amivel fel kell adnod a régi készüléket. Miután megkapták a készüléket, a számított értékét + a bónuszt elutalják egy általad megadott SEPA számlaszámra.
Samsungokra fut most több ilyen akció, de hasonló van Magyarországon is, ha jól láttam. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
"Abban az esetben, ha a lejátszó eszköz csak SBC-t támogat, akkor igazad van."
Olvasd már el kérlek az angol nyelvű szöveget a lista alatt! Sőt, ha nem nagy kérés fordítsd már le nekem légy szíves (hátha én nem tudok angolul). -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
" bt. codec támogatás impozáns, bár a képernyő alján lévő szöveg alapján simán lehet, hogy csak SBC-t tud "
Abban az esetben, ha a lejátszó eszköz csak SBC-t támogat, akkor igazad van.

Ha több közös codec van, akkor a tartalom forrás formátuma határozza meg választást.
Az Amazon Music Unlimited esetében az AAC a közös pont. Más szolgáltatónál az Opus. -
Első indításkor megadod neki a Kisegítő lehetőségek engedélyt (képed alapján ez megvan), után a főképernyőn hosszan nyomsz majd kiválasztod a widgetek közül a Lock screen nevűt. Itt két féle van, látható és láthatatlan, amelyik tetszik azt kihúzod a főképernyőre és kész, működik!

-
Én is válaszolok!
One Click Lock Screen
Dupla koppos lezárás, akár a gyári Pixel indítóban is!
Akár "láthatatlan" widget is van benne, ezt kiteszed a főképernyő egy üres helyére és kész!
A kereső helyezéséhez és ikon cseréhez is másik launcher kell!
Pl Nova Launcher.Gallery by Google appot próbáld ki.
Egy alap kis egyszerű galéria app, de pont ez benne a jó! -
aldebaran
addikt
válasz
Hamory1
üzenetére
Itt van link az összeshez:
https://prohardver.hu/tema/google_pixel_6_7_8_topik/hsz_2276-2276.html -
K82
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
A P7-nél ugyanez a kodek lista, tudja őket a telefon. A listában úgy változik az aktív kodek elérhetőség ahogy a cstlakoztatott használja őket: az "öreg" Sennheiser CX 6.00 aptX HD, a Sony XM5 LDAC, Creative Aurvana Ace 2 aptX, Bose QC Ultra AAC. Az utolsó kettő tudna jobbat is a Snapdragon Sound miatt, de az érthető okokból itt nem pálya.
L4D1K: ha a Pro modell az érdekes, Best Buy-ban is csak kiállítva van. GStore, Amazon, Best Buy mind majd szeptember 4-től szállít.
-
L4D1K
őstag
Na megjartam a hadak utjat az Alzaban, de megerte.
Keszulek beszamitas: barmit vihetsz, fix 60/80
A keszulek beszamitas viszont nincs minden modellhez, pl a 9P 128 nincs de 9P 256 igen.
Viszont!
Meg nincs megolda de mukodni fog a tarhely es a keszulek kedvezmeny egyben! Vagyis pls Pixel 9 pro 256 megy tovabb 128as arban, es erre meg jon a 80e minusz. Es ez mehet ugye cetelemmel is.
Azt mondta az ugyintezo h napokban helyre rakjak az oldalt meg a kommunikaciot.
Keszuleket viszont tovabbra is csak rendelni lehet, nincs raktaron.
-
válasz
szabeska
üzenetére
Ha már Pixel topic egy kis Gemini okosság a kamerákhoz:
"Bár papíron úgy tűnik, hogy a Pixel 9 Pro XL és a Pixel 8 Pro hasonló kamerarendszerekkel rendelkezik, mégis van néhány lényeges különbség:
Ultraszéles látószögű objektív: A Pixel 9 Pro XL új ultraszéles látószögű objektívvel rendelkezik, amely fényesebb f/1.7 rekesznyílással rendelkezik a Pixel 8 Pro f/2.2 rekesznyílásához képest. Ennek eredményeképpen jobb gyenge fényviszonyok mellett és jobb dinamikatartomány várható az ultraszéles felvételeknél. Azonban az érzékelő mérete kissé csökkent 1/2.0"-ról 1/2.55"-re.Szelfikamera: A Pixel 9 Pro XL jelentősen továbbfejlesztett 42MP szelfikamerával rendelkezik autofókusszal, szemben a Pixel 8 Pro 10.5MP fix fókuszú kamerájával. Ez lehetővé teszi az élesebb szelfiket jobb részletgazdagsággal, különösen kihívást jelentő fényviszonyok között.Szoftveres fejlesztések: Bár nem közvetlenül kapcsolódnak a hardverhez, a Pixel 9 Pro XL a legújabb Google Kamera szoftverből is profitál, amely valószínűleg további AI-alapú funkciókat és optimalizációkat tartalmaz a jobb képminőség és a feldolgozási sebesség érdekében.
Összességében a Pixel 9 Pro XL kamerarendszere néhány figyelemre méltó fejlesztést kínál a Pixel 8 Pro-hoz képest, különösen az ultraszéles és a szelfi fényképezés terén. Az alapvető kamera hardver azonban nagyrészt változatlan marad, így a felhasználók mindkét eszköztől kiváló képminőséget és teljesítményt várhatnak. A két készülék közötti választás végső soron az egyéni igényektől és preferenciáktól függ, a Pixel 9 Pro XL jobb választás azok számára, akik az ultraszéles és szelfi képességeket helyezik előtérbe." -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Technoman
üzenetére
... ezen tényleg lehet vitatkozni.

Ahogy írod, a szifon képén van egy kékes (?) fátyol. Lehet neked a kékebb ég tetszik, de ha belenagyítasz 1:1-be, látszik, hogy az égen kívül semmi sem igazán jó (mondhatni sz@r)
Én a természetességgel is vitatkoznék. Nem vagyok profi fotós, de – tapasztalatom szerint – az ilyen kicsit borús időben inkább ilyen szürkés szokott lenni az ég. Az, hogy ez annyira nem "eye candy" ... hát ez van.
Elméletemet – a harmadik, – Huawei által készített kép támasztja alá. Ott sem ilyen kékes az ég ...#3070 bbendre
Hát, igen ... csínján kell bánni a HDR-el (és csak megfelelő képek v. videók esetén bekapcsolni)
Beégés egyébként inkább ezen a képen látható (írják is a kép alatt), de én ezt sem tartom vészesnek. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bbendre
üzenetére
Nincs itt semmilyen beégés. → forrás
képek: P9PXL, i15Pro Max, HP70 Ultra
A Pixel szerintem a legtermészetesebb. Bár ott kellett volna lenni ahhoz, hogy az eredményt az ember összehasonlítsa (pl. az eget).#3065 tom120514
" ... a lezárásra volt egy app ... "
Ja, értem. Ezt nekem "intézi" a Nova (nem kell még egy plusz app).
Neked mid van? Vagy még csak te is agyalsz a vásárláson? -
bbendre
őstag
Ha valaki azt mondta volna, hogy a Pixelen jobban kiég az ég mint az iPhone-on pofánröhögöm, kétszer is
Aztán itt van a DXOMARK eredménye
Igen, igen, ettől még szuper a kamera, de ez régen elképzelhetetlen lett volna -
tom120514
őstag
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Szerintem azért van ki szürkítve, mert nem csatlakoztattam semmit hozzá, bár nem tudom pontosan.

Rendben van jelzem a hívás rögzítést, ha netán találkozom vele.

Azért nem akarom a Novát használni, mert akkor mindegy lett volna, ha marad az S24U vagy bármelyik más hiszen ugyan olyan lesz és elveszi a "pixel" élményt legalábbis én így éreztem ezért is ment vissza. Az ikon csak kérdés volt, mert Samsungnál sokat cserélgettem mivel onnan jövök droid terén ahhoz tudok hasonlítani.

Ki lehet kapcsolni a koppinítás és a felemelés funkciót is ahogy az AOD is.

Igen eléggé vicces, hogy a csúcs modelljükbe is csak ez van, de igazából eddig még nem tűnt fel, hogy bármilyen téren lassú lenne.
Telekomnál vagyok és a VoLTE aktív igen.

#3062 Face unlockba annyira nem bízok csak az Apple terén szóval én csak az ujjlenyomatos verziót használom, de nem volt eddig gond a pár óra alatt..

#3063 Samsung esetén valóban így van.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tom120514
üzenetére
"Nekem is a dupla koppos jött be ... "
Úgy érted "egy kopp" képernyő felélesztés, második az ujjlenyomat?
Samsung-ok esetén úgy hallottam, hogy az ujjlenyomat érzékelő rész mindig aktív. Vagyis nem kell kopogtatni. Egy régi telefonról jönnék (Huawei P10), ott még nem volt ilyen gond. Nem kell emelgetni, kapcsolgatni, csak hozzáérek az ujjlenyomat olvasóhoz, és bent is vagyok."Így ha mozog is és feléledne a képernyő ... " – ezzel csak az a gond, hogy egy csomó felesleges "ébresztést" szedhet össze a kedves user. Aztán nem érti, hogy miért merül gyorsabban a mobilja.
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi! A bt. codec támogatás impozáns, bár a képernyő alján lévő szöveg alapján simán lehet, hogy csak SBC-t tud

"Gray-out means not supported by phone or headset" ← ezt már más topic-ba is bedobtam, de még ember nem tudott rá válaszolni, hogy ebben mi a logika. Egyébként vannak gyártók, akiknél nincs ott ez a szöveg (de soknál ott van)
"Telefon beszélgetést nem tudom (...) idáig meg nem jutottam el."
Ha, megtörténne, légy szíves jelezz majd vissza!
"Novat próbáltam és minden működött viszont úgy elvesztette a lényeget a dolog ... "
Ha minden működött, akkor miért hiányzik annyira a stock? Pláne, hogy ikonokat szeretnék cserélni (ha jól értem), és képernyőt szeretnél lezárni. Mindkettőre jó megoldás a Nova. Én nagy Nova-s vagyok, így szeretném majd azt tovább használni, ha váltok ..." ... ha ki van kapcsolva viszont vagy rá koppintasz egyet vagy pedig megemeled a telefont ... "
Ez nem túl jó hír. Ez a "megemeled a telefont és feléled", ki-be kapcsolható? És a koppintás? Azt ugyanis nem szeretném, hogy bármilyen / minden mozdulatra "ébredjen" a kijelző. Viszont a koppintás majd ujjlenyomat kombót – fogcsikorgatva – talán meg tudnám szokni."Úgy tudom mindegyik Pro modell 3.1." – én is ettől tartottam. Azért gyász, hogy az árba nem fért bele a 4.0

→ Melyik szolgáltatónál vagy? VoLTE van?
-
válasz
*RLaci*
üzenetére
Közben rá jöttem, hogy kaptam a telefon mellé egy év Google One szolgáltatást Gemini Advanceddel így át cuccolok szépen iCloudról ide.
Köszi a dupla kattintásos appot, azt kipróbálom.
Szomorú, hogy a kereső sáv fix abban lehetne rugalmasabb.
Ikon akkor marad az alap aztán a színeket változtatom.
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Alzán rendeltem elő és át is tudtam venni már tegnap.
Kérdéseidre a válaszaim:
-Codekek a következők:
-Telefon beszélgetést nem tudom, hogy fel lehet e venni és ha igen akkor hogyan idáig meg nem jutottam el.
-Novat próbáltam és minden működött viszont úgy elvesztette a lényeget a dolog, hogy stock legyen így vissza is álltam hamar rá.
-Ha az AOD aktív egyből fel tudod oldani, ha ki van kapcsolva viszont vagy rá koppintasz egyet vagy pedig megemeled a telefont, hogy be kapcsoljon a képernyő aztán már fel is tudod oldani.
-Úgy tudom mindegyik Pro modell 3.1. -
*RLaci*
addikt
Dupla koppal csak nyitás van, zárás nincs. Záráshoz találsz appot a playen, én ezt használom régóta. [link]
A kereső sáv fix, nem áthelyezhető.
Ikon pack csak másik launcherrel. Illetve háttérkép-stílusnál tudsz beállítani tematikus ikonokat.
Bármilyen gallery appot telepíthetsz. -
<Adamsky>
nagyúr
"Tegnapi napon csatlakoztam ... " – hol, ill. hogyan szerezted be?
Meg tudnád nekem nézni / tesztelni:
• milyen bt. codec-eket támogat (dev. options ...)?
• lehetséges a telefonbeszélgetések felvétele? – tudom, GDPR, de nem ez érdekel ...
• 3rd party launcher mennyire támogatott (ezt főleg a gesture vezérlés miatt kérdem)?
• tényleg csak akkor lehet ujjlenyomattal bekapcsolni, ha aktív az AOD? (egyébként power gomb → ujjlenyomat)Köszi előre is!
ui: Mindegyik készülékben – tárolómérettől függetlenül – UFS 3.1 van? Vagy egyáltalán az van benne? Erről nem nagyon láttam infót.
-
Sziasztok!
Tegnapi napon csatlakoztam egy Pixel 9 Pro XL-el. Sosem volt előtte Pixelem és ahogy nagyjából kezdem belakni úgy lenne egy pár kérdésem, hátha ti tudtok rá érdemben válaszolni. Eddig iPhone és Samsung készülékeim voltak egy OnePlus kitérővel, de az nem tartott sokáig. Szóval Samsung esetén elég jól testre tudtam szabni a telefont itt ez egy kicsit megkötöttebb, de annyira nem vészes eddig.Olyan kérdéseim lennének, hogy:
-Dupla koppintással van opció lezárni a képernyőt valahogyan?
-Az alsó kereső bart nem lehet sehogy át helyezni felülre?
-Ikon pakkokat csak másik launcherrel lehet állítani a "stock" kárára?
-Photos alkalmazás csak a Google Photos alkalmazás van vagy belehet állítani mást?Előre is köszi a válaszokat.

-
Csendeske
aktív tag
Erre esetleg valaki: #2949 ?
-
Worm40000
csendes tag
Hoppá, magyar Store (bár még csak viszonteladókat sorol fel, közvetlenül nem lehet venni)
-
kerxy
őstag
E mailben kérdeztem, nem tudnak semmit, csak az "illetékes osztály", de valamiért azzal nem egyeztetnek mielőtt válaszolnak
Tegnap ezt válaszolták: "Mindenféleképpen töltse ki az űrlapot.
Ezáltal a kérelme feldolgozásra kerül az illetékes osztály által, akik majd felveszik Önnel a kapcsolatot.
Sajnos jelenleg több információval nem rendelkezünk.
Az Ön által feltett kérdésekre is majd csak az illetékes osztály fog tudni válasszal szolgálni." -
Hamory1
junior tag
DXOMARK! [link]
-
Sofian
őstag
Én úgy értelmezem egy teljesen különálló akció. Ha adsz egy működő telót az -80 ezer. (valszeg ezt a google "fizeti", mert mindenhol egységes a kedvezmény) Tehát nem feltétlen kell újra eladható telefonnak lennie.
A szabályzat sem ír semmi olyat ami alapján nem 80k járna automatikusan. -
Hamory1
junior tag
válasz
forintuser
üzenetére
Ide PORoltó kell...
-
L4D1K
őstag
válasz
forintuser
üzenetére
Hinnye.

-
L4D1K
őstag
Igen, csak annyit irtak h 60 vagy 80e (P8 vagy P9). Nekem annyi jott le a beszelgetesbol meg a leirasbol, hogy a boltban szemelyesen felmerik a telefont es kalkulaljak bele az arba mig ha online veszel akkor utolag kapsz visszateritest.
A cseh Alzanal volt egy tok jo lista ami alapjan lehetett keszuleket kalkulalni: https://alza-vykup.cz/telefony?lang=EN
-
L4D1K
őstag
Hali!
Nem tudom volt e mar tema, de az alza elkezdte a pixel 8/9-re a keszulekbeszamitasokat.
https://www.alza.hu/google-pixel-keszulekbeszamitasi-bonusz
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igy van,illetve az egesz csak egy estimatez a max amit kapsz,ettol valtozhat a valos ár.ha pedig 75%-nal kevesebb,akkor visszakuldik.De ez mar mind le lett irva,meg a google oldalan is ott van mindenfele nyelven regiotol fuggoen 🙂
-
-
zöldhunyor
csendes újonc
válasz
ArsenalF
üzenetére
Hmm, ez nem rossz azért. Nekem az S21-re 118€-t ír, ami nem sokkal alacsonyabb az itthoni használt áránál, a 150€ kedvezménnyel a 256-os sima 9 pedig 631€-ra jön ki. Nem tudom mikor lehet legközelebb ilyen áron beszerezni, da gyanítom tavasz-jövő nyár előtt már nem nagyon.
Viszont ami kezd zavarni a tesztek alapján inkább, hogy mennyire over-processed a kamera. Mindent kivilágosít a HDR, egekben a kontraszt és élesítés
Ezeket ki lehet kapcsolni, vagy valahogy visszább fogni? -
ArsenalF
aktív tag
Hátha valakinek hasznos lehet, tegnap bementem az osztrák MediaMarktba megérdeklődni, hogyan működik a Trade-In.
Röviden a lényeg:
Itt megtudod nézni mennyit ér náluk a telefonod: [link]
Nekem a Pixel 6 Pro 256 Gb-ra 134 eurót adnának, ami édes kevés. De, erre még rájön a plusz bónusz ha 8-ast vagy 9-est veszel
Google Pixel 8: € 100
Google Pixel 8a: € 100
Google Pixel 8 Pro: € 150
Google Pixel 9: € 150
Google Pixel 9 Pro | Pro XL: € 200
Google Pixel 9 Pro Fold: € 300Így adtak volna 334 eurót a 6 Pro-mért (XL-t terveztem venni). Mondtam hogy még meggondolom.
Ez a Trade-In bónusz szeptember 30-ig tart, de a dupla tárhely akció csak szeptember 5-ig. -
Technoman
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ez mind szép és igaz. És szép, hogy betallóztad a jogszabályt. De miről is beszélünk, hisz még a garanciaidő sem azonos az EU-n belül. Nálunk ugye most egy mobilra min 2 év, ill 3 év a gari. Kint, ha jól tudom 2 évet adnak pld a 8 Pro-ra. Nálunk 3 évet (mivel, hogy 250K alatt nem találsz) De ha nem -és példálozzunk továbbra is a Samsunggal- hivatalos magyarországi importőrtől (esetünkbe a Samsung Magyarországtól) vetted a terméket, a TMX -ki a fenti márkán kívül szinte minden nagyobb márka országos szervize (OK kivétel, a mindig kivétel Apple) visszafogja dobni, mint szürke import.
Hogy miért, azért mert valakinek fizetnie kell a szervizelést (anyagktsg, munkadíj, stb....). Te nem fogsz, hisz garanciális időszakban adtad le a telefont, ergó a gyártó ill. a vele szerződésben lévő forgalmazó fogja állni a cehhet. A Samsung Mo. meg miért fizessen egy olyan termékért, amit nem ő importált.
És mielőtt a Samsung Márkaszervizekkel jönnél (Aradi utca és a WestEnd-be lévőről), akik NEM a TMX-hez küldik a telót, elárulom, mert úgy egy éve ott adtuk le a haver A52-esét. Első kérdése a következő volt: "Hol vette? Az MM-es garit félredobta (mivel a Media-ba lett véve) és csak a számla ill. az un. szürke Samsung garancia érdekelte, ami hál' istennek kivolt töltve.
AZ EU-s vásárlások és azok gariztatása megint megérnek egy misét, mert fogyvédelmi szempontból nem köteles a magyar szerviz javítani. Ahol vetted ott kell. Természetesen itt is eltérhetnek, ha a magyar forgalmazó bevállalja, aki majd "lebótolja" az adott ország forgalmazójával (abba is gondolj bele, hogy nem minden márka mögött áll egy Samsung/Sony/Panasonic Magyarország ill. azok leányvállalatai, ha kis cég a mo-i képviselete, nem biztos hogy bevállalja)
Volt már erre példa, de arra is hogy elutasították, mert pld a Hollandiában vett xy termék Magyarországon nem volt forgalomba, így a szerviz nem tudta a költségeket tovább számlázni a magyar forgalmazó felé.Viszont itt már kicsit eltértünk a témáról, mert az eredeti kérdés az volt: Miért gáz a sufninál vásárolni?
Szerinted ha a Seftes Józsi vállalkozónál (legyen Bimbam Bt) veszem meg 150-200k-val olcsóbban a telót, kifogja adni nekem az eredeti számlát? Nem, mert sok esetben még az ÁFA-t sem fizeti be. Ad majd egy adásvételit és bolti garit, amivel kitörölhetem a s*ggemet. Ha nem így lenne, ki venné meg hivatalosan az MM-ben pld az S24U-t 520k-ért, amikor józsikánál csak 350k-ba kerül.UI.: látom már megelőztek.
-
evilskati
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Samsung termékgarancia-információk | Samsung Magyarország
"A jótállást csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékekre lehet igénybe venni."
Tanulságos történet, hogy a magyar szerviz nem volt hajlandó foglalkozni az emagon vásárolt román régiós készülékkel.
Mivel a szürkeimportból származó készülékre a garancia Magyarországon nem érvényes, ezért a GSM boltnak sem lesz ingyen a javíttatása a gyári szervizzel. Nyilván ők tudnak adni egy árajánlatot a munkára és a gyári alkatrészre. Ezt a GSM bolt biztos nem fogja elfogadni, hiszen nekik olcsóbb javítani/javíttatni (kétes minőségű) utángyártott alkatrészekkel. Ez lenne még a jobbik eset, mikor elérhetőek, és erre mutatnak hajlandóságot.
-
válasz
Technoman
üzenetére
A Samsung Galaxy telefonok európai garanciája általában az Európai Gazdasági Térség (EGT) és Svájc területére terjed ki. Ez azt jelenti, hogy ha a telefonodat az EGT (és Svájc) bármelyik országában vetted meg, akkor ott is érvényes a garancia ahol használod az EGT-területén. A garanciaidő és a garancia szolgáltatások is azon ország szabályozásai szerint történnek meg, ahol a garancia igénylése történt.
Ha a telefonodat egy olyan országban vetted meg, amely nem az EGT vagy Svájc része, akkor az európai garancia nem érvényes. Fontos, hogy ellenőrizd a telefonod modelljét és a vásárlási helyét, hogy biztos legyen a garancia érvényessége.
Magyarul. Az EGT területén belül vásárolt telefon garanciája az egész EGT-n belül érvényes. De esetlegesen egyes EGT országokban eltérő garancia feltételek lehetnek érvényben. Például hosszabb garanciaidőt ír elő az adott ország.
Ha Németországból származik a telefon, akkor a német garancia szerint javítja a Samsung a telefont, az EGT + Svájc területén bárhol.
-
Thom!
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=iQY7KIq8T3k
8.50től perctől van i15pro max vs P9Pro kamera összehasonlítás -
Thom!
veterán
[link] 9 perctől van i15pro vs P9Pro kamera összehasonlítás
szomorú az hogy potrémódban sokkal jobb még mindig iphone(háttérszeparáció)...P4 óta 0 fejlesztés történt a látottak alapján, amúgy pedig nagyon ígéretes lenne a cucc nem értem miért nem foglalkozik vele a Google? -
amargo
addikt
Sziasztok!
Pixel 5 kijelző cserét hol érdemes megcsináltatni? Esetleg otthon is kicserélem. Csak mentésre használom a telefont, tehát nincs napi használatban, viszont nem csak megrepedt a kijelző, hanem elég rendesen eltört... (30e környékén vettem nemrég a telefont, ennyiért vannak jelenleg is, tehát ennél többet nem ér számomra a csere)
-
Technoman
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Szerinted egy szürkeimportos eszközt, pld. a Samsung (ebben az esetben TMX) meg fog neked javítani gari időn belül? Aligha. Tehát marad a haver, vagy a "fészeres" javítás.
-
válasz
Technoman
üzenetére
"Szerinted hol és hogy fogják megjavítani pld a szürkeimportos S24-es telókat? Elküldik a Samsunghoz?"
A garancia időszaka alatt bizonyosan. Ki más állná a javítás költségét?
A garancián túl már más kérdés. A telefon üvegező vállalkozás olcsóbb mint a gyártói javítás. E függ a telefon gazdájától is. Olcsóbban és gyorsan vagy drágábban de minőségi munkával és lassan akarja. -
Technoman
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Én a garanciális javításban látom a legfőbb gondot (most nem csak a fenti topikmárkára gondolok)
Szerinted hol és hogy fogják megjavítani pld a szürkeimportos S24-es telókat? Elküldik a Samsunghoz? Bár sokan mondják, de én nem hiszek benne -némely nagyobb, nem hivatalos üzlettől eltekintve- hogy saját költségen kiküldenék a náluk vásárolt Pixel 8 Pro telómat, ha elromlana.
Aztán van még egy másik is. Ugye kint is megy az operátori részletre vásárlás + előfizu kombó. Mivel jelenleg csak 3 helyen kapható a 9-es széria, a többi meg nincs hivatalosan forgalomba, kivéve a 8a, ezért vele példálózva: Ha "fillérekért" megveszem a 8a telót (jelenlegi sufni ár:168k - kontra hivatalos hely: 230-260k), akkor elképzelhető egy -akár külföldi- előfizus telefon is. Nem szeretném ha nemfizetés miatt, pld. a holland T-Mobile imei alapján letiltaná a telót egy idő után.De lehetne sorolni még ezer érvet.
Persze vannak becsületes(ebb), több éve működő GSM boltok is (én is vettem tőlük 1x olyan mobilt, ami Magyarországon nem volt forgalomba), ettől függetlenül én már túl öreg és tapasztalt vagyok, hogy ilyenbe beleszálljak. -
Dare2Live
félisten
alapvetően mi a gond zuggsmekkel? majd 100assal olcsobb náluk egy 8 Pro...
-
zombei
aktív tag
Egyébként valaki vett 8a-t vagy 9-et telefon beszámítós módon ? 8a 128GB ~175e-re jön ki vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy melyebben varialtak valamivel szoftveresen?

Fogyasztott valamit? /A fiam kérdezett valamit, pont így sikerült megállítani.
Ezeket ki lehet kapcsolni, vagy valahogy visszább fogni?