Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Tegnap este kicsit elvesztem a Pixel 9 stock android-jában.

Lenne pár kérdésem:1, Van lehetőség arra hogy zárolt képernyő esetén a hálózati kapcsolókat csak azonosítás után lehessen kapcsolni?
2, Solid Explorer-t használok ftp kapcsolatra, de valamiért nem tudok rá kapcsolódni. Valami a tárhely hozzáféréssel lesz, de nem találom az androidban az ehhez szükséges menü pontot, és nem is ajánlotta fel első használat előtt.Edge panel helyet egy alantas megoldással Nova dokk bar-jára mappáztam ki a sűrűn használt appokat (2-3 lapjára), így nem csúfítja el a sok mappa az asztalt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
TaylorPro
addikt
A sima 9 üzemidőben nagyon szépen muzsikál. És nem veszek észre számottevő különbséget üzemidőben ha 5G-re van állítva és fel is megy rá.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Pixel 8 vs Pixel 8a a között mennyi lehet aksi időben ? pro-kontra a két teló között ? iphone 15 még amin gondolkodom
-
válasz
manokaki
üzenetére
eljutottunk oda, hogy a fényes fémet műanyagnak nézzük, annyiszor láttunk már fémet imitáló műanyagot

a 8 pro matt hátlapja tetszene legjobban úgy, hogy oldalra is az kerül, de az sajnos nem opció a 9-eseknél. meg a kék színnek legalább volt valami egyénisége, most jobb híján szürke kilencesem lesz. -
manokaki
addikt
Egy kérdés
Melyik külsö tetszik jobban ?
1, a Pixel 9 matt oldala de fényes hátlap !
2, a Pixel 9 Pro ( XL ) fényes oldal de matt hátlap !
Nekem a matt oldal és fényes hátlap , de a legjobb a teljes matt oldl és hátlap lett volna jó !
A fényes oldal kicsit müanyag érzetet kelt bennem
-
-
TaylorPro
addikt
Akinek van bármi az új 9-ből nézze már meg az ujjlenyomat olvasónál látszódik-e gyűrődés. Nem durván de látszik. Erős fénynél oldalról mint ahogy puklisodott a 8-cas széria. Engem nem izgat, csak statisztika jelleggel érdekel.
-
kerxy
őstag
Felesleges előbb leadni az űrlapot.
Rákérdeztem, hogyha üzletbe rendelem a P9P-t, és ott a helyszínen adom le a telefont és ott töltjük ki az űrlapot, akkor mi az eljárás és ma az alábbit válaszolták:
“A termékfelelősünk visszajelzése alapján, ha a kampány ideje alatt van leadott aktív rendelése, akkor részt fog venni az akcióban, az nem probléma, hogy a termék később jelenik meg.“
-
TaylorPro
addikt
9-re már kint is az első javítás.
-
japunk
aktív tag
Végül megrendeltem magánszemélyként mert le akarok adni nekik egy régi telefont is pluszban. Ezzel is volt egy kis mizéria, telefonáltam, chaten érdeklődtem hogy akkor ez most hogy is lenne kivitelezhető, hogy még meg sem jelent a telefon de már az IMEI szám kellene róla? A vége az lett, hogy töltsem ki mindenképp a formot, aztán majd lesz valami (személyesen veszem majd át a telefont ha megérkezett).
Olvasva pár hsz-t a végén nem a Huawei P20 Pro-t viszem be hanem valami ezer éves HTC-t.
-
hard74
senior tag
Pixel 9-en a hangerő gombok nem állítják a hangerőt bluetooth fülesen, ha spotify-t hallgatok. Más lejátszónál működik. Valaki találkozitt már ilyen hibával?
-
zombei
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Korrábban annyit mondtak, hogy még kapcsoljon be, de párral feljebb azt írták nem foglalkoztak vele.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Mit takar hogy működőképes meg hibátlan?
Tehát nem lehet repedt, kijelzőhibás, mikrofonhibás, stb?
Azért amit hajlandó lennék beadni ahhoz ez kicsit magas elvárás
Van egy kimosott P30, működik de a kijelző nem
Van egy P30 Pro, mikrofonhibás, ezt azért nem adnám oda, kamerája a mai napig fantasztikus.
Az Iphone 3G és a 3310 pedig relikvia
Mai simekkel nem is működnek amúgy. -
visszavittem a p8p-t, egyúttal rendeltem egy p9p-t, és leadtam egy philips 355-öt

a philips ugyan működött, de be se kapcsolta az ember. megkérdeztem, hogy egyébként mik az igények, működnie kell, okostelefonnak kell lennie, bármi, de azt mondta, hogy semmi ilyesmi nincs, a töltőjét se kérte el. -
a készülékbeszámításnál van bármi meghatározva, hogy mit kell leadni? eleve a feltételeket is csak az alzánál találtam meg, de ott se fejtik ki a dolgot.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Normáliséknál a bemutató darabot a forgalmazás végén (vagy mielőtt lestrapálnák az érdeklődők) kedvezménnyel kiárusítják. A tesztelés lehetősége okán többet tudnak eladni az adott készülékből.
-
Alemida
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Dunakeszi Auchan Yettelben is kint van mindhárom variáns, megtapizható.
-
Technoman
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Elképzelhető. Csak a nagyobb partnereknél (pld. műszaki áruházban) szokott (néha) előfordulni, hogy a kiállított darab un. dami (magyarul kár ellopni, mert egy kibelezett, pld. csak internetezésre ill. a fontosabb dolgokra való példány) Ilyenek szoktak lenni pld. a Medias Samungok (ha a Samsung Mo. biztosítja).
Te még sosem vásároltál úgy nagyobb műszaki terméket (TV/mobilt, stb...), hogy a polcról adták oda (MM, eMag, Euronics)?
Visszatérve a kérdésedre, gondoljál csak bele, hány Yettel shop van az országban, annak csak a felében van kitéve az is min, 100 db/fajta Valószínűleg a forgalmazás végén, ezt is majd kedvezményesen kifogják árusítani (a dolgozók között) -
manokaki
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Alza ott kint van , megtudod nézni , nyomogatni..
-
T0mBd1gg3R
veterán
Tegnap bementem a Köki Yettelbe, meg akartam nézni a Pixel telefonokat.
Azt mondták van, de náluk nincs kiállítási darab, mert olyan a doboza hogy nem lehet normálisan visszacsomagolni. Ez normális gyakorlat, hogy a kiállítási darabokat még el akarják adni ügyfeleknek?
Amúgy azt mondták a Shopmarkban elvileg van, de oda már nem mentem el. -
japunk
aktív tag
Olvasva a készülékbeszámításos feltételeket ahogy látom ebből a céges vásárlók ki vannak zárva. RIP
-
L4D1K
őstag
Kicsit off topic.
Szeretnek venni egy magsafe tartot / toltot a kocsiba, ha mar a telefon tud ilyet is.
Ford focus mk2
Viszont a lamellakra csiptetheto tartok eddig nem valtak be - van vkinek tapasztalata normalis es lehetoleg nem 100eur-ert arult toltorol vagy tartorol?
-
slice14
veterán
Én is rendeltem egy Pixel 9-et Alza-tól a mai nap. Elvileg szerdán nálam is lesz. A készülék beszámítás (60000 Ft), ez még így is remek lesz egy Samu A5 (2017)-ért. Kérdés hogy a kitöltendő formot mikor küldik el emailben, a készülék beszámításhoz?
-
TaylorPro
addikt
Akku idő kb 30% plusz a 9-nél a 8-hoz képest. Úgy hogy a 8 4G, a 9 5G re van téve és fel is megy rá. Üzemidőben mindenképpen előrelépés. Eddig oké minden.
-
tomboy0013
veterán
Én mikor a 7 Pro-t vettem egy másfél éve akkor 1 évet mondtak hivatalosan, de a srác akitől átvettem mondta hogy 3 évig hozhatom nem csinálnak problémát a céges számlából. 1 év a biztos. De amúgy többször tapasztaltam már az Alza korrekt hozzáállását cserés, elállós ügyben. Legutóbb feleségem testvére küldött vissza céges számlára vett Pixel 7-et BtoB tagság nélkül és visszakapta a teljes vétel árat, holott 10%-ot elvileg le kellett volna vonniuk a saját szabályzatuk szerint. Nekem meg már több elállás és készülék csere is volt, sosem volt gondom a céges számla ellenére sem.
-
japunk
aktív tag
Vett valaki esetleg Pixel 9-et az Alzánál céges számlára? Mennyi garancia jár így a telefonra?
-
közben még nyomkodtam kicsit a p8p-t, a bt pár percenként szakad fél másodpercre, de máskor meg a lakás egyik végétől a másikig se

de azóta már a wifi is hibázott, fél megabiteket tudott átvinni (az tűnt csak fel, hogy spotin egy albumot is lassan nyitott meg), majd leszakadt, azóta jónak tűnik. igazi sikertörténet
és 5 gigán megy a wifi, nem az akad össze a bluetooth-szal.még megálmodom, hogy próbálkozok egy másik példánnyal, vagy megrendelem a 9 prot, tetszik a gondolat, hogy kicsit kisebb.
-
s4tch
veterán
Bontott dobozos P7 20% kedvezménnyel az amazonon: [link] Kb. hardveraprós árban van. Aki ismeri az amazon warehouse cuccokat, tudja, hogy a very good állapot, amikor a leírás alapján kb. a kábel hiányzik a dobozból, ill. like new eszköz kb. vatta új telefonnak felel meg.
-
gabro0
őstag
Automatikus emailben ezt írta az Alza:
A vásárlástól számított két héten belül ellenőrizzük a kitöltött űrlapot, ezután felvesszük Önnel a kapcsoltot és megbeszéljük a régi készülék futárszolgálat által történő átvételét.
Nekem a vásárlás a számla kiállításának napja, ami esetemben 24-e. Ha így nézem még benne vagyok, de rákérdezek. Amúgy 2024. szeptember 5. 23:59-ig tart az akció: [link]
-
kerxy
őstag
Írták korábban, hogy a rendelés időpontja számít, P9P esetén máshogy nem is tudnál élni az akcióval hiszen akció végét követően kezdik a szállítást. Úgyhogy holnapig meg lehet rendelni, én pl üzletbe kértem, ott fogom kifizetni, aztán leadni egy régi telót (11 éves Moto G, ami még simán bekapcsol), azt követően pár hétre utalják a 80k-t, így szerintem se rossz deal, idén nem várom, hogy olcsóbb legyen.
-
gabro0
őstag
Az űrlap kitöltése után téged mennyi időre kerestek meg? Olvasom hogy rendeléstől számított 2 héten belül kell leadni... Hát én ma adtam le az űrlapot és 16-án rendeltem elő
Kíváncsi vagyok elfogadják-e még és az is igaz a telefont csak a héten kaptam meg (kell IMEI szám is). -
Csepy
Topikgazda
válasz
szkorhetz
üzenetére
Ki kell fizetni, majd amikor megkapod a telefont, a rendeléstől számított 2 héten belül ki kell tölteni a beszámítási nyomatványt. Azon meg kell adni a rendelt Pixel 9 Pro IMEI számát de azt ugyebár nem tudom megadni addig, amg azt a készüléket kézhez nem kapom, szóval nagyon passz a dolog. Elvileg miután megkapták, elutalják a számlaszámodra a a 80ezret, vagyis előre a teljes összeget ki kell fizetned.
-
vendingo
veterán
Pixel 6a-t használok, de a geminit magyar nyelvre állítva nem működik a mikrofon és nem tudok rá beszélni. Hol lehet a hiba?
Angolra állítva működik. -
-
Csepy
Topikgazda
Pixel 9 Pro 512GB berendelve alzáról. A tárhelykedvezménnyel és a 80ezres készülékbeszámítással egész jó már az ár. A biztonság kedvéért rendeltem mellé egy Pixel Watch 3 45mm-t is
-
megvettem a p8p-t. az egy dolog, hogy bluetooth fülessel azonos helyen és körülmények között instabilabb a kapcsolat, mint a négyéves xiaomival (amúgy nem, ne szakadjon meg egyáltalán fél méter távolságról...).
de ha yettel simmel pár percre tudott feljelentkezni a hálózatra, majd az első speedtest felénél leszakadt, és azóta is csak pár másodpercekig tud fent maradni, és ugyanilyen jól működik egy voda simmel is, akkor mondhatjuk, hogy a rádió hibás a telefonban, és küldjem vissza?update: kibírt két speedtestet 5g-n, utána szakadt le
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Hát ahogy a simából meg az XL-ből van kint frankó, úgy kb a pro-ból is ugyanannyira lehetne.