Új hozzászólás Aktív témák

• kerxy

őstag

Egy friss garis tapasztalat: ahogy írtam, valami gond van az USB ajzattal, így a német store-ban vásárolt P7P-t megpróbáltam gariztatni.

Magyar lokációval nekem nem tölt be a rendelések menüpont (lásd lentebb), így osztrák lokációra váltottam, mert Bécsben lakik ismerősöm. Az IMEI számot megadva azt írta, hogy nem indítható gari rá (nem volt egyértelmű miért, valószínűleg a lokáció különbsége miatt), így indítottam egy chat-et.

Megértették a problémát és meg kellett adnom egy osztrák címet. Pár órával később jött egy UPS szállítási címke, amit fel kell ragasztani a csomagra. Ami viszont pozitív, hogy ez feladható díjmentesen itthon is: vagy csomagponton (Pesten van csak), vagy futárral jönnek érte.

A visszaküldés részleteiben megjelent, hogy ha beérkezik hozzájuk a teló, akkor küldenek is csere készüléket. Értelmezésem szerint ezzel vége is lesz a storynak, az általam beküldött eszközzel majd valamit csinálnak. Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy emiatt újra indul-e a garancia (szeritnem kellene).

Jövő hétre kértem a teló elszállítását (magyar címre), ha érdekel valakit, akkor beszámolok majd az eredményről.

Új hozzászólás Aktív témák