- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013 #3498 üzenetére
[link]
Mellette fent van a 9.2 is, de azt még nem nagyon teszteltem. -
manokaki
addikt
Na lettek ma új P9Pro tulajok ?
-
Csepy
Topikgazda
válasz
mediumgecso #3486 üzenetére
Onnan, hogy a státusz megváltozott olyanról, mint a toknál látható arra, hogy "Lefoglalva". Az mindig azt jelenti az alzánál, hogy fizikailag ott van náluk és a rendelésedhez van adva. Az ilyenkor már a tiéd.
-
Drakmusz
addikt
-
Drakmusz
addikt
Legyen valami pozitív hír is a hétvégére, az alábbi történet folytatása következik.
[link]
Amikor először ránézett egy technikus, nem is beégést mondott hanem panelhibát.
Bár ez a lényegen nem változtat.
Augusztus 15.-én adtam le a készüléket a Róbert Károly körúton, tegnap letelt az egy hónapos határidő.
Mivel a szervíz nem tudta határidőre megjavítani, így jóváírták az eredeti összeget.
A jelenlegi használtpiaci 6 Pro árakat figyelembe véve szerintem ez egy eléggé jó deal.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
mediumgecso #3479 üzenetére
Nekem is 18-ára ígérik a Pixel watch 3 45mm hazel szíjat és 19-re a pixel 9/Pro hazel tokot.
Az 512GB-os Pixel 9 Pro hazel és az obsidian Pixel watch 3 45mm már mindketten befoglalva, csak az ajándékokra várok... -
Landor
tag
válasz
mediumgecso #3479 üzenetére
Szerencsére a szintén csúszó (09.16. -> 09.26.) Pixel Buds Pro 2-höz nem jár ingyen tok..
-
zolka95
őstag
Üdv!
A 7 év garantált rendszerfrissítés a Pixel 8 óta van? Ebbe beletartozik a 8a is? -
volvoguy
addikt
Nem cserélnék...elég nekem az iPhone...de az akksi csere miatt jött a gondolat.
Ér így kb 175.000et. hozzá jön 36.000ft akksi csere, 5.000Ft posta oda-vissza, meg egy 5-10.000Ft-os csere telefont is vennem kell másfél hétre.
Hardveren pedig 225.0000-től van már szép állapotú Pixel 8Pro -
volvoguy
addikt
Sziasztok! Jelenleg egy iPhone 13 Pro-t nyúzok. Akksi cserére szorul, most ebben az állapotában megválnék tőle.
Az árából kijönne egy használt Pixel 7 Pro...ha viszont hozzá számolnám az akksi csere költségét (jah meg másfél hétre kéne vennem egy nyomogombos telefont amíg szervizbe van) tudnék venni egy Pixel 8 Pro-t.
Van valakinek tapasztalata, összehasonlítása a fent említett modellekkel? Illetőleg megéri a 8 Pro a majd 60ezres felárat a használt piacon? -
manokaki
addikt
Arra figyeljetek , hogy akinek adnak hozzá ajándék tokot az Alzánál az lehet hogy még később kapja meg a telefont , mivel a tok csak 19-e után érkezik ! Én az online levelezésbe irtam a hölgynek , hogy válasza szét a telefont a toktol , igy a teelfont holnap áttudom venni és nem a jővő hét pénteken a tokkal együtt.
Ezt az ügyintéző hölgy irta , hogy azért várattak volna , hogy a együtt küldjék , de a tok miatt csuszna a dolog.....
-
Sancza
tag
hi,
engem hét elején kerestek telefonon (napot pontosan nem tudom) , és pénteken a kártyámon volt a visszatérítés, azaz én már megkaptam.Én előrendeltem a p9 pro xl -t, első nap amint lehetet átvettem és a boltban átvételkor adtam le a régi telefonomat, az űrlapot ott a boltban töltötték ki nekem akkor (akkor még ott az eladóknak se volt teljesen tiszta, hogyan működik ez a visszatérítéses dolog).
-
slice14
veterán
Ha már Alza. Az oldal sikeres beküldésen kívül semmilyen visszajelzést nem küld a beszámítási regisztrációról? Ill. gondolom elég megadni a SIM1 IMEI-ét regisztrációnál?
Már regisztráltam egy hete, de fura hogy nem kaptam róla semmit, csak az oldalon kapott visszajelzést. -
gabro0
őstag
Aki nem személyesen intézte a vásárlást, van akit már megkeresett az Alza a készülékbeszámítással?
-
az eredetileg szürke, aztán feketére módosított p9p-t állítólag vasárnap reggel át tudom venni a csomagautomatában
-
blackdog
csendes tag
Sziasztok! Valaki talalkozott Pixel 8 esetében ezzel a zöld képernyő effektussal? Nekem múlt szerda óta csinálja... https://support.google.com/pixelphone/thread/258213160/pixel-8-green-screen?hl=en
-
bbendre
őstag
Lassan itt van az Android 15. Eltünt az időjárás a lock screen-ről. Ezt azt jelenti, hogy pár hét/nap és itt van a firssítés. Ez van minden évben...
-
manokaki
addikt
Valaki tudja esetleg , hogy ha az ember másodkézből vesz egy Pixel telefont , ami még garanciális , akkor mit kell elkérni az eladotol , hogy érvényes legyen továbbra is a garancia ?
-
Landor
tag
válasz
grizlisandor #3432 üzenetére
Ou, az nem jó.
Rendeltem 3MK sima fóliát.
(3431-re ment) -
grizlisandor
veterán
Tegnap letelepítettem a frissítést, azóta sok hívást nem kapok meg, a nem fogadott hívásról értesítést sem.
-
winbox
senior tag
válasz
kissvendel #3427 üzenetére
Ne csak a specifikációkat nézd. A Google ugyanúgy eljátszotta a 8a-val azt, amit anno a 7a-val, papíron ugyanaz a G2 és G3 proci, de más a tokozása, a P8 és P8P FOPLP-ot a 8A pedig IPoP-ot használ. A Samu szerint az IPoP vastagabb és forrósodásra hajlamosabb, de ezért olcsóbb is, ami megmagyarázza, hogy megint meglépték. Az más kérdés, hogy ebből a felhasználó mit vesz észre, ez totál egyén függő, lehet valakinél elő sem jön soha. Attól a P8 még mindig jobb vétel lesz.
Szerk. K82 közben megelőzött, mire megírtam, a lényeg ugyanaz.
-
K82
őstag
válasz
Ugyanaz is meg nem is: más gyártástechnológiával készül az "a" szériában lévő, mint ahogy a 7a-nál is. [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz
Lépjünk túl azon, hogy több MP az jobb kamera.
Kamerában rosszabb a 8A. Jóval kissebb szenzor. -
manokaki
addikt
Rendelt valaki a Google-tol Pixel 9-et vagy Pro XL-t vagy valamelyik Pixelt ? Számlát küld a Google ? Emailben ?
-
gabro0
őstag
P9P XL-en nézte valaki, hogy az ujjlenyomatolvasó nem is középen van, ahol a jel mutatja? Nekem egy olyan 2mm-el jobbra
-
K82
őstag
válasz
Grande Ale #3421 üzenetére
7e Ft-ért kapsz 1 fóliát, 21€-ért meg kettő Made for Google Pixel Spigen üveget. Nekem ilyen van mindkét itthon lévő P7-en, a P9XL-re meg csak azért lett Caseology mert olcsóbb mint a Spigen és gyk. egy cég a kettő...
A korábbi kérdésedre válaszolva pedig inkább a P8, nem nagy kunszt garanciáztatni azt sem és nem a "teszkógazdaságos" G3 chip van benne hanem a "rendes".
-
törölt tag
válasz
Grande Ale #3419 üzenetére
AliExpressen körülbelül 5-8 jó minőségű fólia kijön abból, szóval szerintem nem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Miért van az hogy minden sztereó, de a csengőhang mono?
Hogy tudom beállítani, hogy az is sztereó legyen?
Zedge appon nézem a zenét, sztereó, beállítom csengőhangnak és mono lesz.
Pixel 8 Pro. -
*RLaci*
addikt
válasz
Grande Ale #3416 üzenetére
P8.
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Alzán 200k a pixel8a, 220 a pixel 8. Jól gondolom, hogy akkor inkább pixel 8?
Vagy a közvetlen store-os gariztatás miatt inkább a 8a? Lehetne még S23FE, az is 200, de a pixel jobban tettszik. Vagy az is jó választás lehet ennyiért? -
kissvendel
tag
5G és a VoLTE alapból megy és VoWifi is életre kelthető:
https://mobilarena.hu/tema/google_pixel_6_7_8_topik/hsz_3180-3180.html -
vacs
veterán
válasz
kárátékutyá #3413 üzenetére
3 mm a különbség ...
-
vacs
veterán
válasz
kárátékutyá #3402 üzenetére
Működik 99%-ban, de a Volte-t (4G Hívás) kötelező bekapcsolni!
Először a szolgáltatónál kell és utána a telefon sim kártya beállításainál!Egyébként a Pixel 7 nem sokkal drágább, de jobb is annyival.
-
kerxy
őstag
Igen, egy fórumtárs gyorsan lecsapott rá
Nekem úgy tűnt, hogy következő a szabály Store-os rendelésnél: abból a lokációból kell igényelni a javítást, ahol vetted. Nekem német store-os rendelés volt, és az osztrák lokációban ugyan azt írta mint neked a lenti második képen, végülis a chat segített ezen túllendülni.
Ha pedig nem Store-os a rendelés (pl. Alzás), akkor valószínűleg fog menni bármilyen lokációban, amiben az adott eszközt már hivatalosan forgalmazták. Más kérdés, hogy ha valaki ilyenkor Alzán keresztül intézi a garit, akkor az mit fog tapasztalni. -
kárátékutyá
őstag
válasz
dominating #3408 üzenetére
Köszi szépen az infót!
-
winbox
senior tag
Köszi az infót, jó olvasni, hogy így végződött, látom közben már el is ment a teló
Kis érdekesség:
Kerestem neten egy Pixel 8a IMEI-t. Ebayen van több olyan is, amit nem takarnak ki
A 8A-ra és a 9-es szériára tudsz itthonról is szervízt igényelni [link]
Sajnos csak az itthon is hivatalosan forgalmazott telefonokra lehet.Tehát Pixel 8A-nál régebbi Pixelekre nem lehet, mint pl az én Pixel 8 Pro-m. Ez az üzenet fogad:
De természetesen a osztrák, német vagy stb. store-ról simán indítható a javítás, ahogy eddig is, csak nem magyar címmel, mert akkor még nem voltak forgalmazva itthon. Jó lett volna, ha bővítik, de azért valahol érthető, hogy már nem hozták be a sima 8 és 8 Pro-t.
-
dominating
tag
válasz
kárátékutyá #3402 üzenetére
én 1 éve vagyok p7es vodás, semmi probléma nincs már. volte-t kell bekapcsoltatni és minden rendben lesz / van.
-
Landor
tag
Az én rendelésem így áll:
Pixel 9 Pro 09.14. (Spigen Liquid Air tok megjött)
Pixel Buds Pro 2 09.17. (Skin rá Indiából, úton :D)
Pixel Watch 3 09.18. (Spigen Liquid Air tok megjött) -
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Pixel 7a néztem ki most kipróbálásra, újonan egész baráti áron van. Viszont Vodafone előfizető vagyok. Anno olvastam nem barátok. Azóta esetleg változott valami? Jól működik Vodafone-al azóta eetleg?
Köszönöm előre is! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged