- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
-
-
Free Rgc
tag
válasz
Enclave #5829 üzenetére
A Google tud a hibáról, szerintem a feszített tempó okoz ilyen hülyeségeket, de az újjabb készülékeket szerintem nyugodtan megvehetetd, egy hónapon belül ki fogják javítani ezeket a hibákat. Bármelyik típussal történhet ilyen. Még mindig azt mondom a legjobb választásom a Pixel telefonok voltak, mindig vissza tértem hozzájuk!
-
válasz
Enclave #5692 üzenetére
Amíg a 9a-t hivatalosan nem jelentik be, addig semmilyen adat nem tekinthető véglegesnek!
Nem tudjuk mennyire lesz butítva a proci vagy a hűtés, a kijelző ltpo lesz-e, egyáltalán mekkora kijelzője lesz és az akkumulátor kapacitás sincs megerősítve ...
szóval hivatalos bejelentés nélkül nem lehet érdemben válaszolni a kérdésedre! -
válasz
Enclave #5375 üzenetére
Minden telefonnak kell idő, mire "bejáratódik, felveszi a szokásaidat", én a GSMArena üzemidőtesztjét elég jónak tartom, az alapján hasonszőrű a két telefon üzemidőben.
-
Atee94
tag
válasz
Enclave #5381 üzenetére
Az már csak plusz pont, hogy ha kell a széleskörű támogatás, akkor feldobod a Google Play-t, ami sandboxolva van, és csak azokhoz az adatokhoz fog hozzáférni, amihez Te engedélyt adsz.
Minden más androidnál a Google Play-nek nem tudsz hozzáférést megvonni kritikus adatoktól.
Viszont így bukni fogod a Wallet-et, meg a GrapheneOS kamera szoftvere egy ligával lejjebb van, mint a gyári Pixel kamerája. -
ugyes
senior tag
válasz
Enclave #5377 üzenetére
Nem tudom. Én is meglepődtem, mert jókat olvastam az üzemidőről és 1,5 napot bírt ki kb. 1,5-2óra SOT mellett az elején, ami kb.hasonló volt, mint az S10e-m újonnan.
Az utolsó (múlt heti) frissítés óta javult: legutóbb is 3 nap volt és lesz várhatóan a következő etap, valamint csak 15%-ot merült 20 óra alatt.
Nem, mindig 100%. Csak az UWB-t kapcsoltam ki és a kisebb felbontású képernyővel használom. A Google környező zenék felismerése funkciót kikapcsoltam, mert nem érdekes nekem. A Samsung Health és a Galaxy Watch Manager folyamatosan fut az órám miatt. Bár elég gatya a bluetooth hatóságara, úgyhogy éjjel nem bír csatlakozni az óra a telefonhoz (és fordítva).
Nem tiltom az 5G-t, mert 90% felett csak 4G hálózattal találkozom.Összefoglalva: aktuálisan kb. 3 napot bír hasonló használat mellett, mint a tiéd. Nem gondolom, hogy + 1-2 nap lenne benne a S25-ödhöz képest.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Enclave #4010 üzenetére
Köszönöm, nézem épp!
Ezek most ha jól látom, mindenkori best buy árak, tehát ha én pl. vagy 3 hete szórakozom és nézegetem, hogy mi legyen a kiválasztott telefon, akkor most nyugodtan lehet nyomni a rendelésre?
Ha van itt Pixel 9 szakértő, akkor kérnék egy kis gyors segítséget:
Jól gondolom, hogy a Pro és az Xl csak a kijelző méretében különböznek?
A legjobb fotózási képességgel megáldott telefont keresem, de fáj a szívem azért is, hogy közel 500-ért vegyek bármit (ami leeshet, eltörhet és bumm).
Jelenleg is egy nagyon olcsó, kínai 50 ezres Androidot használok, innen nagyon nagy lépés a Pixel 9-ek után nézelődni, de mivel az összes külföldi tesztet átolvasva is úgy látom, hogy kb. az Iphone XY Pro Max és a Pixel valamelyik újabb generációja az ideális jelölt fotós embernek, úgy nem is akarok belemerülni mindenféle kínai- ám látszólag tökéletes ár-érték arányú mobilokban.
(Mikor a MOtorola 50 Ultra 512GB tárhellyel ad komoly fotós apparáttal felszerelt telefont itt meg -és az Iphone-nál egyaránt- 128Gb az induló és még azok is drágák, akkor bizony szívja az ember a fogát. Gyorstöltés (35W), AmOLED 120HZ, ezeket mind tudja a jelenlegi mobilom is, így kissé nehéz megemészteni a Pixel és csúcs Iphne árakat.
Még egy kérdés:
Jól látom, hogy magyarországon a Pixelek ismertsége a Realme-jével, vagy a Nubia-ével egy szinten mozog, vagyis senkinek nem mond semmit szinte ez a név, tehát ha pár hónap múlva mégis megbánom az egészet és rájövök, hogy elég nekem az olcsó telefon is- az is fáj, ha néha leesik- akkor feltételezem, hogy a későbbi eladhatósága és értékvesztése egy Pixelnek jóval egy bármilyen Iphone alatt lesz, ugye?
Csak, mert jelenleg csak néhány Pixel 9 és jóval több Ihpone 16 van eladóban a hardveraprón is (és a Pixeles eladók nem is reagáltak, akikre eddig írtam)
Viszont ez az Alza BF ár ha nem is ultra Best Buy kategória, talán legalább annyival hangzik jól, hogy már-már használt áron lehet megvenni valamelyiket.
Köszi bármi tippet-tanácsot- segítséget! -
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Enclave #1987 üzenetére
Gsmarena nem volt elájulva tőle,inkább a 8-at javasolták megvételre.Illetve ha tokban van,kb mindegy milyen a hátlap,úgysem törik.
#1986 MC Pite
Az a probléma,h ez már mind létezett a blackberry rendszerén úgy 10 évvel ezelőtt.Le tudtam zárni a kijelzőt távolról,ki tudtam írni bármit a lockscreenre,stb..
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Enclave #1926 üzenetére
Nem csak pixelt,eleg sok más márkát is beszámolnak. Ha jól látom,3-4 éves modelleket is simán.Pl egy pixel 4-est is ugy 150 font környékén(azt már 80-ért vehetsz itt használtan is...)
Igen,függ az állapotától is.Van kb úgy 50 font kulonbseg a hibátlan és a még mukodo,de karcos torott stb kozott.egyetlen feltetel,h mukodjon. -
kutkut
addikt
válasz
Enclave #1924 üzenetére
Csak fordítóval tudok csehül, de ezt a következőképpen értelmezi:
"Megjegyzés : A beváltási bónusz nem függ a beváltási eszköz értékétől."Vajon ez akkor azt jelentené, hogy egy ócska, törött telefonért (ami az értékbecslő űrlap szerint 10 koronát ér) is megadják a 3800-at?
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Enclave #1924 üzenetére
Majd ha lesz otthon is google store,így fog működni.
pl itt UK-ban: 499 font a 128-as 8a. Beszámítják a P6-ot 269 fontért,így 230-ba kerül.
Az 104000 huf. Semmi bajom a hatossal,de épp annyival kisebb és könnyebb a 8a,amiért én szívesen váltok.P8 lett volna eredetileg,de oda csak 150-ért számítják be a telóm,illetve ugye alapból van 200 font felár a 8a-hoz képest,így a 8a 319-el olcsóbb,amit nekem nem ér meg a p8. -
Enclave
aktív tag
válasz
Enclave #1830 üzenetére
Telefonon most annyit kaptam válaszul az ügyfélszolgálattól, hogy a Magyarországi Pixel 8 (erre az egy konkrét típusra kérdeztem rá) forgalmazásának vége májustól "zöld manónál", Pixel 8a ügyében nem volt semmilyen információ arról, hogy a linkelt forrás alapján (oldal alja) milyen országra vonatkozik a május 14-es forgalmazás kezdete de az ügyintéző nem látja a rendszerben, hogy májusban egyáltalán érkezne Pixel 8a-ból a magyar "zöld manóhoz".
A cseheknél viszont marad a forgalmazás és ott rendelhető marad a Pixel 8 (vagy ami elérhető) illetve onnan nem rendelhető magyar boxba termék, csak a magyar shopból.Ez május 9-es állapot szerint, ennyit tudtam kideríteni.
Amit nem értek, hogy a cseheknél van már Google store és mégis rendelhető maradt a cseh "zöld manónál"...
-
Enclave
aktív tag
válasz
Enclave #1817 üzenetére
Kíváncsiságból végig kattingattam az összes oldalt ahol van "zöld manós" bolt:
Magyarország: nincs kínálatban új Pixel telefon
Ausztria: nincs kínálatban új Pixel telefon
Németország: nincs kínálatban új Pixel telefon
Szlovákia: nincs kínálatban új Pixel telefon
Csehország: van kínálatban új Pixel telefon jelenleg isRákérdeztem az ügyfélszolgálatnál a fenti ellentmondásra, ha kapok választ megírom.
Közben ezt találtam:
"Google Pixel 8a – ár és elérhetőség
Ha érdekel a Google Pixel 8a, van egy jó hírünk a számodra. A telefon hamarosan hazánkban is elérhetővé válik. A megjelenés 2024. május 14-re van betervezve. A 128 GB-os változat mind a négy színben elérhető lesz, míg a magasabb, 256 GB-os változat csak Obsidian Black színben lesz kapható."
Forrás (lap alján kb.)Az más kérdés persze, hogy a cikk szerzője nem magyar a neve alapján így kérdéses, hogy ez egy fordítás alapján készült (és talán a szerző országára vonatkozik az előbbi mondat?) vagy ettől függetlenül Magyarországra is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest