Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetéreoké, akkor nem voltam vak, hanem ennyit tud. maradtam a google photos-nál, lehet élni vele nyilván, csak megjegyzem, hogy én a samsungéba nem tudok belekötni, az az "it just works" volt. és ahol pláne igaz ez, a képek szerkesztése mobilon, az nagyon erős volt a samun, tökéletes ui-val, a google-é szenvedősebb. (és azért a nagy google szoftverekhez, analytics, ads, ilyesmi, hát, nekem chatgpt kell. nem áll rá az agyam a logikájukra évek óta) 
- 

válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetérerémlett, hogy már felraktam korábban, de leszedtem vmiért. most felraktam, első körben nem látom, hogy hogyan tudom állítani, hogy mi szerint / hogyan listázzon. a samsungéban a kétujjas nagyítás/kicsinyítés mozdulattal tudtam szabályozni, hogy hány kép legyen egy sorban, illetve dátum szerint napi bontásban rendezve néztem például. itt nem látom ezeket az opciókat, csak ömlesztve vannak a képek, ráadásul nem is elkészülési dátum szerint rendezve valahogy. (de persze lehet, hogy vak vagyok, jó az esély rá  ) )
- 

tomboy0013 veterán 
- 

tomboy0013 veterán válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetéreNézzük meg másik szemszögből a dolgot. Miért teszed hamarabb tönkre a 4600-as akksit ha csak 2800-at használsz naponta belőle úgy hogy napi szinten akár órákig töltési lehetőség mellett vagy? Vagyis feleslegesen gyilkos le hamarabb. 
 Ez igazából költői kérdés ami csak arra irányul, hogy neked az a hepped, másnak meg más, ami szerintem ha meg akarja érteni az ember akkor megérti. Nekem ez a "nem is értem" kifejezés mindig olyan lenéző. Mintha más igénye baromság lenne, de a tiéd az még abszolút érthető. Ha nem értesz valamit akkor kérdezz rá, úgy illik.
- 

Dare2Live félisten válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetére"nálam max pár hónapig, talán egy évig marad meg egy telefon, szóval nem igen érdekel, hogy milyen lesz évek múlva az akkuja" 
 Érthető az álláspontod. Ha max 1évre terveznék engem se érdekelne. Ahogy az SW frissítés... sem.
 Kérdés te mért nem érted meg azt aki 5+évre tervez.
 Én spec nagyon örülök a 7év támogatásnak és, hogy 2-4évente nem kell aksit cserélni/új telefont venni.btw nemrég néztem meg a Pixel 10et. 20perc után nem láttam a hude előrelépést nem a Pixel 8 de a Pixel 6hoz képest sem. Ott tart a dolog, hogy Pixel 6 support jövőre kifut és hacsak google nem alkot valamit nagyon lehet nem Pixel 11 lesz hanem ha találok jó árat akkor 10. Vagy 9. 
 Cserélgessen akinek sok pénze van meg ez az élete.
- 

Cyborg őstag válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetéreElhiszem, csak arra reagáltam, hogy "sose értettem ezt, akik 20-80%-ig használják..." 
 ...de akkor azt is tudod, hogy 100%-ra töltés pont ugyanolyan, mintha lemerítenéd teljesen.
 Li-ion-nál kerülni kell a "végleteket", úgy tudsz vigyázni rá.Az új kémiás akkuk már máshogy fognak működni, pl autóban az LFP már nem érzékeny a 100-ra töltésre. 
- 

Cyborg őstag válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetérePedig nem hülyeség a 80%, olvass utána, főleg a mai világban, amikor rohadt drága egy telefon, és 5-7 évig támogatják. Régen azért púposodtak az akksik, mert éjjel töltőn voltak a telók, és 100%-on voltak az éjszaka nagy részében. Ezeket részben megoldja már az adaptív töltés, de a 80%-ra töltéssel nagy mértékben meg tudod nyújtani a telód élettartamát. 
 Az már egy másik kérdés, hogy 3 -4 évet így is elmennek a mai telók, az 5-6000-es kapacitásból még veszítve is bőven marad nafta bennük, és amúgy is eladod 2 év után, de aki hosszú távon tervez, annak érdemes napi 40%-ot veszíteni, cserébe a plusz évekért, amíg működőképes lesz az akku.
 ...és mondhatod, hogy max cserélsz akkut, és megy tovább a teló, de az utángyártott, cserélt akku már sose lesz olyan, mint a gyári, rövid időn belül meghalnak, a gyári akksik meg kb akkori gyártásúak, mint a telók, már, ha találsz gyári akksit egyáltalán, de vége az lesz úgy is onnantól, hogy egyszer cserélsz akkut max, majd miután az is meghal gyorsan, elengeded a teló kezét, hiába működne még.Nem vitaindítónak szántam, csak egy ellenérvnek. ...a lassú töltést én is adom, úgy töltöm a telefont én is, amikor csak tudom, szerencsére a Pixel amúgy is csak 20W-tal tölt max  , de nem is bánom, le bírom tenni a telefont annyi időre. , de nem is bánom, le bírom tenni a telefont annyi időre.
- 

üzenetére *RLaci*

üzenetére"Jobbnak tartom a két, van hogy három naponta töltést" 
 Míg 2-3h SOTtal simán megvan az 1nap, 2nappal DUán már 100% pityegne, 6h SOTttal 100% kifogyna.
 Ez nem hepp. Nálunk egyértelműen jobb az adaptive/80% és a naponta töltés a két napnak 0 értelme.A kérdés kb annyi, hogy a 6-7évet is bírná e az aksi. Pixel 6ra sajna még csak 5év a support nem fog kiderülni. 
- 

üzenetére *RLaci*

üzenetérePedig nem nehéz megérteni: Sokaknak nem számít a csak 80%ra töltés. Este töltenek és 80%ra töltve is nagyon simán bírja 2-3h SOTtal az egy napot. 
 Nálunk adaptive, részben 80%ra töltést használva ki fog bírni egy aksival a Pixel6 5évet. 4évesen semmi gondunk nincs az aksival. Soha semmi nem bírt ki ennyit. SW support is parádés.Ugyanez az éjszakai 5Ws töltésed is. Van hátránya? Nincs. Akkor mért ne? 
- 

PACSA75 őstag válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetéreNyomtam egy újabb FR-t, de továbbra sem enged kilépni béta programból. Pedig ez egyszer már sikerült és akkor gyári visszaállítás kíséretében azonnal bedobta az utolsó stabil verziót. Azt fel is tettem, de most megint a béta frissítést hozza (QPR2 béta 1). Mivel nem engedte a béta regisztráció törlését, ráengedtem a fenti béta verziót. Gondoltam ezután már engedni fogja a regisztráció törlését, de nem😐. 
 Valakinek ötlet, hogy tudok kimászni a bétából?
- 

consono nagyúr válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetéreZ Flip 5-ről fogok váltani, szóval nem túl régi készülékről, de 3 évre nem merem bevállalni a Flip 6-ot, annak ellenére sem, hogy a 5-tel nem volt eddig semmi bajom. Igazán az S25 és a 9 Pro között vacillálok, de már ráúntam a Samura kicsit... KoVe84: nekem app téren sokáig az Apple Notes hiányzott, de egyszer kicopyztam mindent, ami fontos volt, azóta ez sem akadály  
- 

- 

Enclave aktív tag válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetéreÉn sok tesztet néztem és többször az jött ki, hogy üzemidőben jobb a 9 Pro az LTPO kijelző miatt, még a Mobilarénás tesztben is megemlítették, hogy 10% előnye van a Pro-nak üzemidő tekintetében. Milyen használatnál jött ki nálad, hogy üzemidőben a mezei 9-es tovább bírta? (nekem egyikkel sincs tapasztalatom de igyekszem minél több infót, véleményt gyűjteni róluk üzemidő tekintetébe, hogy melyik bírja tovább  ) )
- 

- 

válasz  *RLaci*

üzenetére *RLaci*

üzenetéreKözben rá jöttem, hogy kaptam a telefon mellé egy év Google One szolgáltatást Gemini Advanceddel így át cuccolok szépen iCloudról ide. 
 Köszi a dupla kattintásos appot, azt kipróbálom.
 Szomorú, hogy a kereső sáv fix abban lehetne rugalmasabb.
 Ikon akkor marad az alap aztán a színeket változtatom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
) 

Körbe jártam vásárlás előtt én is a fórumokat.Én azért választottam a P7P-t ,mert az ára már beesett szépen.Viszont még 2,5 évig biztosan jön rá frissítés.Ár-érték arányban ez volt a legmegfelelőbb számomra.
 Körbe jártam vásárlás előtt én is a fórumokat.Én azért választottam a P7P-t ,mert az ára már beesett szépen.Viszont még 2,5 évig biztosan jön rá frissítés.Ár-érték arányban ez volt a legmegfelelőbb számomra. 

Csepy
 Csepy