Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evilskati

aktív tag

válasz ArsenalF #3033 üzenetére

+ #3026Bazsi84, #3025Hieronymus

Ma voltam bent én is a parndorfi Mediamarktban, rákérdeztem a dologra.
    Csak olyan készülékre jár a bónusz a Trade-in akció (#3022 ArsenalF) keretében, ami bekapcsolható, ellenben az nem probléma, ha a kijelző össze van törve, arra is megadják a bónuszt a telefon számított értékén felül.

További feltétel, hogy az adott készülék szerepeljen a Foxway listájában.

Elmondásuk alapján jelenleg teljesen elfogyott a raktárkészletük, és csak rendelésre hoznak a 8-as szériából. Két módszer van a trade-in-re:
    Helyben egyből levonják a trade-inben szereplő telefon értékét + a bónuszt abban az esetben, ha új Pixelt vásárolsz. Mivel jelenleg nincs raktáron, ezért ez csak úgy lehetséges, ha bemész a boltba megrendelni, ők kb. 1 hét alatt beszerzik, majd újra bemész lebonyolítani a trade-int és a vásárlást.

Az online módszer Pixelekre nem érvényes, de leírom, hátha valakinek érdekes lehet. Ebben az esetben rendelkezned kell egy osztrák címmel, ahova a leadandó készülék regisztrációja után kipostázzák azt a címkét, amivel fel kell adnod a régi készüléket. Miután megkapták a készüléket, a számított értékét + a bónuszt elutalják egy általad megadott SEPA számlaszámra.
    Samsungokra fut most több ilyen akció, de hasonló van Magyarországon is, ha jól láttam.

Új hozzászólás Aktív témák