Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
diese991
csendes tag
Sziasztok,
Nővérem vásàrolt egy Pixel 8a telót. És azt vette észre hogy ha valakit hív akkor egyből be is fejezi azt. A màsik telon éppen csak megjelenik a hivàs majd befejezi. Ennek mi lehet az oka? Watsapp müködik csak mobil hívàsnàl csinàlja ezt. A teló osztràk szóval magyarba romingol ez befolyàsolhat valami? Néztem a beàllitàsokat de nem talàltam semmi. Lenne ötletetek? Köszike -
Technoman
őstag
Sajnos számítani lehet(ett) ilyen árazásra (lásd pld, a héten megjelent Fold 6 röhejes árát)
Az én esetemben, aki főleg fotózásra vennék új telót (P30 Pro-t váltana):
A.
Megvárom a 9-es sorozatot és ha van annyi innováció -ami valljuk be, nem szokott- akkor megvárom a tavaszt (télen nem túrázom olyan elánnal, ergo nem sokat fotózom)
B.
Megveszem az egyre "filléresebb" 8 Pro-t és elleszek vele.
Persze nagyban "normalizálná" az árakat, ha Mo-n is hivatalosan forgalmaznák a gugli telókat (pld hűségidővel, részletre), de erről egyre kevesebbet hallani, holott lassan már a Pixeleket gyártó, gyári munkások neveit is kiszivárogtatják
2 éve lengették be a Vodafone-t, mint állítólagos, majdani forgalmazót, abból nem lett semmi. Most idén áprilisban, a MA már tudta, hogy a Yettelnél lesz majd kapható.
Nos, én hívő ember vagyok (ill. szeretnék lenni).
Meglátjuk. -
zssas
tag
Yettelnél lenne már vo-wifi, Shizuku nélkül? Nem rémlik,hogy ez korábban ott lett volna, letöröltem újra indítottam a telefont és ott maradt menüben, tesztelni nem tudom, mert külföldön vagyok még.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bbendre
üzenetére
A 7-est kedveltem, párszor még vissza -visszatértem hozzá és a 8 Prot is szerettem volna használni, ha bírta volna a szemem, de az alacsony pwm miatt nem tudtam.
Én régen inkább Motorolás voltam, arról kalandoztam a Pixel vonalra, de most visszamentem mert az Edge 50 Ultrát eléggé jól eltalálták. A rendszer hasonló + van pár extra, bár a frissítések terén azért gyengébben muzsikálnak, de a kamerája végre majdnem rendben van. -
K82
őstag
válasz
bbendre
üzenetére
A P7-et szeretem, eddig ez tartja a rekordot: még mindig megvan 2022. novembere óta, soha egy telefonom nem volt ennyi ideig használatban. A Tőled vett 4XL sem volt meg egy évnél sokkal tovább...

Exynos ide vagy oda, amire nekem kell arra majdnem tökéletes. A 7/8Pro se lett volna rossz, de a méret és a 7P lekerekített kijelzője kizáró ok volt. A 9Pro idén érdekes lehet, kíváncsi vagyok aug. 13-án mi lesz bejelentve. Egy biztos, augusztus 18-án este ha megérkeztem az első utam a 0,1 mérföldre lévő Domino's-ba fog vezetni aztán majd eldöntöm akarok-e hazahozni magammal egy 9Pro-t...

Jut eszembe, ilyen TV box nem kell vkinek? Tavaly is hoztam haza hármat, olcsóbb mint itthon bármi és jobban szeretem használni mint a Google sajátját - amiből a 4k-s verzió két és félszer ennyi...
-
Dare2Live
félisten
Brutálisan elmentek a mobil árak. Xiaomi 8T PRO 90Kn nyitott!, 9T PRO 130Kn nyitott!... 13T PRO 300Kn nyitott...
8 PRO FTban emlékeim szerint 499Kn nyitott. Aztán ahogy beindul a zugsm beesik az ára.
Idén indul a MOi forgalmazás. Nem csak az ár kérdés, hanem hogy lesz e ajándék pl pixel watch. Ha nem németből... érdemes beszerezni.Nagyon kár, hogy nincs iphone androiddal... pixel meg exynossal jön... de nincs nagyon jobb max más.
-
K82
őstag
Kiszivárogtak az első árak.
P9 899, Pro 1099, Pro XL 1199€ ha az alap 128 GB-ot nézzük. A 9Pro lesz az izgalmas, kinek mennyire éri meg a +200€-t a plusz látószög.
-
Technoman
őstag
A melegedéssel kapcsolatban, köszi srácok.
A másik kérdésem (ami kimaradt), hogy a Pixel -és még mindig a 8 Pro- vajon baromi melegben és baromi forró állapotban leszabályozza-e a teló fényerejét?
Gondolom valamennyire, de ugyan olyan durván-e, mint pld. a Pixel 7a, vagy a Samsung S23/24 Ultrák?
thx -
zssas
tag
Ha Shizuku+IMS párost használtam és letörlöm mindkét alkalmazást majd újraindítom a telefont, akkor eltűnik a vo-wifi opció is menüből?
-
zssas
tag
Én vasárnap teszteltem, úton Horvátba, végig ablakban volt 11 óra után már kérte a klímát hátulról, ha nem akartam,hogy sötét üzemmódban menjen. Többször kiírta, hogy túl melegedett és töltést se vett fel, de mivel fekete és rohadt meleg volt azt gondolom más telefon is tiltott volna és ha ablakra nyomtam a klímát 5 perc kellett és vissza állt normál módba.
-
-
Technoman
őstag
Sziasztok, így ebben a "banánérlelő" forróságban hogy müxik, főleg a 8Pro? Nem forrósodik fel, ja és töltésnél?
-
-
balint82
senior tag
Pixel 8 , 5 napja használom,lassan belakom
.
Másnak is van olyan,hogy Messenger esetén a képernyő jobb alsó sarkában lévő elküld gombot 4-5. alkalomra veszi csak be? Fólia,tok probléma lehet? -
zoltanz
nagyúr
Egy hónapja használok Pixelt (3a)
Egy kellemetlenséggel találkoztam, hetente előfordul ha az állapotsort legördítemés átváltom a hálózati kapcsolatot mobil adatról wifi re, fél percre megakad az.Ui, felső sarokban ott marad a Wifi indikátor, viszont ha újra legördítem, tovább fut használható a rendszer -
vrolee79
csendes tag
Sziasztok!
Ki melyik tokot ajánlja a 8 Pro-hoz?
Valami ütésálló kivitel érdekelne, ha tudtok.Illetve osztrákban vásárolt készülékre tudok valahol biztosítást kötni?
Főleg asszonyéra kellene, Ő szokta dobálni a telókat. :)Köszi előre is!
-
morfondőr
addikt
És 3 éve még senki nem állította vissza a telefonját? Vagy miért csak most jelentkezik ez a hiba? Emiatt én inkább szoftveres bugra tippelnék első körben. Fastboottal sem menthető? Ezt azért oda írhatták volna, bár akkor a szervizes sem tudna borsos árat kérni egy 15 perces műveletért.
-
-
joysefke
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
És a 8 (non-pro) vs 8a viszonylatában melyik a nyerő?
Szürkeimporttal kb 30E a különbség, bár a 8 a 210'000 Forintjával már mindenféle okostelefonos lélektani határom fölött van.
-
válasz
joysefke
üzenetére
Hivatalos helyről itthon az Alza, meg majd a Yettel lesz.
A többiek mind szürke zóna, elvileg IMEI alapján a Googlehoz garanciás, amit te fogsz postáztatni, ha visszaolvasol a menetéről volt már többször is szó.Mikor érkeznek szoftverfrissítések Google Pixel telefonokra?
Én 8a-t vennék a jobb chipset, üzemidő meg a jobb kijelző és jobb szoftvertámogatás miatt.
Megéri a felárat mondom ezt 7a tulajként. -
joysefke
veterán
Pixel telefonokat itthon jótállás és támogatás szempontjából mindegy hogy hol veszi az ember? Konkrétan 7a illetve 8a modellek vannak képben és a t-mobil hálózatán lenne használva ...
-
slice14
veterán
Törölhető
-
s4tch
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Pár lehetséges megoldás:
- fotózz raw-ban
- valami képszerkesztővel (pl. snapseed) húzd vissza a fehéregyensúlyt és a szaturációt a valóságnak megfelelő szintre
- Open Camera -
MC Pite
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Ugyanez, fehéregyensúly korrekció, vagy komponálj bele fehéret vagy szürkét, van mire korrigálnod, kép széléről meg majd levágod korrekció után.
-
Rommel6600
őstag
válasz
MC Pite
üzenetére
Engem az cseszett fel, hogy le akartam fotózni, hogy németben milyen szar dinnyéket árultak az egyik szupermarkiban, de konkrétan a félbevágott, halovány narancssárga(!) dinnyebelső és a világos-zöld héj tökéletesnek néz ki a képen... Mélypiros lett a képen a belseje, és sötétzöld a héja...
Értem én, hogy AI meg instafilter, de itt konkrétan az lett volna a célom, hogy a valóságot örökítsem meg, nem az instára ment volna flexelni...Erre nincs valami megoldás? Pixel8.
-
bbendre
őstag
Tessék, csak nektek a Pixel 1, 2XL, 3XL, 4XL, 6 Pro selfi képket

https://photos.app.goo.gl/Pi1aZNk5f4eDj5vQ65, 7 Pro, 8 Pro ból nem találtam olyat amin egyedül vagyok és másokat nem akartam megosztani.
Látszik, hogy a Pixel 3XL AF mennyire jó és mekkora váltás van a Pixel 3 és a Pixel4 között a white balance terénNajó P8Pro Cropped: https://photos.app.goo.gl/595t5ydN9J4yKj5v9
-
nem tudjátok, hol lehet beállítani Pixel 8-on, hogy usb-c videókábelt rádugva ne adjon ki videó jelet?
az egyik monitorom USB-C-s, laptopot szoktam rádugni ha kell, de amúgy PC-ről megy hdmi-n. Sokszor dugtam rá tölteni a telefont is.
De a múlt havi frissítés óta tudja ugye az USB-C-s képernyő tükrözést, és azóta ahányszor rádugom, bekapcsol a monitor, és feketén, kép nélkül megy, de be van kapcsolva, mert érzi a jelet. Ha ilyenkor rábökök a telefonra, feljön, hogy tükrözi a képernyőt? igen / elvetés. klikkelek az elvetésre, és utána is adja a blank jelet a monitornak, legalábbis az nem megy el aludni... Ezt szeretném kikapcsolni valahogy, csak akkor csináljon ilyet, ha amúgy én szeretném... -
törölt tag
-
zfarkas88
friss újonc
Tudnál nekem segíteni a wifi hívás beállításában Pixel 8 pron?
Telekomról váltottam netfonera annyit segített a szolgáltató hogy tessék itt a készüléklista aminek müködni kell a voda hálózaton nyilván nincs benne P8PRO. Hozzáadtam az ims apnt újraindítottam, még mindig nem megy és nem is látom az új apnt. -
Thom!
veterán
P9 jó volna ha az UW lecserélnék valamilyen telére bárcsak, ugyazez i16-nál...több értelme volna, habár P8 marcofucuszos UW tetszett viszont, de baromi ritkán használni
-
leslien
nagyúr
[link]
kérdés a kamera szenzorokkal is búcsút mond a Samsungnak?! -
szabeska
addikt
De legalább 20 percig telepítette a 63,34 MB-ot
-
Integrale
veterán
A mai beta update sem oldotta meg azt a hibát, ami miatt kiadták.
(Zárképernyôn bármit csinálsz, feloldást kér, hívád fogadás, fotó készítés, értesítés törlés stb)
Ügyesek a Googlenél... -
válasz
Tarisznyarák
üzenetére
A Pixel 4a 5G óta mindegyik tudja az 5G-t, a probléma az, hogy csak az akkor támogatott országokban működött (ahol van Google store). A Volte-ra is ugyanez vonatkozott.
Ez 2023 decembere óta nincs így, azóta lehet 5G-t használni kelet-európában, de csak a pixel 7-en és az annál újabb mobilokon, a 6-oson nem. -
Tarisznyarák
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Pixel 6 német Vodafonnal Svájcban mindenhol 5G-t jelez, máshol sehol. Amúgy nem érzem a különbséget.
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Pixel 7Pro-nál is "normális", hogy napsütésben kb. 5 perc aktív kijelző használat után leveszi a fényerőt úgy, hogy a fényerő csúszka maximumon marad? Gondolom a túl melegedést hivatott megakadályozni ez a újítás (túl jól, mert egyáltalán nem meleg a készülék), mert amikor vásároltam még nem így működött.
Valamint futottam már bele többször is olyan hibába, hogy elkezd recsegni torzítani a hangszóró akár ki van hangosítva akár nincs. De ezt nagyon rendszertelenül csinálja, mert van hogy 5 perc beszélgetés után jön elő, van hogy fél óra után, de van hogy egyáltalán nem csinálja...
Abban szeretném a segítséget kérni, hogy ezek most hibák, vagy "tulajdonságok"? Ergo kezdjek bele egy garanciális ügy intézésbe, vagy fogadjam el, hogy ez ilyen.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Rommel6600
őstag
Érdemes nézni az Amazont, mert én ~3 hete vettem spontán 587EUR-ért új, 256GB-os P8-at közvetlenül a német Amazontól. Mivel hirtelen kellett új telefon, így nem volt sok összehasonlítási alapom, utólag jöttem csak rá, hogy ez eléggé jó deal volt.
-
floratm
senior tag
Német amazonon most 720 ojro a P8 pro
Spanyol amazonon meg 518- a P8 -
lendületben voltam a sörtől és az rémlett, hogy a P6 is kapott 5G-t!
Javítva lett!
-
Varoz
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kolléga állítja, hogy élvezhetjük. Remélem igazolja is, nem csak kommentelget.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jól emlékszel.
-
Múltkor valahogy kirakott két gyakran használt alkalmazást a kezdőképernyőre, de én nem akartam, így leszedtem azokat, utána feldobta, hogy ne is ajánlja fel őket, rányomtam az igenre. Azóta az alkalmazáslista ablakban a tetején az utoljára használt alkalmazások közé nem rakja be azokat. Pulsar(zenelejátszó) és a Fotó alkalmazásokról van szó; sok podcastet hallgatok offline és printscreenelni szoktam hol tartok. Kerestem már hol lehetne ezeket visszaállítani, de nem találom. Az alkalmazáslista tetején tök jó helyen volt, de a kezdőképernyőre nem akarom ezeket. Van valami ötletetek?

-
-
szabeska
addikt
Aki beta 3-on van, nem tapasztalta a következőt?
Ha bekapcs gomb dupla klikkel készítenék képet lezárt képernyőről, ugyan a fotó elkészül, de minden kép után kéri a jelszavamat
Ki kell suhintanom gesztussal belőle minden egyes kép után, tök zavaró
-
Két hónapig ingyen adja az 5G-t a Vodafone.
Korábban a Telekom is így tett, a Yettel-nél pedig alapból elérhető mindenkinek!
Így most nyáron minden Pixel 7/8 tulaj élvezheti az 5G-t.

[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Rommel6600
őstag
Köszönöm a magyar hálózatokkal kapcsolatos tapasztalatokat. Nem erőltetem akkor egyelőre a szolgáltatóváltást.
-
Rommel6600
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Beázott és hamar meghalt az előző telefon, a 3 év gyári garancia épp, hogy lejárt, és az egy dolog, hogy se kedvem nincs az ilyen flasheléses kísérletezésekhez, de a garit elbukni nem szerettem volna. Ígyis kétszer kellett gariztatni a készüléket. ☝️
-
MC Pite
veterán
Többtucat tesztet nézek meg, ismerősi körben csaklizok el készüléket, yt videókat nézek és mobilfotóstopikotnkövetem (az ottani 1:1 összhasonlításokkal kb bő tíz éve).
Köszi, nem kell egyiket sem bemutatni, a legtöbb jól fitózó készüléket, algoritmust ismerem, és otthon rendes fényképezőgépet is be szoktam dobni közéjük.Nem sorolom mit nem szeretek a szifon képeinél, maradjunk annyiba, nem én vagyok a célközönség (sok sok éve sok modellen át a halo effekt/ca erős kontraszt ál, a mindig gyengébb dinamika, a valóságnál 'gazdagabb' színvilág mindig zavar, plusz egyes modelleknek is megvannak a saját dolgai).
A pixelek sem hibátlanok, de azok hibáznak anlegkevesebbet szerintem. Meg a legtöbbször a vaktesztek is ezt az eredményt hozzák, lásd MB tesztjei). Pl ezekből aki ismeri a fentieket, hamar megmondja melyik a I13, P6a, esetleg P8 képeit is megmondják a rutinosabbak: [link] Ez nem 1:1 teszt volt, csak összeröffenés, és anyám 6a-ja ellenében a 13 szokás szerint elvérzett, holott sokan az ellenkezőjét igyekeznek bizonygatni sokszor.

-
Varoz
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
Én Pixel 6-ról tudok nyilatkozni, harmadik évet taposom vele, végig Yettel. Soha, sehol nem volt problémám vele, Horvátországi nyaraláson se.
Nem béta és nem custom ROM, full gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby rádiós topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Értem én, hogy AI meg instafilter, de itt konkrétan az lett volna a célom, hogy a valóságot örökítsem meg, nem az instára ment volna flexelni...

Csepy