- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
expo
tag
Sziasztok,
Friss Pixel 9. Hívásnál alacsony hangerőn is messze hallatszik a bejövő hang - a tőlem két méterre ülő is tisztán hallja, mit mond a hívó. Nincs kihangosítva.
Másnál is így van? Van erre valami beállítás?
-
juve600
nagyúr
A színek telítettségét lehet változtatni? A Naptár app-ban ilyen fakó nekem az összes szín ,vagy ez ennyit tud ?
-
K82
őstag
válasz
nutfile #5269 üzenetére
Egy Q80A van itthon, Smart View nincsen benne. Vezeték nélkül egyik Pixel sem látja (7 és 9XL), a Oneplus Pad meg azonnal tolja rá a tartalmat. A 9XL meg tudja hajtani USB-C/HDMI átalakítón keresztül így megy a tükrözés - viszont az a 7-nél még nem opció.
Egyszer próbáltam a tükrözést, számomra értelmetlen funkció úgy hogy előbb volt Chromecastom.
-
zssas
tag
válasz
grizlisandor #5265 üzenetére
Jogos! P8, de időközben rájöttem mi lehetett a baj. Nem töröltem az IMS+Shizuku után az ims APN-t. Most kitöröltem és működik vagy a tegnapi OTA miatt, bár nem tartom valószínűnek!
-
K82
őstag
válasz
Radír04 #5273 üzenetére
Milyen idős a SIM? Pár éves kártyával bőven lehet még ilyen gondja, egy csere viszont sok esetben megoldotta. Ha van lehetőséged rá, rakd át a kártyát másik telefonba és ott is ellenőrizd a 4G hívás meglétét. Ha ott sincs, akkor nem kapcsolták be (volt ilyenre példa h az ügyintéző szerint bekapcsolták aztán mégse), ha viszont van akkor SIM csere.
nutfile: hazaérek kipróbálom.
-
csipuka
senior tag
válasz
tomboy0013 #5257 üzenetére
Nekem CC Ultra van, es tegnap kiprobaltam a tukrozest ujra. Teljesen ok volt. Inkabb azert nem hasznalom, mert meg fekvoben sem teszi ki teljes kepernyore.
Casting-ra meg teljesen OK, a kepeket/videokat a Photos segitsegevel teszem ki. Popec. -
-
nutfile
aktív tag
Smart View képes Samu TV-re lehet, nem?
(amúgy régebbi LG tv-kben sincs chromcast támogatás, de tükrözni lehet rá a telót. amúgy a chromecastot nem elsősorban tükrözésre találták ki, hanem a "cast"-olásra, amikor a teló csak távirányító, de chromecast végzi a munkát, az megy netre, stb.; tükrözésnél a tv csak egy másodlagos képernyő) -
grizlisandor
veterán
válasz
Fradipuma #5262 üzenetére
Szürkeimportos készülékek lesznek azok, IMEI szám alapján lehet rá Google garancia(kivéve ha nem EU piacos telefonok), hiba esetén lehet postázgatni németbe vagy a bolti garanciát érvényesíteni.
Ha nem kifejezetten Pixel 8 Pro kell neked, akkor érdemes megnézni a Pixel 9 szériát, mert azt már lehet MO-ról javíttatni.
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Valakinek b-tel-el vagy Coolmobile-al vannak tapasztalatai, mennyire megbízható boltok? Elég jó áron van náluk a pixel 8 pro. Garancia kérdés ilyenkor hogy van? Az üzletet kell keresni ha ne adj isten valami gond lenne a telòval, vagy imei alapján a google-t is lehet zaklatni?
-
-
szkorhetz
őstag
Februári OTA megérkezett.
-
törölt tag
Üdv.
Lehet valahogy Samsung Oled-re képernyőt tükrözni Pixel 7ről?
Melyik fizetős app, ami működik is rendesen? -
zssas
tag
Egy ideje már van gyárilag VoWiFi Yettelnél is. Másnál sem megy a hívás repülő módban vagy valamit még be kellene állítani hogy működjön? Korábban azt hittem az IMS + Shizuku páros miatt nem ment, de most próbáltam és most sem megy.
-
Radír04
csendes tag
válasz
grizlisandor #5245 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Radír04
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Pixel8 készülékem van Vodafone előfizus kártyával.
2 kérdésem lenne, kérlek válaszoljatok, ha tudtok!- Néha előfordul hogy hiába hívnak nem csörög ki a telefonom, de a hívónál foglaltat jelez.
- A másik problémám pedig az lenne hogy ha kikapcsolom a 2G engedélyezését akkor konkrétan még hívást se tudok indítani.
Remélem csak valami beállítási probléma.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5240 üzenetére
Pixel 6a-nál szintén.
-
tomboy0013
veterán
Érdekes dolgot tapasztaltam. Kiléptem a béta programból a 7 Pro-mmal és azt vettem észre hogy a regisztrálható eszközök listáján a 7 Pro mellett megjelent egy 9 Pro XL is, úgy hogy nincs más Pixel telóm. Ez hogyan lehetséges? Másnál is van ilyen?
-
Celithrandi
addikt
válasz
bbendre #5154 üzenetére
mm nevetséges, személyesen kellett bevinnem a garis terméket mert nem hajlandóak futárt küldeni,. majd jelezték hogy visszafizetik az árát, de menjek be személyesen mert alá kell ismét írni. Kértem hogy küldjék át a doksit hogy nyomtassam, aláírjam szkenneljem, de azt nem lehet. Utazzak 20km-et hogy adjanak 20 ezer forintot.
Elég rendesen elküldtem a boltvezetőt az anyjába. Soha többet MM.
-
Csendeske
aktív tag
Hogy gyakorló GrapheneOS felhasználóként válaszoljak, nem nagyon éri meg!
Maga a funkció nem automatikus! Amikor létrejön a hívott féllel a kapcsolat (felveszi a hívást), akkor tudod manuálisan elindítani a felvételt, amihez ügye el kell emelned a telefont a füledtől!
Ezzel a közelség érzékelő már is kikapcsol, és nekem nagyon ritkán sikerült még újból úgy visszatenni a fülemre, hogy a kijelző ne maradjon aktív. És még írhatnék a tapasztalataimról, de eltérnék a tárgytól. -
sanca72
tag
válasz
grizlisandor #5232 üzenetére
Ezt kell telepítenem graphene os ? Hogy tudjak hívást rögzíteni ?
-
grizlisandor
veterán
-
sanca72
tag
Sziasztok 9Pro- telefonban gondolkodom. A kérdésem, munkámhoz mivel sokat vezetek és nem tudok jegyzetelni, jól jön ha nap végén visszajátszom beszélgetésem és ki tudok írni adatokat számokat neveket stb. A 7-től felfelé már tiltva a funkció, de van e valami mók, régió váltás cube call amivel működik a call recording. Köszönöm
-
TODI1111
veterán
válasz
Celithrandi #5228 üzenetére
A karbantartás nem csak a "javításról" szól. Az ilyen alkalmazásoknak folyamatosan követni kell az akkuk változását, androidrendszerek, és gyártók változtatásait........
2024 februárban írtam nekik.Ajánlást tettem, hogy esetleg miben lehetne javítani az alkalmazást. Válaszoltak és ígérték, hogy felvették a kéréslistára, hamarosan fejlesztik. Azóta is...... -
TODI1111
veterán
válasz
kiraly.andra #5226 üzenetére
Gondolom onnan, hogy a legújabb verzió frissítés 2024 júniusi.
Míg például a Battery Guru amit folyamatosan karba tartanak 2025 január -
blendész
tag
Sziasztok!
P8 pro telefont rá lehet venni, hogy kijelezze, ha csupán rezgő üzemmódban van? -
Ijk
nagyúr
Átraktam asszony sim kártyáját régi pixel 3a-ba, de nem küldi el hivasnal a telefonszámot, hol lehet bekapcsolni?
-
Hawk02
aktív tag
Ez még akkor nem működik,amit írnak ezen az oldalon?
[link] -
Hawk02
aktív tag
Köszönöm a válaszokat,segítséget.
-
mrszitya
senior tag
Accubattery helyett már a Battery Guru-t ajánlanám, mivel előbbit nem fejlesztik aktívan. Tud magyarul is, gyakorlatilag az Accubattery utódának vagy alternatívájának nevezhető.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paget96.batteryguru
-
Hawk02
aktív tag
Szeretnék segítséget kérni.Akkumulátor állapotát hogyan lehet leellenőrizni P7P telefonon?Töltésciklus számra és a kapacitás százalékra lennék kíváncsi.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
tomszli11 #5202 üzenetére
Én pixel 7a-t használok egy éve. Próbaként vettem, de még évekig meg fogom tartani. Nagyon pöpec telefon. Android 18-at még megkapja.
Ha belefér a keretbe, én a 8 a-t venném, de a hetes a is király, merem ajánlani.
U.I. 5g, vowifi telekommal van...szerintem a többi szolgáltatóval is. -
Hawk02
aktív tag
válasz
tomszli11 #5202 üzenetére
Pixel 6 pro 2026 októberig kap támogatást,úgy emlékszem.Kérdeztem a saját topikban és már nem javasolták.A másik dolog,ha jól emlékszem a 6-os szérián nem engedélyezett az 5g hálózat.Én pixel 7 pro-t választottam.2027 októberig kap támogatást.A 8-as szériától kezdve, már 7 évnyi frissítés érkezik.(2030-ig) A 9-es 2031-ig.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok, és a Google Pixelekkel szemezek. Inkább a használt készülékek mozognak az én ár kategóriámban, viszont az lenne a kérdésem, hogy mennyire lehet vele mellé nyúlni? Pl. Egy pixel 6 pro mennyire támogatott napjainkban? Melyik az a telefon amit még érdemes lehet megvenni? Köszi előre is. -
bbendre
őstag
válasz
Hieronymus #5200 üzenetére
Koszonom, de nekem az account-ommal van gond. Valami miatt bizonyos ertesitesek es funkciok nem jelennek meg es nem tudott a support rajonni mi a gond. Dolgoznak rajta elvileg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Poco X4 Pro - 6/128
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest