Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Mivel ez lényegében egy vezetékes töltő inkább, azért hasonlítottam azzal össze. Azért nem próbáltam, mert ha valamilyen fura oknál fogva 50 alá menne a telóm, akkor nem vezetéknélkülivel töltöm újra, nálam az lényegében egy állvány a melóban meg a kanapé mellett, hogy töltögesse szépen fel 100-ra, amíg épp nem kell. De nem melegszik a sima vezetéknélkülivel sem, azt ki tudom jelenteni. Amúgy nekem ez a mágneses téma irreleváns, egyszerűen nem látom értelmét, hol lehetne kihasználni. Most voltunk két hetes utazáson, direkt vettem egy ilyen mágneses 5000 mAh-es powerbankot, hogy na majd akkor ezzel használjuk, az asszonynak iPhone-ra is jó lesz. Hát ő használta egyedül, hogy éjjel feltöltse vele az ágy mellett a telót, mert nem volt konnektor

-
dropi
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Dehát nekem a vezetékesen a 7P 23-24-gyel töltötte alsóbb százalékokon, a vezetéknélküli is 10 körül, most a 10P-t 28-29, vezetek nélkülin ezt nem néztem még. Ennél nem tud többet a teló, szal maxon kihasználja. Két töltöm is van vezetékes, ami minden gond nélkül hozza a maxot, egyik sem volt 10 ezer fölött.
-
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
Sokan nem szeretik tudom, de aki ilyet keres jó infó lesz. Drága, de legalább jó. Nem melegszik. Minőségi masszív darab. A gyári 45W-os töltőfejjel és Spigen Ultra Hybrid mágneses tokkal tökéletes. Sokat olvastam utána és akinek nem jól működik ott vagy a töltőfej vagy a tok a hunyó. A Spigen tok nem véletlenül Google minősített. Nekem megváltás. Semmi led, nincs ventilátor, és nem melegszik. Max az 1m kábel lehet rövid, de egy toldó kábel megoldja azt is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TaylorPro
üzenetére
Ó, sajnálom.
Én anno az S8-as Galaxynál kisérleteztem ki, hogy valami a kijelzővel nem lesz okés, utána meg elkezdtem olvasni, hogy mi lehet ez, akkor találtam rá a pwm-re
. Pixelt használnék szívesen, de a szemem nem fogom tönkretenni. A vezérlést máshol is cseszték el hasonlóan, vagy rosszabbul - pl. Op12 és Oppo Find X8 Pro - ezeknél hiába magas, 2000 feletti a pwm értéke, de a moduláció ott is ugrál. -
BoB
veterán
válasz
TaylorPro
üzenetére
Nekem régebben soha nem okozott gondot, első oled-es telefonom a Nexus One volt 15 évvel ezelőtt amit sokat néztem a sötétben de semmi nem történt.
Azután ugye még sok más oled-es telefonom volt, nem volt gond.
Azután pár évvel ezelőtt többször is úgy kezdtem érezni hogy olyan fáradt a szemem, hogy képtelen vagyok nyitva tartani. Ez az egyetlen tünetem, de ez nagyon erősen jelentkezett.
Némi kísérletezés után rájöttem hogy a telefon pwm okozza, ami előtte sosem....
Azóta követem ezt a pwm témát, fényerőt soha nem használom alacsonyan, és sokszor inkább nem is használom a telefont amikor elkezdem érezni a szemfáradást.
-
*RLaci*
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
Már írtam korábban, én ezért vittem vissza a 10 prot. Anno a 9 pronál már éreztem, hogy valami nem kóser. Diszkomfortos, hamar le tetettem, nem esett jól hosszabb ideig használni. Most a 10 pronál ha lehet még fokozottabban éreztem, hogy nem jó, akkor sem ha 480ra raktam. Gyengébb megvilágítás mellett káprázott a szemem, összefolytak a betűk, tompa homlokközepi fejfájás. A 9esnél semmi ilyen nincs.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TaylorPro
üzenetére
Nálam fokozatok vannak - szem szárazság < szemfáradtság < fejfájás. Rlaci írta, hogy nála a 9-nél nem volt gond, a 10 Pro esetén meg kifolyt a szeme. Az a baj, hogyha be van kapcsolva a 480hz-es szemkímélő mód a 10 Pro-k esetén akkor az csak ront rajta, mert 97%-os a moduláció - fel le ugrál folyamatosan a minimum és a 480hz között a szabályozási érték - ergó aki érzékeny rá, annak kapufa.
-
-
kbadam83
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Gyönyörű szép, és iPhone 16 pro-ról váltottam, a kislányomról picivel de szebb képek, készültek játszótéren elkapott pillanat képekkel
Ez az első telefonom amire nem fogok tokot tenni, nekem egyáltalán nem csúszik úgy mint a többi, holott azt mondják róla. A kamera szigeten tökéletesen meg lehet támasztani az ujjaimat
Bárki bármit mond, ez a point and shoot fotózás királya -
válasz
TaylorPro
üzenetére
Nekem van egy a "vésztartalék tartalékaként" szolgáló N5X-em 2015-ből (2017. nyarán garanciában cserélték az alaplapját, 2018-ban kapott új akksit).
Akkoriban még teljesen jól szuperált, simán hozta az elvárható sebességet.
Mostanában évente 1x, max 2x kapcsolom be - vállalhatatlanul lassú lett, vélhetően nem bír a friss alkalmazások erőforrásigényével. -
stigma
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
Hali, igaz már pár hsz azóta lett amióta posztoltad, de amiket írtál, hogy fillérekért meg lehet venni, dobnál 1-2 linket nekem, mert nem találtom Ebay-en ezt a tipusú tabletet.
Ezt a tabletet Tesomnak vettem annó még 2016 környékén, használta 3 évet majd odaadta nekem, landolt a fiókban.
2 éve mikor család bővült a gyerköcökkel, egy jobb babiőrt kerestem ami nem 720p-s és látok is valamit, de 30-40k-ért sok volt, viszont a felbontás katasztrófa volt.
Vettem 2 Tapo Webcamerát 10-10k-ért és ezt a tabletet felélesztettem.
Resurection Remix ROM-ot feltettem, 7.1.2 és újjáéled a tablet, mivel 6.0.1 volt az uccsú amivel lehet használni.
Napi nevezésre nem használnám mert lassú, de nekem babiőrnek, hogy naponta fekvéskor/este nézzem hogy alszanak gyerkőceink tökéletes.
NApi használatban van több órát streamel a Tapo alkalmazás(TP-Link webcamera), melyet minden nap nullára merítek ajd feltöltöm.
Akksi nem dagadt/duzzant fel, 2-3 éve így használom, és problémamentes.Ezenfelül az USB írtad hogy kuka, de 1-2k-s áron cserélhető.
Ezenfelül Android helyett Ubuntu Touch oprendszer is feltehető, attól függ remire akarod használni , de szerintem ennyi pénzért egy besbuy vétel. -
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Szerintem a Nexus 5X -hez ilyen nem járt.
Csak a Pixel 1 hez a korátlan. Pixel 2 és Pixel 5 között jár a tömörített tárhely:
https://support.google.com/photos/answer/6220791?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid#zippy=
Pixel (1st generation)
You get unlimited storage in Original quality at no charge. You won’t be able to back up in Storage saver.
Pixel 2
Photos and videos backed up in Original quality on or before January 16, 2021 remain in Original quality at no charge. Photos and videos backed up after January 16, 2021 are saved in Storage saver at no charge. Photos and videos backed up in Original quality count toward your Google Account storage.Pixel 3
Photos and videos backed up in Original quality on or before January 31, 2022 remain in Original quality at no charge. Photos and videos backed up after January 31, 2022 are saved in Storage saver at no charge. Photos and videos backed up in Original quality count toward your Google Account storage.Pixel 3a-5
You can choose to back up your photos and videos either in Storage saver, previously named High quality, or in Original quality. Photos and videos backed up in Storage saver from Pixel 3a-5 are unlimited and at no charge. Photos and videos backed up in Original quality count toward your Google Account storage. Learn how to change your backup quality, and learn more about storage plans. -
-
válasz
TaylorPro
üzenetére
megnéztem egy másik telefon lámpájának fényében, megfelelő szögben világítva látszik. ha nem keresem célzottan, valószínűleg az életben nem veszem észre.
ha már így lendületben voltam, megnéztem a másik telefon (mi note 10) olvasóját is, azt más szögből kell világítani, és ott nem egy téglalap körvonala, hanem egy téglalap látszik.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
TaylorPro
üzenetére
A 8 PRO emlékszem, hogy 499-520közt nyitott ez alapján kb uannyit fog esni.
Sajnos évek óta nincs érdemi előrelépés telefon vonalon sehol. Pixelnél a sorozat legkehésebb darabja a Pixel 6 is egy teljesen jó telefon 2024ben is. Nincs 5G na bumm. Az idei előrelépés az AI+UWB+új állítólag jobb standbyt dobó modem+ujlenyomat érzékelő+... se hudenagy előrelépés de valami.
Új funkciók közül pedig van pár ami tetszik. pl hogy lejegyzeteli a telefon beszélgetéseket amikbe aztán legalábbis demo alapján jól lehet majd keresni. További plusz, hogy várhatóan/remélhetőleg ez az EUse fogja betiltani (mint a hangrögzítést.)

Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Pixelt használnék szívesen, de a szemem nem fogom tönkretenni. A vezérlést máshol is cseszték el hasonlóan, vagy rosszabbul - pl. Op12 és Oppo Find X8 Pro - ezeknél hiába magas, 2000 feletti a pwm értéke, de a moduláció ott is ugrál.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csepy