- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ghiottone #6046 üzenetére
Gyanúsan nagy az a P10 telefotó ill szelfikamera. 1.x" szenzor szelfikamerában, pláne nem is a csúcsmodellben
??
Nem semmi, harmadik generáció óta semmi előrelépés kamerában. Pedig azért beleférne, a kínaiaknál akadnak pl nagyobb szenzorok, stb. A "csőrnek" köszönhetően van azért hely egy 1" "típusú" szenzort lencsékkel kiszolgálni.
-
-
Tukolp
aktív tag
válasz
ghiottone #5505 üzenetére
És mi a helyzet a Xiaomi 14-el ? miylen képet csinál ? néztem 1-2 tesztet, vajon jobb mint a samsung ?
fogalmam sincs, a dolog az hogy samsungok most elég drágák, nem igazán mennék 250 000 fölé.
Áh fogalmam sincs, igazából jó volt nekem az s9 plusszom, de sajna azon már eljárt az idő -
Xelo
addikt
válasz
ghiottone #5319 üzenetére
érdekes dolog ez mert én is érzékeny vagyok (voltam?) erre, viszont a pixel 9 proval semmi problémája a szememnek. előtte honor magic 6 prom volt aminél 4000+ hz a pwm, pixelen ugye 240hz... redditen egy jópár témában panaszkodnak az s25 ultra tulajok is hogy az s24 ultrát bírta a szemük az új verzió meg szem-/fejfájós.
mindenesetre attól függeltenül hogy engem jelenleg nem érint a dolog azért nem bánnám ha google is szemkímélőbb kijelzőket alkalmazna a jövőben.
-
Mclovin
senior tag
válasz
ghiottone #4186 üzenetére
Végül visszakaptam az árát, köszi a segítséget. Nem rövid a procedúra. DHL csomagként visszaküldtem, több, mint 2 hétig semmi hír, ma chateltem az ügyfélszolgálattal, hogy mizu. Látják, hogy elvileg beérkezett 2 hete, de semmi hír, de a refundot megkapom. Mondjuk az idei BF és Cyber monday ajánlatok nagyon 'ergyák' pixel szempontból.
-
-
Thom!
veterán
válasz
ghiottone #2936 üzenetére
Valami biztos nem stimmel.
Most igazából ezek a benchmark tesztek engem aztán amúgy fullon hidegen hagynak mert a zökkenőmentes szoftver élmény sokkal többet nyom a latba.
Az első future drop után mondok véleményt a telefonról... Legyen-e vétel belőle vagy sem mert hosszútávra kéne. Szóval van ideje kifutni magát.
S24 35-40 fokban tűzforró csak mihez tartás végett. -
kerxy
őstag
válasz
ghiottone #2826 üzenetére
Magyar Google Store kapcsán egy téma: kíváncsi lettem volna, hogy el tudok-e indítani garanciális ügyintézést korábban osztrák/német Store-ban vásárolt telefonra a magyar felületről. Amíg az osztrák és német Store-ban is látszik az összes rendelés, ha magyarra váltok, akkor a megrendelések oldal nem tölt be, hanem hibát dob: "500. Ez egy hiba."
Másnak működik a megrendelések oldal magyar lokációra állított Store mellett?
Gyanítom ennek ahhoz lehet köze, hogy nem teljes értékű a store és inkább csak a forgalmazókhoz visz a felület.
-
Technoman
őstag
válasz
ghiottone #2789 üzenetére
Értem. Ettől függetlenül nem lennék meglepve, ha a magyar store-ba nem lennének árak feltüntetve, mert nagyon a "Kereskedők keresésére" koncentrál az oldal.
Külön érdekesség, hogy a régebbi 7/8 széria nincs a Store-ban.Mindegy, a lényeg, hogy már mi is hivatalosak lettünk, a Gugli szemében
-
Thom!
veterán
válasz
ghiottone #2766 üzenetére
Nekem is a bajom...
3nm TSMC chip volna benne akkor sem biztos hogy megéri a ráfizetés.
S24 van jelenleg bitangjo a teló, videó elmegy abban egész jó, de az állókép számomra nem túl acélos várom 6.1.1 hátha javít..P8 vagy P9 ősszel hátha jó áron lesz, Pro lenne minden vágyam de túl magas lesz az ára...
-
Thom!
veterán
válasz
ghiottone #2662 üzenetére
Google Pixel 9 Pro – 256 GB (minden szín): 899 euró 1199 euró helyett (100 eurós azonnali kedvezmény + 200 eurós cserebónusz révén). Bónuszként: ingyenes YouTube Premium (3 hónap), Fitbit Premium (6 hónap) és Google One AI Premium (12 hónap) előfizetés.
ez nem jó deal?
-
zöldhunyor
csendes újonc
válasz
ghiottone #2596 üzenetére
Valahol pont a napokban láttam, hogy 999 lesz a sima 9 és 1099 a Pro, de mondjuk ott azt is mondták, hogy a Fold és talán a Pro is 256-tal indul. Az a baj, hogy kényelmesebb volna a 256-ost venni belőle, de az még e szerint is 999, ami rengeteg pénz egy telefonra
Illetve még kérdés a garancia is, hogy ha külföldi vétel, azt itthon vajon fogják tudni szervizelni (ha már Yettelnél lesz), vagy oda kell küldeni, ahol vette az ember? És vajon ázsiai régióst (hátha t-dimension-ról olcsóbb lesz valamivel)? -
bbendre
őstag
válasz
ghiottone #2580 üzenetére
Egyből eszembe jutottál:
https://www.androidcentral.com/phones/google-pixel-8-pro-display-upgrade -
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
ghiottone #1825 üzenetére
Egyébként én általában kihúzom 4 évig egy telóval,persze úgy 2-2,5 év után már naponta nézegetem mit kellene venni 🙂 Eddig nem igazán volt problémam a 6-al,tegnapig.Egy kisváros nagyjából 1-1,5 sugarú központjában akármit csináltam nem volt mobilnetem.Azt tudom,hogy a reptereken vagy zsúfolt helyen okozhat problémát de itt eddig még ilyet nem tapasztaltam.A hívási problémák engem nem érintenek,nem telefonálok,de a mobilnet már igen.Remélem a 8-8a-9-es vonal ebben már erősebb.
-
tomboy0013
veterán
válasz
ghiottone #1114 üzenetére
Igen, már sziget lesz, de én speciel erre a bal felső négyzetes elrendezésre írtam. Azért feltételezem, hogy ez lesz a Pixel 10 dizájn mert ugye a tavalyi Fold kamera szigetét kapja a 9-es széria. Így logikus lehet a következetes, hogy a mostani Fold-é lesz a P10-es széria dizájn vonala.
-
tomboy0013
veterán
válasz
ghiottone #1110 üzenetére
Érdekes lesz. Nekem a jelenlegi kamera dizájn miatt tetszenek igazán a Pixelek. Ez pedig lehet előrevetíti a Pixel 10 küllemét, aminek azért nem örülök mert arra tervezem a 7 Pro-t cserélni. eddig volt egyediség a Pixelek küllemében, de ha ez lesz az irány, akkor ez is beáll a tucat telók sorába. A unalomig ismételt bal felső sarokban négyzet alakban begyűjtott kamerás dizájnú telefonok közé. Remélem nem így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest