Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
evilskati
üzenetére
Mégis kellett a helyi trade-inhez is osztrák cím, de kb. bármi megadható. Számlán szerepeltetik.
Aki esetleg Revoluttal fizetne, az készüljön fel rá, hogy a Revolut blokkolni fogja a tranzakciót, de ha az első sikertelen fizetés után beléptek az App-ba és a blokkolt tranzakciónál megerősítitek, hogy valóban ti szeretnétek intézni a vásárlást akkor engedni fogja a második próbálkozást.
Én belefutottam abba, hogy kétszer próbálkoztam egymás után és a Revolut a kártyát is befagyasztotta. A blokkolt tranzakciók megerősítése után kellett kb. 5-10 perc mire feloldották a kártyát és próbálkozhattam újra. Ekkor azonban ugyanez játszódott le, elsőre blokkolta a tranzakciót, majd megerősítettem, és másodikra engedte.
-
-
válasz
evilskati
üzenetére
Nekem Pixel 6 van, hibátlanul megy vele az Android Auto egy VW Golfban és egy Mazdaban, még csak nem is melegszik, max. langyos lesz vezetéknélküli használattal. (Bérautókban: Ibiza, Polo, Ateca is próbáltam, azokban is rendben működött.)
A felsorolt Pixel modellek ennél mind frissebbek, nem lehet velük gond.
-
tomboy0013
veterán
válasz
evilskati
üzenetére
Ha a supportnál nem lényeg a főverzió frissítés akkor a P7 a jó választás, még több mint 3 év biztonsági van rá jelenleg, plusz még ugye jövőre az Android 16. Jó a P8a is, de ha már közel 200 dollárral is elmozdulnál a 8a felé a 7a-tól, akkor mozdulj kicsit mégfeljebb a 8 felé inkább.
A P7 ár-érték aránya viszont szerintem már nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elfelejtettem a film címét
- Otthoni időjárás-állomás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Google Chromecast topic
- Java programozás
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De gondolom a nemet arak + 27%-os AFA a minimum.

A P7 ár-érték aránya viszont szerintem már nagyon jó.
Csepy