- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
domper2015 #5890 üzenetére
Így már sikerült, müködik, köszi.
Fentebb írta valaki, hogy az új frissítéssel ezekre már nincs szükség.... meg látjuk a következő frissítéssel meg maradnak a dolgok, vagy újra be kell majd állítani. -
Kobun1980
aktív tag
válasz
grizlisandor #5898 üzenetére
-
Kobun1980
aktív tag
Nagyon köszi a gyors válaszokat!!
Én is a 9 felé mentem volna, kicsit a Pro többlete még nem fogott meg.
Abban tudtok még segíteni, hogy honnan érdemes beszerezni, illetve van ami kifejezetten fekete listás?Szép napot
-
-
nyitom
aktív tag
válasz
grizlisandor #5894 üzenetére
Szerintem akkor inkább a sima p9.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Kobun1980 #5892 üzenetére
Azt neked kell tudni, hogy szükséged van a Pro adta extra kamerákra, meg nagyobb felbontású kijelzőre a Sima és a Pro között.
Azt mondom érdemes az újabb processzoros telefonok felé tekintened, mert folyamatosan javul az energiatakarékossága. Ha nem zavar a műanyag ház meg a kicsit nagyobb kijelző keret, akkor akár 9a-ra is benevezhetsz.
-
válasz
Kobun1980 #5892 üzenetére
A 9es széria jelentős előrelépés, valami 20+%-al fogyaszt kevesebbet az SoC, többek között azt is mondják, hatékonyabb a modem is. Mindezek mellé a pro sorozat profi vapor chamber hűtést és valódi telekamerát kapott a nagyobb RAM mellé.
Egy dolgon érdemes wlgibdolkodni microSD foglalat hiányában: 256GB tárhely...
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok,
Valószínűleg nagyon sok kérdésemre választ kaptak, ha vadul kutatnek a topikok között, ezt nézzétek el:
Hosszú idő utan új Androidos telefon után kell néznem, ami biztos, hogy Pixel-el mennék tovább.
Nagy elvárásaik nincsenek, nem akarok nagyon fotozni, egy stabil készüléket keresnék.
Elsőre a 8, de inkább a 9 készülékre gondoltam. Nem tudom a pro mennyivel több az igenyeim alapján.
Árban olyan 200 körül gondolkodtam, illetve a masodkeztol sem zarkozom el.
Meg tudom égetni magam egy pár hónapos használt készülékkel? Illetve megéri akár a 9 a 8-hoz képest a különbséget, vagy ahhoz a pro?
Ha igen akkor raszanom a különbözetet..Minden választ, segítséget köszönettel fogadom
-
Puresz
csendes tag
válasz
PistiSan #5886 üzenetére
A sim kártya beállításokban állítsd át a hívás preferenciát wi-fi hálózatra.
A *#*#4636#*#* menüben mindig azt látod aktívnak amelyik hálózatot - mobil vagy wi-fi - használod.
Automatikusan a mobil hálózat van beállítva, akkor áll át wi-fire ha nincs, vagy gyenge a térerő. -
PistiSan
addikt
válasz
domper2015 #5887 üzenetére
Nem még, azt hittem az update ami jött, azzal már nincs ilyenre szükség.
Van erre pontos leírás, mit kell csinálni? -
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Pixel 6a van itthon, E-Simes One kártyával.
*#*#4636#*#* bal megnézve se a VOLTE, se s VOWIFI nem volt aktív.
Felhívtuk az ügyfélszolgáltot, mindkettőt bekapcsolták azt mondták.
Telefon restart megvolt, a VoLTE már a fenti menüben bekapcsoltat mutat, megy a 4G mobilnet mellett a VoLTE hívás, ez tök jó!
Viszont a VoWifi továbbra sem megy, a menüben (*#*#4636#*#*) nem áll rendelkezésre, a telefon menüjében sem látok ilyen oiciót.
Előzményben azt látom, hogy elvileg az új március 5.-ei update után már megy, nekem mégsem, pedig az van fent.APN-ek között létreh oztam az ims-t, eze alapján [link]
Szerintetek mi leheta baj ilyenkor? Mit próbáljak meg még?
(*#*#4636#*#*) ha nem aktív, akkor az ügyfélszolgálat mégsem kapcsolhatta be? -
-
Az mennyire nemnormális, hogy egy p9 pro battery saver módban, mobilnet kikapcsolva 6%-ot merül 12 óra alatt kb 0 perc SOT-al?? Már nem az első töltésiköre és napok óta nem raktam fel új appot.
Korábban azt olvastam vhol, hogy a pixelek húdenagyonjók standby módban...
-
vacs
veterán
válasz
Szalonsor #5878 üzenetére
Ha majd elkészül az összefoglaló, akkor abban benne lesz, hogy:
VoLTE/4G hívás bekapcsolása erősen ajánlott a hívás problémák elkerülése miatt!
- Volte-t (4G hívás) kapcsoltasd be a szolgáltatódnál
- Utána kapcsold be a készüléken a sim kártya beállításainál (Telekom kivette a kapcsolót, automatikusan aktiválódik)
- Ellenőrizd, hogy működik-e: link
- Tipp: Telekomnál egy ingyenes sms-el aktiválható a VoLTE: link -
Szalonsor
friss újonc
válasz
grizlisandor #5877 üzenetére
Nincsen, legalábbis nem tudok róla, kellene?
-
Szalonsor
friss újonc
Sziasztok!Következő a problémám, Pixel 8a telefon, egy céges fizikai és egy magán e simet használok, hívások fogadása nagyon sokszor nem működik, de az indítás igen. Bárkit hívhatok, de ha engem hívnak azt mondja be hogy nem vagyok elérhető. Találkozott ilyennel valaki?
-
válasz
enginev3.0 #5867 üzenetére
Remélem idén a Fold is bejön kishazánkba.
-
válasz
domper2015 #5873 üzenetére
A szolgáltatóhoz ragaszkodást nem egészen értem, nekem Békés-Csongrád megyei rokonság látogatásakor yettelre állt a roamingoló telefon és tök jó térerőm volt szinte mindenütt.
-
Agybaj, ezek nem tudom hol élnek... Mondanám az én itteni csomagomat (25*29 fontból: egy készülék (128GB-os P9pro) + 24 havi 500GB-os csomag - a sim instant ment a családi routerbe), de még otthon a yettel is messze jobb ennél...
-
Free Rgc
tag
Valószínűleg a márciusi frissítés nem a 9-es szeriánál okoz problémát, hanem a 8as és alatta lévőknél. Talán ezekre nem figyeltek oda annyira mint a legújabb készülékeikre! Nekem is okozott apró de nem életbevágó bugokat, ettől még nem fogom lecserélni, majd egy későbbi frissítésnél megoldják! ( Remélem )
-
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0 #5867 üzenetére
Jó drágán.
-
enginev3.0
félisten
Telekomnál is megjelent a kínálatban a Google Pixel
-
válasz
grizlisandor #5864 üzenetére
-
-
A redditen megy a cirkusz a márciusi frissítéssel kapcsolatban. Én egyelőre nagyon keveset használom a telót, erre sajna rátapicskoltam (kb a kicsomagolás napján jött). Egyelőre nem tudom miket érdemes figyelni, a pár óra SOT alatt amit azóta összehoztam, nem tűnt fel semmi extra - de ugye ez az első pixel telóm és korábban egy "középkori" vasam vót...
-
-
válasz
domper2015 #5857 üzenetére
. Nézegetek kicsit, mik vannak még. Itthon eddig samut és pixelt tudtunk a kezébe adni, bár nagyapjának ha jól rémlik xiaomi van, arra is rászabadítjuk vmikor, véleményezze az UI-t.
-
A 8a változat mennyire problémás manapság? Erre is vonatkozik a 36 hónapos garancia-kiterjesztés?
Nagyfiamnak (11éves) keresünk első telót. Őszintén, az akksiidő kb a legfontosabb skill, lehet a végén valami csamcsung lesz
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Költöznék az új pixelre.
A data transfer előtt a fizikai ismét már az újba tegyem be, vagy majd csak utána?
Minden adatot, főleg a képekre gondolok gond nélkül átköltöztet?
Előre is köszi a választ! -
-
Azon kívül, hogy persze egy sérülékeny pont, júzer errorra tudok gondolni, hogy napi rendszerességgel gyúrta be valami szűk zsebbe a telót, ami így kifárasztotta a kamerakuckót
De persze az 1M készülékből 97db anyaghiba esete sem kizárható, ez minden gyártási folyamatnál előfordul. A linkelt eseten kívül soha/sehol nem láttam említve.
-
Enclave
aktív tag
Pixel 9 Pro tulajoktól kérdezném, hogy mennyire gyakori a készülék hátlapján lévő kamera sáv leválása, elengedése? Használtam a keresőt de a topikban ilyet nem nagyon olvastam. Reddit-en van pár eset képekkel...
Olyan mintha a ragasztó egyszerűen elengedett volna a hátlapon... Pixel 9 Pro és XL esetén olvastam ezekről, mezei 9-es esetén nem...
Találkozott valaki ilyen esettel itt a fórumban? Esetleg ennyien leejtették a telefont és így próbálják meg garanciáztatni? -
Hawk02
aktív tag
Mai friss hír:
[link]Márciusi frissítés utáni újjlenyomat olvasó hibára.
-
-
romero.
lelkes újonc
válasz
blackmoto #5840 üzenetére
Kifutottam az időből, sajnos már nem tudom visszaküldeni, csak nem tudtam erről a topikról. Mindegy, ha neadj isten tönkremegy akkor marad egy fizetős szervíz, van itthon olyan aki gyári pixel alkatrészekkel foglalkozik, de remélem nem lesz baja, 2 évig tervezek vele kb. Utána majd váltani szeretnék újabb szériára. Itt inkább az eladásnál lesz a gond, hogy nincs rá "normális" gari.
-
emitter
őstag
válasz
grizlisandor #5838 üzenetére
Köszi!
Nem is tudtam, hogy van saját topicja (csak a P8a-ról tudtam).. Kicsit nehezen átlátható ez a sok topic, lehetne redukálni
-
grizlisandor
veterán
válasz
emitter #5837 üzenetére
Nekem a random üvegfóliával is működik az újlenyomatolvasás a 7a-n, de a Pixel 8 topikban biztos lesz infó, vagy már van, csak meg kell keresni.
-
emitter
őstag
Help! Aliról rendelnék valami olcsó fóliát/üveget P8-ra. Kissé el vagyok veszve a választékban. Az ujllenyomat leolvasást ne gátolja
-
K82
őstag
válasz
t72killer #5835 üzenetére
Lejár, Kanadában... Európában full bukta, hozzá sem nyúlnak az eltérő hardver miatt. De még ha azonos hw lenne sem nyúlnának hozzá az eltérő régió miatt.
Pont tegnap jelentettem be a Bose QC Ultra fülesemet garanciában, a BaSys-nél kicsit furán néztek amikor adtam a 269$-os blokkot. Ja hogy USA-vásárlás, az más mert nem ők intézik. Itt azért kicsit megállt bennem az ütő ahogy ezt meghallottam, de szerencsére csak annyi hogy a Bose fogja cserélni közvetlenül.
-
-
K82
őstag
válasz
romero. #5827 üzenetére
Van saját rendszere a Google-nak garancia ellenőrzésére. Az eltérő régió miatt így sajnos tényleg buktad a Google-féle garanciát Európában, marad az eMag-on keresztüli ügyintézés.
-
muszi0521
aktív tag
válasz
domper2015 #5832 üzenetére
-
muszi0521
aktív tag
Sziasztok ! A 8 széria melegszik ? Köszi a választ. .
-
Free Rgc
tag
válasz
Enclave #5829 üzenetére
A Google tud a hibáról, szerintem a feszített tempó okoz ilyen hülyeségeket, de az újjabb készülékeket szerintem nyugodtan megvehetetd, egy hónapon belül ki fogják javítani ezeket a hibákat. Bármelyik típussal történhet ilyen. Még mindig azt mondom a legjobb választásom a Pixel telefonok voltak, mindig vissza tértem hozzájuk!
-
Enclave
aktív tag
válasz
Free Rgc #5819 üzenetére
Pixel telefonok után érdeklődőként elszomorít, hogy egy-egy security update mellé az ember "kapcsolt áruként" kap több olyan bugot is, ami alap funkciókat érint (hangerő, kijelző, stb.)
Van lehetőség az update-ket halasztani vagy blokkolni esetleg ideiglenesen amíg kijön az update hotfix-e? Erről nem nagyon találtam infót...
Pixel 4A (vagy melyik típusnál olvastam), hogy egy friss update totál tönkre vágta az akkut (valami fél órát bírt csak 1 töltéssel továbbá új akkut már nem nagyon lehet hozzá kapnimert régi típus) így volt aki hiába próbálta ezek ismeretében "kikerülni" a frissítést, nem nagyon jött össze neki, a Google pedig elrendezte annyival, hogy kapott egy 100$/€-s kupont egy új telefon vásárlásához...
-
blackmoto
senior tag
válasz
romero. #5821 üzenetére
A töltési ciklus mutathat 0-tól eltérő értéket új telefon esetén is a gyártás közbeni tesztek miatt. Ezt írja is a menüben.
A fekete fólia érdekes. Ha makulátlan, akkor használd és 2 hét alatt kiderül tetszik-e, és marad.
Mondjuk ha tényleg valami külföldi cégtől sikerült venni, akkor cumi a visszaküldés is. Minimum a szállítási költség miatt.Nekem az Alzától jött a Mi 8 anno úgy hogy a doboz bontott volt. A matricák le voltak szedve az alján, de a telefonon rajta volt a gyári takarófólia a feliratokkal.
-
Vettem a telefonhoz egy régi olymus c-210 1,9x-ező előtétlencsét, szépen dob a tele-kamera teljesítményén (és valszleg jobb, mint a kínai telós előtétlencsék).
-
romero.
lelkes újonc
Sziasztok srácok! Nemrég vásároltam egy Pixel 9-et (új) emagról, viszont mikor kibontottam nekem nem egy fehér papírban volt a telefon, hanem simán a dobozban, illetve egy fekete fólia volt a kijelzőn, Google Pixel felírattal. Akármilyen unboxingot néztem, senkinek nem ilyen volt. Illetve a töltési ciklusban is már 1-et írt. Ez mi az isten?
Viszont a telefon makulátlan, egy porszem sem volt rajta hálistennek, de így nem igazán értem
-
Free Rgc
tag
-
taihentes
újonc
Azt én is tapasztaltam, de ez egyre zavarobb. Lehet tényleg csinálok holnap egy gyári visszaállítást.
Köszi a választ -
taihentes
újonc
Üdv
1-2 napja olyan mintha kezdene önálló életet élni a teló (p8p). Szórakozik a hangerő, és a bloutuh kapcsolat is.Más Is tapasztalata vagy az enyém bolondult meg. Próbáltam újraindítani, de nem mindig oldja meg a problémát. Lehet kéne egy gyári visszaállítást csinálni?
-
Dare2Live
félisten
Tényleg nem kell túlspirázni, be kell lőni az adaptív töltést kb semmi hátránya nincs.
Akinek fontos és bőven elég egy napra az aksi az belőheti a 80%ra töltést is. Náalm 80%ra belőve is átlag 2napot bír, aktív használattal se merül 1 nap alatt 20% alá.Így a gyári aksival sokkal jobb esélyel összejöhet, hogy amíg a pixel support tart ~7évig nem kell aksit cserélni.
Pocokon nekem mindig 2-3év után már gondok voltak az aksival. Most Pixel 6 adaptivtöltéssel 3.5év után semmi aksi gondunk nincs. Ahogy kinéz simán ki fogja bírni az 5+évet gyári aksival a Pixel 6.
-
indítottam is a töltést.
Eredmény: prímán tölti a telót a Ugreen 65W-os utazótöltőjeTLDR: 8 -> 81% 40 perc, a fali mérőketyere 27-28W áramfelvételt ír konnektorból az első fél órára.
-
Jó akksikalibráláshoz fontos 0%ról indulni
?
-
válasz
domper2015 #5807 üzenetére
általánossá tehetnék ezt az iparágban, nem ritka látvány a csíkos kijelző.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
emitter #5802 üzenetére
A Pro egy jobb tulajdonságokkal rendelkező teló, én kérdés nélkül azt választanám, ha kicsit drágább lenne is. Én speciel sokat használom a zoom kamerát a 7 Pro-mon, így ez nálam elengedhetetlen lenne, plusz az üzemidő is jobb. A Pixel hibát én a sima 8 esetében láttam több esetben is, a Pro-nál nem. De nyilván bármelyik termék lehet hibás, ha van normális garancia akkor igazából lényegtelen a dolog.
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Ha két használt, de patika állapotú, azonos áron kínált, 2 év garis P8 és P8 Pro közül kéne választani, melyik mellett döntenétek?
Az ismert pixelhiba bármelyiket előjöhet?
Akkuidőben van-e számottevő különbség?
A több RAM és az optikai zoom maitt jobb választás a Pro, vagy van esetleg bármi hátránya?Köszi!
-
. Közben megjött a töltőm - bár sehol semmi infó a max feszkóról, redditre is b.sztak felrakni a mindentistudó júzerek, a dobozon ott a megnyugtató 21 (és nem 20) Volt
. Elméletben ez kell a pixelek max kakaón történő töltéséhez (nem mintha használná is a 21V-ot...)
Holnap éjszaka lesz a főpróbája, készülök fali Wattmérővel+hőmérővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest