Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
addig nem tudok már várni...
P9 , P9Pro kicsi a jelöltek -
Lebowski
tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Vodán használom november óta, nem volt problémám a tornyok közötti váltásnál. Először Shizuku +Pixel IMS használtam a Volte-hoz, de gyorsan kiderült, hogy már ez sem kell. VoWifi is működik - ez is vált mobil - Wifi hálózat között, csak akkor szakadt meg a hívás, amikor pont a wifi térerő határán álltam meg séta közben és kicsit vacillált, hogy akkor most felmenjen-e a gyenge Wifire vagy inkább vissza mobil hálózatra. Normál használat során észrevétlenül vált hálózatok között.
Flottás voda előfizetésem van, amihez nem kérhető 5G, egy hete váltottam e-simre, azóta 5G-re is felmegy a kijelzés szerint (Székesfehérvár)
-
válasz
Rommel6600
üzenetére
-
Rommel6600
őstag
Otthon melyik szolgáltató hálózatán működik tutira jól a Pixel8?
Háttérinfó: Egy Asus Zenfone8-at kellett hirtelen lecserélnem, de azt nagyon nem támogatta már egész 2023-ban a Yettel. (Nem váltott rendesen a tornyok között és emiatt gyakorlatilag nem lehetett a mobilnetet használni, csak ha rendszeresen ki-be kapcsolgattam a mobilnetet... Hívás is problémás volt nagyobb helyváltoztatás esetén) És ez sajna roamingban is ugyanez volt, az alsókategóriás Yettel-roamingpartnerek hálózatán (pl O2, mert ahol Vodára csatlakozott ott minden jó volt)...
Emiatt az lenne a kérdésem, hogy kell-e majd magyar SIM-nél Yettel-ről váltanom, és ha igen, hova? (Telekom-on gondolkozom jelenleg)
Köszi
-
Thom!
veterán
Google announces early August 13 event for Pixel 9 and Pixel Watch 3
Pixel 4 ideje nyugdíjba küldeni de szeretem mai napig

-
tomboy0013
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
P7 Pro-n most kipróbáltam, nálam lezárt képernyő mellett kihangosítva lehet hangerőt állítani a gombokkal. Nálad lesz valami bug.
-
válasz
atillaahun
üzenetére
kihangosítva telefonálva, ha lezár a kijelző akkor is lehessen a hangerőt állítani a gombokkal?
nekem P8-on engedi... de szerintem 7a-n és 4a-n is engedte...
-
Roke
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Másodikra: hívástartás(hívás várakoztatás) kikapcsolása a szolgaltatónál.
-
atillaahun
veterán
Helló, arra nincs valami beállítás P7-nél, hogy kihangosítva telefonálva, ha lezár a kijelző akkor is lehessen a hangerőt állítani a gombokkal? Jelenleg nem engedi és elég idegesítő hogy nyomkodom mint a hülye és semmi se történik.
A másik, azt hogy csinálom meg hogy ha hívásban vagyok és bejön közben egy másik, akkor azt utasítsa már el foglalttal és ne csörögjön ott nekem 2 percig? -
K82
őstag
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Pixel 8-on milyen AI funkciók működnek itthon? Több helyen olvastam, hogy sok funkció USA only. Változott valami a megjelenés óta?
-
azért, majd ha lesz más is a szobában, és nem csak egy szürke aljzatbeton, szürke/halványzöld fal / mennyezet, akkor is lőjél már egy képet, hogy lásd, hogy mennyit számít a viszonyítás ezeknél...
arról nem is beszélek, hogy egy átlag 10-20 éves (akár tükörreflexes, korabeli profi) fényképezővel ebből vaku nélkül, fénnyel szemben annyi látszott volna anno, hogy ott van két világos ablak (a kép ezen része kiégve), és belül pedig a sötétség...
-
zssas
tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Igen elvitte zöldbe, de mivel az oldalfal körben zöld,így nyilván a mennyezet is kicsit zöldes árnyalatú lesz, ha szabad szemmel nézem, amit az iPhone legnagyobb bánatomra vissza is adott! Ha valaki nem szereti a szájfont az én vagyok,de ilyen szituációkban agyonveri az iPhone a Pixelt, ezt ezek után fájó szívvel, de el kell ismernem és szerintem mindenki másnak is! Persze lehet utólag javítani meg azt mondani, hogy nem lehet elsőre minden tökéletes, meg mindenkinek más a jó, de ennyire rossz sem lehet, szerintem, egy flagship/flagship-1 telefonnál és sajnos számtalan Reddit post alátámasztja azt amit én tapasztalok!
-
MC Pite
veterán
Amennyiben a plafonod nem zöld, a szifon eléggé elvitte zöldbe.
Jellemzően pontos a wb a pixeleken, de előfordul mindennel hogy korrigálni kell.
Ha nagyban nézem, akkor az alsó felén ahogy esik rá fény és látszik a padló is, enyhén zöldes.
Nekem a 4000K világítást szokta 3000K-nek kezelni, de korrigálni szoktam.
Custom gcamneknpixelen nem tudom milyen előnye van, fájlméret így se kicsi.
-
aldebaran
addikt
Fotózáshoz használjatok custom Gcam-et.
-
zssas
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Próbáltam mindent állítani, már amit lehet, de nem lett jobb. Mindegy megtanulok együtt élni vele, remélem a P9 pro-ból tényleg lesz kompakt méret akkor rárepülök arra, hátha.
-
zssas
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én is pont az agyon dicsért fotózás és a mérete miatt vettem P8-at, de nekem ez a része egy picit csalódás és nem vágyom a Xiaomi féle túl élénk színű képekre, de azért a valósághoz picit közelebbit elvárnék.
-
tomboy0013
veterán
Én i15-tel összevetve a 7 Pro-t tapasztalom azt hogy az iPhone túl van kicsit színezve az esetek zömében, viszont néha a 7 Pro is tud furcsaságokat produkálni a fakósággal. Mondjuk ezt leginkább akkor tapasztalom ha nappal szemben fotózom, amúgy reálisak a színek. Pont ez tetszik benne.
-
zssas
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Teljesen mindegy,ha ugyanarról a pontról fotózok,ugyanolyan fényviszonyok mellett, akkor is a P8 szimplán szürke,maga a fal meg zsálya zöld, ahogy az iphone-os képen látszik is a zöld árnyalat, a P8-nál semmi szín semmilyen szögből, fénynél,stb... köze nincs a valós színhez, de kinti képeknél is hasonlót tapasztalok csak nem ennyire durván. Amúgy P8 pro is ilyen?
-
-
Alapvetően elég élethű színeket fotóz szerintem.
Viszont amit belinkeltél, az kb. a szürke ezer árnyalata, az egész szobában semmi viszonyítási pont nincs, így kb. 10 kamera 10 féle fotót fog csinálni, attól függően, hogy milyen mátrixos rendszerben / a képen, szobában hova súlyozva mérik éppen a fényt / fehéregyensúlyt...
és a két kép között még a nézőpont is különbözik, ugye -
zssas
tag
Másnak is ilyen furán adja vissza a Pixel 8 a színeket mint nekem? Lehet csinálni ezzel valamit? Már más képeknél is tapasztaltam, hogy nagyon gyengén adja vissza a színeket.
A második szürkés kép a P8-al készült, az első egy iPhone 14

-
TECH-PROTECT ULTRABOOST TYPE-C CABLE PD60W/3A 200CM kábelt vettem innen, mikor ingyen postás kuponkód volt, ezt szereti a Pixel 7a.

-
seamus
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos a töltő kábelem megadta magát. A gyári adaptert használom (régi Pixel 4, ahhoz még adtak), aminek type c a kimenete. Korábban azt tapasztaltam, hogy sajnos nem minden kábellel töltött a telefon. Van esetleg tapasztalat, hogy melyik gyártó megfelelő? A topicban visszaolvasva a Xiaomi a javasolt, viszont nekem mindkét végén type c csatlakozóra lenne szükségem.
-
33as
senior tag
Kérdés Urak 15 beta 3-at fel lehet már rakni napi használatú telefonra?
Köszönöm.

-
K82
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
A hivatalos támogatást értettem alatta hogy a Google elengedte már 2022. szeptemberében. Ahogy Nálad a notebook, úgy egy régebbi telefon is bőven használható még akkor is ha a hivatalos support meg is szűnt - ezért írtam a custom ROM-ot is, azzal még naprakész(ebb)en lehet tartani a rendszert és esetleg olyan funkciókat is kaphatsz amik a gyáriból hiányoztak vagy régiózárasak. Nekem is van még egy Nexus 5X-em vésztartaléknak, használható az is mindenre.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Tarisznyarák
üzenetére
-
Drughi
addikt
válasz
Tarisznyarák
üzenetére
A mai világba kb mintha nem lenne gps vagy kamera egy telefonba.
Meg se fordulna a fejembe így használni egy telefont.Sok évvel ezelőtt mikor még az NFC kuriózum volt első dolgom volt megnézni telefon vásárlás előtt, hogy van e benne.
-
Tarisznyarák
tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Csak tervezem. A Revolut biztos megy.
A Graphene egyetlen igazi hátránya, h nincs nfc fizetés. -
K82
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Ha nyitott a bootloader akkor viszonylag egyszerű(bb?) dolgod van: vagy rootolod a telót és ha szerencséd van a VoLTE enabler zip után működni fog, vagy keresel egy custom ROM-ot (amúgy is lassan két éve end-of-life support szempontjából 3a). Én inkább az utóbbinak állnék neki, anno a P2XL sem látta sokszor a gyári ROM-ot, a customokkal pedig volt VoLTE.
-
válasz
LadaLord
üzenetére
Ez mindenképpen szervizt igényel!
A hivatalos Pixel szerviz Lengyelországban van.
A mobee.hu javít Pixel telefonokat, mondjuk a 7-es szériát nem említik, de azért kérdezd meg tőlük!fokukac:
Basszus jogos, csak Pixel 6-tól felfelé működik a volte!
Mondjuk ettől még be lehet kapcsoltatni ...
-
katalin888
aktív tag
Igazad van, de most nem tudom, hogy mi volt beállítva.

-
BoB
veterán
válasz
katalin888
üzenetére
Nem mindegy mire van / volt állítva:

-
válasz
katalin888
üzenetére
Az android szakmai topikban is kérdezd meg.
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Hogyan tudom távolról bekapcsolni a GPSt a Pixel 8 telefonomon?
A Find my device csak a 3 nappal régebbi adatokat látja mivel a GPS gondolom akkor volt használva utoljára.
A legfrissebb OS van rajta, állítolag még kikapcsolt állapotban is meg kellene tudja határozni az aktuális helyzetét!
Csengetéssel sokra nem megyek. A telefon kicsöng, be van kapcsolva tehát aktív csak kellene lássam, hogy kb hol keressem.
Köszönöm a segítséget! -
LadaLord
aktív tag
Helló Mindenki!
Írok ide is, hátha találkozott már valaki ezzel a hibával, és hátha van rá megoldási javaslat. Alapjáraton nagyon bejön a Pixel 7 Pro, de most előjött egy hiba a készülékkel. Azon már túltettem magam, hogy vásárláskor átvertek, és az előlapon a karc nyomokban kijelzőt is tartalmaz, ezzel megbékéltem.
Viszont a hiba, ami elég idegesítő, az a következő: a kijelző van, hogy kikapcsol, és nagyon nehéz visszakapcsolni. Az érintést érzékeli, de nem mutat képet. Előszőr május közepén egy melegebb vasárnapi napon jött elő a hiba, akkor zsebben volt a telefon. Egész délután kb szenvedtem vele, mert nem kapcsolt be a kijelző, vagy ha be is kapcsolt, pár mp után elsötétedett újra. Ekkor agyaltam, hogy mi lehet, eszembe jutott, hogy talán a meleg, zsebben még melegebb van, lábam felé méz, még melegebb. Akkor elkezdtem úgy hordani a zsebemben, hogy kifelé néz a kijelző. Aztán megoldódni is látszott a gond, de nem is volt már kánikula. Aztán csináltam azt is, hogy övtáskában hordtam, nem jött a hiba. Aztán egyszercsak volt olyan, hogy az autóban a tartóban ment rá a klíma is, nem lehetett melege, de csinálta, de csak párszor. Aztán jött megint a meleg, övtáskában hordva nem csinálta. Egyszer zsebben volt befelé nézve pár percet reggel, csinálta. Eszembe jutott, hogy talán a közelségérzékelő lehet, találtam egy appot, ami elvileg újrakalibrálta, bíztam benne. Tesztből zsebrevágtam, befelé nézett, meleg is volt, nem csinálta, kezdtem örülni. Egészen tegnap délutánig, amikor mentem haza melóból, kilépek a gyárból, paff, egyből előjött a hiba. Nem tudom, mi lehet ez, mi lehet a megoldás.
Ha rendelek ifixit-ről egy kijelzőt ill egy akksit, akkor ott vagyok, hogy ráment kb 110k, de mi van, ha ez nem segít? És az a bosszantó, hogy nem állandóan jön elő, hanem időszakosan. Próbáltam a kijelzővédő fóliát levenni, az sem segített.
Valaki esetleg találkozott ezzel a problémával már?
Köszönöm előre is a tippeket, és bocsánat a kisregényért. 😊Üdv,
Tamás -
baal-amiga
senior tag
Sziasztok!
Használ vki graphene os-t? George app, ill. revolut működik vele? -
zoltanz
nagyúr
Miért olyan magasak az 5a használt árai az ebay-en,! Egy évvel régebbi, mint a 6a központi proci teljesítményben is felét tudja, egy árban megy.
-
zombei
aktív tag
válasz
dominating
üzenetére
Velük nincs tapasztalatom, de szerintem az összes ilyen pár éves gsm webshop ugyan ezen az elven működik. Itthon egy székhelyszolgáltatónál bejelentve valahonnan külföldről beszerzett termékekkel.
-
MC Pite
veterán
A simnis lehet neki régi. Amúgy nem jellemző higy finnyás lenne a P8. Ellenben a voda sokmindennel produkál érdekes dolgokat.
-
zombei
aktív tag
válasz
dominating
üzenetére
Szlovákiából küldi, valami másik cég, szóval kicsit szürke a buli, meg kérdéses a gari menne e, ha szükség van rá, de tényleg van náluk készlet, és megjön rendesen.
-
dominating
tag
Vett már valaki "progsm"-ből pixelt? kb -10% olcsóbb mint aquában.
Megbízható bolt? Merjek onnan venni telefont? -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Két problémám is van, amiben segítséget kérnék.
Pixel 8, Vodafonnal, állandóan eldobja a hívást, elnémul.
Meg akartam nézni , hogy a Volte aktiválva van-e, de az Ims nincs regisztrálva , azt írja a telefon.
Tapasztalt ilyet valaki? Másnak is ezt írja ki?
köszi szépen
-
Picco
addikt
valaki ossze tudna foglalni par mondatban a 8 es 8pro kozotti kulonbsegeket?
-
gulb
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nyugi ott is csak azok dolgoznak.. ( de van szar voice emoji 🫣🤣)
-
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Googlenál minden egyre szarabb...
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem a közeli cuccoknál csinálja inkább. Este annyira nem fotózom, arra ott a kamera
De közelinél úgy ugrál a szenzorok közt, hogy öröm nézni.
-
tomboy0013
veterán
Megjött a Pixel kamera frissítés a manuális szenzor váltáshoz a Pro telók esetén. És egyből egy okosságot találtam: Éjszakai mód esetén nem lehet manuálisan kiválasztani a lencséket.
Még jó hogy pont ez is lényege lett volna hogy este ki tudjam választani az 5x zoom-ot manuálisan mert általában ott vált nehezen a főkameráról. Komolyan mondom kezdem azt hinni a retardáltak dolgoznak a Google-nél. -
MC Pite
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Hang darabos, nem cseng ki.néha se ki se befelé, sms késik órákat, stb (A52,A52,A72). Voda.
-
tomboy0013
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Anyósomnak az S22 beüzemelésnél elég durván előjött mennyire használhatatlan VoLTE nélkül.
-
zzola
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Vodafone-nál is problémás a Pixel mobilokon a VoLTE.
-
L4mie
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
yettel...én 2020 óta szívok emiatt a p30 al, és nem lehet kikapcsolni a volte-t, betelefonáltunk és 1 hét múlva visszakapcsolta az automata, telefonáltunk megint, megismétlődött...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest