- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfLenny
senior tag
válasz
Csendeske
üzenetére
Én ilyet rendeltem:
https://eu.mous.co/collections/phone-screen-protectors?sort_by=manual&filter.p.tag=filter-device-Pixel+9&filter.v.price.gte=&filter.v.price.lte=
2db küldenek aplikátorral.
S23-on több mint 1 éve fent van. Mintha új lenne. A védőn csak napfényben látszanak a mikor karcok ha nagyon keresem. Ujjlenyomat olvasó is tökéletesn működik vele. -
nutfile
aktív tag
válasz
Csendeske
üzenetére
az is egy lehetőség, hogy a névjegyekben megkeresed/megnyitod az adott contactot, jobb felül a fogaskerék és a contact settings részben a calling sim menüpontban telefonszámonként ki tudod választani, hogy melyik simről indítsa a hívást.
akinél nem állítod be, ott a default simről fog menni és AA használata esetén is default simről megy valamiért. -
-
tknof1871
őstag
válasz
Csendeske
üzenetére
Üdv!
Mennyire volt könnyű-nehéz felrakni az OS-t?
Könnyű volt. Szerintem ez mindenkinek sikerül. Én ezt a videót követtem és semmi mást. Nem követendő példa csak nekem a TL;DR is túl hosszú.
https://www.youtube.com/watch?v=CD4Jl6ZYEbwVan valahol normális leírás a telepítéséről?
Innen kell indulni ha telepíteni szeretnéd: https://grapheneos.org/install/ azaz a GrapheneOS alkotóinak oldaláról. IMHO náluk jobban senki nem tudja hogyan kell telepíteni.
Én a webinstaller-t használtam. Ehhez a https://grapheneos.org/install/web#prerequisites oldalon van a leírás. Néha ránéztem de a fentebb írtakból kiderült, csaltam. Ennyit én nem olvasok, a videó alapján csináltam.Neked hogy tetszik?
Esztétikailag 5-ből 5 pont. Puritán User Interface. De ez szubjektív.
Használhatóság, most 5-ből 5 pont. Néha a Charging optimalization kikapcsol. Még nem jöttem rá miért de nem kattogok rajta. Szinte csak telefonálásra használom és így lenyűgöző az üzemidő (Pixel 8a). A hívásrögzítő nem indul automatikusan, manuálisan kell elindítani a felvételt, de ezt tudtam így nem érzem magam becsapva.
Nagyon kevés alkalmazás van előretelepítve. Ez is tetszik. Én se telepítettem fel sok dolgot. Google Play-t, a sheets és a docs miatt, Maps, Musicolet aminek OS-ben korlátoztam melyik mappát kutathatja át. + 4-5 appot telepítettem de azok csak nekem fontosak, pl. a karórához a Zepp, hogy rezegjen a karóra ha hívnak.
A 8a eredeti kamera alkalmazásában volt panoráma fényképezés. A GrapheneOS kamera alkalmazásában ez sincs. Nekem nem hiányzik. Tényleg nagyon purintán minden.Remélem tudtam segíteni. Köszönöm a türelmet!
#4845 K82
Az már csak az én (költői) kérdésem hogy mire jó egy Pixel a Google szolgáltatásai nélkül?
Csak a magam nevében tudok válaszolni. A hívásrögzítés nekem olyan mint az olvasószemüveg. (Vacak dolog megöregedni.) Én csak ezt a megoldást találtam rá.
Hogy honnan telepítsünk alkalmazást GrapheneOS-re egy fontos kérdés. A Google Play mellett szól valami. Szerintem a reddit-en írta valaki, ha az alkalmazások biztonságosságáról van szó, hogy nincs bennük kártékony kód, akkor a Google Play aranystandard. Valamelyik alternatív app store-ról meg állítólag kiderült, hogy voltak rajta kártékony kódot tartalmazó alkalmazások.
A privát szféráról vannak gondolataim. Szerintem annyira nem érdekesek.Boldog új évet mindenkinek!
-
K82
őstag
válasz
Csendeske
üzenetére
Van webes install ami hasonló a Google Flash Tool-jához vagy ott a jó öreg parancssoros történet. Egyik sem nagy kunszt, persze csak akkor ha nem vagy teljesen fogalmatlan.
Az már csak az én (költői) kérdésem hogy mire jó egy Pixel a Google szolgáltatásai nélkül? Nyilván aki nagyon félti a privát szféráját annak tökéletes a Graphene, mezei halandó meg beáldozza azt - ki többé, ki kevésbé.
-
-
dropi
senior tag
válasz
Csendeske
üzenetére
De ezt hogy csináljátok, hogy nektek ilyen kevés. Nekem ez kb az átlag. Jó 5G kikapcsolva, ultra felbontás kikapcsolva, és képfrissítés is alacsonyabban. De szinkronizal vagy 10 emilcimet, meg egy apphoz sincs kikapcsolva az értesítés. Éjjel is nagyon max 3 százalékot merül. Pedig csak ne zavarj módban van AOD is végig van a kijelzőn éjjel is. 15 béta van rajta, de kb ennyi volt előtte is. Korlátlan nettel kb sosincs wifin csak mobilnetet mindjg
-
Cyborg
őstag
válasz
Csendeske
üzenetére
Ott is vissza lehet nézni visszamenőleg, de nem is érdekes annyira.
Nekem minden be van kapcsolva kb, szinkronizáció, értesítés, stb., kivéve insta,tiktok, meg egyéb baromságok értesítései, de azon kívül semmit nem állítottam rajta
Nekem egy éjszaka alatt, vagyis inkább 23-6 között simán lemegy 10+ százalékot, uh nekem a készenléti fogyasztásom is emberes, Neked a 24 óra alatt ~0%! az kb a lehetetlen übervarázslat kategória
Respect
Integrale
igen, kb ez a várható SOT mindenkinél
-
Cyborg
őstag
válasz
Csendeske
üzenetére
Fura szokásaid vannak
Szombaton töltőn volt egész nap, vagy mi?Folyamatosan ezeket az időket hozod rajta? Mennyi élesztés, mennyi értesítés mellett? Digitális jólétben meg tudod nézni.
...szerintem ez nagyon egyedi, tehát a tied a kiugróan sok, nem az enyém a kiugróan kevés, oké, Nekem van FB, Messenger, Whatsapp,YT, satöbbi ,de na..
-
slice14
veterán
válasz
Csendeske
üzenetére
Gondolom hogy nem a zárképernyő PIN-re gondolsz...?
Amúgy mintha az rémlene hogy a QR kódot tartalmazó doksi tartalmazza. De aszem hogy Telekom-nál 0000 volt az alapértelmezett eSIM PIN kód.
Ha magyarul használod, akkor a Biztonság alatt További biztonság menü pont keress.Amúgy eSIM esetén minek a PIN kód, oda bőven elég a zárképernyő védelem. A SIM PIN inkább a fizikai SIM esetén ajánlott.
-
zoli81
csendes tag
válasz
Csendeske
üzenetére
Nagyon fura, nálam teljesen tönkrevágja a hívásfogadást egy wifi ki/bekapcs ha aktív a wifi hívás. VoLTE is beszar, egyedül 2g-n képes hívást fogadni a telefon. Kimenő hívással nincs gond. Pixel ims, shizuku roottal. Magiskben csak PIF és systemless host module aktív.
-
Jinx L. Joke
tag
válasz
Csendeske
üzenetére
Nekem is hasonlóan fura, 8-ra van beállítva néma ébresztő, hogy hátha akkor 6.00kor 80% körül lesz, de gyakorlatilag mindig 100%on van már olyankor. Sőt, van hogy 4-kor ránézek és már akkor is. Pedig este mindig ellenőrzöm, hogy Adaptívat ír AOD-n.
Kezdtem azt hinni, hogy megtanulta, hogy valójában nem a kamu ébresztőre kelek, ezért kikapcsoltam, az ébresztőt, úgy meg egyáltalán nem ír Adaptívat, hanem rendesen Gyors töltést ír reggelig...
Szóval nekem is elég fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csepy