- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk02
aktív tag
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy szeretném beállítani a wowifi-t a P7P-n.Nagy nehézségek árán sikerült előcsalogatni ,hogy legyen wifin hívás.(Shizuku+Pixel IMS)APN beállításoknál adtam hozzá IMS beállítást.Azt vettem észre,hogy minden hívás előtt be kell lépnem ebbe a menübe,mert másképpen eltűnik a wowifi hívás lehetőség.Vodafone kártyát használok.Ügyfélszolgálatot hívtam,de nem lettem okosabb.Érdekes,mert van wowifi,de nincs volte.Érdekes dolog még az is,ha bekapcsolom a wowifit a pixel ims-ben,akkor megszűnik az ims regisztráció.Kikapcsolom a wowifit ,akkor ims regisztráció újraindításakor visszajön az ims regisztráció.Lehetséges,hogy a grapheneos is bekavar?
-
tomboy0013
veterán
válasz
domper2015 #5396 üzenetére
Nekem a 7 Pro üvegfólia után már nem kong. Addig engem is zavart ameddig sima fólia volt rajta, de így már nincs hangja.
-
Puresz
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-
Csepy
Topikgazda
Igen, ez a Pixel 6, 7, 8 szériák sajátossága. Azért van, mert a telefonba a kijelző felől lehet bejutni és nincs a kijelző mögött fém hátlap/keret, hanem rögtön a telefon belső alkatrészei vannak a panel mögött. Az 5-nélé még volt fém középső keret a kijelző mögött, a 9-nél pedig már hátulról lehet bejutni a telefonba (ezáltal mondjuk jóval kockázatmentesebb lesz egy akkucsere pl.), így a kijelző stabilan, kereten és fém hátlapon fekszik.
-
Puresz
csendes tag
P8 tulajoktól érdeklődnék, hogy képernyőt koppintva nekik is van esetleg olyan hangja , mintha üres dobozt kopogtatnánk.
Eddig más telefonon nem tapasztaltam.
Nem zavar, csak furcsa.
Új kora óta ikyen.
Lehet hogy csak P8 sajátosság? -
Enclave
aktív tag
válasz
grizlisandor #5387 üzenetére
Köszönöm a tippet de pont itt néztem, hogy P9P és S25 között a 100% web esetén (hozzám ez áll legközelebb), kb. 1:50 előnye van a P9P-nek (11:41 vs 9:52), ami számomra már jelentős eltérés, az 1:50 plusz nálam egy egész nap kb...
-
grizlisandor
veterán
válasz
Enclave #5375 üzenetére
Minden telefonnak kell idő, mire "bejáratódik, felveszi a szokásaidat", én a GSMArena üzemidőtesztjét elég jónak tartom, az alapján hasonszőrű a két telefon üzemidőben.
-
Enclave
aktív tag
Ez egész korrekt, bár ahogy nézem a Watch alkalmazása/service-e a háttérben eszik rendesen, nekem ilyesmire nem lenne szükségem.
#5384 Atee94: Wallet és kamera annyira nem tud érdekelni, viszont minden magyar netbankos alkalmazással hibátlanul működik? Push üzenetek megjönnek rendesen?
Azt írják hogy a Google SafetyNet service check-el egyes esetekben gondok lehetnek és a netbankos alkalmazások nem biztos, hogy működnek. Találtam erről egy listát de csak 3-4 magyar banki alkalmazás van benne, nagyon hiányos, vagy egy tucat alkalmazás hiányzik róla...
-
Atee94
tag
válasz
Enclave #5381 üzenetére
Az már csak plusz pont, hogy ha kell a széleskörű támogatás, akkor feldobod a Google Play-t, ami sandboxolva van, és csak azokhoz az adatokhoz fog hozzáférni, amihez Te engedélyt adsz.
Minden más androidnál a Google Play-nek nem tudsz hozzáférést megvonni kritikus adatoktól.
Viszont így bukni fogod a Wallet-et, meg a GrapheneOS kamera szoftvere egy ligával lejjebb van, mint a gyári Pixel kamerája. -
Enclave
aktív tag
Köszönöm a kimerítő választ. Én 3 nappal már tökéletesen elégedett lennék, mivel ez idővel úgyis jelentősen csökken és egyre sűrűbben kell majd tölteni (az S25 előtt egy 6 éves telefont használtam amihez már akkut sem nagyon lehetett szerezni, és 1-2 óra SOT-val már tölteni kellett).
Nekem semmi bluetooth eszköz nem fut, így azzal valszeg nyernék. GrapheneOS-en gondolkodom, ha jól látom, minden kényelmi funkció hiányzik belőle, cserébe teljesen testre szabható, nincsenek benne korlátok mint a gyári Pixel OS-ben, így a felesleges sallang is kiszedhető belőle, ami nem merít annyit feleslegesen... -
ugyes
senior tag
válasz
Dare2Live #5378 üzenetére
Nem tudok róla. Már az első napokban is merült, mint a nyeletlen balta. Ugyanakkor több fórumban is írták, hogy az elején ilyen. De nekem kb. 3,5 hónap telt el így merülve. A múlt hét óta jó.
Ha a zárolási képernyőt is tudnám alakítani (dátum + idő kijelzés és pozíció), akkor már tényleg elégedett lennék. -
ugyes
senior tag
válasz
Enclave #5377 üzenetére
Nem tudom. Én is meglepődtem, mert jókat olvastam az üzemidőről és 1,5 napot bírt ki kb. 1,5-2óra SOT mellett az elején, ami kb.hasonló volt, mint az S10e-m újonnan.
Az utolsó (múlt heti) frissítés óta javult: legutóbb is 3 nap volt és lesz várhatóan a következő etap, valamint csak 15%-ot merült 20 óra alatt.
Nem, mindig 100%. Csak az UWB-t kapcsoltam ki és a kisebb felbontású képernyővel használom. A Google környező zenék felismerése funkciót kikapcsoltam, mert nem érdekes nekem. A Samsung Health és a Galaxy Watch Manager folyamatosan fut az órám miatt. Bár elég gatya a bluetooth hatóságara, úgyhogy éjjel nem bír csatlakozni az óra a telefonhoz (és fordítva).
Nem tiltom az 5G-t, mert 90% felett csak 4G hálózattal találkozom.Összefoglalva: aktuálisan kb. 3 napot bír hasonló használat mellett, mint a tiéd. Nem gondolom, hogy + 1-2 nap lenne benne a S25-ödhöz képest.
-
Enclave
aktív tag
Ezt olvasva meglepődtem. Mitől képes 14-17%-ot merülni éjszaka a semmire???
Egyébként 80%-ra töltötted vagy 100%-ra? Melyikről jött össze a 44 p SOT és 74%?Nálad 5G tiltva van? Felesleges alkalmazások a háttérben szintén tiltva? (ezeket is megcsináltam de semmi különbséget nem vettem észre)
Azt is lefelejtettem, hogy 5G tiltással kezdtem (semmi szükségem rá üzenetküldéshez). -
Enclave
aktív tag
Pixel 9 Pro esetén az SOT kinél hogyan alakul? Redditen írnak borzalmas 3 órától 10+ -ig, a Mobilaréna-s összehasonlításban "csak" egy screenshot van 13+ órával, illetve annyit megemlítenek, hogy a Pixel 9-nél a 9 Pro 10%-al jobban bírja...
Létezhet 13+ "light"-os használattal P9P esetén (mint a screenshoton) vagy ez inkább csak placebo lenne?S25-ről váltanék P9P-re, előbbi nálam "light"-os használattal kb 7 óra SOT-ot bír ami nekem óriási csalódás/kevesellek, igaz kijelző 120hz-en van.
Kb. 2,5 naponta tölteni kell az S25-öt, én naivan azt gondoltam, hogy minimum 3 napot kibír 1 töltéssel az S25, vajon egy P9P képes lenne 3 napot kibírni 1 töltéssel?
(light-os használat = 4-5 üzenet naponta, max 1-1,5 óra netezés naponta, nulla zene, nulla navigáció, nulla játék, nulla videó, nulla bluetooth és még éjszaka is merül 4%-ot úgy hogy még wifi és mobilnet is teljesen ki van kapcsolva az S25-ön, a telefon 1 hetes)
Youtube-on láttam olyan videós tesztet ahol + 2 - 2,5 óra SOT jött ki a P9P javára S25-el szemben, ami nálam +1 nap lenne, így 1 töltéssel akár 3,5 nap is kijönne nálam ha stimmel az elméletem (bár reddit-en nagyon vegyesek a tapasztalatok P9P esetén és tudom, hogy főleg a negatívat írják csak egyesek)... -
ugyes
senior tag
válasz
BossBoss #5370 üzenetére
Szerintem válaszd az S25-öt, ha nagyon hozzászoktál a Samsunghoz. Több funkció hiányozni fog a Pixelnél és hosszú, néha bosszantó és néhány lehetetlen megoldásban lesz részed.
Az óra működik, de hackelni kell, ha a vérnyomásmérés és az EKG-t is használni akarod. Megoldható, mert én is megcsináltam, de nem néhány gombnyomás.
A P9P szerintem nehéz. Ha tokot teszel rá, akkor még nagyon széles is lehet (valami nagyon katonait vettem először és nem értem át egy kézzel, igaz kis kezem van). -
K82
őstag
válasz
BossBoss #5370 üzenetére
Használható a hőmérő folyadéknál és szilárd anyagoknál egészen jól, testhőnél azért annyira nem. Kávé készítésnél szoktam nézegetni pl. mikor hűl vissza a vízforraló 92-93°C-ra, nagyjából egyezik a húshőmérő által jelzett értékkel.
Mellékhatásként apósnak végre tudtam bizonyítani hogy nem hülyeség a padlásajtót is leszigetelni: a puszta ajtó 12-13°C-os volt a lakótér felőli részen, ráraktam a padlás felől 3 cm nikecellt rögtön csak 1°C eltérés lett a szigetelt fal és az ajtó között. -
BossBoss
őstag
válasz
szabeska #5364 üzenetére
Köszi mindenkinek! Nem is orvosi mérésre gondoltam, csak hogy milyen egy dedikált mérőkhőz képest. Úgy látom azért használható.
Fotózás:
Nekem ugye S24, feleségemnek i15 Pro. Sokszor fotózunk kutyát macskát otthon, megmondom őszíntén, olyan nagy különbséget nem fedeztem fel. Talán bemozdulásnál néha jobb az iphone, de van, hogy az is vacak ebben.
S25 stutter lagja (gyerekfotozas miatt) mar elviekben kisebb mint az elodoke, nem tudom a pixelhez kepest most hol allhat, nem probaltam.
Ennek még nem néztem utána, tekintve, hogy ugyan azt a kamera szettett kapta az S25 ismét. Gondoltam az ugyan olyan lesz.
De lehet szoftveresen javítottak valamit.
Pixel az tudom, hogy patent ebben, volt pixel 7-em, szerettem.
Pixelnél egyedül a méret, ami kicsit vissza tart. S25 kompaktabb, meg azért a One UI jobban bejön mint a stock droid. Tudom arra vannak megoldások...
Pixelek egyébként működnek samsung órával? Vagy azt cserélnem kell?
-
bbendre
őstag
a Láz mérése esetén ritmusra kell a homloktól a halántékig mozgatni 4 másodperc alatt. Egy 8 évesnél sem egyszerű, de ha a csecsemő nem alszik akkor az nehéz lesz tapasztalatom szerint
https://support.google.com/fitbit/answer/14505224?sjid=8079815220755174813-EU#zippy=%2Chow-do-i-take-a-body-temperature-measurement -
Dare2Live
félisten
válasz
BossBoss #5363 üzenetére
Az elmúlt ~félév alapján kb uazt méri mint az infrás homlok/fül hőmérőnk.
Annyival jobb mint a dedikált infrás homlok/fül hőmérő, hogy mindha nem egy pontba mérné. Az dedikált infrással ez szívás kb 10*mérek és a legmasabb = avval amit a segbedugos mér.
Gyerekfotó vonalon szerintem jelenleg a pixel vonal a legjobb én ezért is vettem. Mondjuk pár hónaposan még kb mindegy ott még nem pattog/rohangál.
-
bbendre
őstag
válasz
BossBoss #5363 üzenetére
A hőmérőt teszteltem 8éves lázas gyereken és nem vált be. Mindig fölé mér. Ha meleg a telefon pl töltőröl veszed le vagy a zsebedből veszed elő akkor nem tud mérni mert meleg a telefon és panaszkodik. Valami baja mindig volt.
8 éves gyereknek már nem teszteltem az italokat azzal nincs tapasztalatom -
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy P9 Pro hőmérője mennyire alkalmas testhő illetve italok mérésére? Kinek milyen tapasztala van ezzel? Cserélnék telefont S24-ről, és billegek a P9 Pro és S25 között.
Hamarosan ikreink születnek, fotózás miatt is jobb lenne a pixel, de most látom, hogy hőmérő is van rajt, kérdés mennyire használható gyakorlatban.
-
Szilu
tag
Sziasztok!
A következő érdekes dologban szeretném a segítségeteket kérni:
A pixel 8 telefonom bekapcsoltam a Geminit, be volt állítva asszisztensnek (na nem mintha használni tudnám erre), és ki volt rakva az applikáció ikonja a home screenre.
(A 2.0-ás automatikus átállást még láttam, talán hétfőn?)
Ma vettem észre, hogy a Gemini ikon lecserélődött Google-re.
- az ai beállítás bekapcsolva van a fejlesztői beállítások alatt
- a sarokból gesture controllal előjön a gemini (?) beviteli mező
- az applikációknál nincs gemini, asszisztensként nem vállasztható, play store-ban telepithető (=még nem installált) applikációként látszik.
Nem tudjátok mi történt és miért? Most van a telefonom Gemini vagy nincs?(Szerintem van, elő tudom hívni, csak így macerásabb: gesture control -> live chat -> befejezés...)
-
tom570
aktív tag
válasz
slice14 #5359 üzenetére
Igen ez a megszokás csak idő kérdése.
Ezért nehéz.
A P30 olyan 5 éve van meg, szóval van kötődés, de a csere megérett a támogatás hiánya, akku gyengülés stb.miatt.
Természetesen onnan idulok ki és azok a megszokott apró és hasznos kiegészítők hiányoznak, amit a régi P30 tudott. De majd megszokom -
slice14
veterán
Én P9-ig kitartóan három gombos navigációt használtam. De P9-nél gondoltam hogy kipróbálom a gesztus vezérlést. Ahhoz képest elég hamar megszoktam. És már zavaróan fura mikor a kezembe adnak egy 3 gombos navigációval működő telefont, mivel a gesztus már az ujjamban van.
-
PACSA75
őstag
válasz
Tortug@ #5356 üzenetére
Nekem 1 évig volt 7a. Jó kis telefon, de a formája nekem sem jött be, azaz kényelmetlen volt a szögletes sarkakkal és elég sűrűn melegedett, főleg Android Autó használata közben. Most P8 van, imádom. És az üzemidő elképesztő. Elég sokat használom (munka és itthon is), de simán kibírja reggeltől estig. Ezt eddig egyik telefonom sem tudta.
-
Tortug@
csendes tag
Majdnem 2 év 7a használat után váltottam 8a-ra és egyszer sem gondoltam a 7a-ra, pedig azt is szerettem. Nekem szignifikáns a mások által is említett akkumulátor különbség a 8a javára + a kijelző erős környezeti fényviszonyok között. Nekem a lekerekített forma is jobban tetszik. Ami hiányzik a 7a-ból, az a "gömb" panoráma fotó. Kiegészítők vannak mindkét telefonhoz, kezdve az olcsótól a drágáig.
-
l!nk87
aktív tag
válasz
PACSA75 #5351 üzenetére
Szintén watch fit 3
Annak a topicjába szokott előjönni a téma,mikor a tulaj Huawei telót cserél valami más márkára, innen gondoltam amit írtamAmúgy én órán állítok külön ébresztőt, mindig arra kelek (ez már a mi band 1 óta így van) , telefonon pedig 10 perccel későbbre van állítva a vész tartalék
-
tom570
aktív tag
Igen, eddig P30 volt a telcsi azzal perfekt volt a kapcsolat leállítás szundi stb.
Majd vissza szokom hogy a telefonért kell kapni hajnalban... -
-
tom570
aktív tag
Sziasztok!
Friss Pixel 8a tulaj vagyok és kezdő a Google telefonokkal.
Szeretném kérdezni, hogy a navigációs gombok helyének megváltoztatására van lehetőség?
Másik, Huawei Watch gt órám bluetoot-on keresztül kapcsolódik, hívásokat jelzi, tudom kezelni a zenelejátszást is, de az ébresztőt nem jelzi, erre valami megoldás?
Még egy: zárolt háttérkép csak egy lehet, nincs váltakozó beállítási lehetőség?
Hirtelen ennyi.
Még ismerkedem vele, szóval biztosan lesznek még kérdéseim, ha lehet...Előre is köszönöm a segítséget
-
hoppy
csendes tag
Most vennék 7a/8a-t. Megéri a felár? És igaz az, hogy napfényben olvashatatlan a kijelző?
-
Kube
senior tag
Köszi. Sajnos gyors mobilnet pont nem volt elérhető akkor a környezetemben, valószínűleg ezért dobott hibát. Próbáltam kikapcsolni a mobilnetet, hogy csak a WIFI-re támaszkodjon, de nem segített. Szerencsére repair módban lehúzta WIFI-n keresztül. Meglátjuk majd a következőt, talán az már flottul megy neki.
-
Kube
senior tag
Sziasztok! Friss 8a tulajként szeretném kérdezni, hogy másnak sem bír lefrissülni a rendszer? Csak szervíz módban tudtam ráerőszakolni egy nagyobb updatet, a következő kisebbet sem tudja felrakni normál módban.
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015 #5332 üzenetére
[kép]
Ebből van több színben, bírja az esést. 1600 Ft. -
dombila
őstag
Én ilyen Spigen tokot használok P8-on egy éve. Teljesen elégedett vagyok vele.
Fóliát pedig méretre vágott (mobil üzlet által) hyrdogel fóliát használok. Brand-et nem tudok, de tökéletes. Teljesen sima, nem gyűjt ujjlenyomatot. Feltétel után két napig volt alatta 2 rövid hosszúkás "levegő" szerűség, magától eltűnt (ezt is ígérte a fóliás). Azóta tökéletes. -
dudi6
senior tag
Sziasztok! Vettem egy Pixel 8-t és érdeklődnék, hogy mikkel érdemes védeni. Tok+üvegfólia+kamera fólia??
Eddig egy Spigen tokot néztem ki. Kamerára, kijelzőre érdemes venni fóliát, ha igen milyet? -
bbendre
őstag
Igen, a töltés lehetne gyorsabb. Szerencsére az autóban gyorsan tölt.
Valamint nagyon sokszor felveszem a telefont és amikor feléled a kijelző jönnek meg az értesítések. Mint második telefon nem zavar, de ha ezen futna minden ami fontos akkor lehet "kicsit" bosszantana. Így viszont azt hiszem 3 napja nem töltöttem és van benne 41% AOD használata mellett -
-
ghiottone
nagyúr
Lehet akkor jobb az amplitudó görbéje. Anno az S10-eseket tudtam használni (220-240), utána próbáltam s21, S21fe, s22+ de nem voltak jók. Pár hónapja volt nálam OP12, aminél reklámozták a szemkímélő dc dimming és pwm szabályozást, de a gyakorlatban meg 1 nap után raktam fel hardverapróra. Lehet akkor teszek itt is egy próbát, hátha.
Starann - ez rendben, de ha érzékeny a szemed azt nem tudhatod, hogy bírni fogja-e. Online rendelésnél így nézve ez kb. így egy védelem a vevőnek, hogy visszaküldheti - legalábbis ezt én így fogom fel ilyen esetben.
-
Xelo
addikt
válasz
ghiottone #5319 üzenetére
érdekes dolog ez mert én is érzékeny vagyok (voltam?) erre, viszont a pixel 9 proval semmi problémája a szememnek. előtte honor magic 6 prom volt aminél 4000+ hz a pwm, pixelen ugye 240hz... redditen egy jópár témában panaszkodnak az s25 ultra tulajok is hogy az s24 ultrát bírta a szemük az új verzió meg szem-/fejfájós.
mindenesetre attól függeltenül hogy engem jelenleg nem érint a dolog azért nem bánnám ha google is szemkímélőbb kijelzőket alkalmazna a jövőben.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Starann #5318 üzenetére
Elnézve az értékeket rosszabb, sokkal. S24-25-ös szériában 480hz körüli a pwm. Pixelnél a 8-as óta 240hz. 8 Pro-t ezért is nem tudtam használni, 9-est már nem is rendeltem. Honor 200 Pro-nál maradtam, de van Magic 6 Pro is a családban. Azok azért szemkímélőbbek, jóval magasabb pwm értékekkel. Op13, Oppo Find X8 Pro és Xiaomi 14 -esek, amelyek biztos jók ilyen szempontból.
-
Starann
csendes tag
Sziasztok! Van köztetek olyan, akinek van tapasztalata pixel 9 és s25 telefonokkal? Pwm szempontjából érdekelne. Előrendelésben vettem egy s25-öt, és 15-20 perc után már érzem, h "elszédít". A p9 vajon jobb lehet? Köszönöm a válaszokat
-
K82
őstag
Nem minden betából kilépés jár fr-rel, általában előre közlik h egy bizonyos verzióból simán vissza lehet-e térni a stabilra vagy sem. Itt tippre szerintem tuti factory reset lesz belőle.
Ha Graphene-t akarsz telepíteni mindegy is, mert a bootloader nyitása és zárása minden esetben teljes törléssel jár. Ha onnan lépsz vissza gyárira, akkor is. -
Don't Panic
senior tag
válasz
kissvendel #5308 üzenetére
Itt a szokásos rosszabb nem lett. P7 -
Hawk02
aktív tag
Szeretném kérdezni,hogy ma megérkezett a P7P és látom,hogy béta program be van kapcsolva,mert A16 van a telefonon.(használtan vettem)Érdemes kilépni vagy maradjon rajt?Ki tudok én is lépni belőle?Tudom teljes törléssel jár.
Illetve szeretném feltenni a GrapheneOs-t. -
ugyes
senior tag
válasz
Nálam pont fordítva: új csúcs: szerda délben töltöttem 100% és most 32%-on van. P9P
Persze lehet egyszeri kiugró eset, volt már rá példa. -
domper2015
senior tag
válasz
Romlást észlelhető nálam is, de nem ennyire drasztikus.
-
kissvendel
tag
Nálatok is sokkal jobban merül a teló a legutóbbi frissítés óta?
Pixel 8a
Eddig simán kibírta átlagos képernyő idő mellett reggeltől estig, este 45-50% körül voltam, most delután már 30% körül járok. Az akkuhasználat menü szerint a Google Play Services eszi a legtöbbet, a rendszerhasználat szerint a mobilhálózat zabálja az energiát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest