Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Köszi. Sajnos gyors mobilnet pont nem volt elérhető akkor a környezetemben, valószínűleg ezért dobott hibát. Próbáltam kikapcsolni a mobilnetet, hogy csak a WIFI-re támaszkodjon, de nem segített. Szerencsére repair módban lehúzta WIFI-n keresztül. Meglátjuk majd a következőt, talán az már flottul megy neki.
-
tomboy0013
veterán
Én is nagyon remélem hogy nem ilyen lesz, csak érdekesség képpen tettem be. Nekem a 7-es dizájn volt a favorit, pontosabban a Pro a fényes kerettel. De a 9-es se rossz. A lényeg hogy remélem marad a vízszintes kamera elrendezés. Erről a függőlegesről a bazári kínai telók jutnak eszembe.
-
Ez nem hiba!
Még a Pixel 7 idejében volt még egy lehetőség. A mobil adatkapcsolaton történő telefonálásra. Ha nem lehetett hívást kezdeményezni vagy fogadni, lefedettség hiányában.
Call Backup vagy hasonló neve volt a szolgáltatásnak.
Akkor egy másik kártya adatforgalmának terhére, lehet telefonálni a VoWIFI mintájára.
Gyakorlatilag ugyan az a szolgáltatás, csak az adatkapcsolat változik.
Én nem piszkálnám a Call over mobile network állásba a kapcsolót. Ha az adatforgalom elérhető egy másik SIM kártyán keresztül.
A legrosszabb felállásban a telefonálás költsége mellet a vele járó adatforgalmat is fizetni kell. -
K82
őstag
Itt arról van szó h nem tud telefonálni VoWifi nélkül (#3620 #3625) és mint kiderült a VoLTE nem volt aktív (#3638). Ez az alapeset és ebből próbálom meg kihámozni mi is lehet valójában a probléma forrása (sms nem fogadott hívásról pl. pont a VoLTE hiányára utal).
Amit linkeltél csak annyi h Te állítod be melyik módot preferálod.
Nálam is az alsó aktív, sokkal többször vagyok wifi hatókör szélén, térerő meg szinte mindenhol van. A ház egy pontján vagyok úgy h ott pont jól jönne a VoWifi de alig pár másodperc amit ott töltök. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Apple Watch
- Windows 11
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csepy