- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha Messengerből szeretnék meg nyitni valamilyen PDF-et miért hoz fel ilyen opciókat és nem Adobet pl? Ezek közül bármire megyek semmi nem nyitja meg...
P9PF és 16 Béta.
-
válasz
gretzky77 #6494 üzenetére
Nekem nem az első Foldom, mert Samsung vonalon a 3-as széria óta folyamatosan adom veszem őket viszont Pixelből az első. Az eredeti Pixel Fold nem jött be, de ez a második generáció szerintem rengeteget fejlődött és nagyon sok hibát javított rajta.
Nagyon tetszik egyelőre. Még barátkozunk, de nagyon-nagyon tetszik.
Amúgy is egy ideje már használom és tesztelem a Pixeleket is szóval nagyon örültem amikor random feladott hirdetésemre jelentkeztek, hogy lehet megválnának tőle.
Fél éves, eBayen vásárolt németben szóval 2 év garancia van rá. Mindenképp olyat akartam amire van rendes EU garancia, az amerikai modellt azért engedtem el korábban.
Leírni nem fogom mennyiért vettem, mert az eladó nagyon megijedt amikor meglátta a belső kijelzőt szóval az eredetileg megbeszélt árhoz képest az 1/3-át el engedte. Maradjunk annyiba brutál jó áron sikerült megvenni.
Volt már OnePlusom is, de az az OS annyira nem jött be igazából a Samsung a Pixel ami tetszik nagyon droid vonalon és azt hittem, hogy ez is megkapja a dupla képernyős elosztást, de sajnos nem viszont ezt leszámítva is pozitívan vagyok pár óra után vele.
VIszont a súly, na az brutál.. Rövidnadrágot nyáron szerintem le húzza..
Jövök majd pár nap után beszámolóval, meg ha valahol elakadok OS szinten úgyis jelzek itt.
Az eladni kihívás szerintem annyira nem igaz erre a kifejezett modellre, mivel nem igazán elérhető itthon pár óránál tovább nem láttam még fent hirdetést. Sőt, igazából nem láttam egyet sem ami 9 Pro Fold lenne.. -
válasz
gretzky77 #6488 üzenetére
9 Pro Fold.
Az árát le se merem írni..Van egy apró szépség hibája a belső kijelzőn kikapcsolt állapotban, de szerencsére ez működés közben egyáltalán nem észrevehető.
Az előző tulaj elég erős törlőkendővel kezdte el törölni és szerintem bele ette magát a műanyagba....
De ahogy írtam, bekapcsolt állapotban semmi nem látszik belőle és a belső kijelzőt meg máshogy nem igazán nézem.Viszont 16 Béta van fent ezen is, de akkor a bétából hogyan tudok majd kilépni, amennyiben ki akarok?
-
-
Sziasztok!
Ha US vásárolt Pixelt vennék akkor az 1 év garancián kívül mi a különbség?
Nem is tudom egyáltalán gariztatni, ha arra kerülne sor?
Ezt írja IMEI lekérésnél: -
válasz
enginev3.0 #5867 üzenetére
Remélem idén a Fold is bejön kishazánkba.
-
válasz
slice14 #5697 üzenetére
Azt hol látom, hogy meddig van aktívan a csomag? Egy évet kaptam úgy emlékszem, de nem találom sehol mikor jár le...
Megtaláltam..
Nekem is van fél év amit elvileg még 11 hónapig aktiválhatok be, de most nem találom sehol. Augusztusig érvényes a jelenlegi szóval nyilván utána kapcsolnám be a plusz fél évet, hiszen most teljesen felesleges. Hogy tudom elő hívni újra az "ajánlatot"? -
válasz
Hieronymus #5689 üzenetére
Köszi.
Ezt lehet kipróbálom, bár nekem sima Pro van nem XL verzió és én közvetlen a telefonra akarom tenni, mert tokot nem használok.. -
Sziasztok!
Lakom befelé a Pixel 9 Prot viszont a diktálást egyszerűen nem tudom beállítani. Ha GBoard, ha Swift (az lenne a preferált) mindenképp csak a US jön be hiába ott a magyar nyelv és nem tudom állítani...
Ez mitől lehet és mit cseszek el? Nem először költöztem már rá és sose volt ilyen gondom...
-
Sziasztok. Most készülök venni egy 9 prot (újra...
) viszont állandóan az óra visz vissza az almára. Most kipróbálnám a pixel sajátját viszont azt olvastam hogy borzasztóan karcolódik a hármas széria. Nem igazán tudok vigyázni rá ezért is használok Ultrát a másik oldalon. Szerintetek túlzás amiket olvastam vagy valóban nagy oda figyelést igényel?
-
Sziasztok!
Újra csatlakoztam egy Pixel 9 Pro-val az XL után a Google táborba. Egy olyan kérdésem lenne, hogy Apple és Samsung esetén van olyan lehetőség, hogy elrejt egy alkalmazást és csak a mappa feloldása után jelenik meg. Itt van ilyenre lehetőség? -
válasz
szabeska #3073 üzenetére
Ha már Pixel topic egy kis Gemini okosság a kamerákhoz:
"Bár papíron úgy tűnik, hogy a Pixel 9 Pro XL és a Pixel 8 Pro hasonló kamerarendszerekkel rendelkezik, mégis van néhány lényeges különbség:
Ultraszéles látószögű objektív: A Pixel 9 Pro XL új ultraszéles látószögű objektívvel rendelkezik, amely fényesebb f/1.7 rekesznyílással rendelkezik a Pixel 8 Pro f/2.2 rekesznyílásához képest. Ennek eredményeképpen jobb gyenge fényviszonyok mellett és jobb dinamikatartomány várható az ultraszéles felvételeknél. Azonban az érzékelő mérete kissé csökkent 1/2.0"-ról 1/2.55"-re.Szelfikamera: A Pixel 9 Pro XL jelentősen továbbfejlesztett 42MP szelfikamerával rendelkezik autofókusszal, szemben a Pixel 8 Pro 10.5MP fix fókuszú kamerájával. Ez lehetővé teszi az élesebb szelfiket jobb részletgazdagsággal, különösen kihívást jelentő fényviszonyok között.Szoftveres fejlesztések: Bár nem közvetlenül kapcsolódnak a hardverhez, a Pixel 9 Pro XL a legújabb Google Kamera szoftverből is profitál, amely valószínűleg további AI-alapú funkciókat és optimalizációkat tartalmaz a jobb képminőség és a feldolgozási sebesség érdekében.
Összességében a Pixel 9 Pro XL kamerarendszere néhány figyelemre méltó fejlesztést kínál a Pixel 8 Pro-hoz képest, különösen az ultraszéles és a szelfi fényképezés terén. Az alapvető kamera hardver azonban nagyrészt változatlan marad, így a felhasználók mindkét eszköztől kiváló képminőséget és teljesítményt várhatnak. A két készülék közötti választás végső soron az egyéni igényektől és preferenciáktól függ, a Pixel 9 Pro XL jobb választás azok számára, akik az ultraszéles és szelfi képességeket helyezik előtérbe." -
válasz
<Adamsky> #3061 üzenetére
Szerintem azért van ki szürkítve, mert nem csatlakoztattam semmit hozzá, bár nem tudom pontosan.
Rendben van jelzem a hívás rögzítést, ha netán találkozom vele.
Azért nem akarom a Novát használni, mert akkor mindegy lett volna, ha marad az S24U vagy bármelyik más hiszen ugyan olyan lesz és elveszi a "pixel" élményt legalábbis én így éreztem ezért is ment vissza. Az ikon csak kérdés volt, mert Samsungnál sokat cserélgettem mivel onnan jövök droid terén ahhoz tudok hasonlítani.
Ki lehet kapcsolni a koppinítás és a felemelés funkciót is ahogy az AOD is.
Igen eléggé vicces, hogy a csúcs modelljükbe is csak ez van, de igazából eddig még nem tűnt fel, hogy bármilyen téren lassú lenne.
Telekomnál vagyok és a VoLTE aktív igen.
#3062 Face unlockba annyira nem bízok csak az Apple terén szóval én csak az ujjlenyomatos verziót használom, de nem volt eddig gond a pár óra alatt..
#3063 Samsung esetén valóban így van.
-
válasz
*RLaci* #3058 üzenetére
Közben rá jöttem, hogy kaptam a telefon mellé egy év Google One szolgáltatást Gemini Advanceddel így át cuccolok szépen iCloudról ide.
Köszi a dupla kattintásos appot, azt kipróbálom.
Szomorú, hogy a kereső sáv fix abban lehetne rugalmasabb.
Ikon akkor marad az alap aztán a színeket változtatom. -
válasz
<Adamsky> #3057 üzenetére
Alzán rendeltem elő és át is tudtam venni már tegnap.
Kérdéseidre a válaszaim:
-Codekek a következők:
-Telefon beszélgetést nem tudom, hogy fel lehet e venni és ha igen akkor hogyan idáig meg nem jutottam el.
-Novat próbáltam és minden működött viszont úgy elvesztette a lényeget a dolog, hogy stock legyen így vissza is álltam hamar rá.
-Ha az AOD aktív egyből fel tudod oldani, ha ki van kapcsolva viszont vagy rá koppintasz egyet vagy pedig megemeled a telefont, hogy be kapcsoljon a képernyő aztán már fel is tudod oldani.
-Úgy tudom mindegyik Pro modell 3.1. -
Sziasztok!
Tegnapi napon csatlakoztam egy Pixel 9 Pro XL-el. Sosem volt előtte Pixelem és ahogy nagyjából kezdem belakni úgy lenne egy pár kérdésem, hátha ti tudtok rá érdemben válaszolni. Eddig iPhone és Samsung készülékeim voltak egy OnePlus kitérővel, de az nem tartott sokáig. Szóval Samsung esetén elég jól testre tudtam szabni a telefont itt ez egy kicsit megkötöttebb, de annyira nem vészes eddig.Olyan kérdéseim lennének, hogy:
-Dupla koppintással van opció lezárni a képernyőt valahogyan?
-Az alsó kereső bart nem lehet sehogy át helyezni felülre?
-Ikon pakkokat csak másik launcherrel lehet állítani a "stock" kárára?
-Photos alkalmazás csak a Google Photos alkalmazás van vagy belehet állítani mást?Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia