Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tom120514
üzenetére
"Nekem is a dupla koppos jött be ... "
Úgy érted "egy kopp" képernyő felélesztés, második az ujjlenyomat?
Samsung-ok esetén úgy hallottam, hogy az ujjlenyomat érzékelő rész mindig aktív. Vagyis nem kell kopogtatni. Egy régi telefonról jönnék (Huawei P10), ott még nem volt ilyen gond. Nem kell emelgetni, kapcsolgatni, csak hozzáérek az ujjlenyomat olvasóhoz, és bent is vagyok."Így ha mozog is és feléledne a képernyő ... " – ezzel csak az a gond, hogy egy csomó felesleges "ébresztést" szedhet össze a kedves user. Aztán nem érti, hogy miért merül gyorsabban a mobilja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Byintek Love U14 Projektor
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csepy