Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Hieronymus veterán válasz  Free Rgc

üzenetére Free Rgc

üzenetéreA Pixel 7 Pro melegedett. Nyáron nem szerette a lecsukható tokot. Találtam egy egyszerű tokot, aminek hátoldala egy beragasztott plexilap volt. A plexit kiszedtem, a telefon melegedés mérséklődött. 
 A Pixel 9 Pro XL sokkal hűvösebb telefon. A hetes melegedése miatti reflexből vékony tokot kapott a telefon. A kocsiba egyik szellőrácsra raktam egy vezeték nélküli töltőfejet. A mágnes jól megtartja. A klíma meg hűti. Egy adapterrel van vezeték mentesítve az Android Auto. Inkább télen kellemetlenebb a fűtés miatt. Olyankor inkább más helyre rakom a telefont.Egy régebbi autóban volt Tomtom a szélvédőre rögzítve. Akkor még nem volt ennyire forró a nyár. A tomtom is feladta harcot, túlmelegedésre hivatkozva egyszerűen lekapcsolt.   
- 

mrszitya senior tag válasz  Free Rgc

üzenetére Free Rgc

üzenetéreAndroid Autora kapcsolódva jártam egyetlen egyszer úgy, hogy lehűlést kért a cucc (P9PROXL). Ekkor viszont az ülésre volt rakva a teló, ahol a szélvédőn át érte a nap, hiába ment a klíma. Így nem tudott igazán visszahűlni. Android Auto viszont közismerten szeret fűteni, de ezen alkalmon kívül még nem fújt riadót a teló, ha érezhetően meleg is volt nálam a készüléktest (a szilikontokjában). Az biztos, hogy a 9-es széria jobb lett e téren. 
- 

gretzky77 veterán 
- 

Enclave aktív tag válasz  Free Rgc

üzenetére Free Rgc

üzenetérePixel telefonok után érdeklődőként elszomorít, hogy egy-egy security update mellé az ember "kapcsolt áruként" kap több olyan bugot is, ami alap funkciókat érint (hangerő, kijelző, stb.) Van lehetőség az update-ket halasztani vagy blokkolni esetleg ideiglenesen amíg kijön az update hotfix-e? Erről nem nagyon találtam infót... Pixel 4A (vagy melyik típusnál olvastam), hogy egy friss update totál tönkre vágta az akkut (valami fél órát bírt csak 1 töltéssel továbbá új akkut már nem nagyon lehet hozzá kapnimert régi típus) így volt aki hiába próbálta ezek ismeretében "kikerülni" a frissítést, nem nagyon jött össze neki, a Google pedig elrendezte annyival, hogy kapott egy 100$/€-s kupont egy új telefon vásárlásához...   
- 

tom570 aktív tag válasz  Free Rgc

üzenetére Free Rgc

üzenetéremrszitya fórum társnak is köszönöm a videós segítséget. 
 Igen a Chrome-nál valóban van ilyen lehetőség, de csak az oldalsó gomb kombóval jön elő, a gesztusos vezérlésnél nem.
 És én úgy próbáltam.  
 Viszont így már sikerült a felső sávot is lefotózni ahol látszik a betűméret miatti problémám...
 [link]

- 

Isual veterán válasz  Free Rgc

üzenetére Free Rgc

üzenetéreMegvolt a reset, most újra belakom, aztán megy a teszt, meglátjuk fogja-e ugyanezeket az anomáliákat produkálni. Nekem a P5 lenne a tökéletes telo gyorsabb procival és valamivel jobb kamerákkal, bár igazából talán csak a selfie nem volt az igazi, a hátlapival a mai napig nem volt bajom. P8-nak azért jobb. 
 Csak így 2.5 év Pixel után én már nem szeretnék semmilyen más OS-t, pedig az Asus-é elég közel maradt a Stock androidhoz, de annyi Pixel feature-t szoktam és szerettem meg, hogy amíg lesz Pixel ami - egy mm-rel sem nagyobb - mint a mostani P8, addig maradok velük. Méretben nekem ez nagyon a felső határ, de elmegy, P5, Galaxy S24 az igazi nekem fizikai dimenziókat tekintve.
 Na ennyi off mára elég is volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csepy
 Csepy