- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
grizlisandor #5732 üzenetére
Máskor - frissítés nélkül - is előfordulhat, hogy teljesen feltölti a kalibrálás végett.
-
kutkut
addikt
válasz
ÁrnyékSzem #4987 üzenetére
Nekem fordított problémám volt egyszer évekkel ezelőtt, másik telefonon: elkezdte magától frissíteni az appokat. Az automatikus frissítések be-, majd kikapcsolása megoldotta a problémát.
#4988Celithrandi:
Engem b@szogat, hogy rakjam már fel a 15-öt.(P8)
-
kutkut
addikt
válasz
tomboy0013 #4782 üzenetére
Én is remélem, hogy nem így fog kinézni. Asztalon használni rémálom lehet, vezetéknélküli töltőpadról is lebillenne, szerintem ez nem életképes design.
-
kutkut
addikt
válasz
forintuser #3741 üzenetére
Magyarországról Magyarországra kérted, vagy külföld?
-
kutkut
addikt
válasz
steewcv65 #2572 üzenetére
Szeretem, ha a fő képernyőről jobbra és balra is tudok lapozni, mert így plusz egy oldalnyi ikont / widgetet érek el gyorsabban (1 lapozással). Amúgy maradtam a Pixel launchernél, csak időnként ránézek 1-1 másikra, hátha találok jobbat, de azoknak mindig van valami más baja.
-
kutkut
addikt
válasz
baal-amiga #2568 üzenetére
Én az utóbbi időben több próbát is tettem a Nova launcherrel. Számomra a főoldalra történő visszalépés animációja volt zavaróan inkonzisztens, így elengedtem. Tudom, nem segítettem, de nem tartanám lehetetlennek, hogy "ez ilyen".
-
kutkut
addikt
válasz
Enclave #1924 üzenetére
Csak fordítóval tudok csehül, de ezt a következőképpen értelmezi:
"Megjegyzés : A beváltási bónusz nem függ a beváltási eszköz értékétől."Vajon ez akkor azt jelentené, hogy egy ócska, törött telefonért (ami az értékbecslő űrlap szerint 10 koronát ér) is megadják a 3800-at?
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Vett valaki Pixel telefont PartneroGsm-től? Lehetőleg Pixel 8 érdekelne. Az alábbiakra lennék kíváncsi:
A telefon bontatlan dobozban jött?
Milyen régiós a készülék?
Él rá a google garancia?A régiót így lehet megnézni:
Vagy beolvasod a QR-kódot a telefon dobozáról, vagy megnyitod böngészőben az alábbi oldalt:https://store.google.com/us/device-authenticity?id=xxxxxxxxxxxxxxx
(ahol azxxxxxxxxxxxxxxx
helyre beírod a telefon IMEI számát).A garanciát pedig ezen a linken lehet ellenőrizni:
https://support.google.com/store/answer/6160400?hl=en
Start Warranty Helper --> (bejelentkezés google accountba) --> Google Pixel --> Warranty status and options --> kiválasztod a telefonod*. Ennél a lépésnél kiírja, mikor keződött a garanciaidőszak, és hogy meddig tart.
*Ha itt nem látod a telefonod, akkor a serial number megadásával lehet továbbmenni.Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest