- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
WolfLenny #5998 üzenetére
Ha nincs szükség a plusz kamerára akkor bőven jó a sima 9 is. Volt prom is most sima 9 van. Semmi számottevő különbséget nem tapasztalok a kettő között. Üzemidő kb ugyanaz, talán a sima kicsit jobb. Kijelző kicsivel fényesebb a proban, de a 9 is remekül látható verőfényben is. 12gb-ből most 5,9 gb van használatban.
-
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Pixel 9 vs. 9 pro között filózok. Kb. 50-60 ezer lenne a különbség ( azt most hagyjuk miért ennyi.. :) )
Nem sokat fotózok szóval a kamera különbséget nem használnám ki. Hőkamera poén de.... kijelző elvileg ugyanaz csak LTPO a pro javára ha jól tudom. Esetleg a 12 GB vs. 16GB ami jelentős különbség, bár ha jól tudom egyik esetében 3 másiknál 4GB-ot elvesz az AI.
Másban különbözik a két telefon? Vajon megéri a plusz költséget?
Nektek kb. mennyi RAM-ot eszik a rendszer?
Előre is köszi a választ! -
Hieronymus
veterán
válasz
WolfLenny #5992 üzenetére
Nem írtad vezetékessel vagy WIFI kapcsolatot használsz.
A vezetékes kapcsolat használsz az minden telefon esetében "szabványos" protokoll. Nem telefon függő a kapcsolódás sebessége.
Amennyiben WIFI-s kapcsolatot használsz a kapcsolódás bonyolultabb feladat. BT majd a WIFI kapcsolat kiépítése szükséges. Hosszabb ideig tart.Mégis a WIFI megoldás a jobb. Nem kell dugdosni minden alkalommal. A telefon automatikusan kapcsolódik és az AA automatikusan indulhat. Ha telefonról hallgatsz zenét az is ott folytatja ahol abbamaradt.
-
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Android autot használ valakit? Mennyire gyorsan kapcsolódik? Jelenleg S23-am van és ott gyorsan kapcsolódik.. azaz olyan max. 8-10 másodperc és már látom a kijelzőn.
-
-
romero.
lelkes újonc
Sziasztok srácok! Kb 4 hónap múlva elszeretném adni sima Pixel 9 telefonomat. Alig használom, másodlagos telefon, karcmentes most is és akkor is az lesz. 4 hónap múlva szerintetek 120-130k körül el lehet majd passzolni? Eladni szeretném majd, nem csak árulni. Kicsit fura kérdés az fix, de nagyon érdekel
-
TaylorPro
addikt
Ezt tesztelte valaki? [link]
-
K82
őstag
válasz
Starann #5979 üzenetére
Azzal tudod megszívni ha nem európai régiós a készülék, mint ahogy járt kolléga, csak épp a hsz törölve lett. Annyi hogy kanadai régiós Pixelt sikerült vennie eMag-ról (nem az eMag volt az eladó, nagyon nem mindegy), így bukta a komplett garanciát a Google-nél; az eladónál még esetleg lehetett volna próbálkozni.
Nagyjából ez az egyetlen dolog amivel lyukra tudsz futni, innentől viszont ahogy *RLaci* is írta, mindegy hol veszed. Sarki fűszeres, eldobós gsm bolt, osztrák Media Markt, spanyol Amazon, ha megfelelő a régió saját magad intézheted a garanciát közvetlenül a Google-val.
Ha tudsz gyári számot vásárlás előtt (kézbe tudod venni a dobozt) tudod ellenőrizni mi a helyzet. -
Starann
csendes tag
Sziasztok, gsm boltos bontatlan p9-nél milyen buktatók lehetnek? A hirdetés 1 év garanciát ír. Mire kell rákérdezni, h a későbbiekben ne szívjam meg annyira, ha baj lenne? Köszönöm a válaszokat
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Nem feltétlen jó topic de hátha tudtok segíteni! Vásároltam az Alzától egy felbontott Pixel Watch 3 45mm órát! A probléma az, hogy az előző tulaj nem törölte rendesen, így az ő feloldó mintáját kéri! Ki lehet ezt valahogy szedni belőle vagy felejtős és menjen vissza Alzának!? Beszéltem már velük felveszik a kapcsolatot az előző tulajjal vagy küldjem vissza! Ezzel az a bajom, hogy napokig se óra se pénz! Persze ha nincs más akkor nem tudok mit csinálni, de ha megoldható akkor inkább használnám az órát!
Előre is köszi
Recovery Mode és teljes factory reset nem segít! -
Don't Panic
senior tag
válasz
Hieronymus #5972 üzenetére
Vágó köszi március 5 frissült azóta barátok közt is eltelt több mint két hét....amióta megvan kb 2eve adaptiv töltéssel töltöm esténként.
-
domper2015
senior tag
válasz
tomboy0013 #5971 üzenetére
Kártyásként is megvásárolható, ez + 7,99 €.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Don't Panic #5961 üzenetére
Don't Panic!
Minden frissítés után van dolga háttérben a telefonnak. Néhány nap után áll be a tartós fogyasztási jellemző. Addig megnövekedett fogyasztással kell számolni. -
tomboy0013
veterán
válasz
domper2015 #5970 üzenetére
Ez havi előfizetési mellé van ha jól látom.
-
domper2015
senior tag
A P9 Pro XL 128 GB Ausztriában a yesss-nél 699€.
[link] -
steewcv65
őstag
válasz
domper2015 #5964 üzenetére
-
steewcv65
őstag
válasz
Mi az a uzemido?
-
válasz
még nem frissítettem a Pixel 7-et
-
Don't Panic
senior tag
hello P7-tulajok hogy érzitek az üzemidő jobb lett vagy rosszabb a frissítés óta? Szerintem rosszabb lett
-
t72killer
titán
válasz
Hieronymus #5959 üzenetére
áhh, eddig abban a hitben voltam, hogy a PPS a PD egyik modern funkciója
. Igen amúgy, annyit tesz, hogy beállítja magának az ideális feszkót. Mivel a töltő/powerbank/kábel elég hosszútávú sztori nálam, és a következő 3évben minimum 2 új telót veszünk a családban, mindenképp jövőálló cuccot szeretnék.
-
Hieronymus
veterán
válasz
t72killer #5953 üzenetére
Belefutottam a schmidtisblog.de oldalon egy érdekes tapasztalat olvasható.
Kizárólag a 9 pro XL telefonokra állítás. Ezen telefonok 18V, 2A (36W) töltéssel töltődnek a leggyorsabban. Ez a notebook töltőkre jellemző feszültség. (Az enyém nem tudja csak 16V vagy 20V áll rendelkezésre a gyors töltéshez.)Rájöttem az eredeti Pixel töltő alapján.
Azok a töltők, amiken PPS jelölés is van, alkalmasak a notik és telefonok töltésére.
A PD más feszültségeket használ, mint a PPS.Például az Anker USB (Nano II 65W) Pod 3-Port PPS alkalmas eszköz a Pixel telefonok is gond mentes töltésére. (Nem sok hasonló töltő van forgalomban.)
-
storm3
senior tag
válasz
tomboy0013 #5955 üzenetére
Értem, hát az kellemetlen mert én alkalmazott vagyok itt (tehát nem saját cég), de a garipapírt ideadták hogy intézzem itthon, ha tudom - de akkor ezek szerint itthon ezzel a zöldséggel nem foglalkoznak.
-
storm3
senior tag
Sziasztok,
sajnos nálam is a "zöld képernyős" probléma van P8-on és érdeklődnék, hogy ki a hivatalos szervíz itthon? Ami cifraság lehet még, hogy céges telefon és Ausztriában lett vásárolva.
Köszi
-
t72killer
titán
Új kábelgyártót tesztelek (240W-os töltőkábel): "Cable Matters". Jó lenne az öreg xiaomi powerbankot is cserélni egy pps képes darabra, de egyelőre visszafogom magam, a köv fél évben nemigen utazunk
. Csak a pixelek töltéshisztije miatt hoztam a témát
-
Fradipuma
tag
válasz
Hieronymus #5947 üzenetére
Nem enged ràkattintani, mert szürke marad és csak ezt a betöltést írja....
Sajnos a a tárhely törlése sem segített....
-
-
-
Fradipuma
tag
Bocsi kicsúsztam a szerkesztési időből viszont eszembe jutott, hogy egy kis segítség kellen. Hogy tudom megváltoztatni a hívószám elküldését, hogy ne ismeretlen számként jelenjek meg? Azt megtaláltam hogy a tárcsazòn belül a 3 pötty, majd beállítások, telefonos fiókok, telekom, tovabbi beállítások, hívásazonosítò. Na itt viszont csak annyit ír, hogy beállítások betöltése, és nem változik semmi, varhatok én akár meddig. Gondolom itt kéne megjelennie az opciònak hogy hívószám elküldése, de semmi nem történik!
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok,
A Google Warranty Helper-rel, megnéztem hogy milyen garancia van a Pixel 8-ra és azt írja hogy 2025-02-27-től 2 évig van rá gari, vagyis 2027-02-27-ig. Ez mit takar pontosan? Hogyan tudom én ezt érvényesíteni ha esetleg kéne?
-
t72killer
titán
válasz
Hieronymus #5929 üzenetére
azigen, NAGYON remélem, hogy ez az akksiidőre is lesz olyan áldásos hatással, mint amikor egy laptop telepítés után a "nyers" M$ generic akármit lecserélve kap egy kör valódi drivert
-
csipuka
senior tag
válasz
grizlisandor #5930 üzenetére
https://www.androidpolice.com/google-gave-pixel-phones-stealthy-but-powerful-gpu-boost/
-
válasz
Hieronymus #5929 üzenetére
Forrás(?), mert én nem találok róla cikket.
-
Hieronymus
veterán
A SmartDriod szerint a Pixel telefonok grafikus teljesítménye javult.
A tesztek szerint a Pixel 7a, 62%-al gyorsult
A Pixel 8 és 9 sorozat is több mint 30% izmosodott.Vélhetően a grafikus driver frissítése okozta a javulást. Legalább is azon appok esetében amelyek használják a Vulkan API-t.
Tapasztatok gyorsulást?
-
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Korábban nem volt jó a link, most javítottam:
Ma nyomkodtam kicsit a pixel 9et es a videon látgató "szellemkép" volt görgetésnél. Smooth be volt kapcsolva. Tényleg ilyen? Mellette egy pro XL volt azon nem igy nézett ki.. -
t72killer
titán
Most mi a szitu a műholdas kommunikáció árazásával? Ez a régi cikk azt mondja, hogy a készülék aktiválásától kezdve 2év ingyen, azóta van vmi frissebb infó?
Próbálta már valaki a funkciót? -
Misogi
aktív tag
válasz
Fradipuma #5919 üzenetére
Rendelj aliexpress-ről, én is ezt tettem és kb. 99%-ban ugyanazt kapod mint amit itthon 3-4-5 ezer forintért. Azért tudom, mert összehasonlítottam..
Alin megkapsz 5 db. üvegfóliát, 1-2 ezer forintért, maximum. Ugyanazokkal a kellékkel mint amit az itthoni boltokban megkapnál.
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Ma jött meg a p9 pro-m és olyan ügyben szeretnék tanácsot kérni, hogy tufnátok-e rá már bevált uvegfòliát ajánlani? (Ami nem kavar be az ujjlenyomat olvasásba, és az esetleges esésektől is megvédi a kijelzőt!) Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
-
t72killer
titán
Kipróbáltam az asztrofotó módot, azigen:
-
válasz
grizlisandor #5913 üzenetére
Előfordulhat az ilyen.
A Google szokott a háttérben állítgatni, tesztelni ezt/azt, jobb esetben pár nap múlva vissza áll normálra. -
Az kemény, hogy a 7a telefonom az este 28% raktam le, wifi és mobilnet off, bezártam minden alkalmazást és reggel 11% indult.
-
-
aldebaran
addikt
Azt meg lehet android 15 -ön csinálni, hogy ne feketedjen el a képernyő? Lezárási képernyőnek látszódjon a háttér és a dinamikus óra? (Pixel6pro)
-
Szalonsor
friss újonc
Szia! duplán ellenőriztem, a leírtak szerint is, illetve aktiválni akartam, és a szolgáltató is válaszolt, hogy már aktív. Kicsit kezd idegesíteni a probléma, de meg akarom fejteni, nem szeretnék újra telót cserélni. Van, amikor elérhető vagyok, de van, hogy süket, vagy bemondja hogy nem vagyok elérhető. Kérdéseim a beállításokban, bár már minden verzióban kipróbáltam: Automatikus adatváltást be kell kapcsolni? 2G-t be kell kapcsolni?
-
6030D
addikt
Wow, köszönöm. Bár nem csak heti egyszer csinálja, hanem 3 napja mindig, de akkor figyelem.
-
6030D
addikt
Sziasztok! P8 a frissítés óta nem állítja le a töltést 80 %-on, hanem tovább megy 100-ig. Másnál nem jelentkezett a probléma? Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest