- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
grizlisandor #2194 üzenetére
Állítsd be a hívásátirányítást a két sim között, hátha megoldja a problémádat (vagyis áthidalja).
-
harom.14
tag
Tett valaki védőfóliát Pixel 8-ra?
Spigen GLAS.tR Align Master-t tettem rá, szerintem mindent megfelelőn csináltam., de a két szélén maradt szép nagy rés, amit nem tudok kisimítani (amikor rányomom a spatulát eltűnik, de visszajön, amint felengedem).
Netes utánajárás után úgy látom, hogy mások is találkoztak azzal, hogy nem tökéletesen sík a telefon, így többféle fóliával is hasonló az eredménye.
Esetleg Whitestone Dome Glass-al van valakinek tapasztalata? Igen, sokkal drágább, de elvileg az megoldás lenne rá.
Ugyanitt érdekel valakit a Spigen Align Master másik fóliája minden kiegészítőjével együtt? (1db fólia, keret, alkoholos törlőkendő, mikroszálas törlőkendő, szöszleszedő ragasztó, spatula).
-
grizlisandor
veterán
(#2195) morfondőr és (#2196) floratm:
Eddig 2x Telekomos SIMmel nem volt semmi probléma.
-
floratm
senior tag
válasz
"Sokszor kapok értesítést, hogy nem fogadott hívásom volt..."
Ez nem pixel ficsor. Más tipusnál is előfordult nekem csak még bejövő hívás sem jött csak nem voltam elérhető.
Sim csere után megoldódott....Meg az is elég misztikus hogy a 2 yettel sim miért produkál eltérő jelerősséget.
-
morfondőr
addikt
válasz
Fene se érti ezt! Nekem meg pont a frissítés után oldódott meg ugyanez a probléma két telekomos simmel.
-
grizlisandor
veterán
Pixel 7a telefonomba beraktam a céges Yetteles fizikai SIM kártyát a meglévő Telekomos eSIM mellé, meg ugye most volt frissítés is, így nem tudom melyik okozhatja a hibát. Mindkét SIM-en aktív a VOLTE.
Sokszor kapok értesítést, hogy nem fogadott hívásom volt és már jön is mellé a bejövő hívás. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Ghostek Nautical vízálló tokkal van valakinek tapasztalata?
Vettem egy Caseology Athlex Active tokot, olcsó és baromi jó, nagyon jó a fogása, de kellene egy full cover tok is, ami a kijelzőt is védi a koszos, olajos kezemtől olykor.
A régi telefonomhoz Supcase military caset használtam, de gondoltam kipróbálnám ezt a vízálló tokot.
Köszi előre a tapasztalatokat.
...Pixel 8 a delikvens
-
kerobi
senior tag
A google pixelnel nektek van reklam a messengerben?
Ugyanis UK-ben minden ott vasarolt telefon (iphone pixel, samsung) egyikben sem volt reklamsav a messengerben. Ez regiofuggo es/vagy SIM kartya fuggo? Itthon anyueknak van realmi es xiaomi, mindkettoben ott a reklam. Ez csak olcso telefonokban van? -
BoB
veterán
Ez az akksi téma hasonló a dohányzáshoz. Hiába van számtalan mérés, teszt ahol kiderül hogy nagyobb a kapacitás vesztés ha teljesen fel van töltve az akksi, ha ez csak hosszú távon jön elő, ráadásul ez először még nem szembeötlő akkor az nem is létezik.
Hasonlóan a dohányzáshoz, mivel az sem öl meg azonnal, tehát káros hatása nincs is, hiszen "ugyanúgy tudok sportolni mint aki nem dohányzik".
-
-
zombei
aktív tag
Ha jó a BMS, akkor tényleg nem számít, mert hagy annyi tartalékot, hogy valójában nincs tele töltve az akksi, de ezt telefonoknál nem nagyon lehet megcsinálni ,mert itt a kapacitást minél jobban ki kell használni a méret korlátok miatt. A limitált töltés viszont egy jó funkció, amit samuék használnak, pl meló helyen rádugod, aztán egész nap lóghat rajta.
-
nagyra
tag
Tegnap beupdételtem a pixel 8 pro-mat a júniusi frissítésre, és azóta az AOD-on az ujjlenyomatolvasó sokszor nagy fehér karikával van jelen, pont, mint amikor éppen hozzáérintem az ujjamat a képernyőhöz - viszont a hozzáérintés nélkül. Ez éjszaka eléggé zavaró, mert nagyon világít. Nálatok is előjött ez a bug?
-
kerobi
senior tag
Nem szamit.a kimelo akksitoltes, csak magadat szivatod, hogy kevesebbet bir egy ciklussal, de ugyanugy hasznalodik az akksi. Iphonon is degradalodik az akksi rohamos utemben.
Mondjuk anyukamnak adtam egy realme-t neki 3 napig birja pedig WOW-ozik is rajta es azon be van kapcsolva intelligens toltes. 2eves a telo. -
PACSA75
őstag
-
Drughi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #2170 üzenetére
A Pixel OS nem egyenlő a stock pixel os-sel. Egyik portolt sem lesz ugyanaz.
Nézhet ki pont úgy, de akkor sem ugyanazEgy indiai által heggesztett rom ami egy Xiaomira van rápakolva nem működik rendesen. Nem is értem ...
-
Drughi
addikt
-
MC Pite
veterán
Nekem pl 99%ban elég hogy 90%ig töltöm, és azt is lassan - éjjel pont nem használom a telefont, had legyen a töltőpadon (és lassan, mert 10w-al már melegszik).
Az 1%ban meg valamikor rátöltök ha úgy tűnik kevés lesz(átlagosan napi 2-4 óra sot), olyankor akár pár perc alatt gyorstöltéssel. De évi kb 5 alkalom mikor a gyostöltőhöz nyúlok.
-
vacs
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #2166 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel egy telefonnal, emiatt vigyázni akarsz az aksira, akkor jó dolog, ha csak 80-85%-ig töltöd!
Aztán vannak azok a hozzászólások, ahol írják, hogy mindig gyorstöltőt használnak, egész éjjel rajta van stb és az évek alatt is alig veszített az aksi a teljesítményéből ... ami vagy igaz, vagy nem!
Pl én Samsungon be szoktam kapcsolni, hogy csak 85%-ig töltsön! -
MC Pite
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #2170 üzenetére
Nálam annyi van, hogy 5:30kor kelek karórára, és 8órára van egy riasztás beállítva a telefonon, így 5:40 körül mikor lehúzom 90% körül szokott lenni.
-
Na jó, lebuktam, PixelOS-em van Xiaomi telefonon, egy Indiai portolta. Azt hittem ez az OS alap funkiója.
Ezeket az opciókat látom:
-
tomboy0013
veterán
válasz
7 Pro-ban nincs ilyen opció.
-
MC Pite
veterán
válasz
Ez nekem új, csak az adaptívat jasználom, hogy reggelre 90 körül legyen. Hol van benne a plafon?
-
dominating
tag
válasz
van már ilyen?
-
Ti használjátok a kontrollált töltést? Beállítottam 80%-ra, este feldugom, fel is tölti 80-ra, mert hazafele úgyis tudom a kocsiban tölteni, de reggelre hagyja 74-re visszamerülni, az már kevéske.
Gondoltam otthagyja 80-on -
Technoman
őstag
válasz
L.Szabi #2157 üzenetére
Így legyen a 8 Pro-val is, mert sajnos beigazolódott amit pár napja írtam (mmint, hogy zuhan a forint, emelkedni fognak a mobilok árai), a legolcsóbb, az árukereső által publikált helyen (Cool Mobile) cca egy 20-assal felment az ára.
(mondjuk, nem dőlők a kardomba, úgy sem holnap tervezem a vásárlást. Megvárom még a 9xxx-es sorozatot, na meg, hogy a Yettel mit lép)
Ettől függetlenül, gratula a zuhanáshoz. Remélem tartós lesz. -
Drakmusz
addikt
Update tölthető.
-
L4D1K
őstag
Hali! Tok jo kepek
Anno volt egy nagy camera review ahol a 7a-t hoztak kis sokszor elsonek. Gondolom a 8a kb ugyanazt a "szintet" tudja csak jobb processel?
-
Felraktad már? Mik a tapasztalataid?
Amennyire csak a GrapheneOS miatt akartam Pixelt, annyira megtetszett a PixelOS rendszer (igaz Redmi Note 10 Pro-ra van felhackelve).
Most meg ez annyira magas funkcionalitást nyújt nekem, hogy sajnálok minimum 150-200 ezret kiadni egy telefonra. -
kerobi
senior tag
Sziasztok a GraphenOS-nel mukodik a google wallet?
-
kerobi
senior tag
válasz
L.Szabi #2157 üzenetére
Szia nekem beszamitassal kerult kb 150K Ft-ba uk-ben a 8a.
Kipróbáltam a 8a-t mert ajandek lesz. Nekem tetszik, hiba nelkul mukodik, a kameraja szerintem a legjobb pixel, feheregyensulyt nezve. Eszméletlen részletes a kep, persze hiányolom a telét.
Szerk: Ja es ha nyustolod, eleg gyorsan tud merulni.
A kijelzo szep, napfenynel is lattam mindent. -
L.Szabi
tag
-
Drughi
addikt
Játékoknál hogy tudom eltüntetni azt a kis ikont?
Beta 2 rendszeren vagyok.
Kurva zavaró játék közbe -
Technoman
őstag
válasz
kiskaloz #2154 üzenetére
Jó kérdés, főleg hogy a mai nap csak azt olvasom (a választási eredmények mellett), hogy ütik a forintot. Ez sajnos, pár nap múlva meg fog jelenni a mobilok áraiban is.
Ettől függetlenül érdekes, hogy a 8a és a 8 Pro -azaz a jelenlegi aktuális vonal két véglete között- még 50k különbség sincs. -
kiskaloz
csendes tag
Sziasztok!
Pixel 8-ról van bármi hír mikor lesz újra elérhető itthon? Vagy a pixel 8a mikor lesz emberi árban 180-190 körül? Pixel 7a-t is néztem viszont zavar, hogy csak 2026-ig kap android updatet szemben a 8 és 8a 2030-nál tovább is.
-
Thom!
veterán
nem sietek el a feature dropot
-
zombei
aktív tag
Pro-ban a Zoom kamera ami igen tetszene. Ahogy néztem teszteken 10x-es digitális is még használható minőséget adna. A hajlított kijelző viszont annyira nem vonz, azt nem tudom mennyire lehet könnyen megszokni. 7a-ban a kijelző méret, meg a frissebb hardver lenne jó, úgyhogy nehéz döntés. Samunál meg ott a Dex, a natív hivás rögzítés, meg a töltés korlátozás, úgyhogy nehéz szülés.
-
zombei
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes lehet még újonnan venni 6 Pro-t ? A másik jelölt az S21FE lenne. Árban nincs nagy különbség ~12.000 Ft + a Pixel. Van valami hátulütője ? A14-el egész jónak írták a SOT/készenlétet már, valakinek van saját tapasztalata ? Pixel felé igazából a kamera húz, S21FE-hez meg a Dex, meg OneUI. -
Mono_G
tag
Ha a mediamarkt.de oldalon nézem a pixel 7-et, akkor ugyanannyi lenne mint az amazonon, és az mm oldalán regisztráció nélkül néztem.
Ugyanazt a kedvezményt kaptam. Nem tudom most hogy számol, de így nekem jobb mintha rokon német címére kértem volna, mert ingyen kiszállítják Magyarországra -
Mono_G
tag
válasz
T0mBd1gg3R #2145 üzenetére
A telefon ára már nem lesz kisebb. Én vettem hozzá töltőt is, arra is volt kedvezmény. A telefon az ennyi lesz, ennyi rá a kedvezmény. 475 euro helyett 399.
-
-
Mono_G
tag
válasz
T0mBd1gg3R #2143 üzenetére
Igen, nekem is ennyi volt csak a telefon.
-
-
Mono_G
tag
válasz
T0mBd1gg3R #2141 üzenetére
Én Magyarországra rendeltem, magyar címmel:
Pixel 7
Google töltőPlusz másik cégektől tokot meg kijelzővédőt.
A végén 120 euro kedvezmény szerepelt.Szerintem mindegy hova kéred, nem lett több így sem.
-
-
Mono_G
tag
Sziasztok!
Erre gondoltam, csak tegnap még pixel 6/7/8 volt a topik, ezért nem találtam ide
Szóval sold by amazon, dispatches by amazon, és a rendelésnél is az amazon s.a.r.l van eladónak feltüntetve. Én egy fehér 7-est berendeltem.
Töltő is akciós, 21 eurora jött ki a rendelés végén.A linkelt pixel 7 az jó, ott van kis betűvel, hogy save 75.xx euro at check out. Azt meg is adja a rendelésnél.
Azt kell nézni, hogy a rendes ár alatt ott legyen hogy save xy euro at check out. -
Xelo
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #2138 üzenetére
pixel 7a
pixel 7
pixel 8
pixel 8 proszerk: ja nem fix hogy ezekre gondolt, itt a google store az eladó nem amazon
-
-
vacs
veterán
Áfa mentes pixel hétvége van Németországban bizonyos készülékekre.
Mediamarkt.de oldalán is és az amazon.de-n is (amazon az eladó).
A pixel 7 snow 128gb most 399 euróra jön ki ingyenes szállítással.
Rendes ár látszódik, de alatta mutatja a kedvezményt ami check out-nál levonódik. Aki gondolkodik valamelyik pixelen, nézzen szét még ma.
forrás by Mono_G -
slice14
veterán
Sziasztok!
Anno régen kisebb-nagyobb léptékben végig Nexus felhasználó voltam.
Nézegetem a Pixel 8-at egy ideje, de nem tudok dűlőre jutni. Mert megbízható forrásként csak Amazon-ról tudnám berendelni. És a garanciáztatás része nem tiszta számomra. Viszont jelenleg a 8/256-os elég jó áron van a német oldalról.
Amúgy van már valami a Google Store indulásáról itthon, vagy csak annyi hogy a Yettel fogja forgalmazni itthon a Pixel 9-et? -
válasz
grizlisandor #2125 üzenetére
Szerintem a proci típusa felesleges a topik nevébe, de mindjárt beállítom, hogy ha valaki arra keres rá, is kidobja a kereső.
-
MC Pite
veterán
válasz
grizlisandor #2125 üzenetére
Igen, azt akartam, de nem mindenki vágja mi a Tensor, ezért lett 6/7/8; hogy a 6+ topikba ne legyenek szétszórva és megimételve a kérdések válaszok.
De már pörög eléggé, így általános lett vacs indítványozásáraCustom rom/root: Amikor nem volt huvatalos volte support, akkor rootolnunk kellett. Pár hetente a google változtatott valamit és nem ment az nfc fizetés, keresféltem, frissítettem, pár hétig ment. Mikor lett hivatalos support, mi visszatértünk inkább gyári romra.
-
Helga0203
tag
válasz
grizlisandor #2123 üzenetére
Át lett javítva a topik címe úgy tűnik.
Egy "általános" Pixel topik címében amúgy is felesleges 3 modellt említeni, mert így ha szigorúan nézzük, akkor a régebbi modelleket és az ősszel érkező Pixel 9-et nem is szabadna itt említeni! -
zoltanz
nagyúr
Más.
Külső Usb pendrive ot mivel tudok.formázni?
Samsungok, Xiaomi k beépítve tudják
Köszi! -
K82
őstag
válasz
grizlisandor #2116 üzenetére
Arra gondoltam h búcsút inthet a 4G adta kiváló hangminőségnek. Persze, fog tudni telefonálni, ezzel nem lesz gond, nem Tensor hajtja.
A zasszony néhai 4a 5G-jén is azonnal észre lehetett venni a 3G hálózat lekapcsolását. -
zoltanz
nagyúr
válasz
grizlisandor #2116 üzenetére
Értem, köszi!
Melyik telefonok bugosak VoLTE vél? -
K82
őstag
válasz
zoltanz #2114 üzenetére
A nyitott bootloader kizáró ok az nfc-s fizetésnél.
Ha visszazárod menni fog de bukod a normális telefonálási lehetőséget VoLTE hiányában.
Menekülőútként ott a root lehetősége ha már egyszer nyitva a bl, viszont a Play Integrity-t egyre nehezebb kicselezni. Értsd lehet sikerül elrejteni a rootot, a nyitott bl-t - aztán lesz egy szerver oldali változás a Google-nél aztán a kasszánál koppan az ember h egy órája még jó volt... -
zoltanz
nagyúr
válasz
grizlisandor #2113 üzenetére
A bootloader indító menüjében csináltam hard reset et Ugyanúgy negatív azérintés nélküli fizetés
-
grizlisandor
veterán
-
zoltanz
nagyúr
Ebay ről vettem egy telefont , nyitva van a bootload er.
Nemtudom hogy kell visszazárni.Szükségem van az érintésnélküli fizetésre.
Azt írja a Wallet ez az eszköz nem alkalas rá.
Nfc aktiválva, Googe Pay kiválaszta.
Pixel 3a
Jelenleg legfrissebb Android 12 van rá azzal megy
Köszi -
Technoman
őstag
válasz
PACSA75 #2108 üzenetére
Persze, persze igazad van. Csak tudod, az emberi butaság és a túlzó - a realitástól elrugaszkodó- tartalomfogyasztó életünk.
Elmondok egy szemléletes példát: cca 15 éve (!), a munkahelyemen, az egyik szoftveres/stúdiós kollégám visítva mondta el, hogy a minap bejött a boltba egy vásárló és egy olyan kamerát keresett, ami hátulról is megmutatja az illető arcát, mintegy 360°-ba, mert ő ilyet látott, a TV-ben futó legújabb" CSI: helyszínelők" egyik epizódjában. -
-
Technoman
őstag
Ezt a "fényképpelátveremanemiPhonekamerámat" parát sosem értettem (félre ne értsd PACSA75, nem beléd akarok állni)
Pld. meg akarom viccelni a kollégámat, akinek az átlag droidján, az arcazonosító van beállítva. Odamegyek hozzá: Bocsi, csak egy képet szeretnék rólad készíteni, majd rohanok a letett telójához a fényképével feloldani???
Ez annyira életszerű lenne, vagy valamelyik unatkozó kocka/tech újságíró kiötlötte ezt, majd mémként felrakta a netre és azóta ezen pörög a világ parásabb fele?
OK, át lehet verni a nem iPhone-okat ezzel a trükkel (már amelyik droid nem 3D arcazonosítással rendelkezik), de ne higgyük már azt, hogy titkosszolgálati módszerekkel akarják az egyszerű nép telóját feloldani.Ja igen és csalnak a holdfotókkal is
-
PACSA75
őstag
Pixel 8 még nem volt a kezemben, így arról nem tudok véleményt formálni (egyelőre), úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy legyen így.
Persze nem hinném, hogy egy "egyszerű" kamera hozni tudja az Apple infra minőségét.
Szóval lehet hogy biztonságos, azaz egy képet elé tartva nem old fel, de sötétben nem fog úgy működni mint az iPhone (szvsz). -
PACSA75
őstag
P7a - m van és imádom, de a face ID - ra azt mondani, hogy iPhone killer, azért az erősen nevetséges😂. Sötétben próbáltad már, vagy egy picit oldalasan tartva a telefont? Szóval léci ne essünk túlzásokba. Ha face ID, akkor az Apple a király.
Sőt, az ujjlenyomatolvasó sem a legjobb.
Mikor a kamera appból kilépek (néhány kép ellövése után), bizony be szokott akadni rendesen.
Mindezek ellenére, imádom, főleg a mérete miatt. És maradok is ezen a vonalon. Amint lejjebb mennek az árak, váltok P8 vagy P8a ra. -
pr7310
csendes tag
Pedig régen volt benne
Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged