Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia, a Pixel 6 nem kapott 5G támogatást, csak a Pixel 8 és 7!
-
pr7310
csendes tag
Sziasztok! Jól látom hogy nem tudok 5g re váltani pixel 6a-n?Eltűnt a választható hálózat típus közül!
-
Drughi
addikt
-
-
s4tch
veterán
Sziasztok, ex Pixel 2 tulajként lenne egy kérdésem. Most egy Oneplus Nord 2-t használok, sérült a kijelző, esedékes lenne a váltás, szeretnék újra Pixelt. A Pixel 2 nagyjából tökéletes volt, de ahogy olvasom a különböző felületeket, a mostani szériák problémásabbak. Melyik lehet az, amelyik talán a legjobb választás? Amit szeretnék: viszonylag kompakt telefon (Pixel Pro szériák kiesnek), vízálló bizonyos mértékig, korrekt üzemidő, megbízható ujjlenyomat olvasó, 5G (most telekom, de a munkahelyem flottaváltás előtt áll, a következő vodafone lesz). Amazonról venném a telefont, az ottani értékelések között minimális a különbség, az sem segít sokat... Köszi előre is a javaslatokat
-
L4mie
veterán
Nincs valami olyan feature-je a google-nak, hogy ha böngészőben meg van nyitva a gmail, akkor nem ad popupot a telefon? Mintha rémlene ilyen, és nem lehet ez a probléma forrása?
-
K82
őstag
válasz
norby_42
üzenetére
Az Amazon más tészta, velük intézed a garit de csak és kizárólag akkor ha maga az Amazon az eladó.
GStore vásárláskor nagyjából mindegy melyik országban veszed és melyikbe küldöd vissza ha garanciális problémád van, viszont csak olyan címről fogadják el ahol van Google Store. Pl. megveheted spanyol store-ból a telefont és garanciában visszaküldheted a németekhez, viszont azt már nem teheted meg h magyar címről intézd ugyanezt. Még egy kitétel h csak olyannal foglalkoznak ami az adott piacra készült - US market Pixelhez nem nyúlnak Európában és fordítva, csak az ittenit tudod javíttatni (az meg mindegy h brit, spanyol, olasz vagy német vásárlás).
MC Pite is azért írta a garanciát mert ha esetleg az itthoni bolt ahol vetted bezár/megszűnik/eltűnik, a Google garancia még mindig él IMEI alapján. Csak Neked kell kiküldeni okosan (csomagtovábbító, kint élő ismerős stb.) úgy h el is fogadják...
-
Közben a Telekom állított valamit a csomagomon megjött az 5G felirat itt néha falun a Pixel 7a-n.
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
A Gmail értesítés hiba nem csak Pixel only, más gyártókat is érint, feleségem Oneplus-a is elfelejt néha értesíteni, Samsung is csinálja ... Ez google android rendszer hiba, amit nem akarnak javítani!
-
Integrale
veterán
Chromeban a duolakopp zoom màsnàl sem mûködik? P7 15 beta.
Màs telefonomon megy. -
Free Rgc
tag
Ezzel a megoldással csak az a baj, hogy mindössze egy tűzoltás, véglegesen nem oldja meg a problémát, és egy átlagos felhasználó csak használni szeretné a telefon egyik legegyszerűbb kézenfekvő funkcióját és nem ismeri ezt a trükköt, így naphosszat bosszankodik és jogosan mondja hogy szar a mobil! Egyébként nem értem hogy a Google saját mobiljain nem működik a saját appja, illetve mint írtam ez leginkább google fiók szinkronizációs problémája! Vicc!!!
-
Free Rgc
tag
Ugyan ez volt a gondom (sima 8) egy samsungról költöztem.
Majd gyári reset, nulláról újra húzva azóta is működik rendesen. Ha régi telefonról költöztél, akkor próbáld újra húzni. Ha viszont te laktad be akkor nincs ötletem, én is szenvedtem hetekig mire rászántam magam hogy újra húzzam. Egyébként nem az appal van a gond hanem a Google fiók szinkronizáció nem működik rendesen. ( Szerintem) -
Laurh
aktív tag
Aki használ Gmail appot egyből jönnek nektek az értesítések?
Akkuhasználat korlátlanra állítva az app-nál külön, de nagyon össze-vissza jelzi az érkező emaileket. (a lényeg ugye az lenne, ha jön email jöjjön egyből a push)Pixel 8a, legfrissebb OS.
-
norby_42
aktív tag
Ha 7a-t, vagy 8a-t vennék cégnek, akkor mi a jó forrás? Amazon.de? A magyar szürkés boltoktól kicsit tartok
-
Drughi
addikt
Használja valaki huzamosabb ideje az Android 15 beta 2-t?
Érdemes elkezdeni használni? Vagy nagyon sok még a bug?
-
bem13
csendes tag
Pár ezer kilométert már megtettem így, mindig júliusban-augusztusban, és csak egyszer irta ki a mostani telefonom, hogy túlmelegszik: mikor egy határákelőnél állni kellett a tűző napon. Próbáltam egy darabig a csak hang alapú navit, de az vele a baj, hogy néha muszáj látni, hogy mire is gondol, lemerülhet a sisakba rakott Bluetooth kütyü, és jobban melegedett tőle a telefon, mint a kormányon.
@vacs: Igen, ezért is néztem ki a Quad Lock-ot, mert nekik van talán a legjobb rezgéscsillapítójuk.
-
Cyborg
őstag
Én nem javaslom, hogy kitedd a telefont a nap sugárzó hőjének. Fel fog forrni, a 30-40 fokos menetszél nem fogja lehűteni, vagy szinten tartani.
Legyen árnyékban, úgyse fogod látni a kijelzőt, és inkább csak hallgasd a navigációt, vagy vegyél egy cél eszközt , esetleg valami alap telefont , amit nem sajnálsz, bár azt se fogod látni nyáron. -
bem13
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, közben tegnap meg is jött a telefon

A melegedés szerintem nem lenne probléma, amíg tudok haladni, addig a menetszél elég jól elviszi a hőt. A kábel a motor elektromos rendszerébe lenne kötve és szépen el lehet vezetni.
A nagyobb gond, hogy több olyan tapasztalatot is olvastam, miszerint a kiszemelt tokon (Quad Lock) nem jó helyen van a rögzítési pont, ezért nem működik jól a vezeték nélküli töltés. Van, akinek működik, van, akinek 10 másodperc után leáll. A gyártó persze a Google-re mutogat, hogy ők tették az eredetileg tervezettnél lejjebb a tekercset a telefonban, a Google meg rájuk (és én a Google-nek adok igazat, nehogy már a telefongyártó alkalmazkodjon egy tok gyártóhoz). Így lehet, hogy egyelőre elengedem ezt a vezeték nélküli töltés dolgot... -
-
Drughi
addikt
Én abszolút kábelellenes vagyok (minden téren keresem a vezeték mentes dolgokat), de csak abba gondolj bele, hogy a vezeték nélküli töltőt is el kell látni árammal valahogy.
Nekem egy iOttie van (mellesleg most brutál jó áron van az Alzán), full fényerő + waze + yt music megy és a töltést szinten tudja tartani, de nagyon rátölteni nem tud.
Pl: 20km-es táv alatt 98%-ról nem töltötte fel 100%-ra a telefont, miközben ezek mentek.Lehet, hogy a kocsi szivargyújtó aljzata nem ad le nagyobb teljesítményt, vagy venni kellene egy erősebb autós töltőt, de nekem jelenleg ez is elég.
Ha goddban vagyok, akkor kábelesen töltöm a kocsiba és kész. -
-
Szia
A vezeték nélküli töltéstől jobban melegszik a telefon, mint a kábelestől!
Ha órákig megy max fényerőn, akkor tedd olyan helyre a telefont, hogy a menetszél hűtse!
Tedd fel az Ampere appot és maxra tolt fényerővel menyj ki a tűző napra és figyeld hogy mennyit fogyaszt (nálam most este 8-kor max fényerőn kb 0,5 Ampert a lakásban)!
A 12W elég kellene hogy legyen, itt inkább a melegedés lehet a probléma! -
bem13
csendes tag
Sziasztok! Előre is elnézést, ha hülye kérdés. Lassan remélhetőleg megérkezik a Pixel 8 Pro-m (ha az Aqua méltóztatik végre szállítani, múlt péntekre ígérték...), viszont ez lesz az első vezeték nélküli töltést támogató telefonom. Motorral szoktam túrázni, ezért arra gondoltam, hogy vennék egy időjárásálló vezeték nélküli töltőt is, hogy ne kelljen kábellel vacakolni. Azt olvastam viszont, hogy a 23 Wattos töltést csak a Pixel Stand 2-vel támogatja a telefon, minden más megoldással csak 12 Wattal tölt. A kérdésem, hogy mire elég ez a 12 Watt? Aktív navigáció (általában Google Maps) és csutkára tekert fényerő (a napsütés miatt) mellett tudja tölteni, vagy legalább szinten tartani a telefont, vagy felejtsem el?
-
leslien
nagyúr
na már egyre több helyen van infó P10 ről,h a Tensort TSMC fogja gyártani ,
na engem még az érdekelne hogy a modem illetve a GPU is repül? -
leslien
nagyúr
abszolút eltünt a Pixel az alzáról...?
hmm -
K82
őstag
Mondhatni muszáj visszakapcsolniuk. Két évvel ezelőtt még teljes volt a hálózati paletta hanghívás szempontjából, azóta a 3G kiesett. Csak a két véglet van: vagy a 2G még Noé idejéből vagy VoLTE a 4G hálózaton, nincs már köztes "menekülőút".
Bő másfél éve ilyenkor a VoLTE hiánya miatt elég sok Pixel tulaj találta magát kellemetlen helyzetben; azóta lett hivatalosan 4G hívás és modem oldalról is biztosan volt firmware frissítés mert az utóbbi időben sikerül telefonálni olyan helyről is ahol csak 2G van. -
seamus
csendes tag
Sziasztok,
Új Pixel 7a telefonnál gyakran előfordul, hogy hívás esetén nem csörög ki a telefon, csak kis idő elteltével érkezik egy sms, hogy nem fogadott hívásom volt. A másik félnek közben annyit jelez, hogy a vonal foglalt. Esetleg van tippetek, hogy ezt mi okozhatja?
-
leslien
nagyúr
lehet,h még sem veszek P9 ... [link] halleluja...
-
balint82
senior tag
A kis pixel 4a-m töltője használható a 8-hoz?
-
-
Enclave
aktív tag
válasz
balint82
üzenetére
Ilyen töltő esetleg? (persze lehet máshol olcsóbb)
Mivel P8 max 27w-ot tud vezetéken és ez gyári, ezért PD 3.0 és PPS szabványokat támogatnia kellene... -
-
balint82
senior tag
Milyen töltő ajánlott p8-hoz? Kinek milyen van?
Illetve nekem a store nagyon gyanús, hogy ez itt a mi helyünk(a lengyeleket leszámítva kb. még az angol abc sorrend is stimmel) :
-
Bazsi84
senior tag
Forditva.Vétel közben kiválasztod,h mit számíttatnál be,milyen állapotban,mondanak egy árat.Fizetsz,megkapod a telót és egy dobozt amiben visszaküldöd a másikat.Erre 30 napod van.Megvizsgálják,ha megfelel annak amit bejelöltél állapotban,mondanak egy árat és azt visszakapod.Ha ez kevesebb,mint 75%-a az eredetileg ajánlott árnak,akkor visszaküldik a telefont és nem számítják be.
-
juuzer
addikt
Alzáról megint eltűntek a Pixelek. Bár már azt hinném, hogy ez egy jel arra, hogy lesz itthon is store.google.com (hu?), de valszeg ezek csak hiú ábrándok részemről.

-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Google storenál hogy megy a beszámítás, előbb elpostázom nekik a telefont, döntenek, és adnak ég, X összegű kupont, majd utána rendelem a telefont, vagy hogyan?
Köszi előre is
-
Gexxx
tag
Ahoj mindenki,
Szerdán én is megkaptam a telefonom, szóval csatlakozom. Egyenlőre még elég sok furcsaság van az előző telefonomhoz képest. Mondhatni csalódás...
Leginkább a bluetooth hangereje zavar. Ami az előző telefonomon 40%-os hangerővel volt jó, az a pixelen 80... Nálatok is ilyen? -
rootkiller
őstag
Sziasztok! Anyának Pixel 7 Pro van. Egy ideje probléma nála, hogy ha kihangosítón beszélne, akkor nem hallani amit mond. Rossz lehet az egyik mikrofon? Elkoszosodás? Szoftveres probléma?
Köszi! -
Drughi
addikt
Tud valaki olyan tokot ajánlani 7a-hoz, amibe gyárilag benne van a mágnes (vas) lapka és így mágneses telefontartóval működik?
Van egy iOttie iTap2 wireless autós tartóm:
[link]
Ehhez szeretném használni, de most csak a tokra van ragasztva egy lapka, Ami elég bután néz ki.Szerk: magsafe utánazt nem jó, az nem tartja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titanium, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év,100% akku
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Mélykék
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...A viccet félretéve, szerintem a Yettel az egyetlen hazai szolgáltató, ahol ingyenesen jár minden csomaghoz az 5G.